Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

5 πράγματα που κάνουμε αυθόρμητα και οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα!

Το να γοητεύσεις έναν άντρα, για κάποιες μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, είναι οι γνωστές καπάτσες, και για κάποιες μπορεί να έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, είτε λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης είτε λόγω φυσικής συστολής!

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Σοβαρό ατύχημα για τον Σοφοκλή Κασκαούνια ο οποίος βρέθηκε από φίλους του, καταπλακωμένος από σκάλα σήμερα το πρωί!

Τριαντάφυλλα ουράνιο τόξο!

Τα τριαντάφυλλα αυτά έχουν πέταλα με διαφορετικά χρώματα και είναι εντελώς αληθινά και φυσικά. 

Εγκρίθηκαν οι συγχωνεύσεις άλλων 35 Συνεργατικών

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι από τις 17 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου έχουν εγκριθεί οι συγχωνεύσεις άλλων 35 Συνεργατικών Πιστωτικών Εταιρειών από τις Γενικές τους Συνελεύσεις και απομένουν οι εγκρίσεις για άλλες 41 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

«Βγάλτε τις φανέλες, δεν αξίζετε να έχετε το logo της ομάδας πάνω σας» - VIDEO

Δέχθηκε τη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα Σερβίας σε έξι αγώνες ο Ερυθρός Αστέρας και οι οπαδοί του συλλόγου, ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες!


ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ - Στο ντέρμπι με τις ίδιες λογικές

Επιστροφή στην Κυπριακή πραγματικότητα για τον Απόλλωνα με ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια με τις δυο ομάδες να θέλουν να πάρουν ώθηση για τη συνέχεια μέσα από μια μεγάλη νίκη.

Ελαφριά αύξηση εισφορών για ΓεΣΥ – Τι προνοεί η οικονομική μελέτη Mercer

-Στόχος η εξοικονόμηση €292εκ
-Στο ΤΚΑ και στο ΤΕΠ οι εισφορές
-Μπαίνει σε εφαρμογή το 2015

Video Σοκ: Δείτε κόρη επιχειρηματία ολόγυμνη σε κεντρικό καφέ της Γλυφάδας Δευτέρα..

Συνέβη πριν μερικές ώρες και προκάλεσε σοκ στους θαμώνες πολύ γνωστού καφέ επί της οδού Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα.

«Να απαλλάξουμε τους πολίτες από το βάρος των επιτοκίων» - Συγκλίνουν τα κόμματα

Δημόσιες παρεμβάσεις από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγους για μείωση των δανειστικών επιτοκίων.

Ποιες celebrities παραπάτησαν, ανεβαίνοντας στη σκηνή των Emmy Awards;

Και επειδή μεγάλη διοργάνωση χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται, οι δυο κυρίες της διεθνούς showbiz είπαν να κάνουν το θαύμα τους στα φετινά Emmy Awards που έγιναν χθες βράδυ στο Nokia Theater του Los Angeles. 

Ξενοδοχεία και εστιατόρια – φαντάσματα στην τουριστική περιοχή Πύλας - Τι να αναμένουμε άλλο για να κατεδαφιστούν; (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Πονοκεφαλιάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας η ύπαρξη των εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων της τουριστικής περιοχής. Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι επίμονες προσπάθειες του κοινοτικού συμβουλίου για κατεδάφιση τους.

Πέθανε ο κολομβιανός συγγραφέας Αλβάρο Μούτις

Ενας από τους σημαντικότερους ανθρώπους των γραμμάτων που έβγαλε η μεγάλη σχολή της Λατινικής Αμερικής, ο κολομβιανός συγγραφέας Αλβάρο Μούτις, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 90 ετών στο Μεξικό, ανακοίνωσε στο Twitter το Εθνικό Συμβούλιο Πολιτισμού και Τεχνών.

Συνεργασία στην Ενέργεια προωθεί ο Αναστασιάδης – Πρώτες επαφές στη Ν. Υόρκη

Οι σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, καθώς και οι νέες προοπτικές που δημιουργούνται στην περιοχή με το Μνημόνιο Κατανόησης για την ενεργειακή συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με στελέχη της αμερικανοεβραϊκής κοινότητας.

ΑΕΛ - Όλα καλά και άγια, σούπερ, αλλά…

Καλύτερα δεν γινόταν. Έχεις βάλει στο σακούλι εννέα βαθμούς, έχεις ξεμπερδέψει με την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ενώ επικράτησες μέσα στην έδρα σου ενός αντιπάλου, με τον οποίο λίγο πολύ μοιράζεσαι τους ίδιους στόχους.Δεν φτάνουν αυτά, στα τρία πρώτα ματς ο προπονητής κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο στον «κίτρινο πλανήτη».

ATP - 100 εβδομάδες στο Νο1

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε μόλις ο 10ος τενίστας στην ιστορία της ATP Rankings που ξεπερνάει το φράγμα των 100 εβδομάδων στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Σέρβο πρωταθλητή να νιώθει καυτή την ανάσα του Ράφαελ Ναδάλ και τον Ισπανό να έχει την ευκαιρία σε δύο εβδομάδες να επιστρέψει στο θρόνο της ATP!

Φάκελος ΑΟΖ – Κοινή στρατηγική συζητούν Κύπρος, Ελλάδα, Αίγυπτος

Ζητήματα οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των τριών χωρών, Ευ. Βενιζέλου, Ι. Κασουλίδη και Ν. Φάχμι, αντίστοιχα, στο περιθώριο της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Αναστατωμένος είναι πανίσχυρος παράγοντας του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά απο καταγγελία που του έγινε απο γυναίκα για σeξουαλική παρενόχληση.

Η μεγαλύτερη μοτοσικλέτα στον κόσμο - VIDEO

Στον Φάμπιο Φετζιάνι ανήκει η μεγαλύτερη μοτοσικλέτα στον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης του τεράστιου δικύκλου δεν έχει πρόβλημα να το οδηγήσει.


ΟΕΛΜΕΚ - Ικανοποίηση για διορισμούς από τη λίστα

Την ευαρέσκειά της εκφράζει η συνδικαλιστική οργάνωση για τη διαδικασία διορισμού αντικαταστατών από τον Κατάλογο Διοριστέων.

Καλλιστεία 2013: Η Κούλλα είναι η διαγωνιζόμενη που έχει άποψη και το ξέρει – VIDEO

Η υποψήφια για το στέμμα της Star Κύπρου 2013 αφού χόρεψε θυμωμένα, στο καπάκι εξέφρασε την απαρέσκεια της για τη δεύτερη δοκιμασία, προκαλώντας την αντίδραση της κριτικής επιτροπής.

BBC: Πώς το χαλούμι κέρδισε τη Βρετανία - Την αρχή την έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Όπως το BBC αναφέρει σε εκτενή του ανάλυση μέχρι πρόσφατα το χαλούμι βρισκόταν στο περιθώριο της διατροφικής αλυσίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει γίνει το απαραίτητο έδεσμα σε κάθε μπάρμπεκιου της Βρετανίας...Την αρχή είχε κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ το 2011...

Νέος Πρέσβης της Κύπρου στη Σουηδία ο Α. Κακουρής

Τα διαπιστευτήριά του στον Βασιλιά της Σουηδίας Κάρολο ΙΣΤ’ Γουσταύο, ως ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σουηδία, επέδωσε ο Ανδρέας Κακουρής στο πλαίσιο επίσημης τελετή που έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου στο βασιλικό παλάτι της Στοκχόλμης.

ΑΠΟΕΛ - Αγώνας μονής επιλογής

Υποχρεώσεων συνέχεια για τον ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται την ΑΕΚ και άνευ συζήτησης θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο -3 από την κορυφή. Ο αντίπαλος έχει ανάλογο στόχο αλλά αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο φέτος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Βροχούλα μου πέσε… - Μετεωρολογική Υπηρεσία – Βροχές προβλέπει για αύριο – Άνοδο την Τετάρτη

Το απόγευμα νεφώσεις που θα εμφανίζονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. 

Μοιράζεται σήμερα το σάντουιτς στους άπορους μαθητές της Λεμεσού

Την αισιοδοξία τους ότι θα εξασφαλιστεί από σήμερα κι ως το τέλος της σχολικής χρονιάς το σάντουιτς-πρόγευμα στον κάθε άπορο μαθητή των εκπαιδευτηρίων της Λεμεσού, εκφράζουν οι εκπρόσωποι των οργανισμών που ανέλαβαν αφιλοκερδώς να διεκπεραιώσουν το κοινωνικό αυτό έργο.

ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - 39ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 39χρονος μετά την εμπλοκή του σε δυστύχημα με τετράτροχη μοτοσικλέτα.

ATP - 2ος τίτλος για Σιμόν στη Μετς

Ζιλ Σιμόν δεν επέτρεψε στον συμπατριώτη του Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά να κάνει το three-peat στο Moselle Open και με μια καθαρή νίκη επί του υπερασπιστή του τίτλου στον Κυριακάτικο τελικό, πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στη Μετς και 11ο συνολικά στην καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ: Yπερπολυτελές σπίτι χτισμένο κάτω από το έδαφος!

Ο φόβος μιας πυρηνικής καταστροφής αποτέλεσε την αιτία για τον Αμερικανό Girard B. Henderson να κατασκευάσει μια κατοικία κάτω από το έδαφος! 

Άταφα μέσα σε ψυγείο τα δύο βρέφη που σκότωσαν οι μητέρες τους!

Τα φρικτά εγκλήματα στα Λεχαινά Ηλείας και στο Αλεποχώρι Αχαϊας είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Η «ορμόνη της αγάπης» ίσως ευθύνεται για τον αυτισμό

Τον λόγο για τον οποίο τα αυτιστικά παιδιά ενδιαφέρονται περισσότερο για ιδέες και αντικείμενα από ό,τι για τους άλλους ανθρώπους, ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε νέες θεραπείες.

Ασταμάτητη η Ρόμα – Πήρε το ντέρμπι της Ρώμης επικρατώντας με 2-0 της Λάτσιο – VIDEO

Το 4Χ4 πανηγύρισε η Ρόμα που απολαμβάνει μόνη τον αέρα της κορυφής στο Καμπιονάτο. Μπαλζαρέτι και Λιάιτς οι σκόρερ.

Ο στυλίστας που εργάζεται για τα Καλλιστεία είχε εκφράσει δημόσια το θυμό του για το talent show

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ταλαντούχος Κύπριος επέλεξε να εξηγήσει γιατί αποδέχτηκε την πρόταση του Mega για να εργαστεί στο Feel Fantastic, ενώ αρχικά είχε θυμώσει με την εν λόγω εκπομπή…

Απλά και ωραία – Στην κορυφή η Ανόρθωση με «τεσσάρα»!

Χωρίς να εντυπωσιάσει έχοντας όμως ουσία και τρομερή αποτελεσματικότητα, η Ανόρθωση επικράτησε με 4-0 της Αλκής στο ΓΣΖ. Αλέξα, Φοφανά, Κάλβο και Κολαούτι οι σκόρερ.

ΤΕΠΑΚ: Κάποια εκατομμύρια ενοίκια για κτήρια που τελικά δεν χρησιμοποιεί πληρώνουμε… – Θέλουμε κρίση για να αποκαλύψουμε τα σκάνδαλα (;)

- €2 εκατ. για ενοικίαση κτηρίων που δεν χρησιμοποιεί πληρώσε το ΤΕΠΑΚ
- Διασπάθιση εκατομμυρίων
- Έγιναν έρευνες, βρήκαν τους ενόχους, αλλά τις έβαλαν στο συρτάρι
- Μείωσαν τα ενοίκια… αυξάνοντάς τα!

ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΥΠΡΟΣ 2013 - ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τη διακοπή της δωρεάν παροχής φαρμάκων σε καρκινοπαθείς, κατήγγειλε ο αιματολόγος ογκολόγος Γεώργιος Μαρκουλλής, καλώντας το Υπουργείο Υγείας να δώσει απαντήσεις, καθώς, όπως είπε, τίθεται σε κίνδυνο ακόμα και η ζωή ασθενών.

Τούρτες για… διαζύγια!

Αφού υπάρχουν γαμήλιες τούρτες, γιατί να μην υπάρχουν και τούρτες διαζυγίων;

Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες για την οικονομία της Σλοβενίας

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για τη Σλοβενία, η οποία αγωνίζεται να αποφύγει την προσφυγή της σε ένα πρόγραμμα διάσωσης, όπως δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Μπόστιαν Γιάζμπετς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Delo.

Εμπλέκονται και άλλοι στην εξαπάτηση των ανέργων

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τις έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση της εταιρείας εξεύρεσης εργασίας, η οποία εξαπάτησε άνω των 400 Kυπρίων ανέργων, υποσχόμενη εργασία στη Γαλλία, με την καταβολή 620 περίπου ευρώ από τον κάθε πολίτη.

Τηλεφωνήθηκαν Αναστασιάδης, Κριστίν Λαγκαρντ και Μάριο Ντράγκι την Παρασκευή

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι και τον αρμόδιο επίτροπο οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της ΕΕ Όλι Ρεν είχε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, η οποία επεσήμανε πως οι συνομιλίες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Δημητριάδης:"Δεν παραιτούμαι απο την Κεντρική"

Στην αντεπίθεση περνά ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, μετά τα πυρά που δέχθηκε από την κυβέρνηση και την πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, που τον καλούν σε παραίτηση. Δεν πρόκειται να παραιτηθεί διαμηνύει, προς πάσα κατεύθυνση, μέσω της Κυριακάτικης «Καθημερινής», ο Πανίκος Δημητριάδης.

ATP - Το (πανη) γύρισε ο Γκούλμπις

Έρνεστς Γκούλμπις έμεινε με σετ και με break κάτω στον τελικό του St.Petersburg Opn κόντρα στον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ όμως με μια σπουδαία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-1 σετ και να πανηγυρίσει τον 4ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο εκτός Αμερικανικού εδάφους.