Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ & ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ... COLUMBIA RESORT ΣΤΟ ΠΙΣΣΟΥΡΙ

Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας άλλα και των εργαζομένων οι οποίοι με αυτοθυσία, έδρασαν άμεσα και περιόρισαν την έκταση της πυρκαγιάς στο χώρο της σάουνας δεν υπήρξαν περεταίρω ζημιές

Ο στρατός εντόπισε το αεροσκάφος στα Στενά της Μάλακα

Κοντά στις ανατολικές ακτές της Μαλαισία στα Στενά της Μάλακα αναφέρει ο στρατός της χώρας ότι εντόπισε μέσω των ραντάρ κάποιο ίχνος του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Τρίτο θανατηφόρο κρούσμα του ιού της γρίπης Α

Ένα ακόμη θανατηφόρο κρούσμα του ιού της γρίπης Α σημειώθηκε στην Κύπρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από την πρώτη Ιανουαρίου έως σήμερα σε τρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλητηριάσεις σκύλων στο πάρκο Αθαλάσσας – Παρακαλώ κοινοποιήστε

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κρούσματα από δηλητηριασμένους σκύλους στο πάρκο της Αθαλάσσας κάτω από τον Άρωνα στη Λευκωσία.


Tραγικές συνθήκες διαβίωσης για πολίτη στη Λευκωσία

Χωρίς ρεύμα και γκάζι ζούσε πολίτης κυπριακής καταγωγης στη Λευκωσία, ο οποίος παρά τις επανελημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με το Γραφείο Ευημερίας, δεν μπορούσε να βρει βοήθεια.


Λουκέτο για 24 ώρες στα πρατήρια ΕΚΟ

Εικοσιτετράωρο κλείσιμο όλων των πρατηρίων πετρελαιοειδών της ΕΚΟ αποφάσισε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών (ΕΚΟ), «σε ένδειξη διαμαρτυρίας και διεκδίκησης λογικών και δίκαιων αιτημάτων του», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, στην οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των μέτρων.


ΑΠΟΕΛ - Η χαμένη παρακαταθήκη των «8»

Αν ήμασταν στη διαδικασία των πέναλτι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ αστόχησε σε κτύπημα χωρίς τερματοφύλακα. 

Την αναβάθμιση iOS7.1 για κινητές συσκευές ανακοίνωσε η Apple

Η Apple διέθεσε τη Δευτέρα μια αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για κινητές συσκευές, iOS7, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.


ΘΕΣ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ - ΓΙΝΕ GAY FRIENDLY - ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ GAY ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Σύμφωνα με έρευνες, το μερίδιο του gay τουρισμού στην παγκόσμια αγορά υπερβαίνει το 10%. 

Το μυστικό για τέλειους κοιλιακούς κρύβεται στο φαγητό – Μάθε τις οχτώ τροφές που κάνουν θαύματα

Αφιερώνετε αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, προκειμένου να αποκτήσετε τους τέλειους κοιλιακούς. 

Επίθεση του Μιχάλη Ιατρόπουλου κατά της Δέσποινας Βανδή

Πυρ και μανία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, όταν ενημερώθηκε από τη σύζυγο του, ότι η Δέσποινα Βανδή δεν την πέρασε στην επόμενη φάση του «Voice».

ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ξετυλίγεται το κουβάρι της πρωτοφανούς απάτης με το σύνδεσμο ο οποίος έβαζε στη τσέπη χρήματα που εισέπραττε πωλώντας περιοδικά για τα παιδιά ανά το παγκύπριο.

Σάκης Ρουβάς: Το ερωτικό selfie βίντεο του στο youtube!

Ο Σάκης Ρουβάς, όπως είναι γνωστό, έχει άψογη σχέση με τα social media...

Τα αλλάζει τώρα ο Πασχάλης για τον Χατζηγιάννη

Πριν μερικές μέρες είχε δηλώσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη «Τελευταία δεν πάει καλά, δεν μου αρέσει καθόλου. 

Ε, ΟΧΙ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ...

Ο νεαρός Peter Bickerton από τη Βρετανία έχει έναν αηδιαστικό εθισμό Όπως λέει κάθε πρωί τρώει ακρίδες, σκουλήκια και διάφορα έντομα για πρωινό, ενώ όπως λέει συνολικά έχει φάει πάνω από 16.000 έντομα τα τελευταία 3 χρόνια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Το απόγειο των πέτρινων χρόνων

Οικονομικές και αγωνιστικές συνέπειες, αλλά και «μαχαιριά» στο ήδη καταρρακωμένο ηθικό όλων στην Ανόρθωση, θα επιφέρει το σενάριο η ομάδα της Αμμοχώστου να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη νέα σεζόν. Στην πρώτη και ενδεχομένως μοναδική φορά που η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα με πέντε ομάδες, η «Κυρία» κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε να μην εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια.

Χρυστάλλα Γιωρκάτζη η επικρατέστερη για την Κεντρική Τράπεζα

Σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη.

Συγκλονιστικό βίντεο: Όταν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είδαν το αεροσκάφος της Malaysia Airlines να εξαφανίζεται

Μοιάζει με ηλεκτρονικό παιχνίδι που θα μπορούσε να παίζει ο καθένας στο κινητό ή στον υπολογιστή του, ωστόσο η εικόνα από το βίντεο την εικόνα που είχαν οι ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας, από τη στιγμή που απογειώθηκε το Boeing της Malaysia Airlines, από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.


CHAMPIONS LEAGUE - Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Είναι σε φόρμα. Έχουν τεράστιο προβάδισμα από τη νίκη στο πρώτο ματς. Παίζουν και στο «σπίτι» τους. 

Απόψε ο ελληνικός τελικός για το εισιτήριο στην 59η Eurovision

Σήμερα το βράδυ διεξάγεται ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 59η Eurovision στην Κοπεγχάγη. Ο τελικός θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση (21:00) σε απευθείας σύνδεση από το Acro Music Hall.

Η Βικιπέδεια αναγνώρισε το ψευδοκράτος

Μετά την Τουρκία έρχεται η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια «Βικιπέδεια» να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος, με την ονομασία μάλιστα Βόρειος Κύπρος. 

Συνελήφθη άντρας της ΜΜΑΔ που έσπασε στο ξύλο αλλοδαπό! Νέο κρούσμα

ΣΟΚ προκαλεί η σύλληψη άντρα της ΜΜΑΔ ο οποίος πριν από μερικές μέρες κατά τον έλεγχο τροχαίας αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε αλλοδαπός, φρόντισε να τον σπάσει στο ξύλο, με τη δικαιολογία ότι ο αλλοδαπός δεν συνεργαζόταν.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Την αρνητική στάση τους ως προς τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, όπως είναι η προεκλογική δέσμευση του Προέδρου Αναστασιάδη, έδειξαν χθες, για άλλη μια φορά, τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, κυρίως τα δύο τελευταία.

Μουντός ο καιρός - Ακεφιές μέχρι και την Πέμπτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Ποια έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα Γεωργίου; - Τον βλέπει στα όνειρά της!

Το Μπρούσκο τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης και ο πρωταγωνιστής της σειράς μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 τα κορίτσια σε Κύπρο και Ελλάδα, τα οποία έχασαν τον ύπνο τους για τα μαύρα του τα μάτια…