Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Συγνώμη, τι θέλετε; -Τράπεζα ζήτησε την έγκριση 6μηνου βρέφους για διόρθωση τραπεζικού λογαριασμού!

Άφωνη έμεινε μία νεαρή μητέρα όταν άκουσε τον εκπρόσωπο τράπεζας να της λέει στο τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να διορθώσει ένα λάθος στον τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού της αν δεν μιλήσει ο ίδιος με τον δικαιούχο, δηλαδή τον 6 μηνών Χάρι!

«Η ζωή μου ως “διαδικτυακή σκλάβα του σεξ”»

Η εξομολόγηση μιας γυναίκας που πληρωνόταν για κάνει στριπτίζ σε έναν υπολογιστή.

Μία φαινομενικά τρομακτική αλλά υπέροχη πολυθρόνα!

Αυτό εδώ το χνουδωτό πράγμα που μοιάζει να θέλει να κατασπαράξει τον άνθρωπο που κάθεται σε αυτήν, ονομάζεται Moyee The Monster Chair και σχεδιάστηκε από τον ανατρεπτικό designer Jason Goh. 

Το άγνωστο φρούτο Hala!

H επιστημονική του ονομασία είναι Pandanus tectorius, ενώ είναι περισσότερο γνωστό με το όνομα hala. Ιθαγενές φυτό της Μαλαισίας, παράγει μεγάλα φρούτα τα οποία έχουν ποικίλες χρήσεις εδώ και αιώνες ανάμεσα στους ντοπιους.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ...ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ & ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Δύο μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές που κυριαρχούν δισκογραφικά την τελευταία δεκαετία και το κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους, δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους στην Κύπρο, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο χώρο στάθμευσης Εναερίου στις 20:00.

Μοντέρνα αρώματα με... άρωμα τοστ

Άρωμα με τη γνωστή μυρωδιά του τοστ βγήκε στην αγορά και ήδη έχει μεγάλη πέραση στη Βρετανία και ειδικά ανάμεσα σε αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Καλύτερη επίδοση δεκαετίας

Το πλέον αξιοσημείωτο της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα της με τον Κολαούτι μπροστάρη που την οδηγεί στην κορυφή τόσο της βαθμολογίας όσο και στη λίστα με τις καλύτερες επιθέσεις.

Time Attack & Drift στην Cytanet Υπερειδική του CNP Cyprus Rally στη Λευκωσία!

Πανηγυρική φιέστα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα έχουμε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Λευκωσία. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στους εξωτερικούς χώρους του Μακαρίου Σταδίου, η Offsite Auto διοργανώνει την Cytanet υπερειδική του CNP Cyprus Rally και παράλληλα ένα εντυπωσιακό Time Attack Challenge με περισσότερες από 20 συμμετοχές με τα γρηγορότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Κύπρου! Επιπλέον, θα υπάρχει drift show από τους κύπριους αθλητές ενώ στο χώρο θα υπάρχουν και παλιά αγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτου. Μια γιορτή για τους φίλους της γρήγορης οδήγησης, του Ράλι, του Time attack και του Drift.

Την απάτησε και τον ρεζίλεψε δημοσίως με χαστόυκια – VIDEO -

Μια... μίνι παράσταση παρακολούθησαν οι περαστικοί σε δρόμο της πόλης Kowloon στο Χονγκ Κονγκ. Πρωταγωνιστές μια απατημένη κοπέλα που ανάγκασε τον σύντροφό της να γονατίσει και στη συνέχεια άρχισε να τον χαστουκίζει, μπροστά στην "πέτρα του σκανδάλου".

Γιώργος Εφραίμ: «Μείνετε ενωμένοι κοντά μας» (Βίντεο) -

Το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές θα ανταποδώσουν την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνουν από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έστειλε ο αρχηγός της ομάδας , Γιώργος Εφραίμ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.


Αρκούδα παίζει μπάσκετ κάτω από το νερό! (βίντεο)

Οι αρκούδες είναι από τα πιο αγαπημένα ζώα στους ζωολογικούς κήπους και στα εθνικά πάρκα ανά τον κόσμο, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών που έρχονται για να θαυμάσουν τα παιχνίδια τους!


Εθνική - «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σε εξέλιξη η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία ένόψει του εκτός έδρα αγώνα με την Ισλανδία, την ερχόμενη Παρασκευή.

Παρέμβαση Α. Νεοφύτου στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση -

Ο επικεφαλής της κυπριακής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση, Αβέρωφ Νεοφύτου, κάλεσε τα κοινοβούλια να δηλώσουν την ετοιμότητά τους για άσκηση συνεχών πιέσεων στις κυβερνήσεις τους, έτσι που να μετατραπούν οι προκηρύξεις τους για τον αφοπλισμό σε πράξεις.

ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ Σ… ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013!

Για δεύτερη φορά, μετά από επτά χρόνια αναδείχθηκε ως η πιο σeξι γυναίκα στον κόσμο. Ο λόγος για την εκρηκτική…. ξανθιά, Σκάρλετ Γιόχανσον. 


Το στέμμα της «πιο σeξι γυναίκας» έδωσε στην 29χρονη ηθοποιό το περιοδικό Esquire και έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τους αναγνώστες για δεύτερη φορά. Η Σκάρλετ κατέλαβε την πρωτιά και το 2006. Πάντως, εν έτει 2013, το περιοδικό της αποδίδει τα εύσημα με το παρακάτω φωτογραφικό υλικό: 



Source : http://www.syllogi.gr



Δυναμώστε την ένταση! Το επίσημο σποτάκι της FIFA για το Μουντιάλ της Βραζιλίας (VIDEO) -

Δείτε το επίσημο σποτάκι της FIFA για το Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσα από τη σκηνοθετική μπαγκέτα του εξαιρετικού Ολιβερ Στόουν.

Κουρσουμπά: Όχι σε εκπτώσεις στα δικαιώματα των παιδιών

Η Επίτροπος Προστασίας του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου την ετήσια έκθεση για το 2012.

Καπνικά: Τι καταργείται και ποια μορφή θα πάρουν τα πακέτα; - Σε έντονη συζήτηση στην Ευρωβουλή κατέληξε η σχετική εισήγηση!

Η πρόταση οδηγίας για τα καπνικά προϊόντα, για την οποία υπήρξε έντονη συζήτηση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο την Τρίτη, παραπέμπεται σε διαπραγμάτευση με τη Λιθουανική Προεδρία, μετά από πρόταση της Εισηγήτριας Λίντα Μακάβαν.

Αδιάβαστοι στο ..σεξ οι έφηβοι!

Μπορεί το σεξ για τους έφηβους να μην αποτελεί ταμπού αφού τα έχουν ''δει όλα'' στο διαδίκτυο αλλά εξακολουθούν να έχουν την ίδια άγνοια σε βασικά θέματα όπως οι συνομήλικοι τους πριν από είκοσι χρόνια.

ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Βρέθηκε ανθρώπινος εγκέφαλος ηλικίας 4.000 ετών!

Ο εγκεφαλικός ιστός είναι διατηρημένος και θα επιτρέψει την κατανόηση της εξέλιξης των διαφόρων παθολογιών.

Πολιτική του Υπ. Υγείας η μείωση στην αποστολή ασθενών στο εξωτερικό

Λευκωσία: Στα 7 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, οι δαπάνες για αποστολή ασθενών στο εξωτερικό, χάριν στην μετάκληση ξένων ιατρών και στη χρήση του εντύπου S2 για νοσηλεία Κυπρίων ασθενών σε νοσηλευτήρια χωρών της ΕΕ.

«ρολόι του θανάτου»

Ένας Σουηδός, φαίνεται ήθελε να μάθει πότε θα πεθάνει και σκέφτηκε να φτιάξει ένα πολύ μακάβριο αντικείμενο: το ρολόι του θανάτου.

Η Madonna δίνει 7.500 ευρώ τον μήνα για αγιασμένο νερό

Η σταρ έχει προσχωρήσει στον ιουδαϊκό μυστικισμό της Καμπάλα.

Απίστευτο γέλιο: Σημειώσεις κοπέλας «έπεσαν» σε λάθος χέρια! – Δείτε τι έγραφαν

Τον γύρο του Twitter κάνει η φωτογραφία με το τετράδιο μιας κοπέλα η οποία ξέχασε τις σημειώσεις της σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Αθήνας

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ GAY & STRAIGHT ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

ΠΟΛΕΜΟΣ και μάλιστα ΑΓΡΙΟΣ ξέσπασε σε κυπριακό κανάλι πριν από μερικές μέρες μεταξύ GAY & STRAIGHT δημοσιογράφων...

Η εκδίκηση της πεθεράς στη νύφη… και το φωτομοντάζ! – ΦΩΤΟ

Έχεις βγει αναμνηστικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια, σε ωραίο φόντο αλλά η πρώην νύφη στα χαλάει...

ΠτΔ: «Πρόθυμο να συμβάλει για την οικονομία το Κουβέιτ»

Απόλυτα επιτυχείς χαρακτήρισε τις επαφές που είχε στο Κουβέιτ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Ξαναβγάλτε τα καλοκαιρινά! – Χτυπάει 30άρια ο υδράργυρος

Αν βιαστήκατε να φυλάξετε τα καλοκαιρινά ρούχα… ξαναβγάλτε τα! Ο υδράργυρος ανεβαίνει και πάλι, και ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πιάσει τους 30οC.

Η ιστορία του ποδοσφαίρου σε Κύπρο και Ελλάδα

«Όψεις και πτυχές της ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στην Κύπρο» είναι το θέμα του συνεδρίου που διοργανώνει το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο, στην αίθουσα διαλέξεων «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» Β108, στην Πανεπιστημιούπολη, στην Αγλαντζιά.

Προς ανανέωση το διάταγμα για το ωράριο

Υπάρχει πρόθεση για ανανέωση του τουριστικού διατάγματος για τα ωράρια των καταστημάτων, με διορθωτικές όμως κινήσεις, δήλωσε η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Απογοήτευση στο Σιγμα: Έπιασε πάτο το «Sasta τζι Εγείρασιν»

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει η κωμική σειρά του καναλιού είναι άκρως απογοητευτικά, με αποτέλεσμα να συζητούνται προτάσεις για τροποποίηση της θεματολογίας.

Τα υπνοδωμάτια 10 παιδιών σε διάφορα μέρη του κόσμου

Απο την Κένυα στο Κεντάκι και απο τα σκουπίδια σε ροζ δωμάτια. Παιδιά απο όλο το κόσμο , διαφορετικές κουλτούρες και κοινωνικές τάξεις, όλα μαζι κάτω απο τον φακό του φωτογράφου James Mollison .

Φόνος με θύμα 66χρονο οδηγό ταξί στην Αγία Νάπα

Υπόθεση φόνου εξετάζει η Αστυνομία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου με θύμα τον Παντελή Αντωνίου Ρόπα 66 χρόνων οδηγό ταξί από τη Σωτήρα και φερόμενο ως δράστη το συμπέθερό του.

Σοκάρει η δήλωση της Κύπριας πρωταγωνίστριας της σειράς Όνειρο Ήταν: «Έκανα περίπου 6 χρόνια ψυχανάλυση»

Χωρίς κανένα ταμπού η συμπατριώτισσά μας, την οποία απολαβάνουμε στη δραματική σειρά του Mega ''Όνειρο Ήταν'', αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους που είχε στο παρελθόν,την οποία βοήθησε πάρα πολύ η ψυχανάλυση να ξεπεράσει, να πατήσει στα πόδια της και να γίνει πιο δυνατή…

ΟΜΟΝΟΙΑ - Προσπάθεια για δεύτερο συνδυασμό

Η 23η Οκτωβρίου (η μέρα που η επίσημη Ομόνοια έχει ορίσει τη Γενική της Συνέλευση) πλησιάζει, η υποβολή υποψηφιοτήτων εκπνέει στις 16 του μήνα, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει για το θέμα των υποψηφιοτήτων. Ο μόνος που έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει την προεδρία με δικό του συνδυασμό (που κατά τις πληροφορίες τον έχει σχεδόν ολοκληρώσει) είναι ο Νίκος Χαραλάμπους.

Στηρίζουν την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Μονοήμερη επίσκεψη υπουργών Εξωτερικών Λιθουανίας και Ρουμανίας στα Τίρανα.

Ο δεκάλογος των όμορφων και λαμπερών μαλλιών

Συμβουλές...
Πολλοί παράγοντες ταλαιπωρούν, καταστρέφουν και γερνούν την τρίχα όπως οι χημικές επεξεργασίες, η υπερβολική χρήση θερμότητας, ο ήλιος και οι ακραίες καιρικές συνθήκες, οι ορμονικές αλλαγές, η έλλειψη πρωτεΐνων στη διατροφή μας και η φυσική διαδικασία γήρανσης με την επιβράδυνση αναγέννησης των κυττάρων.

Παρέλαση υποψηφίων για ΔΣ Συνεργατισμού – Λίστα 20 ονομάτων στο μικροσκόπιο Κ.Τ.

- Τα 7 από τα 9 μέλη ανεξάρτητα
- Ο γενικός διευθυντής συν ένας από ανωτέρα στελέχη ΣΚΤ
- Δυστοκία από Συνεργατισμό
- Στα συρτάρια της ΚΤ το €1,5 δισ. μέχρι τον διορισμό ΔΣ

Μοντέρνες και παράξενες ιδέες για τζάκια!

Η δημιουργικότητα των σχεδιαστών κάνει το τζάκι εκτός από εστία θέρμανσης και βασικό στοιχείο διακόσμησης.

Φτιάξτε το δικό σας σιρόπι για το βήχα!

Ποιος από εμάς δεν έχει υποφέρει από έντονο βήχα, ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα;

ΦΡΙΚΗ: 25χρονη βρεφονηπιοκόμος βίαζε μωρά σε σταθμό!

Δεν χωρά ο νους την απίστευτη κτηνωδία που έλαβε χώρα σε βρεφονηπιακό σταθμό των Ηνωμένων Πολιτειών.

GAY ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ HOLLYWOOD - ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ...

Ο T.R Knight είναι πλέον ένας παντρεμένος άντρας. Ο πρώην πρωταγωνιστής της δημοφιλούς ιατρικής σειράς "Grey's Anatomy" παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου τον καλό του Patrick, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια.

Τραγουδιστής στο νοσοκομείο λόγω... σεξουαλικού βοηθήματος!

Στο νοσοκομείο από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από...
λίγες ημέρες.

Τα βραχιόλια για τον Καρκίνο του Μαστού από την Estee Lauder και τον ΔΟΥΚΑ

Όλοι μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!
Από το 1992 η Estee Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος και αφοσίωση της εταιρίας είναι να νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού μέσα από την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα. 

Ψύκτης σου ετοιμάζει παγωμένη μπύρα σε 45 δευτερόλεπτα

Μια ομάδα πέντε εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της, φιλικής προς το περιβάλλον, Enviro-Cool.

Απεβίωσε ο σκηνοθέτης Πατρίς Σερό

Έδωσε τη μάχη του με τον καρκίνο για πολλά χρόνια.

Οι εταιρείες LG και Samsung ανακοίνωσαν μαζική παραγωγή εύκαμπτων οθονών για smartphones!

Η μάχη για την κατασκευή των πρώτων εύκαμπτων οθονών για κυρτές (και μελλοντικά εύκαμπτες) φορητές συσκευές ξεκίνησε και επίσημα πλέον


Διεστραμμένος στο Βόλο βίασε γάτα και δείτε τι άφησε μέσα της…

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας...των ζώων έβγαλε όλη του την απανθρωπιά σε μια δύστυχη γάτα ένας αρρωστημένος εγκέφαλος στο Βόλο!

ΚΥΠΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΝΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ... ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Δολοφονία μέρα μεσημέρι στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 12:45 άντρας άγνωστων λοιπών στοιχείων βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.