Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς στη Σρι Λάνκα

Κίνδυνος νέων κατολισθήσεων στη χώρα
Περισσότεροι από 100 άνθρωποι πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν σήμερα από την κατολίσθηση που σημειώθηκε στη Σρι Λάνκα, δήλωσε ο υπουργός Διαχείρισης Καταστροφών Μαχίντα Αμαραουίρα.

Τσάι και εσπεριδοειδή κατά του καρκίνου των ωοθηκών

Νέα μελέτη για τα οφέλη τους.

Έτσι θα είναι τα αεροπλάνα νέας γενιάς

Είναι απίστευτο, αλλά είναι άκρως αληθινό. Οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες αεροσκαφών ετοιμάζονται για τα αεροπλάνα νέας γενιάς, τα οποία μοιάζουν να είναι βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς δεν διαθέτουν παράθυρα.


Ξεκάθαρο το μήνυμα: Σταματήστε τις παράνομες ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ για να επιστρέψουμε στις συνομιλίες

Η ε/κ πλευρά θα επιστρέψει στις συνομιλίες μόνο όταν υπάρξει αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας και τερματισμός των παράνομων ενεργειών εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με την υγεία του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Θυελλώδης συζήτηση στη Βουλή για την κάρτα φιλάθλου! Δεν μπορεί να εφαρμοστεί από 1η Ιανουαρίου 2015

Σε μία συνεδρία που σημαδεύτηκε από την ένταση των τοποθετήσεων Βουλευτών- προσκεκλημένων και η οποία διενεργήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών κατέληξε ότι η νομοθεσία για την κάρτα φιλάθλου είναι αδύνατο να εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2015, καθώς ο ΚΟΑ δεν θα έχει στη διάθεση του τη απαιτούμενη υποδομή, λόγω της υποχρέωσης του να την εξασφαλίσει με τη διαδικασία των ανοικτών προσφορών.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ - ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ... Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ

Η κόρη της Βέφας, Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε τα ξημερώματα στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του boxtv ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε.

Σε λεωφόρο Χριστουγέννων μετατρέπεται και φέτος η Μακαρίου

Κλείνει και φέτος τα Χριστούγεννα τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, το οποίο θα μετατραπεί σε Λεωφόρο Χριστουγέννων και θα φιλοξενήσει από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

Μία απίστευτηκαταγγελία και ταυτόχρονα έκκλησηπρος τους τηλεθεατές της έκανε πριν από λίγη ώρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος καλούν την Τουρκία να σταματήσει τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ

Οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου, της Ελλάδας και της Αιγύπτου κάλεσαν την Τουρκία να διακόψει όλες τις αυθαίρετες σεισμικές έρευνες εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και να αποφύγει οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα στο μέλλον.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ...

Xρήματα, ηλεκτρονικά είδη και αρώματα απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Τσάδα.

Πόσα χρόνια νεότητας κερδίζετε αν κάνετε συχνά sex! Πως προστατεύει την υγεία σας

Ερευνητές από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου υποστηρίζουν ότι ο πιο φθηνός και απολαυστικός τρόπος για να «διατηρηθούμε» νέοι, είναι το... sex.

Γνωστά ζώα με απρόσμενα χρώματα!

Τα ζώα που βλέπετε είναι πέρα για πέρα αληθινά και σε καμία περίπτωση δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με Photoshop. 

ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΤΑΝ...

Για αδράνεια καταγγέλλει τις αρμόδιες αρχές ο κοινοτάρχης, αφού όπως αναφέρει συχνά πυκνά ξεφράζονται στην περιοχή νεκρά ψάρια και χελώνες.

Τρόμος - Πανικός και κλάματα σε πτήση της Ryanair με Κύπριους επιβάτες – Νόμιζαν ότι ζουν τον εφιάλτη της Helios

Χτυποκάρδια και κλάματα στον αέρα και συγκεκριμένα σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από Πάφο προς Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες έζησαν ένα εφιάλτη, όταν το αεροσκάφος τους παρουσίασε πρόβλημα.