Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν λέτε να κλείσετε μάτι; Η γιαγιά έχει τον τρόπο για τις αϋπνίες

Είναι κάποιες βραδιές που ενώ νιώθετε εξαντλημένες και κουρασμένες, δεν λέει να σας πάρει ο ύπνος. 

Η κατάσταση στη Συρία εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου

Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες σε επαφές με ειδικούς σε θέματα ενέργειας προκειμένου να συζητήσουν τις συνθήκες της αγοράς πετρελαίου, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπαθεί να πάρει μια απόφαση για το εάν θα προβεί σε μια στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας, δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς πηγές προσκείμενες στο θέμα.

Θέλετε να ενισχύσετε τη μνήμη σας; Μυρίστε δενδρολίβανο!

Μην σας πιάνει πανικός αν ξεχάσατε που βάλατε τα κλειδιά σας υπάρχει λύση
Χάσατε τα κλειδιά σας ή βρίσκεστε σε πανικό για να θυμηθείτε που βάλατε το τηλέφωνό σας, μην ανησυχείτε η λύση σε αυτή την βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης κρύβεται σε ένα βότανο.

Στην Ελλάδα θα βαφτίσει τα δίδυμα η Καλομοίρα

Μπορεί η Καλομοίρα να μην επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι την Ελλάδα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να μας έρθει… οικογενειακώς τον Οκτώβριο για να οργανώσει τη βάφτιση των γιων της.

Λακκούβες… με φαντασία!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το αποτέλεσμα της ζωηρής φαντασίας και της δημιουργικότητας δύο ανθρώπων.

Η Άννα Βίσση στο US open πλάι στον Μάρκο Παγδατη – Τι μήνυμα της έστειλε ο πρωταθλητής μας στο twitter (ΦΩΤΟ)

Η "Απόλυτη" βρέθηκε στο US open, πλάι στον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά πήρε τεράστια χαρά από την παρουσία της Κύπριας τραγουδίστριας στον αγώνα του…

12 συναρπαστικές γέφυρες σε κτήρια!

Eίναι συνήθως κλειστές ή σκεπαστές και συνδέουν δύο κτήρια μεταξύ τους, προστατεύοντας τους πεζούς από τις καιρικές συνθήκες.


Κινδυνεύουν οι σκύλοι από τα σαλιγκάρια;

Βρετανοί επιστήμονες με τη βοήθεια ειδικών λαμπτήρων LED κατάφεραν να παρακολουθήσουν την κίνησή τους σε μια περίοδο 24 ωρών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα γνωστά γαστερόποδα, πνευμονοφόρα μαλάκια έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ένα μικρό κήπο σε ένα βράδυ

Δραματική έκκληση για βοήθεια στον μικρό Νικόλα - Χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών - Έκκληση της οικογένειας για οικονομική ενίσχυση

Ο επτάχρονος Νικόλας Ηλία από την Κοφίνου είναι θαλασσαιμικός και έχει δρομολογηθεί για τον επόμενο μήνα η εγχείρηση μεταμόσχευσης μυελού των οστών με δότη την μικρότερη αδελφή του, Μαρίνα.

Μια σπάνια ασθένεια - Αδέρφια βρικόλακες πάσχουν από βαμπιρισμό

Η ζωή για τα δύο αδέρφια στην κυριολεξία είναι κόλαση. Ο Σάιμον και ο Τζορτζ Κούλεν, 13 και 11 ετών αντίστοιχα, πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια παρόμοια με τον βαμπιρισμό, η οποία τους δίνει χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρόμοια με εκείνα που έχουν οι βρικόλακες.

Η Κίνα ενημερώθηκε για τα στοιχεία που κατέχουν οι ΗΠΑ για τα χημικά

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Κίνα για τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία.

Ποιο σύνδρομο φταίει που τα πόδια χορεύουν το βράδυ

Αίσθηση μυρμηγκιάσματος στα πόδια, πόνος και ενοχλήση που επιδεινώνονται με την ξεκούραση ενώ ανακουφίζονται με την κίνηση;

Απόπειρα φόνου στο Δασάκι- Νέες αποκαλύψεις για την μυστηριώδη υπόθεση!

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον 31χρονο Ιρανό, τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή Δασούδι της Λεμεσού. Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει και τη μεταφορά του θύματος σε ιδιωτική κλινική και ακολούθως στο Νοσοκομείο, από οικία του πρόσωπα ,που αφού τον μετέφεραν εξαφανίστηκαν.

Εκδοση Ντ. Μιχαηλίδη στην Ελλάδα αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση, που καταχώρησαν οι δικηγόροι του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη, στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση του κ. Μιχαηλίδη στην Ελλάδα, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, για να δικαστεί ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Στο δεύτερο μισό του 2014 η επίσημη παρουσίαση του iWatch! - ΦΩΤΟ

To «iWatch» της Apple είναι ένα project για την δημιουργία ενός έξυπνού ρολογιού το οποίο ακόμη είναι σε στάδιο δημιουργίας.

Εννέα μύθοι υγείας:αλήθεια ή ψέματα

Στην καθημερινότητα μας τηρούμε κατά γράμμα κάποιους μύθους υγείας που έχουν εμφυτευθεί στο υποσυνείδητο μας κυρίως από τη μαμά ή τους γνωστούς και φίλους.

Το πηγάδι με τα 3.500 σκαλοπάτια

Κοντά στο μικρό χωριό Abhaneri της Ινδίας βρίσκεται ένα από τα πιο βαθιά και εντυπωσιακά πηγάδια του κόσμου. Το όνομά του είναι Chand Baori, που σημαίνει το πηγάδι με τα σκαλοπάτια.

Θύτες τρεις έφηβοι, θύμα ένας ζητιάνος - Μια υπόθεση σοκ συγκλονίζει τη Βραζιλία!

Προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν βάζοντάς του μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι. Αλλά όταν απέτυχαν, αποφάσισαν να τον θάψουν ζωντανό στην παραλία! Δράστες τρεις νεαροί ηλικίας 18, 17 και 15 ετών. Θύμα τους ένας ζητιάνος, τον οποίο προσπάθησαν να θάψουν ζωντανό στην παραλία της Ιπανέμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 της βραζιλιάνικης εφημερίδας O Globo.

Αίγυπτος: «Χάνουμε την υπομονή μας με την Τουρκία»

Η Αίγυπτος αρχίζει να αντιδρά έντονα στην στάση που επιδικνύει η Τουρκία υπέρ του πρώην προέδρου της χώρας Μοχάμαντ Μόρσι και ζητά να αλλάξει πολιτική σχετικά με το θέμα αυτό.

Λάρνακα: Φτερά έκαναν ηλεκτρονικοί υπολογιστές από κατάστημα

Άγνωστοι «ρήμαξαν» κατάστημα με ηλεκτρονικές υπολογιστές στην Λεωφόρο Φανερωμένης, στη Λάρνακα. Κατάφεραν να εισέλθουν εντός του καταστήματος και να ληστέψουν 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αναστασιάδης: Να καταστεί υπόλογη η Τουρκία

Η όποια νέα διαδικασία στο Κυπριακό θα πρέπει να καθιστά την κατοχική δύναμη υπόλογη ή ελεγχόμενη για τις προτάσεις που καταθέτει στο τραπέζι των συνομιλιών, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.Μιλώντας στα αποκαλυπτήρια μνημείου αγνοουμένων, πεσόντων και δολοφονηθέντων κατοίκων του χωριού Μάνδρες στο Παραλίμνι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε επίσης πως «οποιαδήποτε νέα διαδικασία θα παραμείνει υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και θα αποσκοπεί στην εξεύρεση λύσης βασισμένης στις Συμφωνίες Κορυφής, στα περί Κύπρου ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στη συμφωνία της 8ης Ιουλίου και στις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου».

"Φωτιά" στα social media για το κολιέ της Μέρκελ! - ΦΩΤΟ

Κολιέ στα χρώματα της γερμανικής σημαίας επέλεξε να φορέσει η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στο αποψινό debate. Τυχαίο;

Χανιά: Πνιγμός 68χρονου στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων ένας 68χρονος αλλοδαπός.

Superleague: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

Είναι άλλο πράγμα! Βάζοντας πέναλτι-Πανένκα, μια γκολάρα και φτιάχνοντας άλλο ένα, ο Στοχ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 4-1 επί του Πανιωνίου. Ωραία μπάλα, από ένα «δικέφαλο» πειστικό διεκδικητή του τίτλου.

Το πήρε το κορίτσι ο Νίκος Βέρτης

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Νίκος Βέρτης! Ο γνωστός τραγουδιστής…

Έτοιμο το deal των 130 δισ

Η βρετανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Vodafone ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την αμερικανική εταιρεία Verizon Communications για την πώληση σε αυτήν του 45% των μετοχών που κατέχει στην αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless.

Σε πρόβλημα μεγατόνων το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια από «το εργοστάσιο παραγωγής τους» στα κατεχόμενα – Άλλο ένα κρούσμα

Θυμίζουμε πρόσφατο δημοσίευμα που έκανε λόγο για τη «βιομηχανία» παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στα κατεχόμενα η οποία καλά κρατεί και το κύκλωμα συνεχίζει να δρα προς τις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.

Πρεμιέρα για το νέο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία

Σε εφαρμογή τίθεται από Δευτέρα το νέο ωραρίου στη Δημόσια Υπηρεσία, η οποία θα λειτουργεί από τις οκτώ το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν ευελιξία στην προσέλευση κατά μία ώρα αλλά οι Διευθυντές Τμημάτων θα φροντίζουν έτσι ώστε όλα τα γραφεία να λειτουργούν από τις 8πμ έως και τις 4.30μμ.

Γερμανικό debate: Μέρκελ: Θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο η Ελλάδα – Στάινμπρουκ: Αν ήμουν καγκελάριος θα το είχα χειριστεί διαφορετικά

Αν κάτι μείνει από τη 1:30 ώρα του debate ανάμεσα στην Άνγκελα Μέρκελ και τον Πέερ Στάινμπρουκ ενόψει των γερμανικών εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου ήταν ο εκνευρισμός της Άνγκελα Μέρκελ, η νωθρότητα του αντιπάλου της και η παραδοχή της καγκελαρίου πως δεν ήξερε ότι οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τη Γερμανία, κάτι που αποκαλύφθηκε μετά το ξεσκέπασμα του σκανδάλου από τον Έντουαρντ Σνόουντεν.

WTA: Η παλιά είναι αλλιώς

Για ένα σετ κράτησε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον του γυναικείου τένις καθώς η Σερίνα Γουίλιαμς επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Σλόαν Στίφενς και προκρίθηκε στα προημιτελκά του US Open, την ίδια ώρα που το Νο3 του ταμπλό, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα γνώριζε απρόσμενη ήττα-αποκλεισμό απ'την Μακάροβα.

ATP: Έπεσαν κορμιά - όρθιος ο Σταν!

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στο tie break του 4ου σετ, ο Στάνισλας Βαβρίνκα κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση του αναγεννημένου Μάρκου Παγδατή και να προκριθεί στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, εκεί όπου θα συναντήσει τον Τόμας Μπέρντιχ ο οποίος λίγο νωρίτερα συνέτριψε τον Ζουλιέν Μπενετό!

Γράψε το τέλος με το δικό σου σενάριο…

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους.  Το ενδιαφέρον κείμενο της Συμβουλευτικής Ψυχολόγου Χριστίνας Σορόκου!