Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα για Ανόρθωση από Δόξα

Έκπληξη στο Παπαδόπουλος με την Δόξα να παίρνει το τρίποντο και την Ανόρθωση να έχει τις πρώτες της απώλειες.


ATP - Ζόρικη πρεμιέρα για Σερίνα

Δύσκολη ήταν η επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στο Πεκίνο, καθώς η Έλενα Βέσνινα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι με την Αμερικανίδα να περνάει δύσκολες στιγμές, ειδικά στο εναρκτήριο σετ της πρεμιέρας της στο China Open, πριν τελικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας αντιπάλου της. Νίκες για Ραντβάνσκα, Να Λι και Ρόμπσον.

Θα βρουν την δικαιοσύνη μπροστά τους όσοι παραβίασαν τον νόμο περί «ρουσφετιού»!

Τη δικαιοσύνη φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουν πρώην υπουργοί αλλά και άλλοι πρώην κρατικοί αξιωματούχοι που με ενέργειες και αποφάσεις τους παραβίασαν το νόμο που απαγορεύει το ρουσφέτι.

Νέα Σαλαμίνα: «Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της για τη στήριξή του και του απολογείται εκ μέρους των λίγων, για τα όσα «άσχημα» έγιναν χθες στο «Αμμόχωστος»

ΥΠΕΣ: Η διαφάνεια και η κοινωνική λογοδοσία στη λειτουργία και έλεγχο των κομμάτων αφορά το σύνολο των πολιτών

Λευκωσία: Πολιτικά μεπτό, χαρακτήρισε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος την κατάθεση σε λογαριασμό του ΑΚΕΛ 234.000 ευρώ από τον Νίκο Λίλλη.

Tην Κύπρο επισκέπτεται από τη Δευτέρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Αθήνα: Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

AΠΟΕΛ - Μάλλον κλείνει ο κύκλος του Π. Σέρτζιο

H νέα άσχημη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, φαίνεται ότι τροχοδρομεί εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας της Λευκωσίας, στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

ΟΜΟΝΟΙΑ -Ξεπέρασαν τις 24 χιλιάδες ευρώ οι εισφορές

Τελείωσε το πρώτο μέρος του τηλεμαραθωνίου της Ομόνοιας, που μεταδίδεται σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel και ήδη άρχισαν οι πρώτες εισπράξεις, αφού όπως λέχθηκε μέχρι στιγμής έχει ένα μαζευτεί ένα ποσό κοντά στις 24 χιλιάδες ευρώ.

«Χορός» εκατομμυρίων στήθηκε με τα ενοίκια του ΤΕΠΑΚ - Ποιους βαραίνουν οι ευθύνες;

-Σαράντα δύο κτήρια, το συνολικό ενοίκιο των οποίων αγγίζει τα 5 εκατομμύρια, ενοικιάζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
-Μύθος η επαναδιαπραγμάτευση των ενοικίων και οι εξοικονομήσεις χρημάτων
-Που και σε ποιους αποδίδει ευθύνες η Γενική Ελέγκτρια

Ο εθελοντισμός κάνει καλό στην υγεία

Αυξάνει τα επίπεδα ικανοποίησης που αισθάνεται το άτομο.

Απίστευτο! Τι έχει ο βάτραχος στο στόμα του;

Όταν βλέπεις για πρώτη φορά τη φωτογραφία αυτή καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Προϊστορικό ψάρι με «ανθρώπινο πρόσωπο» βρέθηκε στην Κίνα

Διεθνής ομάδα επιστημόνων στην Κίνα ανακάλυψε το αρχαιότερο πλάσμα με ευδιάκριτο πρόσωπο που έζησε στη Γη.

Αναπλαστική μάσκα προσώπου - Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος

Φτιάξτε μόνη σας μια θεραπευτική αναπλαστική μάσκα προσώπου βασισμένη στο σταφύλι. 

Στα αντισώματα των καρχαριών το όπλο για τον καρκίνο του μαστού

Στα αντισώματα των καρχαριών βρίσκεται το όπλο για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με βιολόγους του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν.

Ο μεγάλος μύθος για το φτέρνισμα και το κρύωμα

Πόσες φορές, ειδικά τους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα, έχετε φταρνιστεί και ο/η διπλανός/ή σας είπε αμέσως «ωπ τι έγινε, κρυώσαμε;». 

Τα e-reader στη θεραπεία της δυσλεξίας

Τα άτομα με δυσλεξία φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν οι συσκευές ηλεκτρονικής ανάγνωσης κειμένων, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές, του Κέντρου Εκπαίδευσης Επιστημών στο Κέντρο Αστροφυσικής «Harvard-Smithsonian».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που είπε η κόρη του Μιχαλολιάκου στους αστυνομικούς!

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε η κόρη του γγ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, στον επικεφαλής του αστυνομικού κλιμακίου στην είσοδο στην Ευελπίδων τα ξημερώματα.

Ο μεγαλύτερος κάθετος κήπος σε ιστορικό κτήριο!

Το ξενοδοχείο Rubens at the Palace στο Λονδίνο έχει πλέον τον μεγαλύτερο πράσινο τοίχο στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο πράσινος τοίχος του ξενοδοχείου καλύπτει επιφάνεια 32,5 τετραγωνικών μέτρων και έχει ύψος 21 μέτρα. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ.... ΚΑΥΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ - ΑΧ... ΝΑ ΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίσεις της Χριστίνας Σάμη, η οποία υποστηρίζει με σθένος τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Κακιά λύσσα: μετά από 26 χρόνια ''χτυπά'' πάλι!

Ξεχασμένα νοσήματα όπως αυτό της λύσσας σε ζώα επανεμφανίσθηκαν στην Ελλάδα θέτοντας σε κόκκινο συναγερμό τις υγειονομικές υπηρεσίες.

ΑΥΤΟΙ είναι οι υποψήφιοι νονοί του πριγκιπικού μωρού, που θα βαφτιστεί στις 23 Οκτωβρίου!

Στις 23 Οκτωβρίου θα βαφτιστεί ο πρίγκιπας George, τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χάνει Γκιέ, αγώνα δρόμου ο Ρομπέρ

Βγήκε το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα που αφορούσε στους Γκιέ και Ρομπέρ, που αποχώρησαν με τραυματισμό από το παιχνίδι με την Αλκή. Τα πράγματα είναι άσχημα κυρίως για τον Αφρικανό, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για 20 περίπου μέρες.

Θύμα απάτης στο Facebook η Tάμτα

Δυο ψεύτικα profiles στο Facebook με το όνομα και το επίθετο της εντόπισε η Τάμτα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - «Δεν πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ» (!)

Κίνηση τακτικής, για να αποβάλλει το «φορτίο» του... αιώνιου φαβορί, ή η σκληρή πραγματικότητα; Όπως και να’ χει, ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις ελπίδες κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο», ήταν η απάντηση του που σίγουρα θα συζητηθεί!

Φ. Φωτίου: Σε κρίσιμη καμπή το Κυπριακό

Επειδή η παγίωση των τετελεσμένων της εισβολής, επενεργεί αρνητικά και εις βάρος της επίλυσης του Κυπριακού, βρισκόμαστε αναμφισβήτητα σε κρισιμότατη καμπή, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, ο οποίος ανέφερε πως με ορθή προετοιμασία και βάση, που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της λύσης, «θα προσέλθουμε σε διάλογο ουσίας».

«Αναμένουν αποζημιώσεις οι Ρώσοι επενδυτές»

Λευκωσία: Με την Κύπρο συνδέεται μια πολύ σημαντική περίοδος της ζωής και της διπλωματικής του σταδιοδρομίας, μια που ως νεαρός διπλωμάτης ήρθε στην Λευκωσία το 1973 και δούλεψε για έξι χρόνια. Ο νέος πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Στάνισλαβ Οσάτσι, μας μίλησε για τα τραγικά γεγονότα του ’74. 

Οι ζημιές στους οργανισμούς, τα κέρδη στα μέλη

Λευκωσία: Οικονομικά εύρωστα είναι τα ταμεία συντάξεων των τριών μεγαλύτερων ημικρατικών Οργανισμών, της ΑΗΚ, της Αρχής Λιμένων και της Cyta, και ικανά να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στους δικαιούχους.
Ακόμη όμως και στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή αν τα Ταμεία συντάξεων καταγράφουν αναλογιστικά ελλείμματα, τα δικαιώματα των μελών τους δεν κινδυνεύουν, αφού σύμφωνα με τα καταστατικά λειτουργίας τους, αυτά είναι πλήρως διασφαλισμένα, καθώς ο οικείος Οργανισμός τα εγγυάται και υποχρεούται να καλύψει τις όποιες υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους.

Ο Galifianakis έδειρε... τον Bieber!

Όταν ο Justin Bieber δέχθηκε την πρόταση να είναι καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Zach Galifianakis "Between Two Ferns" σίγουρα δεν περίμενε ότι θα έφευγε και δαρμένος!

Αγία Νάπα: Ο Μάριος Φραγκούλης στην Πλατεία Διασημοτήτων

Πλακέτα με το όνομα του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Μάριου Φραγκούλη βρίσκεται από χθες βράδυ τοποθετημένη στην Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας και πλαισιώνει τις πλακέτες άλλων διασημοτήτων από το ευρύ φάσμα των τεχνών, του αθλητισμού των γραμμάτων και της πολιτικής.

ΑΚΕΛ κατά Χάσικου: Αμύνεται για το σκάνδαλο Δρομολαξιάς εξαπολύοντας επίθεση στον Υπουργό

Σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το ΑΚΕΛ σχετικά με τη συνεχιζόμενη έρευνα για την υπόθεση της Δρομολαξιάς, καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χάσικο να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του και να μην μετατρέπεται σε κριτή, κατήγορο και δικαστή, καταλήγοντας σε απόδοση ευθυνών και σε υποδείξεις προς τρίτους.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σήμερα ο τηλεμαραθώνιος της Ομόνοιας

Σήμερα στις 14:00 είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τηλεμαραθώνιος της Ομόνοιας και η διοίκηση του Σωματείου καλεί τον κόσμο να συντονιστεί στις τηλεοράσεις του και να απολαύσει κάτι το πρωτοποριακό για την Κύπρο. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Πρέμιερ Λιγκ - H μια δε μπορεί εκτός, η άλλη... γενικώς

Οπισθοχώρηση για τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ που δέχθηκαν χαστούκια από Βίλα και Γουέστ Μπρομ αποδεικνύοντας πως θέλουν ακόμα πολύ δουλειά.

Εξηγήσεις από το ΡΙΚ ζητά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Έντονα αντέδρασε η βουλευτής του ΑΚΕΛ και δημοσιογράφος Ειρήνη Χαραλαμπίδου στις επιλογές των υπευθύνων του δελτίου ειδήσεων της 28ης Σεπτεμβρίου. Με ανοικτή επιστολή της προς τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ Θέμη Θεμιστοκλέους ζητά εξηγήσεις γιατί ενώ σε όλα τα δελτία ειδήσεων άλλων σταθμών κύριο θέμα ήταν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής, στο ΡΙΚ ήταν τα γενέθλια του Προέδρου Ανστασιάδη και οι επαφές του στην Ομογένεια. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση από τον κ. Θεμιστοκλέους.

ATP - Έτοιμος για μάχη για το Νο1

Ένα είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει ότι περνάει απ'το χέρι του για να παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και θα δώσει μια έντιμη και σκληρή μάχη με τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τον προσπεράσει ακόμα και στο τουρνουά του Πεκίνου.

Γ. Ομήρου: Αδίστακτη η Τουρκία – Να συγκληθεί άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο

Αδίστακτη και κυνική εξακολουθεί να είναι η στάση της Τουρκίας, δήλωσε στην Πάφο ο πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, σημειώνοντας πως οι δηλώσεις του Αχμέτ Νταβούτογλου ότι το θέμα της Αμμοχώστου θα αποτελέσει μέρος της συνολικής λύσης και η απαίτηση του για νομιμοποίηση των λιμανιών και αεροδρομίων στα κατεχόμενα με αντάλλαγμα το άνοιγμα αεροδρομίων και λιμανιών της Τουρκίας για τα κυπριακά πλοία και αεροπλάνα, προσγειώνει ανώμαλα αυταπάτες και ευσεβοποθισμούς.

ΑΠΟΕΛ - «Οι τρεις βαθμοί μετρούν»

Παραδοχή πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή από τον Πάολο Σέρτζιο, αλλά έκτισε τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στη σημασία που είχε να έρθει η νίκη στον αγώνα:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης - το παρελθόν του και το πέρασμά του από την Κύπρο

Δείτε πληροφορίες για τη ζωή και το προφίλ του στενού συνεργάτη του Νίκου Μιχαλολιάκου και εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Δικαστήριο στο Νιου Τζέρσεϊ: Γκέι γάμοι - νομικά έγκυροι

Αμερικανικό δικαστήριο διέταξε την έγκριση των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση που ίσχυε είναι πλήρως αντίθετη με την απόφαση του Ιουνίου από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Χρυσή Αυγή: Το σαρκοβόρο της δημοκρατίας" – Ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις καταιγιστικές εξελίξεις που σημειώνονται στην Ελλάδα σε σχέση με τη σύλληψη του αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Αυστρία: Άνοιξαν οι κάλπες - Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται σήμερα στην Αυστρία, όπου σχεδόν 6,4 εκατομμύρια (6.384.296) ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες να εκλέξουν για μια πενταετή θητεία τα 183 μέλη της νέας Βουλής από τα συνολικά εννέα κόμματα που είναι υποψήφια σε όλη την επικράτεια.

Πώς έφτασαν στις χειροπέδες – Η μυστική έρευνα που "έδεσε" τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

- Ο "σούπερ κοριός" έδεσε τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής
- Καταγράφηκαν εκατοντάδες συνομιλίες που περιγράφουν την ιεραρχική δομή
- Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή
- Την Τρίτη η απολογία τους- Μέχρι τότε θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
- Άφαντος παραμένει ο καταζητούμενος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς
- Αποκάλυψη ΣΟΚ: Οι δυο συλληφθέντες αστυνομικοί μιλούσαν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη

Ληστές αλά Σαμουράι: Ληστεία και στη Λευκωσία υπό την απειλή σπαθιού

Δεύτερη ληστεία, μέσα σε ένα 24ωρο, σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λευκωσία.

Οικόπεδο 12: Δεν… σηκώνει μόνη της η «Αφροδίτη» το τερματικό

- Λιγότερα τα κοιτάσματα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις
- Δυσκολεύει η λειτουργία τερματικού με μόνη πηγή την «Αφροδίτη»
- €35-40 δισ. η τελική αξία των κοιτασμάτων
- Αλλάζουν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης

Εξωτερική Πολιτική: Επαφές Υπ. Εξωτερικών Ι. Κασουλίδη στην Νέα Υόρκη

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης  συνέχισε την Παρασκευή τις διμερείς επαφές του με ομολόγους του στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης  με συναντήσεις τις οποίες είχε με τους Υπουργούς Εξωτερικών του Ιράν, του Μαρόκου και της Αργεντινής.

Τζάκποτ στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ! Σε καλή μεριά…

Tζάκποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 11, 23, 28, 30, 33, 44 και πρόσθετος 7ος αριθμός το 40.

Τα είπαν Μπαν γκι-Μουν και Ντερβίς Ερογλου: Έναρξη συνομιλιών των Οκτώβριο του 2013...

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν γκι-Μουν, συναντήθηκε το Σάββατο στην έδρα του διεθνούς οργανισμού με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.

Αστυνομία: Τροχαίες διευθετήσεις για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2013

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι την 1η Οκτωβρίου 2013, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, από τις 9.00 το πρωί, θα διακοπεί η τροχαία κίνηση ως ακολούθως:

Έχει ο καιρός γυρίσματα; – Τι μας ενημερώνει η μετεωρολογική υπηρεσία

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η κατοχύρωση του χαλουμιού - VIDEO

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η κατοχύρωση του χαλουμιού στις Βρυξέλλες αλλά και η παραγωγή του κυπριακού προϊόντος. Όπως αποκαλύπτει ΑΝΤ1, η Κομισιόν προωθεί τροποποιητικό Κανονισμό ο οποίος προβλέπει την κατανάλωση τουλάχιστον 50% γηγενών ζωοτροφών από τα ζώα παραγωγής, ποσοστώσεις που ουσιαστικά κλείνουν την πόρτα στην παραγωγή χαλουμιού.

Δείτε γιατί το βίντεο αυτό κοντεύει 2 εκατομμύρια προβολές σε 3 μέρες

Η Mercedes επέλεξε αυτό το βιντεάκι για να προώθησει το νέο της Magic Body Control σύστημα και το βίντεο έχει κάνει θραύση στο YouTube σε μόλις 3 μέρες.