Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η επιστροφή στην κυπριακή τηλεόραση: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της επιστρέφουν και στην κυπριακή τηλεόραση. 

AEΛ - Διαστημόπλοιο

Άμα κιόλας δεν έκανε τη «τσαγκαράδα» ο διαιτητής, το ταξίδι που ζήτησαν οι οπαδοί με προορισμό το φεγγάρι θα ήταν πολύ πιο εύκολο και χωρίς αναταράξεις. Γι’ αυτό επειδή η ΑΕΛ σ’ ένα ακόμη ντέρμπι στο Τσίρειο ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. 

Η εμφάνιση με την Ανόρθωση ήταν μακράν η καλύτερη τη φετινής χρονιάς, δεδομένο που προκύπτει μέσα από δύο λόγους. Πρώτος και σημαντικότερος είναι η συμβολή του προπονητή. Δεύτερος είναι το ανέβασμα της ατομικής απόδοσης παικτών που θεωρούνται κλειδιά στο παιγνίδι της ομάδας.


Ο Πέτεφ
Συχνά λέμε και μάλλον ισχύει, ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ομάδα πάντως φάνηκε ότι παίρνει οδηγίες να παίζει με τη μπάλα στο έδαφος και να αναπτύσσεται με ορθόδοξο τρόπο είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα. Ίσως για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα έκανε επιθέσεις από παντού, δείγμα ότι κάτι άλλαξε στο τρόπο παιγνιδιού της.


Από κει και πέρα ο Βούλγαρος τεχνικός δεν έκανε τίποτα παρά το αυτονόητο. Με βάση το ρόστερ που του έδωσε ο Βιντιγκάλ, καθιερώνει το Ντεντέ ως στόπερ, αφήνει το Σακέτι σκουπιδιάρη δίνοντας ταχύτητα και τρεξίματα στον άξονα, βάζει το Νικολάου δίπλα από το Μπεμπέ βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη του παιγνιδιού, δίνει οδηγίες στους εξτρέμ να συγκλίνουν στην περιοχή στηρίζοντας τον κεντρικό φορ, ενώ πλέον η ΑΕΛ έχει ένα επικίνδυνο επιθετικό που λέγεται Ορλάντο Σα και όχι Κάσιο. Με λίγα λόγια, ο Βούλγαρος μπορεί ακόμη να μην έβγαλε τη δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δείχνει να διαχειρίζεται το ρόστερ με τον πλέον σωστό τρόπο.


Επιπλέον, γράφαμε μόλις χθες ότι η Ανόρθωση πονά στα άκρα. Ο Σιέλης ως αριστερό μπακ αποβάλλεται, ο Αντρέας Αβραάμ ως αριστερό μπακ εκτίθεται από το Μοντέιρο στη φάση του δεύτερου γκολ ενώ ο Παβίσεβιτς που είναι δεξί μπακ βολοδέρνει μέσα στο γήπεδο πετυχαίνοντας και ένα γκολ υπέρ της ΑΕΛ. Αν μη τι άλλο, τα πιο πάνω δεδομένα αποδεικνύουν ότι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ διαβάζει τον αντίπαλο και προσπαθεί να κτυπήσει στα αδύνατα του σημεία.


Οι παίκτες…
Η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας και των παικτών ατομικά ήταν ένας ακόμη παράγοντας που έφερε το τρίποντο. Ο Μπεμπέ, ιθύνων νους του συνόλου δεν χάθηκε όπως στο παιγνίδι με τον Ερμή αλλά είχε σταθερή απόδοση σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Νικολάου θύμισε τον αρχηγό της ΑΕΛ, χωρίς πολλά λόγια, ο Ουόν όταν είναι στο γήπεδο ακόμη και με τη ρόμπα είναι τα πράγματα διαφορετικά ο Ντεντέ είναι νέος στόπερ της ομάδας, ο Αϊρόσα κάνει ακόμη καλύτερα παιγνίδια και το από το 11-12, ο Σα είναι ο επιθετικός κορυφής που ψάχνει η ομάδα, ο Μοντέιρο δείχνει ώριμος όσο ποτέ, ο Ταρτζίνιο αν μη τι άλλο πήρε ψυχολογία ξεκινώντας ως βασικός, ο Σακέτι βοήθησε ακόμη και επιθετικά ενώ ο Καρλίτος ήταν αυτός που είναι πάντα, καταβροχθίζει τον αντίπαλο στην άμυνα ενώ δεν βοηθά στην επίθεση.


Ελπίδα για τη συνέχεια
Ακόμη πιο σημαντικό και από τη νίκη είναι το γεγονός ότι μέσα από την εμφάνιση βγήκε ελπίδα για το μέλλον. Η ομάδα υπό τη καθοδήγηση του Πέτεφ δείχνει να μπαίνει σε σωστό δρόμο. Ο Βούλγαρος δεν είναι μάγος αλλά με κάποιες κινήσεις του διόρθωσε μια κατάσταση που έμοιαζε σχεδόν τραγική.


Πλέον οι Λέοντες πάνε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Βούλγαρος με τη νίκη του αγόρασε χρόνο για να δουλέψει κατά τη διάρκεια της διακοπής και γιατί όχι να παρουσιάσει μια ακόμη καλύτερη ομάδα.


Όσον αφορά την Ανατολική… ο κόσμος ζήτησε ταξίδι στο φεγγάρι και η ομάδα του έδωσε διαστημόπλοιο. 

Source : 24sprots.com.cy

Εκατοντάδες στα δοκιμαστικά για ρόλους στον Πόλεμο των Αστρων

Εκατοντάδες άνθρωποι σχημάτισαν ουρές έξω από το κέντρο τεχνών του Μπρίστολ στην πρώτη από μια σειρά δοκιμαστικών ακροάσεων για δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους στην επόμενη ταινία του Πολέμου των Αστρων (Star Wars).

Σε ποια κυρία της σόουμπιζ ανήκουν οι χαριτωμένες παντόφλες;

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά με το χουχούλιασμα στο σπίτι με το τζάκι να είναι η καλύτερη επιλογή για το Σαββατοκύριακο.

Χίλιους διακόσιους νεκρούς λόγω τυφώνα μετρούν ως τώρα οι Φιλιππίνες

Πάνω από 1.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην παράκτια πόλη Τακλομπάν και τουλάχιστον 200 στην επαρχία Σαμάρ εξαιτίας του τυφώνα Χαϊγιάν, ενός από τους χειρότερους τυφώνες, ο οποίος έπληξε τη χώρα, δήλωσε σήμερα η Γκουεντολίν Πανγκ, γενική γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων επικαλούμενη τις πρώτες πληροφορίες από τις ομάδες του Ερυθρού Σταυρού στις δυο αυτές περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το χθεσινό πέρασμα του τυφώνα.

Τρίχρονο κοριτσάκι περπάτησε 1,5 χλμ για βοήθεια όταν ο μπαμπάς μαχαίρωσε τη μαμά της

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι περπάτησε μόνο του, για 1,5 χιλιόμετρο, σε ένα δρόμο της Φλόριντα, με πολύ κίνηση, προς το σπίτι της γιαγιάς της, για να ζητήσει βοήθεια όταν η μητέρα της δέχθηκε μαχαιριά από τον πατέρα της.

Διήμερη κράτηση πέντε προσώπων για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης εναντίον πέντε προσώπων, τριών Κυπρίων και δύο Βούλγαρων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για διάπραξη πλημμελήματος, αδικήματα σε σχέση με τον περί Υιοθεσίας Νόμο, το Προαιρετικό Πρωτόκολλο στη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού, για την πώληση παιδιών και άλλα αδικήματα για Παρεμπόδιση και Καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 16/4 – 8/11/2013.

Τι αναζητούν οι νεκροί στον ύπνο μας;

Όλοι μας κάποια στιγμή στον ύπνο μας είδαμε κάποιο συγγενικό ή φιλικό μας πρόσωπο που έχει πεθάνει… Ποιοι όμως είναι οι λόγοι που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Βόμβα: Φήμες χωρισμού διάσημου ζευγαριού εξαιτίας μιας 23χρονης

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και λίγες μέρες για διάσημο ζευγάρι που λέγεται ότι χωρίζει επειδή εκείνος την απάτησε με μία 23χρονη στάρλετ.

Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Τι επιλέγουν τα αστέρια της μουσικής και του κινηματογράφου

ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΝΕΚΡΟΣ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΙΔΗΣ

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, στη λεωφόρο Σεβέρη στη Λευκωσία, με θύμα 24χρονο Γεωργιανό μοτοσικλετιστή.

Η κάμπια που μοιάζει με… λουλούδι!(Φωτογραφίες)

Όσοι την έχουν δει από κοντά σε τροπικά δάση και βροχερά σημεία του Αμαζονίου, αναρωτιούνται ποια είναι η κάμπια και ποιο το λουλούδι.

Τα σεξουαλικά φετίχ ανδρών και γυναικών!

Όταν η Μαντόνα αποκάλυπτε πως «τα παπούτσια είναι καλύτερα από το σεξ, γιατί κρατάνε περισσότερο» είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη ντυμένη κουνελάκι να πίνει σαμπάνια (Pics)

Που να ήξερε το κορίτσι πως όταν μια σέξι γυναίκα κρατά σαμπάνια παρεξηγείται; Ειδικά αν είναι ημίγυμνη!

Ανακαλύψτε τον τύπο εξυπνάδας του παιδιού σας!

Το παιδί μου είναι πολύ έξυπνο και κάθε χρόνο γίνεται ακόμη περισσότερο ».
 

Για μαζική καταστροφή στις Φιλιππίνες κάνει λόγο ο ΟΗΕ

«Είναι ανάλογη του τσουνάμι του 2004»

Έλενα Παπαβασιλείου: Το ατύχημα λίγο πριν βγει στη σκηνή…

Τι συνέβηκε στην παρουσιάστρια;

ΣΟΚ: Διαβάστε πώς λήστεψαν διερχόμενο οδηγό μέσα στην πόλη της Λαμίας

Ένας 60χρονος οδηγός είδε ξαφνικά να πετάγονται στο δρόμο δυο κοριτσάκια ρομά και φυσικά σταμάτησε το αυτοκίνητο για να μην τα παρασύρει.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ - Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΟ... ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2014

Αυτό κι αν είναι ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ.


Στο μυαλό τους μόνο η νίκη

Η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη, κάτι που έχει να πετύχει τα τελευταία τρία χρόνια, μετρώντας σε τρεις αγώνες μια ήττα και δύο ισοπαλίες. 

Η τελευταία επικράτησή της ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2010 όταν είχε νικήσει με 3-1 με δύο τέρματα του Οκκά και ένα του Λίσιο. Αναμέτρηση σαφώς πολύ δύσκολη, καθώς η Ανόρθωση θέλει να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ενώ από την άλλη η ΑΕΛ δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα. Η Ανόρθωση για να πετύχει τον στόχο της θα πρέπει να βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της εικόνα. Η εικόνα της απέναντι στην ΕΝΠ δεν ικανοποίησε κανέναν, παρά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Απέναντι στην ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία, αγωνιστική πειθαρχία και φυσικά αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να προσέξει τις στημένες φάσεις καθώς εύκολα δέχεται τέρμα, αλλά και επειδή η ΑΕΛ είναι καλή σε αυτό το παιχνίδι.

Το αρχικό σχήμα

Με δεδομένα τα αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνισθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν ότι τη θέση αυτή θα πάρει ο Παβίσεβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βέγκα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Γκάλαμαζ και Ζόρζε. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικό χαφ θα πάρει φανέλα βασικού ο Μάκος. Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Αλέξα και Γκριγκαλασβίλι στον άξονα. Ο Φοφανά θα είναι στο αριστερό φτερό της μεσαίας γραμμής και ο Κάλβο στο αριστερό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κολαούτι. 

- Source : http://www.sigmalive.com

Κυρ.Μητσοτάκης: Δώρο στην κυβέρνηση η πρόταση μομφής

«Δώρο» προς την κυβέρνηση χαρακτήρισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

TOP 10 Euroleague με «αιώνιους»! – VIDEO

Πολλές ήταν οι εντυπωσιακές φάσεις της 4ης αγωνιστικής τηςΕυρωλίγκας.


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ & ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση των απογόνων του Κωστή Παλαμά να πουλήσουν το σπίτι του στιχουργού του Ολυμπιακού ύμνου.

Χαμός στο Youtube! Αυτό είναι το sexy κούνημα γοφών της ξανθιάς λατίνας (Vid)

Το θέαμα που ακολουθεί δεν συνιστάται για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, υψηλή πίεση, ευαίσθητη όραση και έφεση στην... ύπνωση!

ATP - Κερνάει δείπνο ο Σταν!

Στην πρώτη του συμμετοχή σε ATP World Tour Finals, ο Στάνισλας Βαβρίνκα θα συμμετάσχει στα ημιτελικά της διοργάνωσης αφού, πέρα από τη δική του πολύ δυναμική παρουσία στη φάση των ομίλων, είχε σύμμαχο τον καλύτερο τενίστα τον κόσμο, με τον Ράφαελ Ναδάλ να επιδεικνύει επαγγελματισμό και ήθος στο τελευταίο του ματς.

Άβολο «άδειασμα» του Ερντογάν από υπουργό για τις φοιτητικές εστίες

Σε μία ασυνήθιστα ανοικτή αμφισβήτηση του τρόπου με τον οποίο ο Τούρκος πρωθυπουργός χειρίστηκε το θέμα των φοιτητικών εστιών προχώρησε στενός του σύμμαχος, και σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος AKP, λέγοντας πως ο Ερντογάν εξέθεσε το κόμμα σε περιττές επικρίσεις.

«Κάπνιζα 15 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα»

Lady Gaga: Ήταν μια συνήθεια που απέκτησα όταν έγινε ανυπόφορος ο πόνος στο ισχίο

Συμπλεματοποιούν υπηρεσίες

Τη συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών τους αποφάσισαν οι Δήμοι Λατσιών και Γερίου.

Ζέτα: Επαρκές το κονδύλι για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Η Υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε σε σημερινές της δηλώσεις ότι στον Προϋπολογισμό του 2014 έχει περιληφθεί κονδύλι ικανό να διασφαλίσει την εφαρμογή από την 1η Ιουλίου του επόμενου έτους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ενώ πρόσθεσε ότι με βάση την αναλογιστική μελέτη την οποία αποδέχθηκε χωρίς παρατηρήσεις η Τρόικα, το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι βιώσιμο μέχρι το 2060.

Σοκαριστικές ΕΙΚΌΝΕΣ από την προετοιμασία των παρελάσεων του Κινέζικου Στρατού

Οι Κινέζοι είναι λαός με τεράστια ιστορία όπως και οι Έλληνες. Είναι λαός ήρεμος, πολλές φορές πρόσχαρος, πάντα ευγενικός, εξαιρετικά ανθεκτικός και τα τελευταία χρόνια άκρως ανταγωνιστικός.

H Πορτογαλία επιστρέφει στην ανάπτυξη

Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody`s ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αύξησε τις προοπτικές του δημόσιου χρέους της Πορτογαλίας, από "αρνητικές" σε "σταθερές", καθώς διαπιστώνει βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης και των οικονομικών προοπτικών.

Η Beyonce διέκοψε τη συναυλία της για να μιλήσει στο τηλέφωνο με θαυμαστή της

Η Beyonce έχει μανία με την τεχνολογία.

ΑΕΛ - Αναζητά τη νίκη που θα της δώσει ώθηση

Ντέρμπι έχουμε σήμερα στη Λεμεσό, καθώς η ΑΕΛ φιλοξενεί στο Τσίρειο την Ανόρθωση (15:00, Cytavision) στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής.

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη

Μηχανή «μπήκε» μέσα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Λάρνακα: Αγώνας δρόμου για προσέλκυση τουριστών

Σε αγώνα δρόμου για προσέλκυση τουριστών τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Κύπρο, για τη χειμερινή περίοδο, έχουν επιδοθεί οι αρμόδιοι φορείς της πόλης και επαρχίας Λάρνακας και προς επίτευξη του στόχου προσφέρονται ειδικές τιμές για τα ξενοδοχεία αλλά και ποικιλία δωρεάν δραστηριοτήτων.

Συναγερμός για το πλοίο κοντά στα Ίμια

Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές αρχές της Ελλάδας έπειτα από τον εντοπισμό φορτηγού πλοίο που μετέφερε τεράστιο φορτίο όπλων και πυρομαχικών, με πιθανότερο προορισμό τη Συρία.

Ανοικτοί αιθέρες με Ρωσία τον χειμώνα

Πολύ καλά νέα για τον τουρισμό επεφύλαξε κατά το πέρας της η 8η Νοεμβρίου, αφού η κρίσιμη συμφωνία για ανοικτούς αιθέρες από και προς τη Ρωσία τελικώς υπογράφηκε ανοίγοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον τουρισμό της χώρας.

ΑΠΟΕΛ - Επέστρεψαν τα χαμόγελα και τώρα… αντεπίθεση

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται κανονικά ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (11/11, 19:00) με την Αλκή στο «άδειο» ΓΣΠ. Μετά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπορντό το κλίμα στον «Αρχάγγελο» έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Άνοιγμα ΔΗΣΥ προς απογοητευμένους πολίτες

Το ρόλο του στο νέο σκηνικό όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία της Δημοκρατίας, την παρατεινόμενη οικονομική κρίση και την έντονη απογοήτευση της κοινής γνώμης καθορίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

ΚΥΠΡΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΓΙΔΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΟΜΩΣ...

Ερωτικά παιγνίδια που κατέληγαν στη συνέχεια σε ληστείες, έστηναν τρία άτομα, μία κοπέλα 26 χρόνων από την Ορμήδεια και δύο νεαροί 21 και 20 χρόνων από το Ξυλοφάγου. Το παράνομο τρίο πιάστηκε όμως στην τσιμπίδα του νόμου, έτσι κατέληξαν στα αστυνομικά κρατητήρια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Κέρδος οι εμπειρίες

Αρχίζουν την προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας κόντρα στην Ένωση οι παίχτες του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα οφείλει να πάρει άλλη μια νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.

Σε σύνοδο για τη νεανική απασχόληση

Στην Ειδική Σύνοδο των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ για τη Νεανική Απασχόληση, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

27χρονη «επένδυε στις τσέπες της» τις οικονομίες 55χρονου

Αν κι η εξαπάτηση είχε διάρκεια ενός χρόνου, ο παραπονούμενος έδωσε άλλον έναν στην 27χρονη ύποπτη να του επιστρέψει το μεγάλο χρηματικό ποσό που της είχε εμπιστευτεί για επένδυση. Τελικά μπροστά στην δυστοκία, ο 55χρονος κατέφυγε στην Αστυνομία Λεμεσού, καταγγέλλοντας την απάτη σε βάρος του.

Κόκκινη κάρτα από ΕΓ του ΔΗΚΟ σε αίτημα του Νικόλα

Εκλογές αδιάβλητες ήταν το ζητούμενο για τον Νικόλα Παπαδόπουλο που δεν πείστηκε από την απάντηση του δηκοϊκού προέδρου Μάριου Καρογιάν στο αίτημά του για μέτρα που να διασφαλίζουν δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή του προέδρου του ΔΗΚΟ την 1η Δεκεμβρίου.

Υπόθεση εμπορίας & παράνομης υιοθεσίας βρέφους στην Λάρνακα

Υπόθεση εμπορίας και παράνομης υιοθεσίας βρέφους διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Φιλιππίνες: 100 νεκροί και τεράστιες ζημιές από τον τυφώνα

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι μπορεί να έχασαν τη ζωή τους στις Φιλιππίνες από το πέρασμα του σούπερ τυφώνα Χαϊγιάν, δήλωσε το Σάββατο, ένας ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος.