Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ιστορικές αποφάσεις από τη Γερμανική Δικαιοσύνη

Δεν αποτελεί εργατικό ατύχημα οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί κατά τη διάρκεια που ο εργαζόμενος κάνει διάλειμμα για κάπνισμα, αποφάνθηκε Δικαστήριο στη Γερμανία.

Χωρίς ντέρμπι στην πρεμιέρα

Μόνο ο Ολυμπιακός -από τους θεωρητικά «μεγάλους» της Σούπερ Λίγκας- θα ξεκινήσει μακριά από το «σπίτι» του το φετινό πρωτάθλημα.

Ψηφίστηκαν τα νομοθετήματα για κουπόνια στους αιτητές ασύλου

Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο νομοσχέδιο και κανονισμούς για την παραχώρηση κουπονιών αντί χρημάτων στους αιτητές πολιτικού ασύλου και τους δικαιούχους ειδικής προστασίας.

Βραδιές Ευρώπης: Η Γκέφλε στο δρόμο της Ανόρθωσης

Τη σουηδική Γκέφλε θα αντιμετωπίσει η Ανόρθωση στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο αγώνας θα γίνει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ KATE MIDDLETON

Από μέρα σε μέρα θα υποδεχτούν το μωρό τους η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και θα στοιχίσει μία περιουσία η γέννα! Η Kate θα γεννήσει στην πτέρυγα Lindo δίπλα στο νοσοκομείο St Mary's.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ & ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καταγγελίες για άσκηση πιέσεων σε υπαλλήλους καταστημάτων να εργάζονται περισσότερες ώρες χωρίς επιπλέον αμοιβή δέχτηκε η ΣΕΚ ύστερα από την απόφαση της Κυβέρνησης για επέκταση του τουριστικού ωραρίου σε ολόκληρη την Κύπρο.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΠΝΙΞΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΕΞΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ στην Λάρνακα. Ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με καταγγελίες έπνιξε μέχρι θανάτου έξι νεογέννητα γατάκια επειδή την ενοχλούσε το νιαούρισμα τους.

Η είδηση που έρχεται να συγκλονίσει για μία ακόμα φορά τους φιλόζωους της Κύπρου, έγινε στην Οδό Καλλιρρόης στην Λάρνακα και είναι πέρα για πέρα ανατριχιαστικό.

Η ηλικιωμένη αυτή γυναίκα, μη μπορώντας όπως είπε να αντέξει άλλο τα νιαουρίσματα τους τα έριξε σε κουβά γεμάτο με νερό και τα αιχμαλώτισε εκεί μέχρι να ξεψυχήσουν.

 Παρακαλούμε θερμά οποιοδήποτε βλέπει ή ακούει τέτοια πράγματα αμέσως να ενημερώνει είτε την αστυνομία είτε φιλοζωικές οργανώσεις με σκοπό να δρουν άμεσα γιατί καμία "ψυχή" σε αυτό τον κόσμο δεν είναι διαθέσιμη να της κόβουν το νήμα της ζωής.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

Νέες δοκιμές με ισοπαλία

Δεν πήρε, με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, την πρώτη του φιλική νίκη ο ΑΠΟΕΛ του Πάολο Σέρτζιο αλλά αυτό δεν έχει παρά ελάχιστη σημασία αφού στο 1-1 με την Μπρνο ο τεχνικός των πρωταθλητών δοκίμασε και πάλι πράγματα.

Η Άστρα αντίπαλος της Ομόνοιας

Η Ρουμανική Άστρα Τζιουρτζιού, όπως αναμενόταν, θα είναι η αντίπαλος της Ομόνοιας στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήρωας Παφίτης ναυαγοσώστης - Έσωσε λουόμενη από σίγουρο πνιγμό

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συγχαίρει θερμά τον Παφίτη ναυαγοσώστη Ανδρέα Παναγή ο όποιος χθες καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε και έσωσε ευρωπαία λουόμενη από σίγουρο πνιγμό.

Οι 10 ποιο ακριβές ΤΑΙΝΙΕΣ όλων των εποχών!!!

Σίγουρα θα νομίζεις ότι η πιο ακριβή ταινία όλων των εποχών είναι το Avatar λόγω των special effects που είχε...

Του είπαν πως έχει καρκίνο, έκανε ευθανασία, αλλά οι εξετάσεις ήταν λάθος!

Ένα ιατρικό λάθος οδήγησε στον θάνατο Ιταλό δικαστή. Όταν έμαθε τα τραγικά νέα, δεν σκέφτηκε κάτι άλλο. Έπρεπε να τελειώνει με την ασθένεια. Δεν ήθελε να περάσει χρόνος. Δεν ήθελε να υποφέρει ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένειά του. 

Ο πιλότος του Boeing 777 τυφλώθηκε από το φως!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, ο πιλότος του αεροπλάνου το οποίο συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, τυφλώθηκε από ένα εκτυφλωτικό φως.

Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ

Σε αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Ελλάδας που βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή.

Αποσύρεται ο Τότι!

Σε μια δήλωση που προκάλεσε σοκ στους οπαδούς της Ρόμα προχώρησε ο Φραντσέσκο Τότι, καθώς ανέφερε πως η νέα φανέλα της ομάδας θα είναι η τελευταία που θα φορέσει!

ΑΠΟΕΛ: Η ενδεκάδα με Zbrojovka (φωτό Βινίσιους)

Ξεκινάει σε λίγη ώρα (18:00) το 3ο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία, κόντρα στην Τσέχικη FC Zbrojovka Brno.

Φονική έκρηξη στην Κροατία-Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Διεξάγεται έρευνα για τα αίτια της έκρηξης

Εκκενώθηκε η Βουλή – Τηλεφώνημα για βόμβα

Η Αστυνομία έδωσε οδηγίες στις 16.20 για εκκένωση ολόκληρου του κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. 

Οι Βουλευτές και όλο το προσωπικό της Βουλής εκκενώνουν αυτή τη στιγμή το κτήριο και οδηγούνται στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 Η Ολομέλεια της Βουλής συνεδριάζει σήμερα για τελευταία φορά και είχε διακόψει προ πεντάλεπτου προκειμένου να εξεταστούν με τη διαδικασία του επείγοντος μνημονιακά νομοσχέδια που κατέθεσε σήμερα η εκτελεστική εξουσία.

Πηγή: http://www.alithia.com.cy

Πρώην μεγάλος σταρ του ποδοσφαίρου εκλιπαρεί στο πεζοδρόμιο για λίγο αλκοόλ.

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν τον άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, να βρίσκεται πεσμένος στο δρόμος σε άσχημη κατάσταση και να παρακαλάει για λίγο αλκοόλ. 

Υπέβαλε την παραίτησή της η Ζήνα Πουλλή

Η Διεθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης κ. Ζήνα Πουλλή υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή της στον υπουργό Παιδείας Κυριάκό Κενεβέζο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ BLINKERS ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μέγα θέμα για την έλευση του αγαπημένου λαικού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και το ποσό που φαίνεται να ζήτησαν με σκοπό την καθοδό του στο νησί μας...

Πανικό προκάλεσε ψεύτικη σκηνή εγκλήματος σε πάρτι αστυνομικών

Οι κάτοικοι μίας μικρής πόλης στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας πανικοβλήθηκαν όταν είδαν την παμπ της περιοχής τους να έχει καλυφθεί με αστυνομική ταινία και το περίγραμμα ενός πτώματος σχεδιασμένο έξω από την πόρτα.


Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Μετά το ΣEΞ ο άνδρας μου με..."

Καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου…
κλήθηκε κάποια στιγμή να δικαιολογήσει τη φράση σε συνέντευξή της ότι «το σeξ μετά τα σαράντα είναι καλύτερο».

Και η ΕNI υποψήφια για το τερματικό φυσικού αερίου! Τα είπαν σήμερα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο κ. Λακκοτρύπης είπε ότι «είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον κ. Σκαρόνι, πρώτα στο Υπουργείο και μετέπειτα στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μάθετε πρώτοι το λόγο που δε θα κάνει σήμερα εκπομπή

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια του «Για Σένα» πέρασε τη χθεσινή βραδιά σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λευκωσίας λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας, και ως εκ τούτου ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση…

ΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

Εσπευσμένα στο χειρουργίο αναγκάστηκε να μπει η Τζένη Βάνου, πριν λίγες ημέρες, για να αφαιρεθεί ένας όγκος που εντόπισαν οι γιατροί στον λάρυγγά της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Το πρόγραμμα της Γ' Κατηγορίας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2013 - 2014.

Έρχεται ο παικταράς!!!

Η μεγάλη κίνηση με τον Γκονζάλο Γκαρσία ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την Ανόρθωση. 

Χατζηφραγκίσκου για τρίτος πορτιέρο

Την απόκτηση του Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω SMS. 

Σχέση + απόσταση + Κανόνες επιβίωσης = ! (Μέρος Β)

Μπορεί η αγάπη εξ’ αποστάσεως να επιβιώσει; Τι λέει η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Χριστίνα Σορόκου.


Αποκλειστικό! Τι δηλώνει ο Λ. Λοϊζίδης για την αποχώρησή του από τις «Πατάτες Αντιναχτές»

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Λώρη Λοιζίδη να αποχωρεί από το καστ της πιο επιτυχημένης κυπριακής παραγωγής του ΡΙΚ, «Πατάτες Αντιναχτές».

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε σε τηλεοπτική σειρά παραμορφώθηκε από τα μπότοξ

Η 49χρονή ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τη γλυκιά ηθοποιό που βλέπαμε στη λατρεμένη σειρά… Στη φωτογραφία που θα δείτε έχει παραμορφωμένο και πρησμένο πρόσωπο, σχεδόν αγνώριστο.

«Μπαμπά, αγόρασα αυτοκίνητο!»

Ούτε καν αυτή τη φράση δεν μπορεί να πει η μικρή Σορέλα και ας είναι αλήθεια, αφού είναι μόλις 14 μηνών!

Χέρια: Τι σημαίνει το σχήμα των δαχτύλων σου;

Χέρια: Το σχήμα από τα δάχτυλα σου μπορεί να αποκαλύψει πολλές πτυχές του χαρακτήρά σου. Μάθε πως η εικόνα και το σχήμα του αντίχειρα, του δείκτη, του μέσου, του παράμεσου, αλλά και του μικρού δαχτύλου, εξηγούν στοιχεία του χαρακτήρα σου.


Δείτε την Ελίνα Μπεκάκου στη νέα αισθησιακή ταινία που αναμένεται να σπάσει ταμεία – VIDEO

Η παίχτρια του Big Brother III έρχεται να ταράξει τα νερά στις ελληνικές αισθησιακές ταινίες, υποδυόμενη μια σέξι δημοσιογράφο... Όλοι μιλούν για τη διάδοχο της Μαριάννας Ντούβλη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Απίστευτη ιστορία: Έγιναν ζάμπλουτοι χάρη στο έπιπλο της τηλεόρασης!

Μια απίστευτη ιστορία...

Ένα ξύλινο μπαούλο που ο ιδιοκτήτης του είχε αγοράσει έναντι 100 στερλινών το 1970 για να το χρησιμοποιεί ως έπιπλο τηλεόρασης, πωλήθηκε σε δημοπρασία για 6,3 εκατ. στερλίνες!

Παραιτήθηκε ο Γιούνκερ - Πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο στο Λουξεμβούργο

«Θα προτείνω αύριο στον Μεγάλο Δούκα τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών» δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Συγγνώμη από Αναστασιάδη εκ μέρους της Πολιτείας για την τραγωδία στο Μαρί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε τη συγνώμη της Πολιτείας μέσα από την αναγνώριση των ευθυνών για πολιτικές αποφάσεις και παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατο των 13 ηρώων στο Μαρί, και διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά να συμβούν παρόμοιες τραγωδίες και σφάλματα.

Κοινωνικός αναβρασμός

Βαριές και ασήκωτες είναι οι ευθύνες του Eurogroup, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των εταίρων μας όπως προκύπτουν μέσα από τις διαδικασίες των τελευταίων εβδομάδων για απορρόφηση της λεγόμενης «καλής» Λαϊκής Τράπεζας από την Τράπεζα Κύπρου.

Κατόρθωσαν το ακατόρθωτο - Συγκινούν οι άνθρωποι δίχως χέρια! (VIDEO)

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι ένα βίντεο δύναμης. Όχι μυϊκής, αλλά δύναμης μυαλού και ψυχής.

ΕΤΥΚ: Διακανονισμός του Ταμείου Προνοίας πριν την εθελούσια έξοδο – Επίκεντρο συνάντησης ΥΠΟΙΚ – ΕΤΥΚ τα ΤΠ της Τρ. Κύπρου

-Πίστωση 10 ημέρων ζήτηση ο ΥΠΟΙΚ
-Συνεχίζεται η διαβούλευση με Τρόικα για μέλλον Ταμείων
-Ζητούν άμεση χρήση του 40% για καταβολή του Ταμείου Προνοίας

Απάντηση Χάσικου σε δημοσίευμα της "Χαραυγής"

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» με τίτλο «Προσπάθεια στραγγαλισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», έδωσε με γραπτή του ανακοίνωση ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Εμμένει σε ποινική δίωξη του πρώην Προέδρου η οικογένεια Ιωαννίδη

Απολύτως απαραίτητη θεωρούν τη διεξαγωγή ποινικής ανάκρισης σε σχέση με τις πράξεις του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, οι δικηγόροι της οικογένειας του αποβιώσαντος πλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη.

Γιάννης Φλωρινιώτης: "Έκανα σeξ πάνω στην..."

Είναι πολύ γνωστός, εκκεντρικός... και με το δικό του κοινό ως τραγουδιστής και τώρα κάνει μία δήλωση που ανάβει φωτιές.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέος θανατηφόρος ιός πιο ισχυρός από το AΙDS

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει... η παγκόσμια ιατρική κοινότητα. 
Νέος ιός έκανε την εμφάνισή του και θεωρείται πιο ισχυρός και πιο θανατηφόρος από το Hiv (Aids). Είναι ανθεκτικός σε κάθε φάρμακο. 

ΈΝΟΧΗ Η ΘΕIΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΏΓΗ ΤΟΥ 18ΜHΝΟΥ ΣΤΑYΡΟΥ

Ένοχη κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό η 34χρονη θεία του 18μηνου Σταύρου Στυλλή που έπεσε θύμα απαγώγης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ελλάδα: 58χρονος φωτογράφιζε ανυποψίαστα ανήλικα κορίτσια

Δικογραφία αυτοφώρου διαδικασίας, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων περισσοτέρων από 12.000 γυναικών και ανήλικων κοριτσιών στην Κέρκυρα.

SOS μάνας μέσω ΗΠΑ-Διεκδικεί τα παιδιά απ’ τον Κύπριο πατέρα!

SOS μάνας μέσω της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία διεκδικεί τα παιδιά της απ’ τον Κύπριο πατέρα τους, που διαμένει μόνιμα στο νησί μας!

Εuropa League: Ξεκαθαρίζει το σκηνικό της πρώτης προκριματικής φάσης

Σήμερα διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης του UEFA Europa League.

Κύπρος: Πήρε πτυχίο Νομικής στα 72 της!

Σε ηλικία 72 χρονών η κ. Χριστοθέα Πελεκάνου έκανε πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της να πάρει πτυχίο Νομικής. Τώρα θα συνεχίσει κάνοντας μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο θεωρεί «το δεύτερο της σπίτι».