Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ebay: Πωλητής την «πάτησε» και ένας τυχερός αγόρασε αυτοκίνητο με 1 ευρώ!

Όποιος αγοράζει προϊόντα μέσω Ebay έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τη γνωστή δυσάρεστη έκπληξη: όταν η τιμή είναι χαμηλή, ο πωλητής διακόπτει τη δημοπρασία. Δικαστική απόφαση ανατρέπει αυτά τα δεδομένα.

5χρονο κοριτσάκι κακοποιήθηκε από 59χρονο

Τρομακτικές στιγμές που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή του, φέρεται να βίωσε 5χρονο κοριτσάκι, που κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 59χρονο.

Κριτής του Feel Fantastic δηλώνει: Υπάρχουν 5-6 κορίτσια που θα κάνουν καριέρα στο χώρο!Τι απαντά για τις ατάκες-γκάφες των διαγωνιζομένων

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει σχολιαστεί έντονα, το επίπεδο μόρφωσης αλλά και ομορφιάς των κοριτσιών. Tα σχόλια πέρασαν τα γεωγραφικά σύνορα της Κύπρου.

Ρωσικοί S-300 στην Αίγυπτο και η αμηχανία του Τελ Αβίβ

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση της τριμερούς Ελλάδος Κύπρου και Αιγύπτου, δύο ρωσικά πλοία, με πάσα μυστικότητα υλοποιούσαν την συμφωνία αγοράς από την Αίγυπτο, αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 ύψους μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων.

«Να πας να δεις τον Άδη» Πόλεμος στον τοίχο χρήστη του Facebook για το μακάβριο ποίημα που έγραψε στον Πρ. Αναστασιάδη

Σωρεία αντιδράσεων προκαλεί το ποίημα που έγραψε και δημοσίευσε στον τοίχο της στο Facebook, μία χρήστης του Facebook, η οποία με αφορμή τα προβλήματα υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας και την επέμβαση ανοικτής καρδίας στην οποία αναμένεται να υποβληθεί, έγραψε ένα μακάβριο ποίημα αφιέρωση προς τον Νίκο Αναστασιάδη.

Ο καφές σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη

Η καλύτερη ώρα για να πίνετε τον καφέ σας είναι με το μεσημεριανό.

H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΚΟΛΛΗΣΕ AIDS ΑΠΟ...

Μία απίστευτη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας! Μια 22χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, κόλλησε AIDS όταν χρησιμοποίησε σετ μανικιούρ της ξαδέρφης της!

«Φταίω εγώ σαν μάνα που έστειλα τα παιδιά μου να υπηρετήσουν;» Η Πόπη Χριστοφόρου μιλά για την στάση της Δημοκρατίας στην υπόθεση Μαρί

Η πρωτοφανής επιμονή της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την φονική έκρηξη στο Μαρί, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Όπως είχαμε γράψει σήμερα σε υπόθεση ενάγοντα στο δικαστήριο, εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας είχε ζητήσει αναβολή, εμμένοντας στη θέση της.

Λευκωσία: Αγγελούδι 19 μηνών ζητά απεγνωσμένα δότη μυελού των οστών! Η οικογένειά της δεν έχει ούτε γάλα

Μπορεί η οικογένεια της μικρής Λουκίας Ελένης να μην έχει ούτε γάλα να πιεί, αλλά προέχει η σωτηρία της μικρής... Δραματική έκκληση για βοήθεια.

ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ - ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Επεισόδια μεταξύ μαθητών και εποίκων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στις εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους στην περιοχή Προμαχώνα όπου διεξήχθη εκδήλωση διαμαρτυρίας για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Αρνείται ευθύνη για το Μαρί η Κυβέρνηση – «Όχι μόνο να δηλώνει παρόν στα μνημόσυνα» απάντησε στην εισαγγελία ο δικαστής

Νίπτει τα χείρας η κυβέρνηση, η οποία αποποιείται ευθυνών στο δικαστήριο, για το θέμα της ανθρώπινης τραγωδίας και το χαμό 13 ανθρώπων από την έκρηξη στο Μαρί. Σύμφωνα με πληροφορίες σε υπόθεση ενάγοντα σήμερα στο δικαστήριο Λάρνακας, η εισαγγελία ζήτησε αναβολή, αφού δηλώνει ότι δεν δέχεται ευθύνη.

Εργατικό ατύχημα: Για ώρες το άψυχο σώμα του κάτω από το γεωργικό ελκυστήρα

Ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου Ιωάννου, 78 χρόνων από τη Σαλαμιού καταπλακώθηκε από το γεωργικό του ελκυστήρα, ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στην περιοχή Κελοκεδάρων – Σαλαμιού.

ΑΕΛ - «Σκέφτομαι τις τραγικές συνέπειες»

Με μία λιτή δήλωση στην εφημερίδα «Goal» και στον συνάδερφο, Γιώργο Γεωργίου, ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, στέλνει σαφέστατο μήνυμα για την ΑΕΛ.

Ψυχίατρος εξέτασε καλά από «μπρος» κι από «πίσω» ασθενή: Έπασχε από….

Μάλιστα, στα τόσα που συμβαίνουν καθημερινά, ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό...

ΕΘΝΙΚΗ - Διπλό το κίνητρο για τους διεθνείς μας

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ανδόρα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό για την Εθνική μας και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ξανά τις προϋποθέσεις για διάκριση στον όμιλο που συμμετέχει για την προκριματική φάση του EURO 2016.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Τα δύσκολα πέρασαν και αρχίζει μια νέα περίοδος πολύ καλύτερη τουλάχιστον επαγγελματικά. Νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές.

Ανασύνταξη και αντεπίθεση

Ο Γιώργος Δώνης αντιλαμβανόμενος την ανάγκη των παικτών του για ανάσες έδωσε ρεπό στην ομάδα για την Παρασκευή και το Σάββατο. Από την Κυριακή θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Αυτή είναι η νέα Μις Κόσμος! Γνωρίστε την

Το όνομά της είναι Βάλερι Ερνάντες Ματίας, είναι 21 χρόνων και την Τρίτη κατέκτησε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο στον διαγωνισμό ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία.

Ομόνοια: Καμία πρόθεση παραίτησης

Διορία ενός 24ώρου για να υποβάλει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας την παραίτησή του έδωσε χθες η Θύρα 9, απειλώντας και προαναγγέλλοντας με κλιμακωτές αντιδράσεις. 

ΚΙ ΟΜΩΣ: H... ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ

Έντεκα ώρες έμεινε στο νεκροτομείο μια γιαγιά στην Πολωνία και ξύπνησε! Τη θεώρησαν νεκρή και την έστειλαν στο νεκροτομείο για τα περαιτέρω.

Πάφος: Έλειψε για λίγο από το σπίτι και μπήκαν οι διαρρήκτες! Έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε οικία Κυπρίας στην Κάτω Πάφο.

Και οι νοσηλευτές κατέρχονται σε εκδήλωση διαμαρτυρίας

Μετά τους γιατρούς οι οποίοι εξήγγειλαν δίωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατέρχεται την ερχόμενη Τρίτη η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών διαμαρτυρόμενη για την μή ικανοποίηση των αιτημάτων τους που έχουν καταθέσει ενόψει της εφαρμογής του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΗ ΤΗ...

Έκρηξη συντάραξε τα ξημερώματα τη Λεμεσό. Άγνωστοι ανατίναξαν με αμυντική χειροβομβίδα, γνωστό κατάστημα υλικών οικοδομής που βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή της πόλης. Ζημιές στο κατάστημα και στο αυτοκίνητο του πατέρα του ιδιοκτήτη.

Εντοπίστηκαν ράβδοι απο ασήμι και νομίσματα σε διαμέρισμα

Ογδόντα περίπου ράβδους από ασήμι και μπρούτζο και μεγάλο αριθμό ασημένιων νομισμάτων διαφόρων χωρών εντόπισε η Αστυνομία σε διαμέρισμα 33χρονου Γερμανού ο οποίος διαμένει στην Πάφο.

Χαλάει ο καιρός –Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό προσεγγίζει σταδιακά την Κύπρο από τα βορειοδυτικά.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ... ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, 29χρονος έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του και φορώντας γάντια, εισήλθε σε αρτοποιείο που βρίσκεται σε περιοχή της Λευκωσίας και ασκώντας σωματική βία στην 44χρονη υπάλληλο, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ από το ταμείο.

Έριξαν φόλα στη «Λάβα» το σκυλάκι που είδαμε να κάνει πασαρέλα στο Feel Fantastic

Όσα και να πάθουμε ως λαός, ευαισθησία και ανθρωπιά με την έννοια της λέξης δεν αποκτάμε και όσο η πολιτεία αδυνατεί να ενσκήψει στο πρόβλημα, τόσο πιο συχνά οι εγκληματίες χτυπάνε, ξεθυμαίνοντας για τα προβλήματα της σε ανυπεράσπιστα τετράποδα. Χθες βράδυ, δύο άλλα σκυλιά έπεσαν νεκρά στο δρόμο, μετά την κατανάλωση φόλας.