Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Με χημικά στις υδροφόρες «πυροβολεί» ο Ερντογάν τους διαδηλωτές! Εικόνες ΣΟΚ από την Τουρκία – «Μάχες» σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα - VIDEO - ΦΩΤΟ


- Σκληραίνει τη στάση του ο Ερντογάν μετά την επιχείρηση σκούπα στην πλατεία Ταξίμ
- Συλλαμβάνουν ακόμη και γιατρούς που προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες διαδηλωτές
- Συγκλονιστικές φωτογραφίες και video από την εισβολή της αστυνομίας σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης
- Έριξαν δακρυγόνα κατά τραυματιών - Αστυνομία απ' όλη την Τουρκία φτάνει στην Πόλη
- Κατηγορούν τον Έλληνα φωτογράφο, Γιάννη Μπεχράκη για προβοκάτσια!

Σκληρό πόκερ για την ΕΡΤ! Μήνυμα Σαμαρά στους κυβερνητικούς εταίρους: Βρείτε μου τους 2.000 που θα φύγουν από το Δημόσιο και κάνω πίσω


- Περνά στην αντεπίθεση ο Σαμαράς ενόψει της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών
- Πληροφορίες πως θα ζητήσει από Βενιζέλο - Κουβέλη να του βρουν τους 2.000 που θα φυγουν από το Δημόσιο μέχρι 21/6
- Σε αντάλλαγμα θα πάρει πίσω την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ
- Εξοργισμένος ο Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό
- ΔΗΜΑΡ: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Σαμαράς

Πρεμιέρα ως Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών ο Γιώργος Λιλλήκας με βολές κατά κομμάτων και Αναστασιάδη

- " Η Συμμαχία Πολιτών είναι ένα ανοιχτό κοινωνικό Κίνημα που βρίσκεται σε διαρκή διάλογο με τους πολίτες"
- "Με τη δημιουργία της Συμμαχίας «το κατεστημένο μπορεί να ανησυχεί, η κοινωνία, όμως, μπορεί να ελπίζει"
- «Η εκ των υστέρων συνειδητοποίηση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη του τραγικού λάθους του, να δεχθεί το κούρεμα των καταθέσεων και τη συγχώνευση των δύο τραπεζών, δεν μειώνει τις τεράστιες ευθύνες του»

Πάφος: «Χρυσοδάκτυλοι» μέσα σε 5 λεπτά βούτηξαν τσάντα 72χρονης

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να δράσουν οι δράστες και να αποσπάσουν από 72χρονη την τσάντα και το περιεχόμενο της που είχε αφήσει σε τραπέζι βεράντας σε σπίτι φιλικού της προσώπου.

Νίκησε τον Χάας και παίζει τελικό ο Φέντερερ

Στον τελικό του τουρνουά του Χάλε προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ επικρατώντας με 2-1 σετ επί του Τόμι Χάας και θα διεκδικήσει το έκτο του τίτλο στην γερμανική πόλη.

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει στην κυπριακή τηλεόραση τα αισθήματα για τον πρώην και το νυν σύντροφό της

Στην τελευταία εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος γι αυτή τη σεζόν «Τετ α τετ» φιλοξενείται η ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία μιλά ανάμεσα στα άλλα και για το περιβόητο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Ανδρέας Καψάλης, αλλά και την απάντηση που του έδωσε…

Kim Kardashian: Γέννησε πρόωρα την κόρη της!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian, 5 εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία. Αυτό είναι το πρώτο της παιδί με τον Kanye West.

Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση όλων των εποχών,που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Διαρροή δεδομένων!

Promo.Vouli  [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα! Οι Anonymous εναντίον της Βουλής των Ελλήνων!
Η ισχυρότερη κυβερνοεπίθεση  όλων των εποχών,που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με ταυτόχρονη διαρροή δεδομένων φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες ή ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της συντακτική ομάδα του SecNews και τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, μετά την αξιολόγηση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με εθελοντές πραγματογνώμονες στόχος των χακτιβιστών Anonymous ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής των Ελλήνων!

Οι συνέπειες της κυβερνοεπίθεσης αλλά και οι διαστάσεις της δεν μπορούν να εκτιμηθούν αυτή την στιγμή, μιας και λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει από τους χακτιβιστές.
Τα ακριβή στοιχεία της ισχυρότερης  κυβερνοεπίθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εναντίον της Βουλής των Ελλήνων , απεστάλησαν μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος με απόκρυψη ταυτότητας αποστολέα ενώ αναρτήθηκε σε γνωστό δικτυακό τόπο επικοινωνίας των Anonymous του εξωτερικού (δείτε εδώ), προκήρυξη όπου αποσαφηνίζουν

Συνελλήφθη 42χρονος Ε/κ στα κατεχόμενα

Στα χέρια των κατοχικών αρχών βρίσκεται από χθες το πρωί 42χρονος Ελληνοκύπριος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 09:30, στην περιοχή του Λιμνίτη.

Επίσημα στη Σιόν ο Δημήτρης Χριστοφή

Επίσημο φιρμάνι λοιπόν. Οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν και ο Δημήτρης Χριστοφή είναι πλέον επίσημα ποδοσφαιριστής της ελβετικής Σιόν. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Δημήτρη στο νέο σταθμό της καριέρας του. Είμαστε βέβαιοι πως θα κάνει τους Ελβετούς να παραμιλάνε. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε πρώτο δικαίωμα επιλογής στην ΟΜΟΝΟΙΑ αν κάποια στιγμή επιστρέψει στην Κύπρο.

ARE YOU READY? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ iPHONE ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ... 99 ΔΟΛ.

Τέσσερα νέα, φθηνότερα μοντέλα iPhone, με μεγαλύτερες οθόνες σε μια ποικιλία χρωμάτων, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο επόμενο έτος. 

Τύφλα στο μεθύσι! Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακα- Αγίας Νάπας

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας χθες το βράδυ. Ευτυχώς, παρά τον κίνδυνο που διέτρεξαν τόσο οι υπόλοιποι οδηγοί, όσο και ο ίδιος, δεν σημειώθηκε κανένα ατύχημα.

Ο Μουνάφο υποψήφιος για την Ομόνοια

Εντός των επόμενων 24ωρων αναμένεται να κλείσει οριστικά η συμφωνία της Ομόνοιας με τη Σιόν για την παραχώρηση του Χριστοφή. Μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει ο πρόεδρος του «τριφυλιού» Στέλιος Μυλωνάς αναμένεται να συνοδεύσει τον Αντρέ Άλβες στο Ντουμπάϊ για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του. Από τη βασική ενδεκάδα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Λεάντρο και Σπούνγκιν. Δε θα συνεχίσουν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι Φρέντι Ντανιέλσον και Ζοάο Άλβες που επίσης είχαν αρκετές συμμετοχές ενώ λύνουν τη συνεργασία τους και οι Λεβίτα και Λεόνι.