Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΒΕΒΣΚΙ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πράξεις...»

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τεχνικού
των «πρασίνων» ενόψει του ντέρμπι
Με καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα του μπορεί να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ο Τόνι Σαβέβσκι στη δημοσιογραφική του διάσκεψη που παρέθεσε την Πέμπτη (12/12) ενόψει του ντέρμπι (15/12 – 19:00).

ΑΕΛ: Θέλει να φύγει ο Γκουιαμέ!

Την πρόθεση του να αποχωρήσει απ’ την ΑΕΛ εξέφρασε στους διοικούντες το Λεμεσιανό κλαμπ, ο Μιγκέλ Γκουιαμέ.

Ο Ανγκολέζος μπακ, που μετράει μόλις μία επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ (στην πρεμιέρα), φαίνεται να μην θέλει να συνεχίσει στη ομάδα, καθώς δεν του έχει «κάτσει» το κλίμα, ούτε πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε. Ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς, που τον κράτησαν εκτός δράσης.

Το θέμα θα εξετάσει η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας και αν βρεθεί συναινετική λύση, τότε θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, ελευθερώνοντας έτσι μία θέση ξένου, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Γκουιαμέ για όσους δεν θυμούνται, ήταν διακαής πόθος για Πάμπο Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ, όταν πρωτοέπιασαν δουλειά στη Λεμεσό (καλοκαίρι του 2011), αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή μέχρι το τελευταίο καλοκαίρι (2013).

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

Απόπειρα απαγωγής του υιού γνωστού εφοπλιστή

Σοβαρό συμβάν με απόπειρα απαγωγής υιού γνωστού εφοπλιστή είχαμε σήμερα το μεσημέρι. 

Επέστρεψε από την Αίγυπτο ο Ν. Αναστασιάδης - Εποικοδομητικές επαφές για ΑΟΖ και υπογραφή τριων συμφωνιών

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης επέστρεψε στις 17.45 στην Κύπρο μετά από επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο 

Η Βουλή ενέκρινε 30 εκ. για Κυπριακές Αερογραμμές

Με αίτημα από τους Βουλευτές Δημήτρη Συλλούρη και Νίκο Νικολαϊδη να απαιτηθούν από την Τουρκία οι ζημιές που επωμίζονται οι Κυπριακές Αερογραμμές λόγω του εμπάργκο που επιβάλλει η Τουρκία στη χρήση του εναερίου χώρου της και των χωρικών της υδάτων από κυπριακά αεροσκάφη και πλοία,

Απόλλων: Ένα όμορφο ταξίδι φθάνει στο τέλος του

Συγκίνηση και περηφάνια για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα. 

Οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν σε ΑΠΟΕΛίστες

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν από τον έναρξη του αγώνα περίπου 50 οπαδοί της Άντραχτ επιτέθηκαν σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.


Μετακίνηση αρχείων μεταξύ υπολογιστών με τα μάτια!

Πρωτοποριακό σύστημα βρίσκεται υπό ανάπτυξη από βρετανούς ερευνητές.

ΤΟ ΣΟΚ της Ελένης!!! Τι της είπε τηλεθέατρια και έμεινε.... ΑΜΗΧΑΝΗ;;; (VIDEO)

Σε αμηχανία ήρθε η Ελένη Μενεγάκη όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής της μία τηλεθεάτρια με το όνομα Δωροθέα Παντζοπούλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ & ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Χιόνια... και στην Αγία Νάπα... Το πιο καλοκαιρινό θέρετρο της Κύπρου, βλέπει χιονόνερο που όσο περνάει η ώρα γίνεται ακόμα πιο... εντυπωσιακό...

Διαμαρτυρία υπαλλήλων βάρδιας έξω από τη Βουλή (εικόνες)

Λευκωσία: Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις καταργήσεις και αποκοπές των αποζημιώσεων βάρδιας, που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του κράτους για το 2014 και αγγίζουν το 50%, πραγματοποίησαν σήμερα έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, που απασχολούνται με το σύστημα βάρδιας. 

Oι 7 πιο καυτές πόζες της Ροζίτα Κεντάλα (Φωτογραφίες)

Δείτε τις 7 πιο καυτές πόζες του μοντέλου, που ξέρει να τραβάει τα αντρικά βλέμματα.

ΣOK: Από 10 ετών χρήστης ναρκωτικών

Σοκ στην κυπριακή κοινωνία προκαλούν νέα στοιχεία σχετικά με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών από ανήλικους. Όπως πληροφορούμαστε, οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι γνώστες περίπτωσης παιδιού, το οποίο άρχισε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών από την ηλικία των 10 ετών.

Δεν αποκλείεται ένταλμα σύλληψης για Βγενόπουλο - Μπουλούτα

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας αποφάσισε να μην αναστείλει τις ιδιωτικές ποινικές διώξεις εναντίον των Βγενόπουλου και Μπουλούτα, στην πρώτη υπόθεση των αξιογράφων που εκδικάζεται στο δικαστήριο της Πάφου.

Πάγωσε η ζωή στην ύπαιθρο

Τριανταεπτά συνολικά χωριά παραμένουν μέχρι σήμερα το πρωί αποκλεισμένα από την βαριά χιονόπτωση που σημειώνεται από χθες σε όλες τις ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Πάφος: Έκαψαν αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 4:20 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας επί της οδού Αυτοκράτορα και Θεοφίλου στην Πάφο στην οποία διέμενε ο νεαρός ιδιοκτήτης του.