Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ένα συγκινητικό βίντεο για το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…

Ένα συγκινητικό βίντεο για το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τη Viddsee, μια ασιατική εταιρεία που δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους με κοινωνικά μηνύματα.

Εντόπισαν τον τιγρόγατο

Βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Τσιρείου το περιβόητο Αφρικανικό Σερβάλ που σκόρπισε φόβο και τρόμο σε όλους τους Λεμεσιανούς.

YFSF: Ποιους star θα ενσαρκώσουν απόψε στη σκηνή;

Οι διαγωνιζόμενοι του λαμπερού show του ΑΝΤ1 θα δώσουν και απόψε τον καλύτερο τους εαυτό.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον νικητή της πρεμιέρας του YFSF, Λευτέρη Ελευθερίου την περασμένη Κυριακή, οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση στο μπάζερ για να επιλέξουν τον καλλιτέχνη που θα ενσαρκώσουν στη δεύτερη εκπομπή.

ΠΕΡΑΣΕ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ: Σαν σήμερα το κούρεμα των καταθέσεων

16 Μαρτίου σήμερα και έχει ήδη περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τη μέρα που οι Κύπριοι ξύπνησαν με κουρεμένες τις καταθέσεις τους.

Κατά χιλιάδες μειώθηκαν οι διακινήσεις

Περίπου 4.000 οχήματα την ημέρα «εξαφανίστηκαν» από δρόμους της πρωτεύουσας, κάτι το οποίο αποδίδεται, εν μέρει, στην οικονομική κρίση.

Έκλεψαν γνωστό γιατρό! Του πήραν το βαλιτσάκι το οποίο περιείχε πάνω από 12 χιλιάδες Ευρώ

Έκλεψαν γνωστό γιατρό! Του πήραν το βαλιτσάκι το οποίο περιείχε πάνω από 12 χιλιάδες ΕυρώΒαλιτσάκι που περιείχε χρηματικό ποσό 12.350 ευρώ, καθώς και 400 δολάρια Αμερικής έκλεψαν άγνωστοι στο Παραλίμνι.

Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον χαμό του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη

Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον χαμό του καλού της φίλου Μιχάλη ΑσλάνηΟ Μιχάλης Ασλάνης, είχε πάρα πολλούς επώνυμους φίλους αλλά λίγοι γνωρίζουν τη ζεστή σχέση που είχε με την Ηρώ Μουκίου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» χθες το πρωί και για πρώτη φορά μίλησε για την αγάπη και τη φιλία που μοιράζονταν.

Ποιος παίκτης του «Voice» δεν πρόλαβε καλά καλά ν΄ αποχωρήσει από το παιχνίδι και βρήκε αμέσως δουλειά;;;

Ποιος παίκτης του «Voice» δεν πρόλαβε καλά καλά ν΄ αποχωρήσει από το παιχνίδι και βρήκε αμέσως δουλειά;;;Μπορεί ο Χάρης Μωσαϊδης ή αλλιώς «Haris Mos» να έχασε στα battles μιας και ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον Δήμο Μπέκε, αλλά οι επαγγελματικές προτάσεις τον περίμεναν στη γωνία με το που… πάτησε το πόδι του έξω από το «Voice»!

«The Voice»: H δύσκολη απόφαση της Μελίνας, η συγκίνηση και η αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου!

«The Voice»: H δύσκολη απόφαση της Μελίνας, η συγκίνηση και η αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου!Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή που τραγούδησε ζωντανά στο μουσικό ριάλιτι «X- factor1», μετά δοκίμασε την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τώρα στο «The Voice».

Δέσποινα Βανδή: Τι απαντά στην σκληρή επίθεση του Ιατρόπουλου στο Facebook;

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ με την τηλεοπτική της παρουσία, αφού μετά το The Voice ήρθε η Eurovision και ίσως και άλλα στο μέλλον.