Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΗΠΑ, Νότια Αφρική... και τώρα Βραζιλία για την Εθνική Ελλάδας

Η Ελλάδα είναι και πάλι στην ελίτ του κόσμου.


ΑΠΟΛΛΩΝ - Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας

O Prestige Aπόλλων πάλεψε γερά το ματς κόντρα στην Ολλανδική Σλίντρεχτ από την οποία και ηττήθηκε με 3-1 σετ (19-25, 15-25, 25-21, 19-25).

Έξι μήνες βροχής σε 24 ώρες στη Σαρδηνία, 18 νεκροί και χιλιάδες άστεγοι

«Γονάτισε» η Σαρδηνία από το σαρωτικό χτύπημα του κυκλώνα «Κλεοπάτρα» που συνοδεύτηκε από κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

 

Η κινεζική γλώσσα σε ελληνικά σχολεία

Τη σημασία εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας από έλληνες μαθητές τόνισαν από κοινού ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Du Qiwen, με αφορμή την έναρξη διδασκαλίας της Κινεζικής γλώσσας σε Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

APPLE: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... iPHONE 5C

Η πωλήσεις αλλά και τα προβλήματα που έχει, φαίνεται πως κάνουν την Apple να σταματήσει την παραγωγή του οικονομικού iPhone 5C.

Ο σακχαρώδης διαβήτης της κύησης

Τι πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη; Ο σακχαρώδης διαβήτης της κύησης είναι μια από της μορφές του Σακχαρώδη Διαβήτη. 

Ξεχασμένη ασιατική φυλή βρέθηκε στα βουνά της Πίνδου

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος τα ξημερώματα της Τετάρτης με τις εικόνες που αντίκρισαν όταν επιχείρησαν σε περιοχή έξω από το Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, με σκοπό να συλλάβουν έναν ύποπτο κοπρολάγνο του διαδικτύου.

Οι γυναίκες προτιμούν την τηλεόραση από το σεξ

Επιλέγουν τηλεοπτικές εκπομπές από μια νύχτα πάθους!

Οκτώ μέρες υπό κράτηση για τα πλαστά χαρτονομίσματα οι 4 αλλοδαποί

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων αραβικής καταγωγής αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παραχάραξη νομίσματος, κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος.

Τα Grand Slams του 2013

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, το Tennis24 ξεκινάει τα μεγάλα αφιερώματα στη χρονιά που μας αφήνει και ξεκινάμε απ'την ανασκόπηση των τεσσάρων Grand Slam της σεζόν, με τον Ράφαελ Ναδάλ να επιστρέφει μετά από 7 μήνες απουσίας και να προσθέτει άλλα δύο Majors τρόπαια στην πλούσια συλλογή του.

Επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Βηρυτό, 23 νεκροί

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στην ιρανική πρεσβεία στη Βηρυτό, σκορπώντας το θάνατο και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Νεκρός ο πολιτιστικός ακόλουθος και άλλα 22 άτομα, δεκάδες οι τραυματίες. 

ΟΛΗ η ελληνική showbiz πήγε να δει την πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου!

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του Λάκη Λαζόπουλου έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης «Sorry I’m Greek», στο Θέατρο Βρετάνια.

Ε. Μενεγάκη: Στο θέατρο με τον Ματέο!

Μια ακόμη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο έκανε χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε με τον σύντροφό της στο θέατρο Βρετάνια και απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

Αν και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, η όμορφη Ελένη δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Sorry I\'m Greek” και να ενισχύσει τον καλό της φίλο Λάκη.

Source : www.newsit.com.cy

Στις 700 έφθασαν οι πρόωρες αφυπηρετήσεις στο Δημόσιο

Μορφή χιονοστιβάδας εξακολουθεί να παρατηρείται με τις πρόωρες αφυπηρετήσεις δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι σπεύδουν να αποχωρήσουν άρον-άρον υπό την ανησυχία μήπως υποστούν νέο βαθύτερο κούρεμα στα δικαιώματά τους. 

Και η λέξη της χρονιάς είναι "Selfie"

Για ποιους λόγους η λέξη "Selfie" αναδείχθηκε λέξη της χρονιάς από το Λεξικό της Οξφόρδης.

Καρέ με γκεστ

Άλλοι τις έφτιαξαν και άλλοι τις χάλασαν

ΑΠΟΕΛ: Ξαφνικά έγινε ομάδα του… less!

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο μπορεί να αντιληφθεί κανείς κοιτάζοντας τα πρώτα εννέα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Οι έξι από τους εννέα αγώνες τελείωσαν με λιγότερα από τρία τέρματα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: έπεσε στα γόνατα η Victoria Beckham για να φτιάξει το φόρεμα της κολλητής της!

Είναι αχώριστες φίλες και το δείχνουν… 





Οργή για παρουσιάστρια. Σκοτώνει άγρια ζώα και ποζάρει μαζί τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -

Μια φωτογραφία Αμερικανίδας παρουσιάστριας εξόργισε πολίτες της Νότιας Αφρικής. Πυροβόλησε λιοντάρι και απαθανάτισε το "κατόρθωμά" της.

Ο Κώστας Βουτσάς στο στόχατρο της Χρυσής Αυγής

Δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη Χρυσή Αυγή ο ηθοποιός. Τελικά όμως δεν μπορούσε να μην απαντήση στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Τουλάχιστον 103 κρατούμενοι δραπέτευσαν στις Φιλιππίνες

Ο τυφώνας Χαϊγιάν δημιούργησε και εκεί προβλήματα

Τουλάχιστον 23 νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας στη Βηρυτό

Ο πρεσβευτής του Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για «τρομοκρατικό χτύπημα»

Σε βαθύ κλίμα συγκίνησης η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γλαύκο Κληρίδη - Καλό ταξίδι, Πρόεδρε (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Ο Γλαύκος Κληρίδης στην «αγκαλιά» της κυπριακής γης
- Δάκρυσε η κόρη του, Καίτη Κληρίδη, στο τελευταίο αντίο
- «Αθάνατος» και «Ζήτω η Κύπρος» φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος κατά την άφιξη της σορού και καθ' όλη τη διάρκεια της ταφής
- Συγκινητικά τα μέλη της ΝΕΔΗΣΥ, με μαύρα μπλουζάκια που έγραφαν: «Οι ιδέες δεν πεθαίνουν... Σ' ευχαριστούμε πατέρα»
- «Να πας στο καλό αγαπημένε μας Πρόεδρε, αγαπημένε μας καπετάνιε», αποχαιρέτησε ο ΠτΔ τον Γλαύκο Κληρίδη

Το κρύο ευνοεί την ανάπτυξη του καρκίνου περισσότερο από τη ζέστη

Οι καρκινικοί όγκοι αναπτύσσονται ταχύτερα, όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι χαμηλότερη, σύμφωνα με πειράματα Αμερικανών ερευνητών σε ποντίκια. Η νέα μελέτη, που δείχνει ότι διευκολύνεται η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων σε ένα κρύο περιβάλλον περισσότερο από ό,τι σε ένα ζεστό, θέτει νέα ερωτήματα και προοπτικές για τη θεραπεία του καρκίνου.

ΣΟΚ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ.... ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δίκαια του έχει δοθεί ο τίτλος ''μωρό-θαύμα'' Γιατροί του νοσοκομείου στην Κολομβία ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι ένα νεογέννητο κοριτσάκι τελικά ήταν ζωντανό, αν και είχε σταλεί και παραμείνει επί 10 ώρες στο νεκροτομείο!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝA - Κοντά στον Ρέινα

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πέπε Ρέινα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της , ο οποίος θεωρεί τον Ισπανό γκολκίπερ κατάλληλο να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές.

Ρομπότ οδηγεί τις αγελάδες από το λιβάδι στο γαλακτοκομείο

Το κατασκεύασαν επιστήμονες του Κέντρου Ρομποτικής του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ

Κόνιγκ: Συνολική λύση Κυπριακού θα ωφελήσει την κυπριακή ναυτιλία

Τα υπό κυπριακή σημαία πλοία θα μπορούσαν να επωφεληθούν σημαντικά από μια συνολική λύση του Κυπριακού και η πρόσβαση σε τουρκικά λιμάνια, ακόμα και πριν από την εφαρμογή μιας συνολικής λύσης, θα ήταν πολύ σημαντική για πλοιοκτήτες και διευθυντές, ανέφερε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζον Κόνιγκ.

Η κρίση πιέζει τους αποφοίτους στην Αγγλία

Κατά 12% είναι μειωμένα τα έσοδα όσων αποφοίτησαν από αγγλικά πανεπιστήμια κατά τα τελευταία χρόνια, σε σύγκριση με όσους πήραν το πτυχίο τους πριν το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008.

Ποια επώνυμη δηλώνει πως πάντα πρέπει να χεις φίλο έναν πλαστικό χειρουργό;

B. Rafaelli: Aφαιρεί "ελιά" στην κάμερα και δηλώνει πως πάντα πρέπει να χεις φίλο έναν πλαστικό χειρουργό!

Ανόρθωση: Αρχίζει η προπώληση με ΑΕΚ

Την ερχόμενη Κυριακή η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα τα εισιτήρια για το παιχνίδι.

Είναι ιερή η ώρα του φαγητού

Μπουκωμένες και πεινασμένες φάτσες

ΑΕΛ - Μοντέιρο και ο Χ στα φτερά

Ο Βούλγαρος από την πρώτη στιγμή που πάτησε Κύπρο θέλοντας και μη, φρόντισε να μάθει για τα ματς με τον Απόλλωνα. 

ΤΩΡΑ - Σεισμός

Ισχυρή και μεγάλης διάρκειας φαίνεται να είναι η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τώρα στα Τρίκαλα....

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Γλαύκος Κληρίδης

* Στα σπλάχνα της γης της Κύπρου, που αγάπησε και υπηρέτησε, αναπαύεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης.

«Aγαπημένε μου Πρόεδρε σε μένα έλαχε η τιμή να σε αποχαιρετήσω» Ο επικήδειος λόγος του Προέδρου Αναστασιάδη για τον Γ. Κληρίδη

Με μία κατάθεση ψυχής, συγκίνησε στον επικήδειο λόγο του για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Γλαύκο Κληρίδη, ως πολιτικό του πατέρα για όλα όσα τον δίδαξε, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί με βάση τις παρακαταθήκες του για μία βιώσιμη λύση του κυπριακού.


Δεν θυσιάζει το ψευδοκράτος για την Ε.Ε. διαμηνύει η Άγκυρα

Η ενίσχυση του ψευδοκράτους σε όλα τα επίπεδα είναι στις προτεραιότητες της Άγκυρας, η οποία φροντίζει να διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ποιο θέμα είναι ψηλά στην ατζέντα της. 

Μοιράζει εγκεφαλικά η «Σπαρτιάτισσα» στο νεο Video Clip του Χρήστου Χολίδη – [Εικόνες-Βίντεο]

“Ανάβει φωτιές” το νέο Video clip του Χρήστου Χολίδη με τίτλο, «Έπαθα και έμαθα».

Στο νοσοκομείο 9χρονο αγοράκι - Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από υπεραγορά

Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύεται 9χρονο αγοράκι, το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το αγοράκι βρισκόταν αμέριμνο έξω από υπεραγορά στον Ύψωνα, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

H «θεά του τραίνου» που χαστούκιζε τους επιβάτες

Η αστυνομία απομάκρυνε την ψυχολογικά άρρωστη γυναίκα - Δείτε τις φωτογραφίες

8 τρόποι για να ξυπνάς υπέροχη κάθε πρωί!

Σε όλες μας έχει τύχει να ξυπνάμε το πρωί και να μην δείχνουμε στα καλύτερά μας. Μαύροι κύκλοι, μαλλιά που δεν στρώνουν και πρησμένο πρόσωπο αρκούν για να μας χαλάσουν το κέφι πριν ακόμη βγούμε από την πόρτα. Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορούμε να ξυπνάμε και να δείχνουμε υπέροχες; 

Φονικές καταιγίδες έπληξαν τη Σαρδηνία Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους όταν σφοδρές καταιγίδες έπληξαν τη Σαρδηνία το βράδυ της Δευτέρας, παρασύροντας στο πέρασμά τους αυτοκίνητα και προκαλώντας την κατάρρευση μιας γέφυρας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

SAD: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ - Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Της διαγνώστηκε όγκος στον εγκέφαλο και η μητέρα της κάνει έκκληση για βοήθεια ώστε να σωθεί το παιδί της Τον προσωπικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια της Νάσιας Λαμπίρη, της «Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2012», η οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από λίγο καιρό.

Τραγική υπενθύμιση: Το πτώμα του γιου τους... παραμένει σε χάρτη του Google!

Η απώλεια ενός παιδιού δεν ξεχνιέται ποτέ. Ωστόσο, για τουςγονείς του Κέβιν Μπαρέρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να "θάψουν" -έστω και για λίγο- τις αναμνήσεις, λόγω του...google!

Ομόνοια: Ο Λεάντρο επιστρέφει αλλά ο Μαργκάσα παραμένει βασικός

Η είδηση πως ο Λεάντρο ανεβάζει στροφές και μετράει αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Τόνι Σαβέφσκι, έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να πάρει τη θέση του Ρενάτο Μαργκάσα.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ

Νέες εξελίξεις έρχονται μετά το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Οι κληρονόμοι του αποποιήθηκαν την κληρονομιά, θέλοντας να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του και στο ατελιέ του στο Κολωνάκι μπήκε λουκέτο.

Κοινοπολιτεία: Δικαίωμα της Κύπρου η αξιοποίηση φυσικού πλούτου

Αναφορά στο Κυπριακό καταγράφεται στο τελικό ανακοινωθέν της Διάσκεψης των Αρχηγών Κρατών της Κοινοπολιτείας, η οποία έλαβε χώρα στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα. 

ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΥΘΙΣΕ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΝ....

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πορτογαλία μια μέρα πριν τη ρεβάνς του αγώνα μπαράζ με τη Σουηδία, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου 20χρονου παίκτη κατά τη διάρκεια αγώνα.

Κλέφτες έκαναν «φύλλο και φτερό» τρεις κατοικίες στην Πάφο

Η πρώτη διάρρηξη έγινε σε οικεία στην περιοχή της κοινότητας Αναρίτας μεταξύ των ωρών 17:00 με 19:00 χθες το απόγευμα.

Αστυνομία: Ο δρόμος Κάμπου – Κύκκου είναι επικίνδυνος

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι...