Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Έξαλλη φιναλίστ Feel Fantastic: «Ήταν φωτογραφία αυτή που μου διάλεξαν;»

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε εναντίον κριτικής επιτροπής και παραγωγής μία εκ των 20 φιναλίστ που διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά χθες βράδυ στα καλλιστεία.

Γυμνή κάτω από το ντους η Miley Cyrus

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Αναστασιάδης- Έρογλου ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Σε δείπνο με τον κατοχικό ηγέτη Ντερβις Ερογλου, θα παρακαθίσει στις 21.00 αύριο Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, λιγες ωρες πριν την πρωτη τους συναντηση μετα τη διακοπη των συνομιλιων για το καλοκαιρι, ενώ την ίδια ημέρα παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβουτογλου.

Κλείνουν γραφεία ΑΗΚ και ΑΤΗΚ για τρεις ώρες την Παρασκευή – θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος;

Τελείωσε πριν από λίγο η σύσκεψη στη ΣΕΚ όπου αποφασίστηκε η απεργία να πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 7:30 – 10:30 την ερχόμενη Παρασκευή .

Η απώλεια έχει δύο σκέλη

Μάρτυρες άλλης μιας ποδοσφαιρικής αδικίας στάθηκαν χθες οι Ομονμοιάτες. Η λανθασμένη απόφαση περί καταλογισμού κόκκινης κάρτας στο Στεπάνοφ (είναι σαφές ότι μπάλα βρήκε το χέρι του παίκτη, όχι το χέρι την μπάλα), διαδραμάτισε το δικό της ρόλο στην έκβαση του αγώνα, γεγονός που εντείνει την προκατάληψη που υπάρχει στον κόσμο της Ομόνοιας για τη διαιτησία. Αύριο το ΔΣ στην τακτική του συνεδρία θα εξετάσει το θέμα.

ΚΙ ΟΜΩΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥΣ ΜΕ... 4 ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Κάθε φορά που κάνετε ντους, εκτίθεστε σε διάφορες χημικές ουσίες (σαμπουάν, σαπούνια κλπ), οι οποίες, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να περιέχουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας τοξικά συστατικά.

Εξαφανίστηκε από τον Αστυν. Σταθμό Αγ. Ιωάννη άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που βρισκόταν υπό επιτήρηση

Μέσα από τα χέρια των αστυνομικών στον Σταθμό Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, έφυγε νεαρός ο οποίος βρισκόταν υπό την επιτήρηση των αρχών, καθώς είχε διαγνωστεί από ιδιώτη ψυχίατρο, ως άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και τάσεις αυτοκτονίας.


Pre Game Ανόρθωση-ΑΕΚ

Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα.

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΕΝ... ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...

Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και διαταραχές θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες.