Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τέσσερις τρόποι για να διώξετε τις ημικρανίες

Απλά μυστικά για να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα.

ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Ένα ολόκληρο βράδυ και συγκεκριμένα το χθεσινό πέρασε ο Ηλίας Ψινάκης στο αστυνομικό τμήμα. Αφορμή για το... περίεργο ξενύχτι του εκεί ήταν ένα σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και που όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις στον δήμο Μαραθώνα.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις με 47 ψήφους υπέρ - Τι δηλώνουν τα κόμματα

Η κρίσιμη έκτακτη σύνοδος της Ολομέλειας της Βουλής ολοκληρώθηκε με κατά πλειοψηφία ψήφιση του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, αλλά και τροπολογιών που υπέβαλαν κόμματα.

O Azis σε ντουέτο με Έλληνα τραγουδιστή

Έτοιμο είναι το τραγούδι που ερμηνεύει σε ντουέτο ο εκκεντρικός Azis με Έλληνα τραγουδιστή και θα κυκλοφορήσει εντός ολίγων ημερών. Είναι η πρώτη φορά που ο επιτυχημένος Βούλγαρος συνεργάζεται με Έλληνα συνάδελφό του. Μάθετε ποιός είναι.

Mια ακόμη απώλεια συγκλονίζει το χώρο του ελληνικού τραγουδιού

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική μουσική σκηνή από τον αιφνίδιο θάνατο του μουσικού παραγωγού Βαγγέλη Γιαννόπουλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Άγριος καυγάς χθες βράδυ σε μπαράκι στη Σαριπόλου - Θαμώνες έπαιξαν μπουνιές με Αστυνομικούς

Άγριος καυγάς χθες βράδυ σε μπαράκι στη Σαριπόλου - Θαμώνες έπαιξαν μπουνιές με ΑστυνομικούςΜέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε νυκτερινό μουσικοχορευτικό κέντρο της Λεμεσού, μετά από καταγγελίες πολιτών για οχληρία λόγω δυνατής μουσικής, ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

Αυτά είναι τα ελάφια που έκλεισαν το κεντρικό δρόμο του Σαν Φρανσίσκο

Ελάφια προκάλεσαν μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο του Σαν Φρανσίσκο [εικόνες]Μία πρωτοφανή έκπληξη είχαν οι οδηγοί που προσπάθησαν να διασχίσουν την γέφυρα Golden Gate Bridge του Σαν Φρανσίσκο το βράδυ της Παρασκευής, αφού δύο ελάφια σταμάτησαν την κυκλοφορία για περίπου 30 λεπτά.

Έβγαζε selfies, ενώ ασελγούσε στα θύματα του

Ο 22χρονος Pascal Durer κρατούσε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες από τα θύματα του, μια 20χρονη και μια 14χρονη, ενώ εκείνος ασελγούσε πάνω τους.

Σύλληψη 35χρονου για τις φάρσες περί κουρέματος

Στη σύλληψη 35χρονου από τη Λεμεσό προέβη χθες βράδυ η Αστυνομία σε σχέση με την αποστολή τηλεφωνικού μηνύματος για κούρεμα καταθέσεων και ενδεχόμενο κλείσιμο της Τράπεζας Κύπρου και δήθεν αποστολέα την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Δήμητρα Καλογήρου.

ΑΝ ΗΜΟΥΝ GAY...

O τραγουδιστής που έχει παρεξηγηθεί στο παρελθόν με δηλώσεις του για το θέμα της απελευθέρωσης των ναρκωτικών, λέει εξαρχής πως δεν θα ήθελε να γίνει ξανά αντικείμενο σχολιασμού για τις απόψεις του. 

Η δύσκολη γέννα της νέας ΑΕΛ

Χέρι στη φωτιά ουδείς μπορεί να βάλει, όμως το εκ του αποτελέσματος είναι μάλλον σαφές τι είχε κατά νου ο Ιβάιλο Πέτεφ, όταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους αποφάσισε να τον κρατήσει ως το 2016 στον πάγκο της ΑΕΛ. Με συνολικά 28 προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της περασμένης περιόδου ο Βούλγαρος τεχνικός αξιοποίησε στο έπακρο τη δυνατότητα στελέχωσης της ομάδας πάνω στα δικά του πρότυπα.

Σήμερα η έκτακτη σύνοδος της Ολομέλειας για τις εκποιήσεις - Όλα τα μάτια στραμμένα στη Βουλή

Σε έκτακτη σύνοδο της Ολομέλειας οδηγούνται σήμερα το πρωί τα πέντε νομοσχέδια που αφορούν τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων και τα παρεμφερή θέματα, ενώ έξω από το κτήριο της Βουλής ετοιμάζονται συγκεντρώσεις κατά των εκποιήσεων, από το Κίνημα ενάντια στις Εκποιήσεις, αντιπροσωπεία του οποίου θα επιδιώξει, επίσης επαφές με βουλευτές, καθώς και από το Κίνημα Οικολόγων.