Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πέθανε ο διασημότερος «Αγιος Βασίλης» σε ηλικία 86 ετών

Μπορεί στις καρδιές των παιδιών να είναι αθάνατος, ο άνθρωπος ωστόσο που ενσάρκωσε όσο κανείς άλλος τη μορφή του Άγιου Βασίλη, πρωταγωνιστώντας σε αμέτρητες διαφημίσεις ανάμεσα στις οποίες και αποτελώντας την έμπνευση για τον «Άγιο Βασίλη» της Coca Cola, πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Πότε οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι παθολογικές

Τι ορίζεται ως φυσιολογική και τι ως ασυνήθιστη φαντασίωση.

Αδειάζει την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη ο Πρόεδρος Aναστασιάδης

Την θέση ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί θέματα που μπορεί να κριθούν ή να εκθλιφθούν ως παραβίαση των κανόνων χρηστής διοίκησης από οποιονδήποτε, ακόμα και από την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφήνοντας έτσι εκτεθειμένη την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας.

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη να καπνίζει μπάφο!

H φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ... ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ - ΒΡΕΘΗΚΕ...

Οι αρχαιολόγοι αν και για ακόμη μια φορά προτίμησαν να κάνουν μια ανακοίνωση στη δική τους γλώσσα μιλούν ολοκάθαρα για υπόγειο χώρο.

Ανάστατο δημοτικό σχολείο στο Δάλι – Φορείς Ηπατίτιδας Α΄ μαθητής και ολόκληρη η οικογένεια του

Άνω κάτω γονείς και μαθητές στο τρίτο δημοτικό σχολείο Ιδαλίου, καθώς παιδάκι που φοιτά στην τρίτη δημοτικού, ο οποίος απουσίαζε από το σχολείο του την τελευταία εβδομάδα, διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Α. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ...

Πάφος: Βρετανός τουρίστας χτυπήθηκε από κεραυνό πριν από λίγο, ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο τουριστικού συγκροτήματος της Πάφου όπου περνά τις διακοπές του.

Για πρώτη φορά στην τηλεόραση ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Μια συνέντευξη που αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ θα προβάλλει το αμερικανικό δίκτυο Fox News τον Νοέμβριο. Όπως ανακοινώθηκε, μιλά για πρώτη φορά στην τηλεόραση ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Αμερικής για σχεδόν μία δεκαετία.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Μην το βάζετε ποτέ κάτω. Είσαστε πάντα ρομαντικοί και ευαίσθητοι και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά.

Χάπια, ναρκωτικά και κλοπιμαία στο σπίτι 37χρονης στη Λεμεσό!

Στη σύλληψη 37χρονης, στην οικία της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία Λεμεσού.

Μενέντεζ σε Μπάιντεν: Πείτε στον Ερντογάν να φύγει από ΑΟΖ

Με επιστολή του προς τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, της Γερουσίας, Τζο Μπάιντεν, εκφράζει την βαθιά του ανησυχία για το ζήτημα της παράνομης εισβολής της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρο και τον καλεί να εγείρει το θέμα προς τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Αγκυρα.

Άνοιξε επίσημα τις πόρτες της η πρώτη εξειδικευμένη και υπερσύγχρονη Παιδοκαρδιολογική Κλινική στην Κύπρο

Η Παιδοκαρδιολογική Κλινική, η οποία θα στεγάζεται στον 1ο όροφο του Μακάρειου Νοσοκομείου, άνοιξε σήμερα και επίσημα τις πόρτες της σε κάθε παιδί με καρδιοπάθεια στην Κύπρο. Ένα έργο μοναδικής αισθητικής, τεχνολογικών υποδομών, ιατρικού εξοπλισμού, αλλά και ανθρώπινου δυναμικού.

Ανώτατο: Εν αναμονή της απόφασης για τις Αναφορές εκποιήσεων

Με μεγαλό ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η καθοριστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σχέση με τα νομοθετήματα για τις εκποιήσεις. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου συνέρχεται στις 12:00.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ... ΛΟΓΙΚΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, με... 

Χαμός στο κατεχόμενο ριζοκάρπασο όπου ζουν εγκλωβισμένοι – Υπέστειλαν τουρκική σημαία και σκέπασαν το άγαλμα του Ατατούρκ

Eπιχειρόντας να δημιουργήσουν ένταση, άγνωστοι υπέστειλαν την τουρκική σημαία στο δημοτικό σχολείο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν» στο Ριζοκάρπασο και την τοποθέτησαν στην προτομή του Ατατούρκ.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ...

To υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και η πρεσβεία της Νορβηγίας στην Άγκυρα τέθηκαν εκ νέου σήμερα σε κατάσταση συναγερμού, καθώς έλαβαν επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη, έπειτα από το λανθασμένο συναγερμό που είχαν κηρύξει οι αρχές σε πολλά προξενεία στην Κωνσταντινούπολη για τον ίδιο λόγο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

20 άτομα μία ανάσα από το όνειρο ! Βρήκαν τα 5 νούμερα αλλά όχι τον Τζόκερ

To 14o συνεχόμενο Τζάκποτ στο Τζόκερ είναι γεγονός και η αγωνία για την κλήρωση της Κυριακής, έχει ήδη αρχίσει για κάποιους από απόψε.