Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Επικοινωνία με σήματα Μορς μέσω… αναπνοής

Η καινοτόμα εφεύρεση ενός 16χρονου από την Ινδία.


Θα νιώσουμε τον αέρα για τα καλά – Ταραγμένη και η θάλασσα, αλλά η άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται!

Τι κι αν "μας πήρε" με τον άνεμο και τους συχνούς – ευτυχώς μικρούς και αδύναμους – ανεμοστρόβιλους, τι κι αν η θάλασσα αναμένεται ταραγμένη, από την Τετάρτη σύμφωνα με το δελτίο καιρού, αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας (έστω και μικρή αλλά θα υπάρξει)!

Κάντε πετάλι προς... την απώλεια βάρους

Νέα μελέτη για την ευεργετική δράση του ποδηλάτου στη ζωή μας!

Μας σοκάρει η 23χρονη πασίγνωστη ηθοποιός: “Ξεκινάω χημειοθεραπείες”

Η ηθοποιός του "Home and Away" και του "Neighbours", Tessa James, ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μετά από διάγνωση ότι πάσχει από λέμφωμα Hodgkin.

Δείτε τον αδερφό του Σάκη Ρουβά! Πόσο μοιάζουν; (φωτό)

Σαν δυο σταγόνες νερό ή έχουν διαφορές;

Δεν πρόλαβε να χαρεί την Porsche της - Απρόσεχτη Κινέζα τράκαρε μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία

Μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε το όνειρο μίας Κινέζας πραγματικός εφιάλτης.

Παραμονεύει η διαδικτυακή σεξουαλική παρενόχληση

Τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς και συγγενικά πρόσωπα μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά από τη διαδικτυακή σεξουαλική παρενόχληση εξηγεί, με συνέντευξή του, ο Κλινικός Ψυχολόγος Μιχάλης Πυργάς, με αφορμή το περιστατικό που καταγράφηκε πρόσφατα, με πρώην αστυνομικό να ξεγελά ανήλικο, δημιουργώντας ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποδυόμενος τη γυναίκα.

Ο ΧΑΚΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ - ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Μετά τις «καυτές» φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και της Κέιτ Άπτον, οι οποίες διέρρευσαν κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως ο χάκερ των διασήμων του Χόλιγουντ «ξαναχτυπά» με νέα θύματα!

Tι συμβαίνει με την Ryanair; Πιλότοι φοβούνται και καταγγέλλουν για ελλιπή ασφάλεια των πτήσεων

Η ιρλανδική Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, είναι συχνά στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Πρόεδρος: Έξοδος από μνημόνιο πριν το τέλος του 2015

Για την οικονομία, το εθνικό θέμα και την παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου μίλησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε δείπνο που παραχωρήθηκε προς τιμή του στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου από την Ελληνική Κυπριακή Αδελφότητα, της οποίας αναγορεύθηκε «Προστάτης».

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου, ότι χθες, μεταξύ των ωρών 7.30μ.μ. και 10μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €60,000 και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας €60,000 περίπου.Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού διερευνά την υπόθεση.