Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τιμωρία σε ρατσιστή με ταμπέλα «είμαι νταής»

Πρωτότυπη ποινή επέβαλλε δικαστήριο στο Οχάιο στον 62χρονο Έντμοντ Αβίβ ο οποίος καταδικάστηκε για την επί 15 χρόνια παρενόχληση ενός γείτονά του και των ανάπηρων παιδιών του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αδήλωτη εργασία στο ΔΗΚΟ-Χωρίς κοινωνικές ασφαλίσεις μερίδα απολυμένων!

Μακράν απέχει από το τέλος της, η ιστορία με τις απολύσεις στο ΔΗΚΟ, καθώς όπως πληροφορούμαστε, το κόμμα αμέλησε να καταβάλει τα οφειλόμενα ποσά στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως υπαγορεύει η νομοθεσία, για μερίδα πρώην εργαζομένων του, με συνέπεια κάποιοι από αυτούς να μην μπορούν να διεκδικήσουν καν το επίδομα ανεργίας.


ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβησαν κάποιες ομάδες που συμμετέχουν στο μεγάλο τουρνουά “Ayia Napa Youth Soccer Festival”, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που γίνονται στο νησί, και έχει να κάνει με παρενόχληση ενός μικρού κοριτσιού από μεθυσμένο υπάλληλο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν!

H ζωντανή Barbie, αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ! Φωτό

Έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης δεκάδες φορές για την εμμονή της με την πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών. 

Θαυμάστριες «όρμησαν» στον Πιστόριους και φώναζαν: Σ’ αγαπάμε

Μπορεί ο εισαγγελέας να τον πιέζει για δεύτερη εβδομάδα κατηγορώντας τον πως λέει ψέμματα σχετικά με το φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ αλλά για κάποιους ο Όσκαρ Πιστόριους παραμένει είδωλο!

ΙΣΠΑΝΙΑ - Καθησύχασε η Ατλέτικο για Ντιέγκο Κόστα

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στις εναπομείνασες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια θα συμβούν σε περίπου διαστήματα έξι μηνών στις ακόλουθες ημερομηνίες: 15 Απριλίου του 2014, 8 Οκτώβρη 2014, 4 Απρίλη 2015 και 28 Σεπτεμβρίου 2015…

Ιός έκανε άνω-κάτω το Facebook! Τι να προσέξετε για να μην εκτεθείτε

Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνισή του στο Facebook τρομοκρατώντας τους χρήστες.

Έκκληση για στήριξη κοινωνικών παντοπωλείων ενόψει Πάσχα

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη, ενόψει και των γιορτών του Πάσχα, ενθαρρύνει τους πολίτες να συνεχίζουν να στηρίζουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία τόσο με είδη τροφίμων και άλλα αγαθά όσο και με εθελοντική προσφορά.

ΚΑΙΑΦΑΣ - «Τώρα βλέπω καθαρά»

Απογοητευμένος από όσα είδε από την ομάδα του ο Κώστας Καϊάφας, αρκέστηκε να αναφέρει τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και το ότι πλέον έχει πιο καθαρή αντίληψη του τι ρόστερ έχει στα χέρια του.


Γεννητούρια μέσα σε περιπολικό!

«Μαιευτήρας» ο... μπαμπάς

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Σκληρός και δύσκολος μήνας προβλέπεται ο Απρίλιος, από αστρολογικής άποψης, με τις δύο εκλείψεις που τον συνοδεύουν.

Αυτά είναι τα γκολ του σαββατοκύριακου! – VIDEO

Αμφίρροπη παραμένει η κατάσταση τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» μετά τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Β' φάσης που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Οι 10 συνήθειες της Μεγάλης Εβδομάδας που βοηθούν στο αδυνάτισμα

H Mεγάλη Εβδομάδα ξεκινά και περιμένεις με ανυπομονησία το Πάσχα! 

DurosX™ ένα φυσικό αφροδισιακό που ενισχύει την σεξουαλική ζωή των ανδρών!

Ένα σεξουαλικό πρόβλημα ή σεξουαλική δυσλειτουργία, αναφέρεται σε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του κύκλου της σεξουαλικής ανταπόκρισης που εμποδίζει το άτομο από το να δείξει την ικανοποίηση από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Σοκαριστικό: Το ρολόι που φρόντιζε σταμάτησε στην ώρα του θανάτου του!

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, ο Δρ. Τζον Φάρερ ανέβαινε τη στενή πέτρινη σκάλα της εκκλησίας του Αγίου Ιακώβου, στο Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας, προκειμένου να φροντίσει το μεγάλο στρογγυλό ρολόι που δέσποζε στο εξωτερικό του ναού, κρατώντας ενήμερο το χωριό για το πέρασμα του χρόνου.

Στάλω Πατσιά… η εκκεντρική Κύπρια αποχώρησε από το Your Song!

Μετά από μάχη στήθος με στήθος με τον διαγωνιζόμενο Μάριο Πετριδή η εκκεντρική Κύπρια τραγουδίστρια Στάλω Πατσιά αποχώρησε από μουσικό show του MEGA!

Αδιανόητο: Ανήλικη σκότωσε τον 35χρονο σύζυγό της και τρεις φίλους του!

Η 14χρονη δεν ήθελε να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερο της άντρα

Σόκ για Κύπρια μοντέλο: Χάκαραν το facebook της και ανέβασαν ανδρικά όργανα και πρόστυχες εικόνες

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Παρασκευής το μοντέλο Μύριαμ Γεροκώστα.

Τηλεκριτικός "κράζει" Ρούλα Κορομηλά: " Ήταν η συγκυρία που έκανε τη Ρούλα και όχι τα ταλέντα της"

Μετά τον Νίκο Μαστοράκη και τον Νίκο Μουρατίδη που εξαπέλυσαν δριμεία κριτική στην Ρούλα Κορομηλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση, έρχεται ο Κοσμάς Βίδος

Εγκαταλείπει το The Voice πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Δεν θέλει πλέον να κάθεται στην γυριστή καρέκλα του The Voice, πασίγνωστη τραγούδιστρια.

"Θα σε πατήσω κάτω" - Κόλαση στο μυστικό ραντεβού Ελένης - Λάτσιου! (Όλοι οι καυτοί διάλογοι)

Ένα ραντεβού που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε μεγάλη ένταση, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε κόλαση κι έπρεπε να παρέμβουν οι δικηγόροι, που σε ρόλο πυροσβέστη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν γίνει ο κακός χαμός.

Συγκινητική ιστορία: «Το μνήμα που βεβήλωσαν οι Τούρκοι είναι του παππού μου»

Ο Γιώργος Δημητρίου ελπίζει αυτό το ταξίδι στο παρελθόν που ξεκίνησε με αφορμή το δημοσίευμα του «Εθνους» να έχει αίσιο τέλος...

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα εκτελεί καθήκοντα Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναλαμβάνει την εκτέλεση καθηκόντων Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Συννεφιασμένος ο καιρός μέχρι και τη Τετάρτη (Όπως συμβαίνει πάντα τη Μεγάλη Βδομάδα)

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη! Έληξε το τελεσίγραφο της Ουκρανίας τους φιλορώσους αυτονομιστές

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη! Έληξε το τελεσίγραφο της Ουκρανίας τους φιλορώσους αυτονομιστές- Η Ουκρανία καλούσε τους φιλορώσους ενόπλους να αφοπλιστούν και να εγκαταλείψουν κυβερνητικά κτίρια που έχουν καταλάβει
- Καμία ένδειξη πως προτίθενται να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του Κιέβου
- Η σημαία της Ρωσίας κυματίζει ακόμα στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Σλαβιάνσκ
- 40.000 Ρώσοι στρατιώτες στα σύνορα με την Ουκρανία έτοιμοι να εισβάλουν
- Είναι εξοπλισμένα με μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης, πυροβολικό και μονάδες υλικοτεχνικής υποστήριξης

Καρναβαλίστικη παρέλαση ξανά το Μάιο στη Λεμεσό

karnavaliΓεύση από το καρναβάλι της Λεμεσού θα πάρουν οι σύνεδροι του 34ου Ετήσιου Συνεδρίου Ευρωπαϊκών Καρναβαλικών Πόλεων, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Λεμεσό, από τις 10 μέχρι τις 18 Μαΐου.

Πρώτη συνεδρία του ΔΣ της Κεντρικής υπό την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη

Το καυτό θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, και τα stress test των τραπεζών, είναι στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας.

ΑΠΟΕΛ - Με τη ψυχή στο στόμα

Πολύ δύσκολο και συνάμα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το πάθος και η θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αναπλήρωσαν πλήρως τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε η ομάδα. 

Σκότωσε επτά νεογέννητα μωρά της και τα έκρυβε στο γκαράζ

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη που έφερε στον κόσμο σε διάστημα μίας δεκαετίας, συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό των πτωμάτων που ήταν τοποθετημένα μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του παλιού σπιτιού της.

Παραιτείται ο Χρ. Στυλιανίδης, στη θέση του ο Χριστοδουλίδης

Την παραίτησή του υποβάλει από το πόστο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου την Δευτέρα ο Χρίστος Στυλιανίδης παραίτηση η οποία σχετίζεται με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Συναγερμού στις ευρωεκλογές.

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ...

Στα φόρτε του βρίσκεται ο πόλεμος της Λαμπρατζιάς με τους νεαρούς να προκαλούν αναστάτωση και ζημιές σε πολλές περιοχές της Λεμεσού, την πυροσβεστική να τρέχει να κατασβέσει τις πυρκαγιές και την αστυνομία να επιβάλει την τάξη.

Πρώτες επαφές με τουρκικές εταιρείες για το αέριο

Τη δυνατότητα επίτευξης συμφωνίας για προπώληση φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα στην κυπριακή ΑΟΖ διερευνούν τουρκικές εταιρείες. Μάλιστα, είχαν πρόσφατα και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να έχουν από πρώτο χέρι ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της Κύπρου.