Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μενιδιάτης! Αναβολή της αποψινής πρεμιέρας

Η αδιαθεσία του Χρήστου Μενιδιάτη και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, οδήγησαν τους υπεύθυνους του καταστήματος να αναβάλουν την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ πρεμιέρα του με τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη στο Gotham.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για πασίγνωστη ηθοποιό: Έπαιρνε ρόλους κάνοντας σεξ!

Η κόντρα τους φτάνει στα άκρα! Απίστευτες καταγγελίες για πασίγνωστη ηθοποιό!

Φωτίου: Το έπος του 40’ παράδειγμα για τον Κυπριακό Ελληνισμό

Η Εποποιία του ’40, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τον σύγχρονο Ελληνισμό, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου σε ομιλία του με την ευκαιρία των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, του Δήμου Λάρνακας.

ΣΟΚ - Όταν άνοιξε την πόρτα του καινούριου του σπιτιού βρήκε μέσα...

Ένας άνδρας αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και βίωσε το απόλυτο σοκ, όταν άνοιξε την πόρτα του.

Νίκη Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες! Αύξηση του ποσού της συγχρηματοδότησης της ΕΕ προς την Κύπρο στο 95%

- Απέσπασε από την ΕΕ την αύξηση του ποσού συγχρηματοδότησης της ΕΕ προς την Κύπρο στο 95%
- Πρόεδρος: «θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια μου για το γεγονός»
- Σχετικά με το ζήτημα του Διοικητή της Κεντρικής , ο ΠτΔ από τις Βρυξέλλες είπε πως δεν έχει καμία προσωπική διαφορά με κανέναν

WTA - Πρώτος ημιτελικός για Λι

Η Να Λι ξεκαθάρισε απόλυτα τα πράγματα στο λευκό γκρουπ αφού με τη straight sets νίκη της κόντρα στη λαβωμένη Βικτόρια Αζαρένκα, έδωσε στον εαυτό της την πρώτη θέση του ομίλου και στη Γέλενα Γιάνκοβιτς τη δεύτερη, με την Σέρβα να συναντάει στα ημιτελικά του Σαββάτου την ανίκητη, Σερίνα Γουίλιαμς.

BOMBA: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ FEEL FANTASTIC

Στη μαραθώνια σύσκεψη στα γραφεία του MEGA- που ακολούθησε μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την Χριστιάνα Αριστοτέλους-, οι ιθύνοντες πήραν την τελική απόφαση.

PwC: Εταιρείες απροστάτευτες στον κυβερνοχώρο

H Έρευνα για την «Κατάσταση του Κυβερνοεγκλήματος 2013»της PwC ΗΠΑ και του περιοδικού CSO αποκαλύπτει ότι ενώ οι απειλές για διάπραξη εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο καταγράφουν αύξηση, οι προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους παραμένουν έως σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, ανεπιτυχείς. 

Στη σέντρα η μπάλα… Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 7ης αγωνιστικής

Στην έβδομη αγωνιστική μπαίνει το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας, με την αγωνιστική δράση να αρχίζει αύριο Σάββατο και να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Kerr και Bloom χωρίζουν (αλλά γιατί;)

Aυτό και αν είναι διαζύγιο βόμβα. Είναι μερικά ζευγάρια που τα βλέπεις μαζί, τόσο χαρούμενα και όμορφα, που στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού τους στενοχωριέσαι παρόλο που δεν τους ξέρεις προσωπικά. 

Άνευ ορίων οι επιθέσεις της κυβέρνησης σε θεσμούς, λέει το ΑΚΕΛ

Για αλαζονικές, ετσιθελικές και άνευ ορίων επιθέσεις της κυβέρνησης κατά του θεσμού του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, που δεν μπορούν να αφήνουν κανένα αδιάφορο, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ σημειώνοντας ότι το κόμμα του δεv συμμερίζεται βασικές θέσεις του Διοικητή, οι οποίες είναι ταυτισμένες με αυτές των κυβερνώντων για πιστή εφαρμογή των αποφάσεων Αναστασιάδη- Eurogroup και για υποταγή στα μνημονιακά δεσμά. Σε δηλώσεις το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΚΕΛ, ο Γιώργος Λουκαϊδης ανέφερε ότι με τις ενέργειες τους οι κυβερνώντες επαυξάνουν σημαντικά τους κινδύνους και τις απειλές για τη σταθερότητα στο χρηματοπιστωτικό τομέα και την οικονομία γενικότερα, γεγονός το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι τους καθιστά απόλυτα υπεύθυνους για τις όποιες εξελίξεις.


Το έγκλημα που συγκλόνισε - Βίασαν και σκότωσαν δύο κοριτσάκια 2 και 3 ετών! (BINTEO)

Το έγκλημα που συγκλόνισε τη Νότια Αφρική. Σοκ από το βιασμό και το φόνο δυο κοριτσιών 2 και 3 ετών.

Υπ. Υγείας: Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝΠ έχει ενισχυθεί

Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου έχει ενισχυθεί με 12 σταθμούς αιμοκάθαρσης, αντί με οκτώ που λειτουργούσαν προηγουμένως και έχουν γίνει διαρρυθμίσεις για τη βελτίωση των χώρων εξυπηρέτησης των ασθενών, που υπόκεινται σε αιμοδιάλυση, διευκρινίζει το Υπουργείο Υγείας.

Όταν η σκοπιά έχει έμπνευση οι φαντάροι γράφουν τα απίστευτα!

Ώρα να δούμε τα πιο ξεκαρδιστικά και έξυπνα μηνύματα των στρατιωτών.

Σάλος στην κυπριακή showbiz - Γνωστή παρουσιάστρια έχει δεσμό με παντρεμένο δημοσιογράφο!

Βίτσιο με παντρεμένους φαίνεται να έχει γνωστή παρουσιάστρια η οποία μετά τον χωρισμό της... αποφάσισε να ξεδώσει!

Παρθένος θα κάνει γκέι σεξ για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό… για χάριν της τέχνης!

“Η σχολή της τέχνης έκλεψε την παρθενιά μου.”

Διευκόλυνση της ΔΕΑ ζητούν οι συγγενείς αγνοουμένων

Η Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, σε διακήρυξή της για την ημέρα αγνοουμένων στις 29 Οκτωβρίου, αναφέρει ότι πρέπει να δοθεί στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ) κάθε δυνατή διευκόλυνση και να της επιτραπεί ελεύθερη πρόσβαση στις πηγές πληροφοριών και σε κάθε χώρο, που θα υποβοηθούσε το ερευνητικό της έργο.

ΑΕΛ: Συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας τους συζητούν από το πρωί ο Βούλγαρος Πένεφ και οι ιθύνοντες της ΑΕΛ. Ο Βούλγαρος συνοδευόμενος από το μάνατζερ του κατέθεσαν τις απόψεις του για το μοντέλο συνεργασίας και από τη μεριά της η διοίκηση εξέτασε τα δεδομένα αντιπροτείνοντας τις δικές της επιθυμίες.


Όταν χορεύει ο Αντετοκούνμπο – VIDEO

Το ταλέντο του στο μπάσκετ είναι γνωστή μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως αποδεικνύει τις ικανότητες του και στον χορό.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΙΑΣ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΟ..

Η 35χρονη Σάσα Ρούσεβα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα ζητά, τώρα, πίσω το παιδί της. Αναγκάστηκα να την αφήσω γιατί δεν είχα να τη ζήσω, είπε.

Γεμίζουν οι φυλακές λόγω κρίσης

Εντείνεται το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στις κεντρικές Φυλακές, λόγω της αδυναμίας πολλών πολιτών να ανταποκριθούν στις διάφορες οικονομικές τους υποχρεώσεις συνεπεία της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αδημοσίευτες ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ φώτο της Madonna, όταν ήταν 18 χρονών!

Την Madonna, δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ έτσι! 

Ανακριτές πάνε και έρχονται στην Κεντρική Τράπεζα

Έπιασαν δουλειά οι ποινικοί ανακριτές που θα ερευνήσουν το συμβόλαιο της Κεντρικής Τράπεζας με τον οίκο Alvarez & Marsal και τη διαρροή απορρήτων εγγράφων.

SAD: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο... ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Ο αγαπημένος των παρουσιαστών των πρωινών εκπομπών, αλλά και των τηλεθεατών, ο Γίγαντας Τζορτζ «έφυγε» ένα μήνα πριν από τα όγδοα γενέθλιά του.

O Στέλιος Μυλωνάς : «Είναι προϋπολογισμένη η αγωγή της RCB, δεν σημαίνει πως συμφωνούμε με το ποσό»

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει σήμερα το φως της δημοσιότητας, η Russian Commercial Bank (Cyprus) Limited, έχει προχωρήσει σε αγωγή κατά της Ομόνοιας και του πρώην προέδρου της Μιλτιάδη Νεοφύτου, για οφειλές 2.1 εκατομμυρίων ευρώ .

Αναλυτικά:
«Υπάρχει μια αγωγή και πήγαμε στα δικαστήρια. Δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια, θα βγει ανακοίνωση από την Ομόνοια».

«Υπάρχει η αγωγή της Russian Commercial Bank στα δικαστήρια. Είναι προϋπολογισμένη στα 14.5 εκατομμύρια ευρώ στα χρέη της Ομόνοιας, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με το συνολικό πόσο».

«Γνωρίζουμε το όλο θέμα και θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση».

«Είναι προϋπολογισμένο το ότι υπάρχει αγωγή. Δεν σημαίνει πως συμφωνούμε πως το χρέος υπάρχει».

«Είναι θέμα Δικαστηρίου. Υπάρχει μια διαφορά και η υπόθεση πήγε Δικαστήριο».

 Source : http://www.tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Μητσόπουλος: Το λιμάνι Λεμεσού ενεργειακό λιμάνι της Κύπρου

Το λιμάνι Λεμεσού θα καταστεί το ενεργειακό λιμάνι της Κύπρου, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες που θα προκύψουν από τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος.

Αυτά είναι τα σενάρια πρόκρισης του Απόλλωνα…

Διανύσαμε την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα σενάρια που στέλνουν τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σχέδιο 'Γ για τις Κ.Α εισηγείται ο σύμβουλος αερομεταφορών -

Σχέδιο Γ΄ για τις ΚΑ, εισηγείται ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρίστος Πέτρου σε θέματα αερομεταφορών και σημειώνει ότι σχετικό σημείωμα απέστειλε στον Πρόεδρο και στους Υπουργούς Οικονομικών και Συγκοινωνιών και Έργων.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - «Θυμηθείτε τα παλληκάρια της Τραπεζούντας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου με την οποία καλεί τους φίλους της ''Κυρίας'' να υποστηρίξουν την πετοσφαιρική ομάδα στον αυριανό αγώνα με την τουρκική Φενέμπαχτσέ στο Θεμιστόκλειο ενώ καλεί επίσης τους ποδοσφαιριστές να συνέλθουν και να κερδίσουν τη Δευτέρα τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τους απανταχού Ανορθωσιάτες να στηρίξουν με όλη τους την ψυχή τους πετοσφαιριστές μας στη μάχη που δίνουν αύριο, Σάββατο, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το CEV Cup. Η ομάδα μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να τα βάλει με τα θηρία και πως τίποτα δεν τη φοβίζει.

Το Θεμιστόκλειο θα είναι κατάμεστο και πρέπει να δονείται από τις ιαχές μας για τον Φοίνικα και την Αμμόχωστο. Καλούμε τους πετοσφαιριστές μας να θυμηθούν τα παλληκάρια της Τραπεζούντας και να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα ιστορική πρόκριση. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία από Ξυλοφάγου και Λάρνακα, ενώ θα υπάρξει προσυγκέντρωση στο οίκημα του Συνδέσμου στα Πολεμίδια στις 15:00.

Επίσης, καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να συνέλθουν από την τραγική εμφάνιση του κυπέλλου και να δείξουν τα κότσια τους στον αγώνα με τον αποελ, τη Δευτέρα στο γσπ. Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, να βάψουμε το γήπεδο γαλανό και να προσπαθήσουμε να σπρώξουμε την ομάδα μας σε άλλη μία νίκη. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΟΟ, ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΜΕΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...»

Source: http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Super Deal €50 εκατ. του Αρχιεπισκόπου – Τι πρότεινε στον Ρώσο αντιπρόεδρο της Τράπεζας Κύπρου

Στην προσπάθειά του να στηρίξει την Τράπεζα Κύπρου, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ πήρε πρωτοβουλία να «ρίξει γέφυρες» στους Ρώσους.

Ο ρόλος της διατροφής στην ανάπτυξη του παιδιού

Απαραίτητο ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά...

Κοινή δήλωση των Ευρωπαίων ηγετών για τις παρακολουθήσεις

Προκαλούν εντάσεις αλλά είναι νόμιμες, λέει σύμβουλος του Ομπάμα...

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» της Παρασκευής, σχετικά με τη συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεοδωρίδου που ξεκινά στο «Κέντρο Αθηνών».

Αρχαία ελληνική κατάρα – Βρέθηκε γραμμένη σε πάπυρο

Μια αρκετά περίεργη ανακάλυψη έκαναν οι αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ.

Σοκ: Bρέθηκε κρανίο παιδιού στην ανακύκλωση

Bρέθηκε κρανίο παιδιού στην ανακύκλωση!

Δέκα τόνους πουργούρι προσέφεραν οι σιτοπαραγωγοί προς την Εκκλησία της Κύπρου

Δέκα τόνους πουργούρι παρέδωσε σήμερα η Παγκύπρια Επιτροπή Σιτοπαραγωγών στον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει ώστε να μοιραστούν στις δέκα Μητροπόλεις της Κύπρου προκειμένου να προσφέρουν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο Κύπριος ηθοποιός που νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του Γ. Λάτσιου!

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας άντρας με ισχύ και μεγάλη δύναμη στον ΑΝΤ1 Ελλάδος, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση γενικότερα… 

Διατροφικά tips: Πώς δε θα ξαναπάρετε το βάρος που χάσατε

Προσέξατε τη διατροφή σας, ακολουθήσατε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο, γυμναστήκατε, χάσατε τα περιττά κιλά, πετύχατε το στόχο σας! 

Kate Middleton-πρίγκιπας William: Οι πρώτες επίσημες οικογενειακές φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους

Πριν δυο εικοσιτετράωρα έγινε η βάπτιση του γιου της Kate Middelton και του πρίγκιπα William και στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες τέσσερις επίσημες φωτογραφίες της βάφτισης του πρίγκιπα George.

Δώδεκα μήνες με τη Beyonce

Ο χρόνος περνά ευχάριστα…- Δείτε το βίντεο

Φρίκη στο Μεξικό: Συνελήφθη 20χρονος που ομολόγησε ότι διέπραξε 45 φόνους

Ένας 20χρονος στην πόλη Μοντερέι του βόρειου Μεξικού ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει 45 ανθρώπους και θεωρείται ύποπτος για άλλους 34 φόνους, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Η Helen Flanagan λέει «ευχαριστώ» ποζάροντας γυμνή

Ψηφίστηκε ως η σέξι γυναίκα της Βρετανίας
Η Helen Flanagan ανακηρύχθηκε από αντρικό περιοδικό ως πιο σέξι γυναίκα της Βρετανίας μέσα στη χρονιά αυτή.

Στρατηγικός στόχος για τη Λευκωσία η ένταξη στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη

Στόχος της κυβερνητικής στρατηγικής παραμένει η σύνδεση της Κύπρου με το πρόγραμμα «Συνεταιρισμός για την Ειρήνη» [Partnership for Peace (PfP)], δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, τονίζοντας ότι η ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο PfP θα αναδείξει τον γεωστρατηγικό ρόλο του νησιού και θα βοηθήσει στην περαιτέρω εμπλοκή της Ευρώπης στα μεγάλα ζητήματα της ασφάλειας, ενώ ουδόλως διαταράσσονται οι άριστες παραδοσιακώς σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Ρωσία.

«Βόμβα» για χρέη Ομόνοιας και Μιλτιάδη Νεοφύτου – Αγωγή κατά του Σωματείου και του πρώην προέδρου

- Δεν της έφταναν τα κριτήρια της UEFA, η Ομόνοια πρέπει να περάσει και το «εμπόδιο» της Russian Commercial Bank
- €2,1 εκατ. αξιώνει η τράπεζα από «τριφύλλι» και Μιλτή
- Η αγωγή βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας

Τα θερμά λόγια Πούτιν για την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ

Επιδρομές σε στέκια του τζόγου

Δύο επιχειρήσεις σε επαγγελματικά υποστατικά της Λεμεσού, όπου υπήρχαν πληροφορίες για διεξαγωγή παράνομων στοιχημάτων και ηλεκτρονικού τζόγου, οργανώθηκαν χθες βράδυ από ομάδες αστυνομικών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων.

Η κολοκύθα της Paris Hilton

Η διάσημη κληρονόμος βγήκε για ψώνια

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΜΙΑΜΗΛΙΩΤΗΣ

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι φτωχότερη αφού απεβίωσε πριν από λίγο ο Άντρος Μιαμηλιώτης σε ηλικία 60 ετών.

Αναστασιάδης – Ολάντ – Μπαρόζο: Επί τάπητος Οικονομία και εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό

Επαφές με αξιωματούχους της ΕΕ θα έχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σήμερα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Ξανασκεφτείτε το», λένε οι δημοσιογράφοι του ΡΙΚ για το δελτίο

Κατά της μετάδοσης οπτικογραφημένων δελτίων ειδήσεων από το ΡΙΚ ΕΝΑ δεν τάχθηκε μόνο η διευθυντική ομάδα του τμήματος ειδήσεων.