Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τι δείχνει το πέος για την υγεία ενός άνδρα!

Τι δείχνει το πέος για την υγεία ενός άνδρα!Αν μέχρι σήμερα το πέος σας, σας απασχολούσε μόνο ως προς τις «σεξουαλικές του επιδόσεις» και όχι για τις πιο απλές, καθημερινές λειτουργίες, τότε κάνετε λάθος.

ΕΤΟΙΜΟ το σπίτι του Τομ Χανκς στην Ελλάδα! Σε ποιο νησί βρίσκεται το σπίτι που έχτισε;

ΕΤΟΙΜΟ το σπίτι του Τομ Χανκς στην Ελλάδα! Σε ποιο νησί βρίσκεται το σπίτι που έχτισε;;; Ανάμεσα σε Πάτμο και Αντίπαρο θα ζει πλέον ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson αφού το σπίτι που έχτιζε εδώ και λίγο καιρό στο νησί της Αποκάλυψης είναι πλέον έτοιμο.

Τα Ζώδια ενός ..άκρως Γκρινιάρικου Σαββατοκύριακου 19/07 – 20/07, by F’Ariel!

Τα Ζώδια ενός ..άκρως Γκρινιάρικου Σαββατοκύριακου 19/07 – 20/07, by F’Ariel!Σήμερα λέμε καλημέρα πριν από τις κότες! Αϋπνίες είναι αυτές, απρόβλεπτες και άκρως βασανιστικές, αλλά τι να κάνουμε, εκείνο το πεπρωμένο, είναι αβάσταχτο πολύ! Αναρωτιέμαι να περιμένω να
ξημερώσει, να δω τον ήλιο, να αντλήσω θετική ενέργεια, από την αρχή μιας νέας ημέρας, ή να το πάω σερί, γιατί κάπως έτσι νιώθω, άσχετα εάν έχω κοιμηθεί αρκετά!

Είδηση βόμβα:Στα χέρια της Κεντρικής Τράπεζας η FBME Bank Ltd λόγω ξεπλύματος

Την άμεση παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας προκάλεσε η είδηση ότι το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ κατατάσσει την τράπεζα FBME (Federal Bank of Midle East) στην κατηγορία τραπεζικών που έχουν βασική απασχόληση το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στη μέγγενη η Κυβέρνηση - Ανοικτό το θέμα των εκποιήσεων - Όμως ο χρόνος πιέζει...

Σε υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα έχει αναχθεί το θέμα με το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις, ενώ τα χρονοδιαγράμματα είναι ιδιαίτερα ασφυκτικά.