Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Οκτώ εκατομμύρια επιστολές για τον 'Αγιο Βασίλη

Πολλοί από εμάς ίσως να μην θυμόμαστε καν την τελευταία φορά που λάβαμε γράμμα στο γραμματοκιβώτιό μας , αυτό όμως δεν συμβαίνει σίγουρα στον `Αγιο Βασίλη ο οποίος φέτος πρόκειται να λάβει οκτώ εκατομμύρια επιστολές, αριθμός ρεκόρ.

"Ετοιμαστείτε Ευρωπαίοι... Έρχεται ο Ολυμπιακός"

Η εικόνα πάντα κλέβει την παράσταση, αλλά ο ήχος έχει την δική του μαγεία και πολλές φορές σε "ταξιδεύει" περισσότερο, ανάλογα με την ένταση που βγάζει με την φωνή του ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο.

Το Πιο Extreme Ψάρεμα Που Έχετε Δει Πότε! (Video)

extreme ψάρεμα: Ποιος είπε ότι το ψάρεμα δεν είναι συναρπαστικό???


"Όχι" είπαν οι τ/κ στην πρόταση Αναστασιάδη

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε σήμερα το πρωί η τουρκοκυπριακή πλευρά στην τελευταία πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για το κοινό ανακοινωθέν.

Χριστούγεννα μαζί για τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart

Σύμφωνα με τις φήμες οι δυο τους θα περάσουν τις διακοπές μαζί στο σπίτι του Robert στο Λονδίνο.

Gingo biloba, το βότανο που ενεργοποιεί το μυαλό μας

Το Ginkgo biloba είναι ένα είδος δέντρου το οποίο ευδοκιμεί κυρίως στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια έχει συσχετιστεί με σημαντικά για την ανθρώπινη υγεία. 

Η συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision

Με ποιο τρόπο η χώρα μας θα βρίσκεται στο διαγωνισμό; 

Βίσση- Ρέμος: Αποκαλύπτουν στοιχεία από την παράστασή τους

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.

O Πάπας Φραγκίσκος είναι το πρόσωπο της χρονιάς

Η τελική απόφαση για το «πρόσωπο της χρονιάς» του Time ήταν στα χέρια των συντακτών του, αλλά το περιοδικό όπως κάθε χρόνο πράττει, διεξήγαγε ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών η οποία έληξε στις 4 Δεκεμβρίου. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο άνθρωπος εκείνος που το περιοδικό θεωρεί ότι είναι το πρόσωπο του 2013

Πότε οι άνδρες νιώθουν άβολα;

Μπορεί η ανασφάλεια και η αμηχανία να είναι γένος θηλυκού αλλά από ότι φαίνεται δεν αφορά μόνο το.. αδύναμο φύλλο.

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην Κύπρο

Δέσμη δέκα μέτρων ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ακυρώσεις πτήσεων στο Λονδίνο λόγω ομίχλης


Περισσότερες από εκατό πτήσεις από τα αεροδρόμια Χίθροου και Σίτι του Λονδίνου ματαιώθηκαν ή είχαν σημειώσει μεγάλη καθυστέρηση έως αργά το απόγευμα λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει σκεπάσει από την Τρίτη τη βρετανική πρωτεύουσα.

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ

Λευκωσία: Επαναφέρουν το θέμα για νομική κατοχύρωση δικαιώματος στη συμβίωση οι ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) με την Accept Κύπρου να παίρνει αφορμή από τη χθεσινή διεθνή ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να κάνει λόγο για «εμπόδια», τα οποία κρατικοί και όχι μόνο αξιωματούχοι προβάλλουν για να μην ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Kαταγγελία σοκ: Ο μεταφραστής στη νοηματική γλώσσα στη χθεσινή τελετή για τον Μαντέλα δεν ήξερε τι έκανε (Βίντεο)

Και ξαφνικά η Ενωση Κωφών στη Νότιο Αφρική, καταγγέλει οργισμένη πως o μεταφραστής της νοηματικής γλώσσας που χρησιμοποίηθηκε χθες για την παγκόσμια μετάδοση της επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα παρουσία της παγκόσμιας ηγεσίας, ήταν fake, όπως γράφει η ανακοίνωση. Κοινώς απάτη!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ - ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ "ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ" ΤΩΡΑ

Νέα φωτογραφία από τον ηλικιωμένο κάτοικο Λευκωσίας, ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, 79 χρόνων, ο οποίος ελλείπει από την οικία του, που βρίσκεται στο χωριό Ορούντα, της επαρχίας Λευκωσίας, από τις 5/12/2013. 
 

«Χριστούγεννα αγκαλιά»: Δείτε το γιορτινό videoclip από Έλληνες ηθοποιούς

Μέσα στο πνεύμα των ημερών, γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί «διασκεδάζουν» τη σημερινή κατάσταση και τις δύσκολες μέρες που περνά τόσο η χώρα όσο και το επάγγελμά τους, με ένα όμορφο, γιορτινό τραγούδι που ήδη έχει πολλές χιλιάδες views στο youtube.


Ο Άγιος Βασίλης προστάτης των δασών (Βίντεο)

Στο χωριό Rovaniemi της Φινλανδίας πραγματοποιείται φέτος η σύνοδος "Metsa2013", η κοινή σύνοδος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δάση και τη δασική βιομηχανία (της UNECE), και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δασών (της FAO), από τις 9 μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.

"Όχι" της ΕΕ στην αντισύλληψη και στις εκτρώσεις

Με 334 ψήφους υπέρ και 327 κατά η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου απέρριψε την έκθεση της Πορτογαλίδας Σοσιαλίστριας ευρωβουλευτή Εντίν Εστρέλα, με την οποία επιχειρούνταν η καθιέρωση του δικαιώματος επιλογής των γυναικών στην αντισύλληψη και στις εκτρώσεις.

Στο ψυγείο η Κύπρος – κλειστοί οι δρόμοι προς το Τρόοδος μετά δυσκολίας στα ημιορεινά

Μια από τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα είναι η σημερινή, η οποία συνοδεύεται και με ισχυρούς ανέμους. Χιόνα πέφτουν από το πρωί σε ημιορεινά και ορεινά. Κλειστοί για την τροχαία κίνηση, λόγω της κακοκαιρίας, είναι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος.

Έκκληση Πολυτέκνων για ηλεκτρικό ρεύμα σε όλα τα νοικοκυριά

Η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων εκφράζει «αγωνία και ανησυχία για τις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να περάσουν νοικοκυριά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της κακοκαιρίας που έρχεται αυτές τις μέρες και τα οποία δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πουλάει τρέλα με την λευκή τεράστια κιλότα της


Ε… νομίζω απλά ότι κάνει πλάκα… Δεν είναι δυνατόν… αυτή η γυναίκα να κυκλοφορεί με εσώρουχο τραπεζομάντηλο. Απλά δε γίνεται… Μάλλον κάτι συμβαίνει…

Του άνοιξαν το πρόσωπο με φτυάρι αλλά αυτός κουνούσε την ουρίτσα του..

Eίναι δύσκολο να κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες αυτού του σκύλου, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ο πόνος που υπέμεινε αυτό το άτυχο κουτάβι, όταν κάποιος του άνοιξε το πρόσωπο. Κι όμως παρά τον πόνο του κουνούσε την ουρίτσα του όταν του μιλούσες.

Χιόνια στα Λεύκαρα και διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές

Στα λευκά ντύθηκαν οι κοινότητες της ορεινής Λάρνακας και τα χιόνια μέχρι στιγμής έχουν σκεπάσει τα Λεύκαρα, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη, σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία προτρέπει τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Κατηγορίες σε βάρος 255 προσώπων για διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 255 προσώπων, περιλαμβανομένων και επτά ξένων πολιτών, για τη συμμετοχή τους στο κύμα των βίαιων, αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που συγκλόνισαν την πόλη τον προηγούμενο Ιούνιο.

Σε ρυθμούς Ευρώπης ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας

Πέφτει αύριο η αυλαία των ομίλων του Europa League.

Κρίθηκε παράνομη η ομοφυλοφιλία στην Ινδία

Το Εθνικό Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας έκρινε παράνομη την ομοφυλοφιλία καθώς ανέτρεψε απόφαση του 2009 κατώτερου δικαστηρίου που αποποινικοποιούσε την σεξουαλική πράξη μεταξύ ομοφυλόφιλων. 

Βραβείο ερμηνείας για το... γάβγισμά του κερδίζει σκύλος στο «Gravity»

Ένας Χάσκι Γροιλανδίας τιμήθηκε όχι με ένα, αλλά με δύο βραβεία για σκύλους που διαπρέπουν στη Μεγάλη Οθόνη, για την παρουσία του στο «Gravity». Και μπορεί ο σκύλος να μην εμφανίζεται στην ταινία (καθώς μάλλον δεν ταίριαζε σε μια διαστημική περιπέτεια), ακούγεται όμως το γάβγισμά του σε σκηνή της ταινίας.

Χειραψία Ομπάμα-Ραούλ Κάστρο στην τελετή για Μαντέλα

Η χειραψία ανάμεσα στους προέδρους των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της Κούβας Ραούλ Κάστρο θα μπορούσε να σημάνει «την αρχή του τέλους των επιθέσεων των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Κούβας», αναφέρει σήμερα ένας επίσημος κουβανικός ιστότοπος δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της χειραψίας μεταξύ των δύο ανδρών.