Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

The Voice: Αυτά είναι τα ποσοστά των τεσσάρων φιναλίστ – Πραγματικό ντέρμπι μεταξύ Μαρίας Έλενας και Αρετής!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα –αν όχι το πιο επιτυχημένο– talent shows στην ελληνική τηλεόραση τέλειωσε και άφησε πίσω του, ως επί το πλείστον, τις καλύτερες των κριτικών.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ... ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Τουρκία μετά την έκρηξη σε ορυχείο της δυτικής επαρχίας Μανίσα. Μέχρι στιγμής ο επίσημος απολογισμός είναι 201 νεκροί ανθρακωρύχοι και άλλο αφού εκατοντάδες εργάτες παραμένουν παγιδευμένοι στα έγκατα της Γης μετά την έκρηξη που προκάλεσε το δυστύχημα.

Το τάμα του Σάκη Ρουβά - Οι δύσκολες ώρες και το προσκύνημα στην Παναγία

Ο Σάκης Ρουβάς πιστεύει στον Θεό και δεν το κρύβει και συχνά ζητάει την βοήθειά του.

OMG: ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ 5,000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ..

Δεν είναι μία δεν είναι δύο αλλά 5.000 γυναίκες είναι ένας τεράστιος αριθμός ειδικά όταν πρόκειται για απόρριψη!

H Ριάνα… πέτρα του σκανδάλου στον άγριο καυγά μεταξύ της αδελφής της Μπιγιόνσε και του Τζέι Ζι!

Σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο που απαθανατίζει την αδελφή της Μπιγιόνσε να επιτίθεται στον Tζέι Ζι μέσα σε ασανσέρ, παρουσία της ποπ σταρ, η οποία δεν φαίνεται να πήρε θέση.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Περισσότερες επιλογές για το σημαντικό ζητούμενο

Είναι σημαντικός ο αγώνας της Παρασκευής για την Ομόνοια. Το γιατί έχει διατυπωθεί πολλάκις. Κανείς από τους ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να συνδέσει τα όνομα του με την πορεία μιας χρονιάς που η Ομόνοια θα βρεθεί κάτω από την τέταρτη θέση μετά το μακρινό 1958. 

ΣΟΚ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ... ΠΛΗΡΩΣΕΙ

Σε σοβαρές καταγγελίες για την αντιμετώπιση που δέχονται στα δημόσια νοσοκομεία οι ανασφάλιστοι ασθενείς προχωρά για άλλη μια φορά το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Ερευνα για τη διαφάνεια των ομάδων εμπειρογνωμόνων της Κομισιόν

Η Ευρωπαία Διαμεσολαβητής, Emily O` Reilly, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τη τη σύνθεση και τη διαφάνεια των ομάδων εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Λεμεσός: Έκπληκτος ο οδηγός εκσκαφέα! Ξέθαψε αρχαίους τάφους με αμφορείς και νομίσματα

Οι αρχαίοι τάφοι τέθηκαν υπό φρούρηση από χθες το βράδυ, ενώ σήμερα αναμένεται να αρχίσουν εκ νέου οι ανασκαφές.


ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ..

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ : Το απόγευμα, μάλλον, αποφασίζουν

Στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει η συνάντηση του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τους προέδρους της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί επιτέλους η χρυσή τομή με τα εισιτήρια και να ηρεμήσει και το κλίμα αφού οι μέρες περνούν και πρέπει να παρθεί μια απόφαση.

«Αθώος» δήλωσε στο Δικαστήριο ο Χρ. Χριστοδούλου

Με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ δεσμευθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οι κατηγορούμενοι Χριστόδουλος Χριστοδούλου πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, η κόρη του Αθηνά Χριστοδούλου και ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κιζουρίδης για το ότι θα εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου στις 27 Ιουνίου, οπότε ορίστηκε η υπόθεση για ακρόαση.