Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε μούμια στην Καλαμάτα – Είχε πεθάνει πριν 11 χρόνια

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές η υπόθεση με το υπόλειμμα ανθρωπίνου σώματος, που βρέθηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης σε αγροτική περιοχή μέσα σε σκουπίδια στη Βαλύρα Μεσσηνίας.

Γυναίκα πολέμησε τον καρκίνο του μαστού όσο ήταν έγκυος

Η Τζάνις Καλισέβσκι και ο σύζυγός της Κρέγκ, προσπαθούσαν για περίπου έναν χρόνο να τεκνοποιήσουν.

Ελληνικοί τίτλοι ταινιών πορνό, αστείοι και αξέχαστοι!!

Είναι όλες αληθινές και η ξένη ονομασία βέβαια συνήθως δεν είχε καμία σχέση με τη μετάφραση, αλλά μας χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ στα μάτια σας!!! Τι κρύβετε πίσω από αυτή τη φωτογραφία;;; (PHOTOS)

Δείτε τι κρύβετε πίσω από αυτή τη φωτογραφία!!!

Δείτε την πιο ακριβή κατοικία στην Αμερική!

Βρίσκεται στο Κονέτικατ των ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή είναι το πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής αφού η τιμή πώλησής του αγγίζει τα 190 εκατομμύρια δολάρια! Δες γιατί!

Κρήτη: Θα χορέψουν Πεντοζάλη για... Γκίνες!

Έτοιμοι να χορέψουν Πεντοζάλη είναι οι Κρητικοί από την μια άκρη του νησιού ως την άλλη, που είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το στοίχημα φτιάχνοντας μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα τιμώντας με αυτό τον τρόπο τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Καυτή η ατζέντα της Ερευνητικής Επιτροπής τον Αύγουστο - Ενώπιον της όλοι όσοι καθόρισαν τις εξελίξεις

-Από τα έδρανα της ερευνητικής επιτροπής θα περάσουν ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τέως Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφια
-Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του Κεντρικού Τραπεζίτη, Πανίκου Δημητριάδη

Συντριβή αερόστατου στην Ελβετία-Ένας νεκρός και τραυματίες

Ένας 55χρονος Αμερικανός τουρίστας έχασε τη ζωή του ενώ η σύζυγός του και οι κόρες του τραυματίστηκαν σοβαρά από τη συντριβή ενός αερόστατου στο θέρετρο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Τα αναψυκτικά σκοτώνουν 183.000 ανθρώπους ετησίως

Τα αναψυκτικά, οι χυμοί και τα άλλα ποτά με ζάχαρη μπορεί να σχετίζονται με περίπου 183.000 θανάτους κάθε χρόνο σ' ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν όσους σκοτώνει το άσθμα παγκοσμίως, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Τα σταφύλια αποτοξινώνουν τον οργανισμό

Τα σταφύλια αποτοξινώνουν τον οργανισμό και συνωμοτούν κατά της κυτταρίτιδας.

ΑΝΤ1: Η Dream Team... που ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως αποφάσισε να βγει από τη ...χειμερία νάρκη, κατάσταση που βρίσκεται εδώ και αρκετές σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου και αποφάσισε να ανατρέψει τα πάντα προς όφελός του…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τελετή Διαβεβαίωσης των Νέων Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΤΥΑ και ΣΥΔ

Στο Υπουργείο Άμυνας έγινε σήμερα στις 10 το πρωί με κάθε τιμή η καθιερωμένη Τελετή Διαβεβαίωσης των Νέων Μονίμων Υπαξιωματικών της Αεροπορίας.

Μειωμένες πιθανότητες για διαβήτη για αυτούς που πάνε στη δουλειά με τα πόδια

Οι άνθρωποι που περπατάνε για να πάνε στη δουλειά τους, έχουν κατά μέσο όρο 40% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν διαβήτη, σε σχέση με όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

SJP: Τι δήλωσε η μεγαλύτερη fictional fashionista και μας άφησε άφωνους

Οι φαν της είναι έτοιμες να κλάψουν με τις τελευταίες της δηλώσεις αφού σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Sarah Jessica Parker απαρνείται τον τίτλο του style icon τον οποίο κατοχύρωσε με τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw. Μπορεί η ηθοποιός να υποδύθηκε την μεγαλύτερη fictional fashionista που πέρασε ποτέ από την μικρή οθόνη όμως η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό τηε είδωλο της μόδας.

Είμαι κι εγώ Έλληνας - Το μήνυμα Ομπάμα στην Μέρκελ παρουσία του Α. Σαμαρά

Σε άλλες εποχές ένα ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και μάλιστα μια συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο θα ήταν αρκετή ενδεχομένως για να επιβεβαιώσει τους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας, αλλά και...εξάρτησης της χώρας μας από την υπερδύναμη.

Θερινές διακοπές της Χρυσής Αυγής: Δείτε πως διασκεδάζουν…

Πραγματοποιήθηκε για
 έκτη συνεχή χρονιά
η εθνικιστική
κατασκήνωση Κρήτης
 στην Κίσσαμο Χανιών.                    

Ο χωρισμός ήρθε μετά από δέκα χρόνια σχέσης και γάμου

Έκπληξη προκαλεί στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του χωρισμου της παρουσιάστριας
 ειδήσεων του Star.

Αυτό είναι το παιδί που γεννήθηκε χωρίς αυτιά

Από τα πλευρά του αγοριού που γεννήθηκε χωρίς αυτιά, φτιάχτηκε ένα ζευγάρι καινούρια ειδικά για αυτόν.

Τα γονίδια ξεχωρίζουν την «καλή» από την «κακή» ευτυχία

Για πρώτη φορά μια αμερικανική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι δεν αρκεί να είναι κανείς γενικά ευτυχισμένος, καθώς τα ανθρώπινα γονίδια με έναν μυστηριώδη τρόπο ξεχωρίζουν σε μοριακό επίπεδο το «σωστό» από το «λάθος» είδος ευτυχίας.

Διαγνώσεις ασθενειών από το σάλιο!

Ένας νέος καινοτόμος τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η διάγνωση σοβαρών ασθενειών φέρνει μια νέα εξέταση που ανέπτυξαν επιστήμονες στη Σουηδία.

Ξέρατε ότι αυτοί οι σταρ είναι gαy;

Πόσο αναπτυγμένο είναι το gαy radar σας;

Η βελόνα λέει την αλήθεια. Χημικές ουσίες στο αίμα προδίδουν πλούτο και status, σύμφωνα με επιστήμονες

Πρώτη φορά Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν ένα τρόπο να συσχετίζουν τον πλούτο ενός ανθρώπου με συγκεκριμένες χημικές ουσίες στο αίμα του.

Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν το «GPS του ανθρώπινου εγκεφάλου»

Φιλαδέλφεια: Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά σε ανθρώπους εξειδικευμένα εγκεφαλικά κύτταρα που παίζουν τον ρόλο GPS, δηλαδή βοηθούν στο να βρίσκει κανείς τον δρόμο του και να προσανατολίζεται σε ένα ανοιχτό άγνωστο περιβάλλον. Τέτοια κύτταρα είχαν στο παρελθόν βρεθεί μόνο σε ορισμένα ζώα.

Μαρτυριάρα Κινέζα έδινε τις απαντήσεις σε υποψήφιους για δίπλωμα οδήγησης

Λονδίνο: Mια Κινέζα μεταφράστρια καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους όταν διαπιστώθηκε ότι έδωσε τις λύσεις του θεωρητικού κομματιού για την απόκτηση διπλώματος σε υποψήφιους οδηγούς.

Ανάκληση του διατάγματος για το ωράριο των καταστημάτων, ζητά η ΠΟΒΕΚ

Λευκωσία: Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο για ανάκληση του διατάγματος επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες η ΠΟΒΕΚ. Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης δήλωσε ότι το μέτρο αυτό θα καταπολεμηθεί είτε μέσω της νομικής είτε μέσω της συνδικαλιστικής οδού επειδή δεν εξυπηρετεί τους στόχους για τους οποίους έχει εξαγγελθεί.

Ντροπή και όνειδος – Ιερόσυλοι έκλεψαν εικόνα αξίας από την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην Τίμη

Κλοπή εικόνας αξίας 3.000 ευρώ, κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ιερέας της εκκλησίας της Αγίας Ειρήνης, στην κοινότητα Τίμης. Οι αρμοδιες Αρχές έχουν κινητοποιηθεί για άμεσο εντοπισμό των ιερόσυλων και βλάσφημων δραστών.

Δεν είχε τα €10 και την έδιωξαν με τα εγκαύματα από το Νοσοκομείο

Δεν είχε τα €10 και την έδιωξαν από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ – Έζησε 5 ολόκληρες μέρες μέσα στο νερό!

Ο λόγος για τον Jerry Hall ο οποίος σχεδίαζε 2 ολόκληρα χρόνια τη επιβίωση του, για πέντε ολόκληρες μέρες κάτω από το νερό σε μια λίμνη στο Τένεσι.

Λάδι κανέλας: Μειώνει τα πρώτα σημάδια του χρόνου! Δείτε πως!

Το πρόσωπο είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα που μαρτυρούν την ηλικία μας.

Ακόμα μία εφηβική αυτοκτονία προκλήθηκε από διαδικτυακό εκφοβισμό

Μία 14χρονη Βρετανίδα αυτοκτόνησε, μετά από πλήθος ύβρεων που δεχόταν σε διαδικτυακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΚΟΣΤΗΣ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Αγαπούσε τη θάλασσα όσο τίποτα άλλο... Κι αυτή η αγάπη του τον πήρε κοντά της...

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ APPLE

Απέχθεια προκαλούν οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με το πώς κατασκευάζονται τα προϊόντα της Apple, γεγονός που έρχεται να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την ήδη πληγωμένη εικόνα της εταιρίας.

ΠΥΘΩΝΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ

Ο πύθωνας κατάφερε να δραπετεύσει από pet shop, να σκαρφαλώσει σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και να πνίξει στον ύπνο τους δυο αγοράκια ηλικίας 5 και 7 ετών! Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Κάμπελτον του ανατολικού Καναδά, το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Ο 13χρονος, αδερφός της μητέρας του 4χρονου Ντίνσκο και του 7χρονου Ιβάν, έχει ομολογήσει αρχικά πως ζήλευε τα δυο παιδιά και γι’ αυτό τα έσπρωξε στο αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από πνιγμό.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΛΟΜΟ ΣΟΛΟΜΟΥ & ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία μοτοσικλετιστών στη μνήμη των ηρώων Σολομού Σολομού και του Τάσου Ισαάκ, η οποία διοργανώνεται από την Πρωτοβουλία Μνήμης.

Ένα δυο ποτηράκια την οστεοπόρωση την κάνουν πέρα

Μπορεί το οινόπνευμα να έχει κατηγορηθεί για την εμφάνιση διαφόρων παθήσεων και τις περισσότερες φορές όχι άδικα, αλλά φαίνεται ότι η μέτρια χρήση του, μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας από διάφορες παθήσεις. Μια από αυτές είναι και η Οστεοπόρωση.

Hair kat στο μπικίνι. Ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος” λέει ο θυμόσοφος λαός. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι καμία γυναίκα στο δυτικό κόσμο δεν διανοείται να εμφανισθεί στην παραλία με μπικίνι χωρίς πρώτα να έχει κάνει αποτρίχωση.

Γαϊδουράκι πονοκεφαλιάζει τον Δήμο Αγίας Νάπας

Ένα κυπριακό γαϊδουράκι, δεμένο σε πεζοδρόμιο κεντρικού τουριστικού δρόμου με ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αγία Νάπα, έχει τη δική του ιστορία.

ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα...

Η θλίψη, τα δάκρυα και ο πόνος κυρίευσαν το πρόσωπο της πολυαγαπημένης μας παρουσιάστριας Αννίτας Πάνια.

Champions League: Τo βραδάκι… έχει ποδόσφαιρο!

Εκτός από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Μάριμπορ, σήμερα θα γίνουν άλλοι έξι αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ άλλα οκτώ εισιτήρια για τα play-off της διοργάνωσης θα κριθούν αύριο.

Περιμένοντας μια «καινούργια» καρδιά - Η ιστορία του Ανδρέα

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, 35 ετών από τη Λάρνακα και πατέρας τριών παιδιών, βρίσκεται στην Ελλάδα, περιμένοντας στην λίστα για μεταμόσχευση καρδιάς. Γνωρίζοντας κανείς αυτό τον άνθρωπο μπορεί να καταλάβει πόση δύναμη κρύβει, ξεδιπλώνοντας τις λέξεις του αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει και να ελπίζει μέχρι τη μέρα που θα φτάσει κοντά του μια «καινούργια» καρδιά.

Η γυναίκα και η κόρη του εξαφανίστηκαν και αυτός κρεμάστηκε

Ένας άνδρας του οποίου η γυναίκα και η κόρη έχουν εξαφανιστεί κρεμάστηκε, αφού πρώτα είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας δηλώνοντας την αθωότητά του.

Το ΚΕΒE ζητά διευκολύνσεις από το κράτος για τις επιχειρήσεις

Παροχή διευκολύνσεων και χαλαρώσεων σε επιχειρηματίες για την αποπληρωμή οφειλών τους προς το κράτος ζητά το ΚΕΒΕ, με επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη και Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Εφόσον δεν έχουμε, δεν τις ανανεώνουμε - 3 στα 10 οχήματα χωρίς άδεια κυκλοφορίας

Αλλάζει η τάση λόγω κρίσης εφόσον για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου, με εξαίρεση το 1974, τα αυτοκίνητα στους δρόμους λιγοστεύουν.

25 υποτροφίες σε Αμμοχωστιανούς μαθητές

Για πρώτη φορά φέτος η Σχολική Εφορεία Αμμοχώστου θα παραχωρήσει πέραν των 25 υποτροφιών συνολικά ύψους περίπου €150,000 για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014.

ΑΚΕΛ: Δεν μπορούν να αποφασίζουν τα κόμματα για ΚΤ ή Τρ. Κύπρου

Ποια σκοπιμότητα διερωτήθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ υπάρχει πίσω από τις πολιτικές παρεμβάσεις όσον αφορά θέματα της Κεντρικής Τράπεζας, Τράπεζας Κύπρου και άλλων εξειδικευμένων – όπως είπε - ζητημάτων, λέγοντας ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν υποχρέωση και καθήκον να διατυπώνουν σχόλια και θέσεις για ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν είναι όμως ρόλος τους να τα ρυθμίζουν ή να αποφασίζουν για τις λεπτομέρειες.

Κλοπή εκκλησιαστικών σκευών από εκκλησία στον Άγιο Δημητριανό

Mετά την διάρρηξη και κλοπή στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, νέα καταγγελία δέχθηκε η αστυνομία στην Πάφο για διάρρηξη και κλοπή εκκλησιαστικών σκευών αυτή την φορά στην εκκλησία του Αγίου Δημητριανού στην κοινότητα Αγίου Δημητριανού.