Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Δεν υπάρχει… φως

Η 23η Οκτωβρίου (η μέρα που η Ομόνοια έχει ορίσει τη Γενική της Συνέλευση) πλησιάζει, οι υποφηφιότητες εκπνέουν στις 16 του μήνα, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει για το θέμα των υποψηφιοτήτων. Ο μόνος που έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει την προεδρία είναι ο Νίκος Χαραλάμπους.

Ο Στέλιος Μυλωνάς όπως είναι γνωστό, επιβεβαίωσε το ότι δέχεται πιέσεις για να παραμείνει στο πόστο. Την ίδια στιγμή όμως αποκάλυψε πως δεν θα υποκύψει σε αυτές, αφού θεωρεί πως η αλλαγή είναι επιβεβλημένη.

Ο Χρίστος Τσαγκάρης επίσης, επιβεβαίωσε αυτό που είχε δηλώσει από καιρό, ότι δηλαδή θα αποχωρήσει, ενώ έχει δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι αποχωρεί και ο Παύλος Χρυσάνθου. Από τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα, αλλά έντονη είναι η φημολογία ότι και άλλοι από το νυν ΔΣ δεν θα επαναδιεκδικήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Φώτο Ιωάννου και τον Αντώνη Ζυμαρά υπάρχει προσανατολισμός για να παραμείνουν.

Να προστεθεί ότι έχουν προσεγγιστεί και άτομα που είχαν θητεύσει και παλιότερα στο ΔΣ, αλλά έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να μετέχουν. Προσεγγίστηκαν και άτομα με οικονομική επιφάνεια, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες αυτές συνεχίζονται αφενός μεν γιατί τα λεφτά είναι απόλυτα αναγκαία, αφετέρου δε γιατί είναι αρκετοί οι αποχωρούντες και υπάρχει η ανάγκη της εμπειρίας. Ο προσανατολισμός για σύσταση διοικούσας επιτροπής υπάρχει, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα φως.


Στη Διεθνή Έκθεση
Στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 9 Οκτωβρίου 2013, θα μετέχει φέτος η Ομόνοια. Οι πράσινοι θα έχουν διπλό κεντρικό περίπτερο (κοντά στο συντριβάνι) και ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει προϊόντα της ομάδας αλλά και να συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες. Στο ένα περίπτερο θα είναι η Green Boutique και στο δίπλα θα υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Στο χώρο θα Βρίσκονται κάθε βράδυ ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα μοιράζουν αυτόγραφα και θα φωτογραφίζονται με τον κόσμο.


Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου