Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η «καυτή» εμφάνιση στο νέο της single

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του εξωφύλλου του νέου της single «Into The Blue».

Κύπελλο: ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 0 - 1 - Το ήθελε, το πήρε!

Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola εξασφάλισε με δεύτερη νίκη (με το ίδιο σκορ) το ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το απόγευμα της Τετάρτης (22/01). Σκόρερ για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας ο Μαντούκα, με ασσίστ απ’ τον Ντε Βινσέντι που έκανε ένα πολύ καλό ντεμπούτο.

Το 78,3% των Τ/κ δεν αναμένει λύση το 2014

Δεν αναμένει επίλυση του Κυπριακού εντός του 2014 το 78,3% των συμμετεχόντων σε έρευνα του ινστιτούτου ερευνών, στα κατεχόμενα.

Australian Open: Όλα τα σερί τελειώνουν...

Δυστυχώς, όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος και ο Νόβακ Τζόκοβιτς το ένιωσε αυτό το βράδυ της Τρίτης, στον συγκλονιστικό προημιτελικό του Australian Open, απέναντι στον εκπληκτικό Στάνισλας Βαβρίνκα με τον χαρισματικό Ελβετό να βάζει τέλος σε πέντε σπουδαία σερί του Σέρβου πρωταθλητή. Ποια είναι αυτά;

Kim, μαζέψου καλή μου: Δε θα πιστεύετε πώς βγήκε έξω η Kardashian (Photos)

Είναι της πάσης γνωστό ότι η Kim λατρεύει τη δημοσιότητα. 

Η Βουλή της Λετονίας άναψε το πράσινο φώς στην 1η γυναίκα Πρωθυπουργό

Το κοινοβούλιο της Λετονίας άναψε το πράσινο φως στη νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού της οποίας ηγείται για πρώτη φορά γυναίκα Πρωθυπουργός.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έτοιμη η έκθεση του Λοτίνα

Ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα παρέδωσε τις γραπτές του εισηγήσεις για το υλικό της ομάδας στη συνάντηση ε την εφορεία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, που τελείωσε πριν από λίγο.

Βρήκαμε τον νέο ηθοποιό που μπαίνει στο Μπρούσκο και σας τον παρουσιάζουμε

Εδώ και λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά του ΑΝΤ1. 

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ & ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ

Άφαντος παραμένει ο 53χρονος πατέρας που καταζητείται από την αστυνομία της Κύπρου για τον βιασμό της 18χρονης κόρης του.

Ενοικίασαν για 49 χρόνια σε Τούρκους την παραλία που έγινε η απόβαση του 1974

Στον τουρκικό όμιλο εταιρειών Αλτίνμπας (Altınbaş) ενοικιάστηκε για 49 χρόνια η παραλία Πέντε Μίλι στα κατεχόμενα όπου το 1974 έγινε η απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων και ξεκίνησε η εισβολή.

ΑΕΚ - Περιμένουν να γίνει... Μάτσι

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πολύ σημαντικό κυριακάτικο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕΛ. 

Economist:Αυτά έχει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη

Σημαντικά συμπεράσματα και προβλέψεις σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο περιλαμβάνονται σε έκθεση του κλιμακίου πληροφοριών του Economist για την Κύπρο.


WOW: ΤΑ... ΣΠΑΕΙ Η ΝΕΑ FERRARI - ΟΙ ΠΡΟ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ - ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ

Όταν η αγάπη για την μοτοσικλέτα συναντά την λατρεία για τα supercar, όμως το διαθέσιμο βαλάντιο είναι ανύπαρκτο, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά κάπως έτσι... 

Ο πελαργός ξανάρχεται: δεύτερη φορά μπαμπάς ο Στάνκογλου

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη – Knutsen, καθώς η σκηνοθέτιδα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Βίαιη επέμβαση στην κατασκήνωση διαδηλωτών στο Κίεβο, τρεις νεκροί

Κλιμακώνεται η κατάσταση στο Κίεβο: Η αστυνομία άρχισε το πρωί της Τετάρτης να απομακρύνει τα οδοφράγματα στην κατασκήνωση των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην κεντρική πλατεία, προχωρώντας σε επέμβαση για διάλυση της συγκέντρωσης -επιχείρηση που ακολούθησαν νέες συμπλοκές. 

Πρόεδρος: Καμιά ανησυχία για τη συμφωνία με τις Βάσεις

Η Κυβέρνηση πέτυχε πλήρως το διττό στόχο στη συμφωνία με τη Βρετανία για τις Βρετανικές Βάσεις, ικανοποιώντας από τη μια το πάγιο αίτημα των κατοίκων και ιδιοκτητών για ανάπτυξη και από την άλλη προστατεύοντας πλήρως τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά την παρουσίαση στο Προεδρικό Μέγαρο της συμφωνίας με το Λονδίνο.

Δεκάχρονη πρόσφερε τα λεφτά από τα γενέθλιά της στο ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά»

Συγκίνηση προκάλεσε η μικρή Αθηνά που πρόσφερε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ το οποίο μάζεψε από τα γενέθλιά της, στο ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά». 

Αν και μόλις 10 χρονών, η σκέψη της δεν είναι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στα παιδιά της Κύπρου που πεινούν. Παίρνοντας παράδειγμα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το τόξο της ελπίδας», που διοργάνωσε ο «Φιλελεύθερος» για να ενισχύσει το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά, αντί για δώρα στα γενέθλιά της, ζήτησε από την οικογένεια και τους φίλους της να προσφέρουν ένα συμβολικό ποσό για να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος. 

 Μάλιστα, στο γράμμα στο οποίο εξηγεί την πράξη της, αναρωτιέται, εάν η προσφορά της είναι αρκετή. Η σκέψη και μόνο της προσφοράς, είναι από τα λίγα λαμπρά παραδείγματα στην καθημερινότητά μας, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από ένα δεκάχρονο. Με τέτοια παραδείγματα, σίγουρα το μέλλον μας διαγράφεται πιο φωτεινό. 

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source  http://elita.philenews.com

Τρόμος: Μωρό περπατά στο περβαζι παραθύρου σε ρετιρέ πολυκατοικίας! - VIDEO

Σοκάρει και κόβει την ανάσα το μωρό που περπατά έξω στο πρεβάζι του παραθύρου μιας θεόρατης πολυκατοικίας. Το ύψος της πολυκατοικίας ξεπερνά τα 30 μέτρα, και το μωρό άγνωστο πως, βγήκε έξω από το παράθυρο και έκανε βόλτες, με κίνδυνο να πέσει κάτω στο κενό.

Και όμως έγινε:Υποστολή ελληνικής σημαίας και έπαρση…τουρκικής σε σχολεία της Καβάλας

Και όμως έγινε:Υποστολή ελληνικής σημαίας και έπαρση…τουρκικής σε σχολεία της ΚαβάλαςΗ αλήθεια είναι ότι όταν μας το ανέφεραν δεν το πιστεύαμe ωστόσο πλέον είναι επιβεβαιωμένο: Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της…

Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ δέχθηκαν οπαδοί της Ανόρθωσης

Λάρνακα: Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές χθες βράδυ όταν δεκάδες νεαροί υποστηρικτές της ΑΕΚ Λάρνακας επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες εναντίον οπαδών της Ανόρθωσης, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει αγώνα futsal στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας.

ΑΠΟΕΛ - Το πλάνο της πρόκρισης

Να κάνει σωστή διαχείριση του 1-0 θέλει ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αναμετρηθούν με την ΑΕΛ στις 15:00 (Cytavision) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

ΤΕΛΟΣ στην βρωμιά βάζει ο Robert Pattinson: πλέον κάνει και... ενυδάτωση!

Αφού παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως κάποτε δεν είχε λουστεί για έξι εβδομάδες και πηγή από την παραγωγή του «Twilight» αποκάλυψε ότι βρωμάει, ο Robert Pattinson εξομολογείται πως πλέον κάνει ακόμα και... ενυδάτωση!

Χρυσαφικά αξίας €10.000 έκαναν φτερά από διαμέρισμα στην Π.Χρυσοχούς

Χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και 1.000 περίπου ευρώ απέσπασαν από διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Δασκάλα βίαζε 12χρονη μαθήτριά της – 16 χρόνια μετά ομολογεί εν αγνοία της στο YouTube (βίντεο)

Από την κόλαση που ζούσε δεκάξι χρόνια κατάφερε να βγει μία 28χρονη γυναίκα έπειτα από την καταγγελία στην πρώην δασκάλα της. Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα έκανε γνωστό τον - επί έξι χρόνια βιασμό της, από τα 12 έως τα 18 της χρόνια - και μάλιστα στο YouTube.

Εμπρησμοί σε αυτοκίνητο και υποστατικό στη Λευκωσία

Εμπρησμοί σε αυτοκίνητο και σε υποστατικό σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λευκωσία.

" Οι αγνοι ρομαντικοι της Ανόρθωσης λένε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

Η ομάδα μας βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας της ανικανότητας των διοικούντων μας να διαχειριστούν τα οικονομικά του σωματείου από το 2008 και μετά. 

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ

Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, ενώ ο δάσκαλος συνελήφθη - Σκηνές απείρου κάλλους στην τάξη του δημοτικού σχολείου...

Στην μέγγενη του Χ. Γεωργιάδη το πρώην ΔΣ της CYTA

Σκληρή επίθεση στον πρώην διοικητικό συμβούλιο της CYTA εξαπέλυσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στην πρώτη μετά τον διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού.