Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα

Η μεγαλύτερη έως τώρα επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιθανάτιες και εξωσωματικές εμπειρίες, τις οποίες κατά καιρούς αναφέρουν άνθρωποι που έπαθαν καρδιακή ανακοπή, αλλά τελικά ανένηψαν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε όλο τον κόσμο το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο μεταξύ όσων επιβίωσαν.

Έχουν πέσει έξω κυβέρνηση, τρόικα

H κυβέρνηση και η τρόικα έχουν πέσει έξω στις προβλέψεις τους όσον αφορά στην ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας, η οποία θα παραμείνει σε συνθήκες ύφεσης και το 2015, υποστηρίζει ο Άθως Αντωνιάδης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ.

Ένωση Καταναλωτών: Νομικά μέτρα κατά του κράτους για τις τιμές των καυσίμων – σκόπιμα δεν θέλουν να κατεβάσουν τις τιμές

Προσφυγή κατά του κράτους μελετά η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής με αφορμή τη μη μείωση της τιμής των καυσίμων στην Κύπρο, κάνοντας λόγο για "απάτη και συμπαιγνία".

Ροζ σκάνδαλο στο Μαρί: Κοπέλα που σέρβιρε φραπέ στο δρόμο έκανε σεξ μπροστά στους περαστικούς!

Ροζ σκάνδαλο κάνει το γύρο της κοινότητας του Μαρί με πρωταγωνίστρια γοητευτική κοπέλα που πουλούσε φραπέ στο δρόμο κι η οποία καταγγέλθηκε ότι κάνει σεξ μπροστά στους περαστικούς.

Ποια Κύπρια socialite δέχθηκε προειδοποίηση από την αστυνομία;

Τι παράπτωμα έχει κάνει;

Τροφές για πιο δυνατά νύχια και μαλλιά

Η υγιεινή διατροφή επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια

Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Γύρω στις 22:00 η ώρα το βράδυ αποχώρησε από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ο Φιλιππινέζος οικιακός της βοηθός, ο οποίος εργαζόταν για πολλά χρόνια εκεί.

Η Φιναλίστ του Feel Fantastic ξεκαθαρίζει ότι δεν τα έχει με τo site αλλά τον δημιουργό της φωτογραφίας με τον Ιμπραίμοβιτς

Τη θέση της θέλησε να ξεκαθαρίσει η φιναλίστ του Feel Fantastic Ιωάννα Χατζηχρίστου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά για μία φωτογραφία που κάποιος έφτιαξε με φωτομοντάζ, παρουσιάζοντας δήθεν ομοιότητα της με τον ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στο Mega, λόγων των όσων ειπώθηκαν χθες με την αντεξέταση από την Κατηγορούσα Αρχή του Αντώνη Ιωακείμ, 8ου κατηγορουμένου στην υπόθεση για την επένδυση από το Ταμείο συντάξεων των εργαζομένων της CYTA, στο έργο Aero Centre στη Δρομολαξιά.

Τραγικός θάνατος στη Βρετανία: Πάτησε κατά λάθος τη γυναίκα του... δύο φορές

Τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του συζύγου της βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Βρετανία.

Στο «κόκκινο» η Τουρκία - Τουλάχιστον 25 οι νεκροί

Άγκυρα: Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ένας ακόμα τραυματίστηκε σε επίθεση που σημειώθηκε στo Μπινγκιόλ της ανατολικής Τουρκίας, όπως μετέδωσε το CNN Turk.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Φαντασιώσεις σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Άρπαξε την ευκαιρία

Από μαλάρια μάλλον προσβλήθηκε ο φοιτητής στα κατεχόμενα

Από μαλάρια φαίνεται τελικά πως έχει προσβληθεί ο φοιτητής στα κατεχόμενα, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ενδεχόμενο κρούσμα του ιού Έμπολα που έχει αναστατώσει την Αφρική αλλά και την Ευρώπη. 

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ...

Στη σύλληψη 50χρόνου ελληνοκύπριου προέβη χθες βράδυ η αστυνομία, ως ύποπτου για ληστεία 71χρόνης στη Λάρνακα.

Βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα δέκα πρόβατα

Οδηγός υπό την επήρρεια αλκοόλης, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δέκα πρόβατα που διέρχονταν στο δρόμο Άρμου – Κονιών.

Έβαλαν φωτιά σε φορτηγό 47χρονου στη Λεμεσό

Εμπρησμός φορτηγού οχήματος , ιδιοκτησίας 47χρονου, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.