Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Θήκη iphone... ελβετικός σουγιάς

Η τεχνολογία συναντά την πρακτικότητα

ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ

Στο πλευρό του Αντώνη Βαρδή με όποιον τρόπο μπορεί, βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πρόσφατα έδωσε αίμα στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.

Live AEΛ - Τότεναμ: 1 - 1

Καλησπέρα σας... Μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την αναμέτρηση της ΑΕΛ απέναντι στην δημοφιλή Τότεναμ μέσα από το Α.Παπαδόπουλος για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ. Σέντρα στις 19:00.

Το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Στο νησί El Hierro, μέρος του Αρχιπελάγους των Κανάριων στην Ισπανία, ένα ξενοδοχείο προκαλεί εντύπωση. 

LIVE: ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ομόνοια και την Δυναμό Μόσχας που διεξάγεται στην «Κίμκι Αρένα» για την φάση των πλέι οφ του Europa League. Σέντρα στις 18:30.

ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ: 2-2

ΑΕΛ: Άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη...

Είναι υπό αμφισβήτηση και το όνομά του ακούγεται ακόμα και για αποχώρηση από την Τότεναμ, όμως ο Ρομπέρτο Σολντάδο που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία θα είναι βασικός στο σημερινό ματς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΑΡΜΠΗ & ΖΗΝΑ

Μία «ανάσα» πριν αρχίσουν οι πρόβες ματαιώθηκε η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Καίτης Γαρμπή, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και της Πέγκυς Ζήνα, που είχαν δώσει τα χέρια για να εμφανιστούν μαζί στην «Ιερά Οδό», από τα μέσα του ερχόμενου Οκτώβρη!

Απόλλωνας : Τέτοια χαμόγελα και σήμερα το βράδυ...

Το πιστεύουν για πρόκριση επί της Λοκομοτίβ Μόσχας. Αυτό το μήνυμα «εισπράξαμε» και από τα λεχθέντα του προπονητή και του αρχηγού του Απόλλωνα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Πλησιάζει η ώρα που θα πληρώνουμε και για το YouTube

Το Bussiness Insider δημοσιεύει screenshots που διέρρευσαν και η οποία πιθανότατα θα ονομάεται «YouTube Music Key». 

ΑΠΟΕΛ : Δεν θα πέφτει καρφίτσα

Ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ καλείται να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε χτες στη Δανία. Οι κυπελλοπρωταθλητές θα έχουν τη στήριξη 21 χιλιάδων οπαδών τους που αναμένεται να δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ, «αφιλόξενη» για τους παίκτες της Άαλμποργκ

Ετοιμαστείτε: Διεθνής διαγωνισμός Pole Dancing στην Κύπρο – Έρχονται γυναίκες και άντρες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο

Ο διεθνής διαγωνισμός Pole dancing, «PoleArt 2014», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο «Monte Caputo» της Λεμεσού, από τις 29 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2014.

ΟΜΟΝΟΙΑ : Mε το σώμα στο κενό την ψυχή στο στόμα…

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να σταθεί όρθια στον πιο κρίσιμο αγώνα στην σύγχρονη ιστορία της.

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Όλα φάνταζαν μαγικά χθές στο Δελφινάριο. Ο Τρύφωνας στο νούμερό του με την Κοντσίτα δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή σκορπούσε γέλιο και χαρά.

Έφτασε στην Κύπρο ο Mr. Ryanair για να συζητήσει την πιθανή εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της χαμηλού κόστους ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, με σκοπό να έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση στη Λευκωσία για την πιθανή εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών.

Τα δύο «φάουλ» στη νεκροψία του 18χρονου που πνίγηκε στην Αγία Νάπα

- Δεν μας σόκαραν αρκετά οι αποκαλύψεις του μηχανικού αυτοκινήτων Χάρη Ιωάννου και έπιασε νυστέρι και ο καθαριστής
- Ξεχάσαμε και την έρευνα σχετικά με πιθανή διάπραξη αδικημάτων στη γνωμάτευση για τον θάνατο της 52χρονης Ξένιας Κλεάνθους
- Στην ίδια… νεκροψία θεατής η κυπριακή κοινή γνώμη