Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Μία «παγωμένη» συναυλία βγαλμένη από παραμύθι για όλη την οικογένεια! (εικόνες, βίντεο)

Χιλιάδες συναυλίες γίνονται κάθε χρόνο σε όλα τα μέρη της γης.

Εφιαλτικές στιγμές για 57χρονη στη Λεμεσό: Ο ληστής την περίμενε στη πόρτα – Πρόταξε μαχαίρι και της πήρε τα λεφτά

Γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, ενώ 57χρονη από τη Λεμεσό προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα κλιμακοστασίου που οδηγεί στην ανώγειο κατοικία όπου διαμένει, την προσέγγισε άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και αφού της προέταξε μαχαίρι, της ζήτησε χρήματα.

Ποιους «τσακώσαμε» στο «Ασμάτιον LIVE» να τα σπάνε; (ΦΩΤΟ)

Η έξοδος της συνταχτικής ομάδας του troktikocyp.blogspot τσάκωσε τον Νίκο Τρυφωνόπουλο  με τους Κωνσταντίνο Νατιώτη και Κωνσταντίνο Βασιλειάδη.


Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν


Η σχέση τους μετράει ήδη τέσσερα χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα πήραν την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Βίντεο σοκ: Ανασύρουν μωρό από τα συντρίμμια στη Συρία

Ένα συγκλονιστικό video ανέβασε στο διαδίκτυο Σύριος ακτιβιστής, το οποίο μαρτυρά ότι άντρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μωρό από τα χαλάσματα, έπειτα από βομβαρδισμό που είχε προηγηθεί από τις δυνάμεις καταστολής του Ασάντ.

AΝΟΡΘΩΣΗ - Απίστευτο!

Εννιά αγώνες πρωταθλήματος και δυο κυπέλλου έδωσε η Ανόρθωση στο γήπεδο της ως τώρα και έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις σε δυο από αυτούς!

Μάλιστα σε αμφότερους, με Άρη και Δερύνεια, το σκορ ήταν 0-0 μέχρι το τέλος και ήταν λογικό ο αντίπαλος να προσπαθεί να το κρατήσει παρά να σκοράρει. Με τον Άρη σώθηκε στο 94’ και με Δερύνεια χρειάστηκαν τα πέναλτι.

Επίσης σε αυτά τα έντεκα ματς η Ανόρθωση στα έξι βρέθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα να χάνει ενώ μόλις σε τρία είχε προηγηθεί στο ημίχρονο των αγώνων της. Με τον Απόλλωνα που ήταν 2-0, με την Ένωση όπου σκόραρε ο Αλέξα στο 45’ και το χθεσινό(25/1). Ναι σωστά θυμάστε στα δυο από τα τρία ο αντίπαλος ανέτρεψε το σκορ…

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

Στα χαρακώματα της Ουκρανίας και η Ρουσλάνα

«Είμαι σίγουρη ότι ο ελληνικός λαός νιώθει αλληλέγγυος προς τους διαδηλωτές εδώ»

Australian Open: Grand... STAN!

O σπουδαίος Στάνισλας Βαβρίνκα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το κορυφαίο Grand Slam της καριέρας του και με νίκη 3-1 σετ επί του λαβωμένου και πάλι άτυχου στην Αυστραλία, Ράφαελ Ναδάλ, κατέκτησε το Australian Open 2014 συνεχίζοντας την εκπληκτική του κούρσα που θα επισφραγιστεί με την άνοδο στο top3 της κατάταξης!

Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη

Χιόνι έχει αρχίσει να πέφτει εδώ και μισή ώρα περίπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το θερμόμετρο να δείχνει 4 βαθμούς.

ΣΤΑ... ΑΖΗΤΗΤΑ & ΝΕΚΡΗ Η ΑΤΥΧΗ ΜΗΤΕΡΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας βρίσκεται η σορός της άτυχης γυναίκας η οποία είχε εντοπιστεί νεκρή την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στο σπίτι της στη Λάρνακα.

Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Και εκεί που όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ήρθε ο χωρισμός για να σαστίσει πολλούς.

Ο Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί για Κατάρ - Στόχος η προσέλκυση επενδύσεων

- Η πλέον πολυμελής παρουσία επιχειρηματιών σε επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας
- Στο κυνήγι των επενδύσεων ο Νίκος Αναστασιάδης στο Κατάρ
- Ανοίγματα και στον τομέα της ενέργειας
- Υπογράφεται Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων των δύο χωρών

Ενίσχυση των πτήσεων της Ryan Air σε περιορισμούς ενδιαφέροντος

Ο περιορισμός πτητικού προγράμματος της Ryan Air από χώρες μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η Νορβηγία , η Ιταλία και η Γερμανία, χαρακτηρίζεται ως πλήγμα για τον τουρισμό της Επαρχίας Πάφου και της Κύπρου γενικότερα από παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου.

Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ! (VIDEO)

Οι εποχές αλλάζουν και μια σεζόν που ξεκίνησε με προβλήματα, αλλαγή προπονητή, διοίκησης και έντονη αμφισβήτη, πάει από το καλό στο καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ SIGMA ???

Σε πολύ κοντινή συμφωνία με το SIGMA βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένας από τους δυνατούς σεναριογράφους του νησιού μας....

Πυρκαγιά σε χώρο δεξιώσεων στη Λευκωσία

Γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά στο εξωτερικό μέρος τέντας που χρησιμοποιείται για την κάλυψη χώρου δεξιώσεων, σε περιοχή της Λευκωσίας.


Κονδύλια ύψους €1,15 εκατ. για αποστολές ζητεί το Υπ. Εμπορίου

«Ξεπάγωμα» κονδυλίων για προγραμματισμένες ενέργειές του, ζητά από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το Υπουργείο Εμπορίου μέσω του Υπουργείου Οικονομικών. Συγκεκριμένα το Υπουργείο ζητά την άμεση αποδέσμευση κονδυλίων ύψους €780 χιλ. και €370 χιλ. από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

Hot alert: Λόπεζ και Λέιτε στο τραγούδι του Μουντιάλ!

​«We Are One (Ole Ola)»! Αυτό θα είναι το τραγούδι του Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία!

OMONOIA - Τους τα... έδειξε ο Αλαμπί!

Εξελίξεις αναμένονται στην Ομόνοια αφού όπως φαίνεται έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας και τον Ρασίντ Αλαμπί.

Απίστευτο: βγάζουν στο σφυρί την παρθενιά τους!

Απίστευτο: βγάζουν στο σφυρί την παρθενιά τους!

Μεγαλώνει ο κατάλογος με τους νεκρούς στην Αίγυπτο

Νέα επεισόδια τη νύχτα, στους 49 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ.... ΑΚΟΥΣΕ - ΧΙΟΝΙΑ... ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ..

Χειμωνιάτικο σκηνικό θα επικρατεί και για το επόμενο διήμερο, σε όλη την Κύπρο. 

ΑΕΛ - Συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα

Η ΑΕΛ εκστρατεύει σήμερα στο ΓΣΖ σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο την ΑΕΚ όπου έχει σαν στόχο να κερδίσει. 

ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ 57ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

Θύμα ληστείας έπεσε χθες το βράδυ 57χρονη από τη Λεμεσό. 

O Oμήρου για πολλοστή φορά κάνει λόγο για αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό

Στην αναγκαιότητα αλλαγής της διαδικασίας σε σχέση με το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου μιλώντας σε εκδήλωση της περιφερειακής οργάνωσης ΕΔΕΚ Τυλληρίας στον Κάτω Πύργο.