Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ανήλικες στην Πάτρα εκπορνεύονται για πέντε ευρώ

Η υπαίθρια πορνεία ακόμα και από ανήλικες Ρομά δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο σε κεντρικά σημεία της Πάτρας,

Ο Ασλάνμπαμπα ξαναχτυπά! Γιατί προκάλεσε την ψευδοαστυνομία και πάλι ο έποικος «βουλευτής»

Θυμάστε τον επεισοδιακό «βουλευτή» στα κατεχόμενα που είχε φέρει τα πάνω κάτω τον προηγούμενο βήμα όταν από το βήμα της «βουλής» είχε δηλώσει πως έγινε αποδέκτης δωροδοκίας από τους Σερντάρ Ντενκτάς και Αχμέτ Κασίφ, για να ψηφίσει υπέρ της «μεταβατικής κυβέρνησης» της Σιμπέλ Σιμπέρ; 

Παράταση στην έκπτωση

Διορία λίγες μέρες παραπάνω στον κόσμο του Απόλλωνα που θέλει να ανανεώσει το διαρκείας του για να επωφεληθεί της σχετικής έκπτωσης, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να κρατήσει το -10% μέχρι και το Σάββατο(20/7).

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΡΟΖ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΠΟΥ "ΧΟΥΦΤΩΝΕ" ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πάνω από δέκα, είναι οι επώνυμες – έγγραφες καταγγελίες εις βάρος Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως , τον οποίο νεαρές γυναίκες αλλά και γονείς, καταγγέλλουν ότι παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της εξομολογήσεως.

ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς του εκλιπόντα Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη.


ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Η αστυνομία της Βαυαρίας επιστέφει αύριο στις κυπριακές αρχές και στην Εκκλησία Κύπρου 178 κειμήλια εκκλησιαστικής τέχνης, τα οποία είχαν βρεθεί στα χέρια του Τούρκου αρχαιοκάπηλου Αϊντίν Ντικμέν έπειτα από σύληση ναών στα κατεχόμενα.

Video: Δείτε τον Αλέξη Γεωργούλη να κάνει ΣΕΞ με την Μαρίνα Καλογήρου. ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Οι σκηνές είναι καυτες και βεβαίως είναι όλες στο πλαίσιο της Τέχνης. Πρόκειται ίσως για την πιο καυτη σκηνή που έχει παίξει ποτέ ο Αλέξης…ο οποίος απολαμβάνει τα χάδια και τον έρωτα της Μαρίνας.


Η Μαρία Μπεκατώρου…ολόγυμνη! (photo)


Το έκανε και η Μαρία Μπεκατώρου! Αν και πάντα έλεγε όχι στις σέxι φωτογραφήσεις, πριν από 3 χρόνια είπε το ναι…


Επιστολή τ/κ πρωτοβουλίας Αμμοχώστου στον Φούλε για επιστροφή των Βαρωσίων

Με επιστολή της στον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε η πρωτοβουλία Αμμόχωστος στα κατεχόμενα, ζητεί την επιστροφή των Βαρωσίων στους νόμιμους κατοίκους της, με βάση το άρθρο 550 του ΣΑ του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου είναι ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και πρέπει να γίνουν εκεί εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης από ξένους οργανισμούς.

Συνάντηση ΑΠΟΕΛ με Μπαρσελόνα...

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προβαίνει το σωματείο ΑΠΟΕΛ, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου,

Ταλαιπωρία για 1200 επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δέκα συνολικά πτήσεις, πέντε αναχωρήσεις και πέντε αφίξεις και 1200 επιβάτες θα επηρεαστούν, όλες στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας, από την 4ωρη απεργία αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Τα κίνητρα Χάσικου ήταν αλλότρια – Ο πεθερός του ΥΠΕΣ, μέσω άλλης εταιρείας του, αγόρασε γη δίπλα από το ακίνητο της Cyta

-Ο Λιοτατής δεν είχε μόνο 0,5% συμφέρον στην εταιρεία AIRSUN PROPERTIES LTD όπως αναφέρθηκε δημόσια από τον ΥΠΕΣ... είχε 25% και μετά έγινε μείωση του συμφέροντός του.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΦΟ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΔΙΟΥ ΤΣΑΚΙΔΗ

Νεκρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου στη μία περίπου το μεσημέρι , όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό.

Το ξενοδοχείο με την πιο τρομακτική θέα!


Ένας Γερμανός τουρίστας που πρόσφατα ταξίδεψε στη Καμπότζη, δημοσίευσε στο Reddit φωτογραφίες με την θέα που αντίκριζε κάθε φορά που άνοιγε το παράθυρό του.

Ο πριγκιπικός γάμος της κόρης του Κύπριου επιχειρηματία στην Κωνσταντινούπολη – Ποιοι Κύπριοι βρέθηκαν στο Φανάρι;

Η Ναταλία Συρίμη παντρεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε τον εκλεκτό της καρδιάς της Αλέξανδρο Τσάκο, γιο του εφοπλιστή Ηλία Τσάκου στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι .

Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Δύο από τις σημαντικότερες ενώσεις στη μαριχουάνα - η THC (τετραϋδροκανναβινόλη) και η CBD (κανναβιδιόλη) - έχουν ιδιότητες κατά του καρκίνου, σύμφωνα με τις έρευνες επιστημόνων. 

ΔΥΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

Γύρω στις 2.20 π.μ. σήμερα σημειώθηκε έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ 25ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Νέα αυτοκτονία ΣΟΚ νεαρού συγκλονίζει από χθες το μεσημέρι ολόκληρη την Κύπρο...

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τα ουρλιαχτά της μητέρας ξεσήκωσαν τη γειτονιά στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου - Ο πατέρας έτρεξε στο δωμάτιο που βρήκε το παιδί του σε μια λίμνη αίματος...

Αποκάλυψη Bild: Η Μέρκελ παρακολουθεί τους Γερμανούς πολίτες!

Η γερμανική υπηρεσία κατασκοπείας BND γνώριζε την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών και της αποθήκευσης των δεδομένων Γερμανών χρηστών επί χρόνια και τα είχε χρησιμοποιήσει σε υποθέσεις πολιτών της Γερμανίας που είχαν απαχθεί στο εξωτερικό, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Bild.

Κλειστός o αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου

Κλειστός θα είναι σήμερα από τις 8 το πρωί και για όλη την ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Πάφου, λόγω χωματουργικών εργασιών.

Γήπεδο ποδοσφαίρου καλά… κρυμμένο στην έρημο!

Στην πόλη Al Ain του Άμπου Ντάμπι ένα πρωτότυπο γήπεδο ποδοσφαίρου προετοιμάζεται από τους MZ Architects, οι οποίοι σχεδίασαν μια δομή απόλυτα προσαρμοσμένη στο ερημικό τοπίο.

Πανικός στο Νοσοκομείο Λεμεσού- Μπήκε φίδι και δαγκωσε στο πόδι ασθενή

Δηλητηριώδης έχιδνα, (φίδι) τρύπωσε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και σκόρπισε τον πανικό. Ασθενής που βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής του τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, είδε την έχιδνα και προσπάθησε να την σκοτώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού η απρόσκλητη επισκέπτρια, πρόλαβε και του δάγκωσε το πόδι.

Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία των Υπουργών

Στο πλαίσιο της πολιτικής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για χρηστή διοίκηση και διαφάνεια και των εξαγγελιών του για διεύρυνση του καταλόγου των ελεγχόμενων αξιωματούχων που υποχρεούνται να δημοσιοποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία (πόθεν έσχες),

Ινδία: Νεκροί θεωρούνται χιλιάδες αγνοούμενοι απο πλημμύρες.

Νεκροί θεωρούνται οι 5.748 αγνοούμενοι μετά τις πλημμύρες του περασμένου μήνα στη βόρεια Ινδία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Κανονικά η επιβεβαιωτική, εκκρεμεί η συγχώνευση ΚΡΕΤΥΚ-ΔΕΦΑ.

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζουν οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα ενεργειακά ζητήματα της Κύπρου, την ίδια ώρα που η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, πλησιάζει τα 4000 μέτρα.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον 32χρονο σύντροφό της, Δημήτρη Τσέλιο

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη, στη συνέχεια διασταυρώθηκαν οι πληροφορίες  και στο τέλος το παραδέχθηκαν και οι πρωταγωνιστές.

Αίγυπτος: Αστάθεια από τις πετρελαϊκές αγορές

Τα πρόσφατα γεγονότα στην Αίγυπτο προκάλεσαν ανησυχία στις πετρελαϊκές αγορές και άνοδο της τιμής του πετρελαίου, η οποία θα είναι πιθανότατα πρόσκαιρη.

Φρίκη! Κακοποιούσε φρικτά τα ζώα, δημοσίευσε τα «αντριλίκια» του στο Facebook και τον συνέλαβαν (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Ένας άντρας στο Μεξικό συνελήφθη με την κατηγορία κακοποίησης ζώων, έπειτα από την ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενός σοκαριστικού βίντεο αλλά και φωτογραφιών.

Η Άννα Βίσση στα χνάρια του Rocky

Μπορεί πριν λίγες ημέρες μαμά και κόρη να απολάμβαναν τα μπάνια τους στην Σκιάθο όμως τώρα βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Η Άννα Βίσση και η κόρη της Σοφία, που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρίσκονται στην Νέα Υόρκη.

Καρογιάν: Υπάρχει ανάγκη για εθνική συμφωνία

Την ανάγκη ύπαρξης μιας εθνικής συμφωνίας επισήμανε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, λέγοντας ότι ούτε οι ώμοι του ενός ούτε οι ώμοι των ολίγων είναι τόσο δυνατοί για να σηκώσουν το τεράστιο βάρος της ευθύνης της διαχείρισης των μεγάλων και κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Λιλλήκας: Χρειάζεται ενότητα και αγωνιστικότητα

Μήνυμα ενότητας και αγωνιστικότητας έστειλε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σε δηλώσεις του σήμερα, ύστερα από το επίσημο μνημόσυνο των ηρώων που αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

H παράσταση άρχισε

Λαμπρή τελετή, μαγική βραδιά. Η Λεμεσός υποδέχθηκε την Κυριακή(14/7) το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νέων. Εκατοντάδες κόσμος μαζεύτηκε στο μόλο Λεμεσού για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των αγώνων.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ερωτευμένος! Δες την κούκλα ηθοποιό που του «πήρε τα μυαλά»!

Ερωτευμένος φαίνεται να είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος με ξανθιά νεαρή ηθοποιό.

Ο Α. Γεωργούλης αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σeξ με...»

Για πρώτη φορά ο Αλέξης Γεωργούλης είναι αποκαλυπτικός... για την προσωπική ζωή και τις προτιμήσεις του…Επίσης μίλησε και για άντρες που τον έχουν φλερτάρει.

Ποια γνωστή ηθοποιός έκανε αυτήν την εμφάνιση; (pic)

Η όμορφη ηθοποιός με πολύ καλοκαιρινή διάθεση έδωσε το παρόν σε πάρτι γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού
σε παραλιακό κλαμπ και μαγνήτισε τα βλέμματα με την άψογη σιλουέτα της και την αέρινη παρουσία της.

Ξεκινούν τις μπουλντόζες – Κατεδαφίζουν παράνομα υποστατικά σε συνοικισμούς

Τέλος στην παρανομία που παρατηρείται σε κυβερνητικούς οικισμούς, αποφάσισε να βάλει ο Δήμος Στροβόλου, ο οποίος προχωρεί με την άμεση απομάκρυνση των παράνομων κατασκευών.

Ν. Αναστασιάδης: Από τους πιο στενούς εταίρους η Γαλλία

Η Γαλλία είναι ένας από τους πιο στενούς εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον οποίο η Κύπρος φιλοδοξεί να έχει ακόμη στενότερες σχέσεις , δήλωσε ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.


Έχασε τη ζωή της διασχίζοντας τη Μάγχη

Μια κολυμβήτρια η οποία επιχειρούσε να διασχίσει κολυμπώντας τη Μάγχη έχασε τη ζωή της

18 νεκροί για έναν αγώνα μποξ...

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ταραχών που ξέσπασαν σε αγώνα πυγμαχίας στην επαρχία Παπούα της Ινδονησίας, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Κασουλίδης στην... καρδιά της απεργίας...

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο συναντά σήμερα στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Βέργας: Ναι, υποστηρίζω Νικόλα Παπαδόπουλο

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας με δηλώσεις του σήμερα το πρωί αναφέρει ότι είναι απογοητευμένος από τον Μάριο Καρογιάν και δηλώνει ευθέως ότι δεν τον εμπιστεύεται γι' αυτό και συμπαρατάσσεται με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του ΔΗΚΟ.

Συμπληρώνονται σήμερα 39 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα στην Κύπρο


-Στις 8:20 το πρωί ήχησαν οι σειρήνες, ξυπνώντας τις μνήμες του εφιάλτη της Κύπρου
-Πολιτεία και λαός αποτίνουν σήμερα φόρο τιμής στους πεσόντες αγωνιστές με μνημόσυνα και συγκεντρώσεις
-Ο κυπριακός Ελληνισμός καταδικάζει με βδελυγμία την προδοτική πράξη που τραυμάτισε και δίχασε το νησί