Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος στο θρίλερ! Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα παρουσιάσει το "Dansing for you"

Θα πάρει τελικά το ρίσκο η παρουσιάστρια!

Η Κύπρος ήρθε πρώτη σε Ευρωπαϊκή λίστα για τις κακοποιήσεις ζώων και παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους

Ο πρώτος και πιο συχνός παραβάτης για τα δικαιώματα των ζώων, είναι η Κύπρος, σύμφωνα με την «Ευρωπαϊκή Εταιρεία για την Ευημερία Σκυλιών και Άλλων Ζώων» ( ESDAW , ), η οποία αποτελείται από μία ομάδα «συγγραφέων , φοιτητών, επαγγελματιών, ακτιβιστών και άλλων πολιτών από διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ομόνοια για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος "Γλαύκος Κληρίδης", σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Δεν γίνεται να μην γύριζαν σε αυτή την διαγωνιζόμενη οι κριτές του «The Voice» (Βίντεο)

Η 19χρόνη παίκτρια του «The Voice», ερμήνευσε με μεγάλο συναίσθημα και πολύ ωραία γυρίσματα το τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «Μακριά μου να φύγεις», εντούτοις οι κριτές δεν έλεγαν να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Τελικά την έσωσε, βάζοντας την στο παιχνίδι ο Μιχάλης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την ερμηνεία της.


Ο εξευτελισμός του Μπέκαμ - Έσπασε αβγά στο κεφάλι του σε τηλεοπτική εκπομπή! Δείτε το βίντεο

Ηταν όπως πάντα στην... τρίχα. Το στυλ του προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, καλοχτενισμένος και με ένα ιδιαίτερα κομψό κοστούμι.

ΕΛΛΑΔΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ...

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης οι γονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά της Πάτρας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Fashion Lesson: Πώς προφέρονται οι οίκοι μόδας;

Δείτε πως προφέρονται οίκοι και brands με δυσπρόφερτα ονόματα όπως οι Ermenegildo Zegna, Anya Hindmarch, Jean Paul Gaultier κ.ά.


Μicrosoft: Αγοράζει τα PS3 σας για έκπτωση στο Xbox One

Μια αρκετά επιθετική διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε η Microsoft στις Η.Π.Α. με σκοπό να προωθήσει τις πωλήσεις του Xbox One.

Απίστευτες καταγγελίες εναντίον πασίγνωστου σκηνοθέτη από την υιοθετημένη κόρη του: «Όταν ήμουν 7 χρονών με βίασε»!


Την κατηγορία ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα επτά ετών, προσάπτει σε πασίγνωστο σκηνοθέτη η υιοθετημένη του κόρη.

Έπεσε τηλέφωνο από τον Κάρογιαν στο ΡΙΚ! "Σταματήστε να σατιρίζεται την Ροντίκα στις Πατάτες Αντιναχτές"

Θιγμένος εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν από τη σάτιρα που δέχεται στην εκπομπή Πατάτες η σύζυγός του Ροντίκα και με τηλεφώνημά του προς τη διεύθυνση του ΡΙΚ ζήτησε να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χαρακτηριστικό του η σοβαρότητα

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του χθες ο Απόλλωνας, ο οποίος κέρδισε τα Κούκλια με 3-1.

OMG: ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ...

Σε επαρχία την Ινδίας, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε με θύμα μια 22χρονη γυναίκα και το βρέφος της και δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος την έκαψε ζωντανή μόνο και μόνο επειδή αντί για γιο του χάρισε κόρη.

Νίκος Αναστασιάδης: Υπέγραψε στο τασάκι που πέταξε στον Λούη Πατσαλίδη

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι γνωστός για το χιούμορ του. 

AΓΓΛΙΑ - 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Έκανε 8 τις ήττες η Γιουνάιτεντ (video)

Ούτε ο Μάτα σε συνδυασμό με Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ στην 11άδα μπορούν διορθώσουν την κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε και από την Στόουκ στο "Μπριτάνια".

VIDEO: ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FAST & FURIOUS 7 - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Η σκηνή που θα δεις στο video προέρχεται από το Fast & Furious 7 με την Universal να την βάζει ως bonus στο Blu-Ray DVD του Fast and Furious 6.

Ποιος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο το άρωμά του;


Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο» έκανε μια σέξι φωτογράφιση.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανάγκη η νίκη

Ένα κρίσιμο μεταβατικό στάδιο περνά αυτό το διάστημα η Ομόνοια. 

Η Βανδή έδωσε τέλος στην αιώνια κόντρα της με την Βίσση και εχθές διασκέδασε με τα τραγούδια της!


Στα... σκουπίδια πέταξε η Δέσποινα Βανδή με μία και μόνο κίνησή της τους τόνου ς δημοσιευμάτων που γράφονταν από το 1997 για την ανελέητη –δήθεν όπως αποδείχτηκε- κόντρα της με την Άννα Βίσση.

Παπαρίζου: Δείτε την εμφάνισή της στον Α' ημιτελικό της Σουηδίας για την επιλογή τραγουδιού της Eurovision

Παπαρίζου: Δείτε την εμφάνισή της στον Α' ημιτελικό της Σουηδίας για την επιλογή τραγουδιού της EurovisionΜε μεγάλη άνεση και αυτοπεποίθηση ανέβηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Melodifestivalen από το οποίο οι Σουηδοί θα επιλέξουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision.

Ικανοποίηση αλλά και ανησυχία για τον Σουμάχερ

Φωτογραφία για Ικανοποίηση αλλά και ανησυχία για τον ΣουμάχερΕλπίδα και χαμόγελα στα πρόσωπα της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών του Μίκαελ Σουμάχερ σκόρπισε την Πέμπτη η είδηση ότι ο πρωταθλητής της Formula 1 αντιδρά θετικά στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας αφύπνισης που έχουν ξεκινήσει οι γιατροί του από προχτές.

Η "Χρυσή Αυγή" ίδρυσε το κόμμα "Εθνική Αυγή"

Η  Χρυσή Αυγή  ίδρυσε το κόμμα  Εθνική Αυγή
Η "Εθνική Αυγή", είναι γεγονός. Πρόκειται για το νέο κόμμα που ίδρυσε η "Χρυσή Αυγή" ως απάντηση στο ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου.

Λ. Λιβιεράτος: Αποθεώθηκε σε live εμφάνισή του στο Μικρολίμανο! Φωτογραφίες και video

Σαν ένα κακό όνειρο μοιάζουν πια τα οικονομικά προβλήματα και οι δύσκολες ώρες που πέρασε μετά την περιπέτεια με την υγεία του ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Τραγωδία από έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία! - ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες

Τραγωδία από έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία! - ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνεςΤουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν καταπλακώθηκαν από λάβα και σύννεφα στάχτης του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ στην Ινδονησία, στην ισχυρότερη έκρηξήτου τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Τζον Κέρι: «Οι ΗΠΑ εργάζονται 'σιωπηρά' στο Κυπριακό». Κέρι – Νταβούτογλου συζήτησαν το Κυπριακό….

Την αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ εργάζονται σιωπηρά στο Κυπριακό, έκανε στο Μόναχο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, μιλώντας το Σάββατο στη συνδιάσκεψη για την ασφάλεια.
«Εργαζόμαστε σιωπηρά στο Κυπριακό.

Υπ. Ενέργειας: Στόχος η Κύπρος να γίνει ενεργειακό κέντρο

Η μετατροπή της Κύπρου σε περιφερειακό ενεργειακό κέντρο είναι ο τελικός στόχος των σχεδιασμών του Υπουργείου Ενέργειας και της κυπριακής Κυβέρνησης, τόνισε σε ομιλία του στο Λονδίνο ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Επιτέλους κηδεύτηκε το βρέφος των σκουπιδιών

Γραφείο κηδειών ανέλαβε τελικά, την μετακομιδή και ταφή στο νεκροταφείο Λάρνακας, του βρέφους που είχε εντοπιστεί νεκρό στις 9 Ιανουαρίου στο ΧΥΤΥ της Κόσιης.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ FANNATICS.GR!!! - ΒΙΝΤΕΟΣ

''Ένα παιδί φέτος γίνεται 6 χρονών... είμαι πολύ περήφανη για σας'' Συγκίνηση και δυνατά συναισθήματα κατέκλυσαν χθες βράδυ το Pantheon Theater. Η Άννα, αφού μίλησε για την ξεχωριστή βραδιά, αφιέρωσε σε όλους τους Fannatics το τραγούδι ''Δρόμος''.

Ποιες θα ήταν οι ιστορίες των διάσημων brands αν ξεκινούσαν από Κύπρο; (ΜΕΡΟΣ Α)

COCA COLA

PictureΕίναι 1959. Ο Παύλος Παύλου τσακώνεται στο καφενέ του χωριού του γιατί θέλει 8 κουταλάκια ζάχαρη μέσα στην αγαπημένη του αφρόζα. Αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του αναψυκτικό το οποίο βαφτίζει "Κούι Κούι". Μετά το μεγάλο "μπαμ" που κάνει το νέο προϊόν, ο ιδιοκτήτης του "Κούι Κούι Παμπακούιν" (σταντ με μαλλί της γριάς που βρίσκεται μέχρι σήμερα σε κάθε πανηγύρι που σέβεται τον εαυτό του) κινείται νομικά εναντίον της εταιρείας για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων της ονομασίας. Μετά από πολύμηνη δικαστική διαμάχη (και 2-3 πόμπες ο ένας στο αυτοκίνητο του άλλου) η Κούι Κούι καταφέρνει να καταχωρήσει τη μάρκα στο όνομα της.

Συννεφιές κι ακεφιές ο καιρός… Στο μουντό μέχρι την Τρίτη λέει η μετεωρολογική

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Γκανγκστερική ληστεία με πυροβολισμούς στη Λεμεσό

Σε φόνο παρολίγο να καταλήξει ένοπλη ληστεία που διεπράχθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε βάρος ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό από κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και τραυματίστηκε στο χέρι.

Αυτός ο τύπος είναι αθεράπευτα ερωτευμένος... αλλα...με τι..; - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως δηλώνει ο ίδιος του αρέσει να τα προστατεύει, να τα αγκαλιάζει και να κοιμάται με αυτά μέσα στην μπλούζα του, όμως αρνείται κατηγορηματικά πως έχει άλλες επαφές μαζί τους, καθώς όπως λέει… θέλει να τα κρατήσει αγνά!