Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρστής της ΑΕΠ ζει με δανεικά και κοιμάται σε αυτοκίνητο - Δηλώνει εγκλωβισμένος στην Κύπρο!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατήγγειλε ο ΠΑΣΠ!

TO ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως “πολιτικά επιζήμιου”, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των

Καταρρέει η τουρκική λίρα…

Σημαντικές συνέπειες στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης και στην τιμή του συναλλάγματος επιφέρει και σήμερα η υπόθεση διαφθοράς στην Τουρκία.

«Ο Χρηστός!»… Κόβει ανάσες!! - Πέφτει από τη ρόδα του λούνα παρκ!


Αν δείτε το παρακάτω, σίγουρα δεν θα ξανανεβείτε σε παρόμοιο...."παιχνίδι" σε λούνα παρκ!

Έξι συνολικά κατηγορίες αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ο βασανιστής του σκύλου στη Λεμεσό

Η αποτρόπαια πράξη του 64χρόνου βασανιστή σκύλου, που έγινε ξημερώματα Χριστουγέννων στη Λεμεσό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μέχρι στιγμής ο δράστης, ο οποίος έδεσε το σκύλο του πίσω από το αυτοκίνητο του και τον έσερνε στο δρόμο μέχρι να ξεψυχήσει, αντιμετωπίζει 6 κατηγορίες.

Τουρκία: Παραιτήσεις βουλευτών της κυβέρνησης

Παραιτήθηκε σήμερα από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης Ανάπτυξης ο βουλευτής Ερντάλ Καλκάν, καθώς και ο  βουλευτής και πρώην υπουργός πολιτισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ, ενώ αναμένονται άλλες δύο παραιτήσεις εντός της ημέρας αφού το κόμμα χτες τη νύχτα αποφάσισε να παραπέμψει τους τρεις αυτούς βουλευτές στο πειθαρχικό, με αίτημα την αποπομπή τους.

Πυροσβέστης πήγε για απεγκλωβισμό σε τροχαίο και ανέσυρε το πτώμα… της κόρης του - VIDEO

Ένας εθελοντής πυροσβέστης ανταποκρίθηκε σε κλήση της υπηρεσίας και πήγε σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Σε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού η οδηγός ήταν μέσα νεκρή και ο εθελοντής έπρεπε να ανασύρει το πτώμα της.

Τα «σήκωσε» και πάλι: Ξανά στο έλεος της κακοκαιρίας η Βρετανία - Φωτογραφίες

Νέα ισχυρή καταιγίδα πλήττει τη Βρετανία και την Ιρλανδία από τη νύχτα της Πέμπτης, μετά την πρόσκαιρη εξασθένηση την Πέμπτη της σφοδρής βροχόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων των αρχών της εβδομάδας. Αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται τα προβλήματα στις συγκοινωνίες και στην ηλεκτροδότηση.

Σαν σήμερα η μοναδική Κύπρια καταζητούμενη Έφη Ηροδότου σκότωσε τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου

Στην λίστα καταζητούμενων της Αστυνομίας, «ποζάρει» και μια ξανθιά παρουσία! Ο λόγος για την Λεμεσιανή Έφη Ηροδότου,η οποία είναι καταζητούμενη σε σχέση με υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου έχασε τη ζωή του!

Ελάφι έκανε την εμφάνισή του σε κατάστημα αθλητικών

Στο πνεύμα των ημερών














Θάνατος στο γιορτινό τραπέζι - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για πασίγνωστο τραπεζικό υπάλληλο!

Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε μπροστά σε φίλους και συγγενείς που κάθονταν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Πριν από λίγες μέρες είχε πάρει το εφάπαξ για την συνταξιοδότητσή του...

Ελλάδα: Μπήκε μέσα στο νοσοκομείο να κάνει ληστεία με όπλο

Πριν από λίγο, ένοπλος ληστής μπήκε μέσα στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Αθηνών, φθάνοντας μέχρι το σημείο που στεγάζεται η τράπεζα Πειραιώς και κάτω από την απειλή του όπλου, κατάφερε να αποσπάσει από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 5000 ευρών. Στην συνέχεια έτρεξε και ανέβηκε στην μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του και διέφυγε. Η αστυνομία άρχισε αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: http://www.nonstopjournal.com.cy/


ΣΟΚ: ξύρισε το κεφάλι της λόγω καρκίνου η Jennifer Aniston;

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά από μία φωτογραφία της Jennifer Aniston με... ξυρισμένο κεφάλι λόγω καρκίνου!

Σοκαριστικό βίντεο! Άγριος ξυλοδαρμός σε πασίγνωστη ρεπόρτερ στην Ουκρανία!

Απίστευτη αγριότητα!

Η ημέρα των Χριστουγέννων δεν ήταν γιορτινή για την Τατιάνα Τσορνόβιλ, γνωστή δημοσιογράφο στην Ουκρανία που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού...  Όπως αναφέρει το euronews πρόκειται για το τέταρτο και σοβαρότερο περιστατικό επίθεσης την τελευταία εβδομάδα σε πρόσωπα που ηγήθηκαν των πρόσφατων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ουκρανία.

Σε αυτό το μαιευτήριο της Καλιφόρνια τα μωρά τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης

Καλιφόρνια: Μια πρωτότυπη παράδοση διατηρούν ζωντανή οι εργαζόμενοι σε μαιευτήριο της Καλιφόρνια. Φτιάχνουν τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες και μέσα σε αυτές τοποθετούν τα νεογέννητα μεταξύ 21-25 Δεκεμβρίου.

«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» το Προεδρικό ή μήπως το Υπουργείο Οικονομικών;

Το προεδρικό Μέγαρο ή το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών διεκδικεί ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης ως αντάλλαγμα για το χρέος της κυβέρνησης ύψους €1δις, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Ο κ. Δημητριάδης σε κάθε περίπτωση διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί οποιαδήποτε κρατική περιουσία ως αντάλλαγμα του χρέος €1δις, υπενθυμίζοντας ότι το χρέος αποδίδει στην τράπεζα 3% και άρα δεν είναι δυνατόν να αποδεχθεί κάτι λιγότερο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Πανίκος Δημητριάδης φέρεται να έχει δηλώσει ότι επιδιώκει τα κρατικά ακίνητα που θα πάρει η ΚΤ να είναι κτίρια που θα ενοικιάζει στην κυβέρνηση όπως για παράδειγμα το Προεδρικό Μέγαρο και το ΥΠΟΙΚ. Δηλαδή η Κεντρική Τράπεζα θα συμπεριφέρεται ως ένας ιδιώτης επενδυτής και θα ενοικιάζει τα συγκεκριμένα κτίρια στην κυβέρνηση με το ενοίκιο και το χρονικό διάστημα θα συμφωνηθεί.

Ο κ. Δημητριάδης φέρεται να έχει αναφέρει και ένα δεύτερο παράδειγμα ότι ο κρατικός αερομεταφορέας του Λιβάνου Middle East Airlines ανήκει κατά 99,5% στην Κεντρική Τράπεζα του Λιβάνου άρα δεν υπάρχει πρόβλημα για μια ΚΤ να είναι επενδυτής.

Την ανταλλαγή του χρέους ύψους €1δις που είχε συνάψει η κυβέρνηση με την Κεντρική Τράπεζα πριν την ένταξη της Κύπρου στο ευρώ εισηγούνται οι διευθύνεις δανειστές, με στόχο τη μείωση του χρέους σε βιώσιμο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται λόγος και για πώληση χρυσού με σκοπό τη διασφάλιση του ποσού των €400εκ τα οποία θα παραχωρηθούν στο κράτος ως μέρισμα αφοί είναι ο μόνος μέτοχος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διοικητής της ΚΤ στο θέμα της πώλησης του χρυσού φέρεται να δήλωσε στις ίδιες πηγές ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί πώληση του.

Η πώληση του χρυσού ήταν εισήγηση του Διεθνούς Νομισματικοί Ταμείου με το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση, δήλωσε ο ίδιος ο διοικητής, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημεριδας, επιδιώκει τη μεταφορά των €400εκ στο χρέος. Δηλαδή η κυβέρνηση αντί να χρωστά €1δις να χρωστά €1,4δις.

Πηγή: Newsit.com.cy με αναφορά από στην εφημερίδα "Πολίτης"

Σοκ, έκπληξη και συγκίνηση έδωσε στην οικογένειά της δύο χρόνια μετά το θάνατό της! Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου! - (VIDEO)

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός, στην Αμερική, τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιεί τις ευχές των ακροατών του ή τουλάχιστον όσες μπορεί. Αλλά το γράμμα που έλαβαν φέτος οι παραγωγοί του, ήταν κάτι που πραγματικά δεν περίμεναν πως θα τους γεμίσει με τόση συγκίνηση.

Διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret ποζάρει φορώντας μόνο ένα τουρμπάνι στο κεφάλι!

Την απολαύσαμε πριν λίγες μέρες στο φαντασμαγορικό show των αγγέλων της Victoria\'s Secret, να φορά πολυτελή εσώρουχα και να κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά τώρα έρχεται να μαγνητίσει όλα τα αντρικά βλέμματα.

Ο λόγος για την Candice Swanepoel που ποζάρει γυμνή για τη Vogue της Βραζιλίας, φορώντας μόνο ένα τουρμπάνι στο κεφάλι της.


Γέμισε κόσμο το χωριό του Αι Βασίλη στο Στρουμπί! Εκατοντάδες οι επισκέπτες

Εκατοντάδες επισκέπτες ντόπιους και ξένους, προσέλκυσε το χωριό του Αι Βασίλη στο Στρουμπί της Πάφου, που για πρώτη φορά λειτούργησε.

Με νέα συμβούλια οι ημικρατικοί το 2014

Στην τελευταία συνεδρία του έτους την ερχόμενη Δευτέρα, το Υπουργικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στην παύση των συμβουλίων όλων των ημικρατικών οργανισμών και ταυτόχρονα οα διορίσει τα νέα.

Καταρρίπτεται ο μύθος; - Super nova η επιστημονική εξήγηση του άστρου της Βηθλεέμ

Το φωτεινό ουράνιο σώμα που συνδέθηκε με την γέννηση του Χριστού, το γνωστό ‘άστρο της Βηθλεέμ’ ήταν προφανώς ένας υπερκαινοφανής αστέρας, ή αλλιώς ‘super nova’.

Χειρότερη χρονιά το '13 για την τουριστική Πάφο

Η χειρότερη χρονιά που βίωσαν τα ξενοδοχεία της Πάφου ήταν το 2013, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμη Φιλιππίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ αναφέρεται σε επιδείνωση της κατάστασης λόγω της αρνητικής εξέλιξης σε ό,τι αφορά στη φιλελευθεροποίηση των πτήσεων από τη Ρωσία.

Δ. Νομικού: «Νιώθω ακόμα μουδιασμένη και ανέτοιμη για μια νέα σχέση!»

Όλα όσα αποκάλυψε η οικοδέσποινα του Dancing with the stars 4…

Θεσσαλονικιώτικος κουραμπιές 300 κιλών διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες

Χρειάστηκε 150 αυγά και 100 κιλά ζάχαρη

Θεσσαλονίκη: Ξεπέρασε τα 300 κιλά το βάρος του γιγάντιου κουραμπιέ, που παρασκευάστηκε και καταναλώθηκε την Κυριακή στο πάρκο του Αστερόκοσμου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό κατασκευάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής και ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 200 και πλέον κιλών, που έπρεπε να υπερβεί, για να καταλάβει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Δύσκολο να σου ξεφύγει αυτή η παμπ στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα

Το τερμάτισε...

H παμπ βρίσκεται στο Κένσινγκτον (φωτ. PA από την Daily Mirror) 

Αφαιρέθηκε ο φάκελος για την υπόθεση διαφθοράς από Τούρκο εισαγγελέα

Ένας Τούρκος εισαγγελέας κατήγγειλε ότι του αφαιρέθηκε ο φάκελος της έρευνας για μια υπόθεση διαφθοράς που έχει συνταράξει την κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ότι η αστυνομία παρακώλυσε την διαδικασία, αρνούμενη να πραγματοποιήσει σημαντικές συλλήψεις.

Εκστρατεία μίσους από Τούρκους ισλαμιστές εναντίον...του Άγιου Βασίλη!

Το είδαμε και αυτό...Ακραία ισλαμιστική οργάνωση της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιεί εκστρατεία μίσους κατά του Αγιου Βασίλη!

Νέο κύμα κακοκαιρίας περιμένει η Βρετανία

Νέα ισχυρή καταιγίδα προβλέπεται να πλήξει τη Βρετανία από τη νύχτα της Πέμπτης και την Παρασκευή, μετά από μια πρόσκαιρη εξασθένηση των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων και των θυελλωδών ανέμων των προηγούμενων ημερών.

Έκαναν φτερά χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας €4. 000

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας χθες στις 20:30 κάτοικος Στρουμπιού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της, μεταξύ των ημερομηνιών 24 - 26 Δεκεμβρίου και ενώ αυτή απουσιάζεται από το σπίτι της και απέσπασαν απ΄ αυτή διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ .

‘Ήξεραν τι έκαναν και δεν υιοθέτησαν το ευρώ - Η Βρετανία θα γίνει το 2030 η πρώτη οικονομία της ΕΕ

Η Βρετανία θα ξεπεράσει τη Γαλλία και τη Γερμανία και θα είναι γύρω στο 2030 η πρώτη οικονομική δύναμη της Ευρώπης, σύμφωνα με μια μελέτη του Κέντρου Οικονομικής και Εμπορικής Έρευνας (CEBR) που δημοσιεύθηκε χθες, Πέμπτη, από την εφημερίδα "Ντέιλι Τέλεγκραφ".

Πρέμιερ Λιγκ: Τα κανόνια ακόμα βροντούν

Ένα δεκάλεπτο της οργής έφτασε στην Άρσεναλ προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα πως δεν ξόφλησε από τις τελευταίες αποτυχίες καθώς κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ.