Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο βίντεο! Μητροπολίτης σε πιστή: Λυπάμαι τον άντρα σου στο σπίτι!


Όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία για το ποιος έπιασε τον σταυρό...και από εκεί και περά υπάρχει μια συζήτηση απείρου κάλλους με τον μητροπολίτη και την πιστή!

Η Kim τα έχει παίξει! Για ποιο λόγο «λιμοκτονεί» η reality star;

Είναι γνωστό ότι οι stars δεν είναι και οι πιο φυσιολογικοί άνθρωποι, ούτε εμείς βέβαια θα ήμασταν αν είχαμε τους παπαράτσι να μας κυνηγούν σε κάθε μας βήμα. 

Ωστόσο, είναι και μερικοί οι οποίοι αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε ακρότητες.

Όταν μιλάμε για ακρότητες, δεν μπορεί να μην μας έρθει στο μυαλό, η Kim Kardashian η οποία δείχνει να έχει χάσει το μέτρο στη ζωή της, αν και αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια! Η νέα μανία λοιπόν της ζουμπουρλούς Kim είναι να φτάσει το νούμερο... 0! Με ελληνικά δεδομένα, αυτό είναι το xsmall, κάτι που αυτομάτως σημαίνει, ότι η διάσημη τηλεπερσόνα κυριολεκτικά λιμοκτονεί!

«Η Kim θέλει απελπισμένα να αδυνατίσει και μάλιστα να γίνει πιο λεπτή απ' ότι ήταν πριν μείνει έγκυος. Θέλει σαν τρελή να φτάσει το νούμερο 0, για να όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή στο γάμο της! Κάνει τη δίαιτα Atkins και έχει να φάει υδατάνθρακα πάνω από 4 μήνες. Το έχει πάρει απόφαση», αποκαλύπτει φίλη της.

Εμείς έχουμε να της πούμε, ότι αφενός το νούμερο 0 δεν είναι ρεαλιστικός στόχος, διότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, και αφετέρου, ότι δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν τις αναλογίες ανορεξικού μοντέλου γιατί απλά κάποια θα πρέπει να κρατήσει και το λάβαρο της τσουπωτής ψηλά!


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Πηγή: http://www.queen.gr

«Από μαμά σε κόρη»... Η νέα συνταρακτική καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία (βίντεο)

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο πέφτουν συχνά θύματα ενδοοικογενειακής βίας μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Ποιος ηθοποιός από το «Καλημέρα Ζωή» θα παρουσιάζει εκπομπή με… κηδείες;

«Αντίο για πάντα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ». Αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής με… κηδείες που θα αναλάβει ηθοποιός που έπαιζε στο «Καλημέρα Ζωή».

Διαμαρτυρία θαλασσαιμικών στο νοσοκομείο Λεμεσού

Την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Θαλασσαιμίας Λεμεσού προκάλεσε η ενέργεια του Υπουργείου Υγείας και της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου Λεμεσού, να παραχωρήσει δωμάτιο εντός της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, για χημειοθεραπείες αιματολογικών ασθενών.

BOMBA: ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ 19ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ

ΑΥΤΟ που πραγματικά συμβαίνει με το γραφείο ευημερίας είναι πέρα για πέρα προκλητικό και καλό θα είναι το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να κάνει ένα μαζικό ξεκαθάρισμα με ανθρώπους πιο... κοινωνικούς και πιο... υγιείς.

VIDEO: Ο 8χρονος που τρέλανε τους κριτές στο ...Ινδία έχεις ταλέντο!

Οι χορευτικές ικανότητες που επιδεικνύει στο...Ινδία έχεις ταλέντο, ξεπερνούν κατά πολύ την ηλικία του. Το μικρόσωμο αυτό αστέρι ...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Τέλος στις φήμες για Καγκάβα

Θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους» ο Γιαπωνέζος επιθετικός, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με τον ατζέντη του.

Στο Κατάρ για επίσημη επίσκεψη την Κυριακή ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης επικεφαλής αντιπροσωπείας. 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί για το Κατάρ την προσεχή Κυριακή, 26 Ιανουαρίου και θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη. 

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Αρχής Επενδύσεων του Κατάρ. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Παλάτι του Εμίρη του Κατάρ, όπου θα τύχει επίσημης τελετής υποδοχής.

 Θα ακολουθήσει κατʼ ιδίαν συνάντησή του με τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Εμίρη του Κατάρ. Μετά τις συνομιλίες θα υπογραφούν διακρατικές συμφωνίες Κύπρου-Κατάρ, για συνεργασία στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενέργειας, της αφαλάτωσης και διαχείρισης υδάτων και των νομικών υποθέσεων. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Εμίρης του Κατάρ. 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα επισκεφθεί ακολούθως το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, όπου και θα υπογράψει το Βιβλίο Επισκεπτών. Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα παραστούν σε δεξίωση που διοργανώνουν η Πρεσβεία της Δημοκρατίας στην Ντόχα, το ΚΕΒΕ και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Κατάρ. 

Την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργανώνει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Κατάρ, υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού της χώρας Sheikh Abdullah Bin Nasser Al Thani. Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων των δύο χωρών

. Ακολούθως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας κτηματικών δραστηριοτήτων Qatari Diar. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν από την Ντόχα, για την Κύπρο το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου. -

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://www.philenews.com

Σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex

Να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της συζύγου του, Tori Spelling προσπαθεί με νύχια και με δόντια ο Dean McDermott που μετά την απιστία του θέλει να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του.

Νεκροψία 40χρονης: Θάνατος από μόλυνση στην κοιλιακή χώρα

Από μόλυνση στην κοιλιακή χώρα (περιτονίτιδα συνεπεία διάτρησης δωδεκαδάκτυλου»., προήλθε ο θάνατος της άτυχης 40χρονης μητέρας ρουμανικής καταγωγής, η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα, όπως κατέδειξε η νεκροψία.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! 16χρονη σκότωσε 43χρονο στο σεξ.. Διαβάστε τι του έκανε...

Σοκάρει η είδηση για μια 16χρονη από τις ΗΠΑ η οποία φέρεται να δολοφόνησε το σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.

Όλη η αλήθεια για το «Party Οργίων»στη Λεμεσό!

Aγαπητέ μου Κώστα,

Εγκαταλελειμμένο κρουαζιερόπλοιο «φάντασμα» περιφέρεται στο Βόρειο Ατλαντικό γεμάτο κανίβαλους... [βίντεο]

Αφημένο στην τύχη του, με μόνους επιβάτες αρουραίους που ελλείψει βρώσιμων...


ΑΠΟΕΛ - Έκανε όλη την Κύπρο να ασχολείται μαζί του…

Αυτός είναι ο Τόμας Ντε Βισέντι. Η απόδοση του Αργεντινού στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ στη Λεμεσό, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.


H ξαδέρφη της Adele στο βρετανικό "The Voice" [Video]

Η 27χρονη μακρινή ξαδέρφη της Adele, Georgia Harrup, έχει εντυπωσιάσει τους κριτές του βρετανικού "The Voice" με τις φωνητικές της ικανότητες.

Προσφέρει 100 εκατ. ευρώ σε οποίον παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του

Ο απελπισμένος πατέρας διπλασίασε την τιμή

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ξανά σε ισχύ ο τροποποιημένος πειθαρχικός κανονισμός

Μέσω ανακοίνωσης της, η διοίκηση της Ομόνοιας υπενθυμίζει πως τίθεται ξανά σε εφαρμοφή ο πειθαρχικός κανονισμός για τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών σε περίπτωση μεταφοράς επικίνδυνων αντικείμενων. Νέος «μποναμάς» από τη δικαστική, ύψους 22.400 ευρώ από τη Δικαστική.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ SIGMA ME TO.... DISCOVERY - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ...

Επιτέλους και κάτι καλό από ιδιωτικό κανάλι, σε ώρα κατάλληλη… 

Υπό κράτηση ο βιαστής - «πατέρας»

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε πριν από λίγο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 54χρονος ύποπτος για την υπόθεση βιασμού της 18χρονης κόρης του.

Είδηση ΣΟΚ: Η ταυτότητα του Justin Bieber – Είναι το ίδιο πρόσωπο o J. Bieber και η Miley Cyrus;

Are Bieber and Miley the same person?Η είδηση που αμφισβητεί την ταυτότητα του Καναδού Justin Bieber κάνει εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του κόσμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοήστε και διαγράψτε αν σας έρθει μήνυμα από την «A BANK» - Νέα απάτη μέσω κινητών

Τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία έγινε δέκτης αρκετών τηλεφωνημάτων από πολίτες, οι οποίοι κατάγγελλαν, ότι στα κινητά τους τηλέφωνα δέχονταν συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο θεώρησαν ως ύποπτο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Δήλωσαν… όλοι παρών στην αιμοδοσία

O Aπόλλωνας και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων σε συνεργασία με την χορηγό εταιρία PrimeTel διοργάνωσαν την Πέμπτη (23/01) αιμοδοσία στο οίκημα του σωματείου μας στην οδό Μεσολογγίου 1, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Lush εναντιώνεται στις δοκιμές που γίνονται σε ζώα

H LUSH είναι μια παγκόσμια εταιρεία καλλυντικών που δίνει έμφαση στη χρήση φυσικών, βιολογικών προϊόντων, φιλικών προς τους πελάτες και το περιβάλλον καθώς και στη λυσσαλέα εναντίωσή της στις δοκιμές που γίνονται σε ζώα.

Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη άρχισε στις 10.20 το πρωί συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου κατά την οποία θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό και οι προσπάθειες για επανέναρξη του διακοινοτικού διαλόγου.

ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ...

Πρώτο θέμα συζήτησης στην Θάσο η υπόθεση με θύμα την ανήλικη - Στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό από το οποίο προέκυψε πως υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα...

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής της φάσης των '16' της Ευρωλίγκας


Σε αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής στη φάση των "16" της Ευρωλίγκας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" 4η Αγωνιστική (23-24/1/2014)