Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Απόπειρα αυτοκτονίας Σύρου κρατούμενου στη Μεννόγεια

Σύριος κρατούμενος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια της Μεννόγειας. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:00 περίπου, την ώρα που οι κρατούμενοι βρίσκονταν στο χώρο αναψυχής των κρατητηρίων, όταν ένας Σύριος κρατούμενος προσπάθησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Rihanna: Πιο sexy… πεθαίνεις! (φωτο)





















Η Rihanna έχει τον τρόπο να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πώς μας βλέπουν τα παιδιά μας ως γονείς; Οι απαντήσεις τους σε ένα μοναδικό βίντεο


Όσο μεγάλη ευτυχία είναι να είμαστε γονείς, τόσο άγχος και πίεση έχουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των παιδιών μας.

Το υπέρoχο trailer των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων (video)

To BBC παρουσίασε το trailer των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Ρωσίας και θυμίζει λίγο σε... Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Μέρκελ καλεί Αναστασιάδη στο Βερολίνο - Η γερμανίδα Καγκελάριος προσκάλεσε τον ΠτΔ στις 6 Μαΐου


Κυπριακό, Οικονομία και Ευρωπαϊκά Θέματα στην ατζέντα των δύο ηγετών

Περισσότερα από 900 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση!

Περισσότεροι από 900 μαθητές σε μια πόλη στην κεντρική Ιαπωνία ασθένησαν, όπως φαίνεται λόγω τροφικής δηλητηρίασης, ανακοίνωσαν σήμερα οι Αρχές.

Σε δυσφημιστικό ρεπορτάζ στο εξωτερικό μπέρδεψαν το πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Βίντεο)

Σε δυσφημιστικό ρεπορτάζ στο εξωτερικό μπέρδεψαν το πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Βίντεο)Δυσφημίζουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη Νιγηρία, αποτρέποντας τους φοιτητές να έρχονται στην Κύπρο για σπουδές. Το θέμα είναι όμως ότι στα ρεπορτάζ της νιγηριανής τηλεόρασης και γενικότερα του τοπικού τύπου, παρουσιάζεται το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αντί γι' αυτό των κατεχομένων, αναφέροντας μάλιστα 2 περιστατικά θανάτου Νιγηριανών στην Κύπρο.

Australian Open: ΣΟΚ! Εκτός Μελβούρνης ο Ντελπό!


Μια απίστευτη ημέρα στη Μελβούρνη, είχε σοκαριστικό τέλος!!! 

Βίντεο που σαρώνει: Ο σκύλος που λέει «όχι» και ξετρέλανε το YouTube


Ο Μπλέιζ, ένα όμορφο χάσκι, που προτιμάει να μένει με τα αφεντικά του παρά να μπει στο σκυλόσπιτό του!

Γερμανού- Ιωάννου: Βόμβα. Το τραγικό λάθος του μικρού που έφερε τον χωρισμό

Όλοι μας παρακολουθήσαμε τα δημόσια φιλιά του Μάνου και της Ναταλίας. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη κάποιων που έσπευσαν να κράξουν την παρουσιάστρια.

Επιφυλάχθηκε το Ανώτατο να αποφασίσει σχετικά με κλήση Χριστόφια στην έφεση για το Μαρί

Συνεχίστηκε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο η ακροαματική διαδικασία σχετικά με την έφεση που κατέθεσαν οι καταδικασθέντες για τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

'Οδηγός Διαπλοκής' και 'Gravity' διεκδικούν τα περισσότερα Όσκαρ

Οι ταινίες "Οδηγός Διαπλοκής" και "Gravity" συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες, 10 η καθεμία, για τα φετινά Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης αυτής για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Ζουμερή Ισραηλινή ακτιβίστρια διασκευάζει το «Wrecking Ball» και στέλνει μήνυμα για τη Γάζα

Σε προηγούμενο βίντεό της είχε προκαλέσει σάλο, επειδή έπαιζε με τη γλώσσα της το Άστρο του Δαυίδ, ιερό σύμβολο του Ισραήλ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Άλλο ένα «ναι μεν αλλά...» παιχνίδι

Άλλο ένα «ναι μεν αλλά...» παιχνίδι έζησαν οι φίλοι της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ. 

Απέτυχε να ληστέψει μπαρ επειδή έμπλεξε το «ωθήσατε» με το «έλξατε»

Οι περισσότεροι έχουμε μπλέξει το «ωθήσατε» με το «έλξατε» στην προσπάθειά μας να μπούμε ή να βγούμε από έναν δημόσιο χώρο.

Για έναν επίδοξο ληστή στο Σικάγο, η σύγχυση αυτή τού χάλασε το σχέδιο να μπει σε μπαρ. Η επιγραφή το έλεγε ξεκάθαρα: «ωθήσατε». Εκείνος όμως προτίμησε το «έλξατε». 

Και έφυγε άπραγος. Το όλο σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Ο μεγαλόσωμος άνδρας ανοίγει μια πρώτη πόρτα (εκεί δεν το έμπλεξε) για να βρεθεί μπροστά σε μια δεύτερη είσοδο ασφαλείας. Πέρασε αρκετά λεπτά προσπαθώντας να παραβιάσει την πόρτα με κινήσεις προς την πλευρά του. Αδικα όμως. Επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά συνεχίζοντας την προσπάθεια.

 Σχεδόν διέλυσε την πόρτα, αλλά δεν κατάφερε να μπει. «Είναι πολύ πιο αστείο στο βίντεο. Θα μπορούσε απλά να έχει σπρώξει την πόρτα προς τα μέσα» είπε ο ιδιοκτήτης του μπαρ, βλέποντας το βίντεο. 




-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ Ο-ΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : http://www.philenews.com

Εγώ είμαι ο εγκέφαλος της απαγωγής Καραμολέγκου υποστηρίζει ο Μολδαβός που πείστηκε από τον επιχειρηματία να παραδοθεί – Πού στρέφονται οι έρευνες

- Γιατί άλλαξε η στάση του άνδρα που εμφανίστηκε μαζί με τον Μανώλη Καραμολέγκο στο αστυνομικό τμήμα 


Νωρίτερα τα σημάδια απώλειας μνήμης σε όσους μεσήλικες πίνουν αλκοόλ

Οι άνδρες που στη μέση ηλικία πίνουν πολύ αλκοόλ, είναι πιθανότερο ότι θα αρχίσουν να εμφανίζουν νωρίτερα τα κλασικά σημάδια απώλειας μνήμης λόγω γήρανσης, έως και έξι χρόνια πριν από τους υπόλοιπους ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ:Ο Ζαχαράτος «έθαβε» την Ντενίση στις κάμερες, κι εκείνη ήταν από πίσω και τα άκουγε

​Να το είχαν σχεδιάσει και σκηνοθετήσει τέτοιο γέλιο δεν θα προκαλούσαν Μιμή Ντενίση και Τάκης Ζαχαράτος.

Οι σπάνιες φωτογραφίες από την τραγωδία του Challenger

Πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA ανέβηκε η Εθνική Κύπρου

Μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA ανέβηκε η Εθνική Ομάδα της Κύπρου και τώρα βρίσκεται στην 125η θέση με 229 βαθμούς.

Δείτε ποια είναι τα φθηνότερα και ποιά τα ακριβότερα πρατήρια καυσίμων

H Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, έχει ολοκληρώσει τη νέα της έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στις 14/01/2014, σε 248 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων παγκύπρια.

OMONOIA - Κανονικά ο Φερνάντες, ατομικό οι Εφραίμ και Αντράντε

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Όχι στις εποικοδομητικές ασάφειες στο θέμα της κυριαρχίας, λέει ο Πρόεδρος

Δεν πρέπει  να υπάρχει έδαφος για εποικοδομητικές ασάφειες γύρω από το θέμα της κυριαρχίας που περιλαμβάνεται σε πολλά ψηφίσματα του ΟΗΕ, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτή την αρχή θα διακύβευε το μέλλον του λαού της Κύπρου και την προοπτική για μια βιώσιμη και διαρκή λύση.

Κίνημα «πληρώνω και περνώ ώρες στο φαστ φουντ» από ομάδα ηλικιωμένων - Η «αρμένικη βίζιτα» στα McDonald's

Νέα Υόρκη: Τα μαχαίρια έχουν βγει σε ένα εστιατόριο McDonald's στο Κουίνς της Νέας Υόρκης μεταξύ της διεύθυνσης και μιας ομάδας ηλικιωμένων, η οποία περνά σχεδόν όλη την ημέρα στο εστιατόριο, παραγγέλνοντας έναν καφέ.

Η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες Online! Αφορά θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες Online! Αφορά θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματοςΑπό τις αρχές του νέου έτους, η Αστυνομία Κύπρου προχώρησε στο σχεδιασμό και εφαρμογή ONLINE φόρμας καταχώρησης Καταγγελιών / Πληροφοριών για θέματα ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Με τη δημιουργία και εφαρμογή αυτής της ONLINE φόρμας,

Και κάτι καλό! Νέα υποχώρηση του πληθωρισμού για τρίτο συνεχόμενο μήνα καταγράφηκε στην Κύπρο τον Δεκέμβριο

Ο ετήσιος εναρμονισμένος πληθωρισμός κατέγραψε νέα υποχώρηση για τρίτο συνεχόμενο μήνα, το Δεκέμβριο στην Κύπρο, η οποία μαζί με την Ελλάδα είναι οι δύο χώρες της Ευρωζώνης με το αρνητικότερο πρόσημο. Μικρή μείωση στην Ευρωζώνη, ενώ ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο σύνολο της ΕΕ.

Διαψεύδει ο Αλεξάντερ Ντάουνερ – «Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά» - Επιβεβαιώνουν και τα ΗΕ

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά» ήταν η απάντηση του Ειδικού Αντιπροσώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ, σχολιάζοντας τα σημερινά δημοσιεύματα στον κυπριακό Τύπο.

Ο δονητής που βρίσκει το σημείο G και αποθεώνει η Αριάννα Χάφινγκτον

Εγινε θέμα στο New York Magazine και μάλιστα η συντάκτρια εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι τον ανακάλυψε η "δικιά" μας Αριάννα Χάφινγκτον. Ο δονητής για οργασμούς τρίτου τύπου κατέχει περίοπτη θέση στην σελίδα της στο facebook.

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΦΕΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ...

Αν και μας χωρίζει ένας περίπου μήνας από την επίσημη έναρξη τους, η Λεμεσός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δεκαήμερες καρναβαλίστικες εκδηλώσεις της (20 Φεβρουαρίου - 2Μαρτίου), οι οποίες φέτος θα έχουν ως Βασιλιά τους τον "Μνημόνιο το Μέγα", ρόλο που θα ενσαρκώσει ο γνωστός βετεράνος ραλίστας και καρναβαλιστής Ντίμης Μαυρόπουλος.

ΣΥΦΑΕΛ - Κάλεσμα για το ντέρμπι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει βροντερό παρόν στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Αναλυτικά:

Επαναρχίζει σήμερα η εκδίκαση της έφεσης για το Μαρί

Επαναρχίζει σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο η εκδίκαση της έφεσης που καταχώρησαν οι καταδικασθέντες της υπόθεσης της φονικής έκρηξης στο Μαρί κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα, μέλη της ΕΦ και της Πυροσβεστικής.

Στο δικαστήριο 32 εταιρείες για €10,6 εκατ. φόρου ακίνητης περιουσίας

Καταχωρούνται εντός των επομένων δύο εβδομάδων αστικές αγωγές κατά 32 εταιρειών ανάπτυξης γης και ξενοδοχείων, που δεν κατέβαλαν τον φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας που οφείλουν στο κράτος συνολικού ύψους €10,6 εκατ. 

Έριξε το 2χρονο γιο του από το μπαλκόνι πριν πηδήξει κι αυτός

Από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου στη Φλόριντα έριξε το δύο ετών μωρό του ένας άνδρας πριν πηδήξει κι εκείνος.

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟΥ... ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ... ΛΑΒΡΑΚΙ

Γύρω στις 8.25 χθες βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο στη Λευκωσία, συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν πεζό σε ανοικτό χώρο.

Ο Ντάουνερ εγκαταλείπει το Κυπριακό;

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» θέλει η επίσκεψη, που πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο στην Κύπρο, ο Αλεξάντερ Ντάουνερ να είναι η τελευταία υπό την ιδιότητα του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.

Σοκ: Μεθυσμένος οδηγός διένυσε 5 χλμ με ετοιμοθάνατο ποδηλάτη καρφωμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Κοριτίμπα της Βραζιλίας.

Kαταζητούμενος! Δείτε την φωτογραφία και βοηθήστε στον εντοπισμό του

Η Αστυνομία αναζητεί άγνωστο πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρονικού υπολογιστή από κατάστημα, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 12/08/2013 στη Λευκωσία.

Οι Αμερικανοί σε «βλέπουν» ακόμα κι αν έχεις κλειστό Υπολογιστή

Aν έχεις παρακολουθήσει έστω και για λίγα επεισόδια τις περιπέτειες του Τζακ Μπάουερ στο σίριαλ «24» τότε το γεγονός ότι η Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μπορεί να σε κατασκοπεύεσει ακόμη κι αν έχεις κλειστό υπολογιστή, δεν θα σου κάνει καθόλου εντύπωση!

Australian Open: Στο... κόκκινο!


Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Australian Open την Πέμπτη όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο 2ος γύρος σε άνδρες και γυναίκες. Στο κεντρικό court ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ράφαελ Ναδάλ με τον Θανάση Κοκκινάκη ενώ ιστορικός είναι ο "υποβιβασμός" του Ρότζερ Φέντερερ στη Ηisense Arena.

Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εορτάσει τα 50ά γενέθλια της πρώτης κυρίας

Η έκθεση της Γερουσίας για τα γεγονότα της Βεγγάζης, η κατ` αρχήν συμφωνία στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό του 2014, οι εξελίξεις στη Συρία και οι συνεχείς επαφές του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Κέρι, ενόψει της επικείμενης συνόδου για τη Συρία που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη Γενεύη στις 22 του μηνός, καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής μπορεί να απασχολούν αυτές τις μέρες το Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο, αλλά παρ` όλ` αυτά η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εορτάσει ένα "οικογενειακό γεγονός" του Προέδρου της χώρας.

ΠΑΟ και Ατρόμητος προκρίθηκαν στους '8' του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.