Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Όταν οι άνδρες νομίζουν ότι συρρικνώνονται τα προσόντα τους!

Σύνδρομο koro: Οι άνδρες νομίζουν ότι τα γεννετικά τους όργανα συρρικνώνονται και οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι θηλές τους απορροφούνται από το σώμα τους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - «Νίκη για όλη την Κύπρο»

Σημαντική νίκη για την Κύπρο και τα ταμεία του Απόλλωνα χαρακτήρισε το διπλό επί της Λέγκιας ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο που βρέθηκε στην Βαρσοβία, αλλά δεν μπόρεσε να εισέλθει στο γήπεδο.

Ο Παντελής Παντελίδης απαντά: είναι ή όχι single;

Το ότι έχει πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα παραδέχθηκε ο Παντελής Παντελίδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα αν είναι ερωτευμένος ή όχι αυτή την περίοδο! Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision ή σε σόου όπως το «Dancing With The Stars»!

Δεν θα την πατήσει ποτέ ο ΠΑΟΚ...

Αν μη τι άλλο έχει χαρακτήρα…

Στα χέρια της Κομισιόν το διάταγμα για το Συνεργατισμό


Η τελική μορφή του διατάγματος για την κρατικοποίηση του Συνεργατισμού θα πρέπει να εγκριθεί από την πανίσχυρη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πριν τεθεί σε εφαρμογή.

Δικαστήριο Λάρνακας: 7 ημέρες για τους «συντρόφους» και 3 για τον Κιττή –Αποκαλύπτονται κι’ άλλοι τραπεζικοί λογαριασμοί;

- Πως εξελίχθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας
- Οι επιταγές που εκδόθηκαν και «πλήρωσαν» τις υποσχόμενες «μίζες»
- Ο καβγάς Λίλλη – Βενιζέλου σύμφωνα με μαρτυρία
- Τι αποκαλύπτουν οι αποκαλύψεις των τραπεζικών λογαριασμών
- Για πόσους ακόμα θα ζητηθούν αποκαλύψεις λογαριασμών
- Τελειώνουν εδώ οι ύποπτοι; - Στην αναμονή άλλες 56 καταθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ναι, που θα τους χάριζε ο Σανγκόι.. 0-1 την Λέγκια…

Οι πρώτοι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ είναι γεγονός.

Ποιος Βουλευτής είπε ότι το επόμενο συνέδριο του ΑΚΕΛ, θα γίνει στις Κεντρικές Φυλακές;

Τα γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών, με τις συλλήψεις δύο στελεχών του ΑΚΕΛ, για το σκάνδαλο της πώλησης τουρκοκυπριακής γης στη Δρομολαξιά, προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων, συζητήσεις και σχόλια από τον απλό κόσμο, αλλά και πρόσωπα που ανήκουν στον πολιτικό στίβο. Ένας μάλιστα Βουλευτής, δεν δίστασε να σχολιάσει με ιδιαίτερα ειρωνική διάθεση.

Κακός χαμός έξω από το Κογκρέσο! – Πυροβολισμοί και πολλοί τραυματίες - ΔΕΙΤΕ LIVE

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στον εξωτερικό χώρο του Κογκρέσου, σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων και γερουσιαστών, με αποτέλεσμα να κλείσουν ορισμένα γραφεία του Καπιτωλίου.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.ΚΙΤΤΗ , Υπο επταήμερη κράτηση τα δύο στελέχη του ΑΚΕΛ

Πολύωρη ήταν η διαδικασία ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση και ανανέωση διαταγμάτων κράτησης των προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της επένδυσης της Cyta στη Δρομολαξιά.

Απεβίωσε ο «τσάρος» του ρωσικού μπάσκετ, Σεργκέι Μπέλοφ

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο θρύλος του ρωσικού μπάσκετ, Σεργκέι Μπέλοφ, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Περμ, όπου κατοικούσε, έπειτα από σοβαρή ασθένεια.

Ορίστε πως καταντήσαμε στην Κύπρο – Αγοράκι πήρε σάντουιτς από συμμαθητή του και το πήγε στη μητέρα του να φάει

Μία συγκλονιστική καταγγελία που παγώνει το αίμα, ακούστηκε στην εκπομπή του mega «Έχεις Μέσον». Ένα μικρό αγοράκι, μαθητής δημοτικού σχολείου, πήρε φαγητό από το συμμαθητή του, και το πήρε στη μητέρα του για να φάει.

ΜΑ ΜΟΝΟ; «ΑΓOΡΑΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΥΦΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚOΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΝΟ 1900 ΕΥΡΩ»

Για την εκκλησία του Αποστόλου Μάρκου, προφανώς 1900 ευρώ για ένα ύφασμα, δεν είναι μεγάλο ποσό, ακόμη και αν ζούμε σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας, όπου παιδιά του δημοτικού αναγκάζονται να κλέψουν σάντουιτς, για να τα δώσουν στη μητέρα τους να φάει.

Ποιες ήταν οι πιο σοκαριστικές θεραπείες που έγιναν ποτέ στον κόσμο της Ιατρικής;

Σύμφωνα με το reader’s digest και τον ιστορικό David Wootton,οι γιατροί κατά διαστήματα έχουν επικαλεστεί εκκεντρικές θεραπείες και φάρμακα, που ευτυχώς σήμερα έχουν αποποιηθεί.

Αναζωογονητικό ποδόλουτρο με τζίντζερ

Τι πιο ωραίο μετά από μια πολύ κουραστική μέρα από ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. 

Οι κλειδαριές της αγάπης

Φαίνεται ότι οι κλειδαριές δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να διαφυλλάξουμε την ασφάλειά μας. 

Αποφασιστικότητα από όλες τις πλευρές διαπιστώνει ο Ντάουνερ

Διαπιστώνεται αποφασιστικότητα και από τις δύο πλευρές στην Κύπρο όσο και από την Ελλάδα και την Τουρκία, δήλωσε την Πέμπτη ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Υπέρ της κρατικής Τράπεζας Αναπτύξεως ο ΔΗΣΥ

Την ανάγκη δημιουργίας κρατικής Τράπεζας Αναπτύξεως για να επιλυθεί το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας ότι είναι κάτι που η Κυβέρνηση μελετά πάρα πολύ θετικά.

Τα Μητρο-γκολ που ξανακάνουν το ποδόσφαιρο απλό

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον Κώστα Μήτρογλου, τον εκτελεστή που αποφάσισε τον νικητή στο ματς των Βρυξελλών.

Βουλή: Ειδική άδεια και για την εξαγωγή κυνηγετικών ή αθλητικών όπλων

Θα χρειάζεται ειδική άδεια για την εξαγωγή πυροβόλων όπλων, μερών, εξαρτημάτων και πυρομαχικών για μη στρατιωτική χρήση, κυρίως κυνηγετικών και αθλητικών όπλων, μετά τη σημερινή χωρίς καμία ένσταση έγκριση από τη Βουλή σχετικών εναρμονιστικών νομοθετικών κανονισμών.

Ερτούγ: Την κοινή ανακοίνωση συζητήσαμε με Μαυρογιάννη

Συνέχισαν την Πέμπτη την εργασία πάνω στην αναμενόμενη κοινή ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά τη συνάντηση των ηγετών που προγραμματίζεται εντός του Οκτωβρίου, δήλωσε ο σύμβουλος του Τ/κ ηγέτη, Οσμάν Ερτούγ, μετά τη συνάντησή του με το διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη, που διήρκησε μιάμιση και πλέον ώρα.

Τι σημαίνει αν έχεις μικρά δάχτυλα ή μικρά αυτιά;

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE
 MicrosoftInternetExplorer4
Τελικά το μέγεθος έχει σημασία και μπορεί να υποδηλώνει πράγματα που δεν φανταζόσασταν. 

ATP - Μεγάλος στόχος το Masters Cup

Ένα επιχείρημα που θα τον βοηθήσει να σταθεί ακόμη πιο δυνατά στην κουβέντα για τον G.O.A.T, θέλει να προσθέσει στο debate ο Ράφαελ Ναδάλ και δεν είναι άλλο απ'τον τίτλο στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου, που είναι το μοναδικό σημαντικό τρόπαιο που λείπει απ'την φανταστική συλλογή του Ισπανού.

Το «καταραμένο» νησί της Ιταλίας!

Το νησάκι Gaiola βρίσκεται στον κόλπο της Νάπολης, στην καρδιά του ομώνυμου Underwater Park, μια προστατευόμενη περιοχή περίπου 42 εκταρίων. 

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Εκεί οδηγούσαν τα πράγματα και όντως το ΔΣ του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχή της Κύπρου από το διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον 2014.

Επταήμερη κράτηση στους Ζανέττου, Αλέκου και Ιωακείμ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διατάγματα επταήμερης κράτησης εναντίον των Βενιζέλου Ζανέττου, του Χρίστου Αλέκου και του Αντώνη Ιωακείμ για την υπόθεση της αγοράς τ/κ τεμαχίου γης από το Ταμείο Συντάξεως της CYTA στη Δρομολαξιά.

Αντίποινα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα

Η Ουάσιγκτον απευλαύνει τρεις διπλωμάτες της Βενεζουέλας, μετά την απόφαση του Καράκας να απελάσει τρεις υψηλόβαθμους Αμερικανούς διπλωματικούς αντιπροσώπους, κατηγορώντας τους για συνεργασία με την αντιπολίτευση με σκοπό το «σαμποτάζ» της οικονομίας της χώρας.

Ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία

Υπό τη σκιά σοβαρών ερωτημάτων και πολλών «γιατί» γράφτηκε χθες ο επίλογος της ανείπωτης οικογενειακής τραγωδίας στη Λεμεσό, όπου κηδεύτηκε η 27χρονη Γεωργία Γεωργίου, θύμα του 32χρονου συζύγου της Παντελή Χαριλάου.

Για πλαστογραφία & κατοχή κροτίδων κατηγορείται η Θ.Σκορδέλη

 
Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΚΩΤΟ: O Tim Burton «τα φοράει» στην Helena Bonham Carter!

Μπορεί ο Tim Burton να είναι δώδεκα χρόνια ζευγάρι με την ηθοποιό Helena Bonham Carter, και μαζί να έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, αλλά ο σκηνοθέτης φαίνεται πως άρχισε να… τσινάει.

Απερίγραπτα καρφώματα στην υπόθεση CYTA - Δικηγόρος Χ. Αλέκου: Σκευωρίες Αστυνομίας και Ρ. Ερωτοκρίτου εις βάρος του ΑΚΕΛ!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά την αντεξέταση του μάρτυρα της Αστυνομίας ο δικηγόρος του Χρίστου Αλέκου, κ. Γιαννάκης Θωμά. Ειπώθηκαν κατηγορίες που αγγίζουν βασικούς θεσμικούς πυλώνες του κράτους, όπως η Αστυνομία και ο βοηθός Γενικού Εισαγγελέα.

Ξέχασαν βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε, στην Αυστραλία

Ενα 11μηνων αγοράκι πέθανε αβοήθητο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, πιθανότατα επειδή ...ξεχάστηκε εκεί.

Βάλε σκίσιμο κι εσύ, μπας και μοιάσεις στη... Γαρμπή!

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά καλή μου φιλενάδα, γι’ αυτό άσε το σκίσιμο δεν «πιάνει» στην Ελλάδα!

Σοβαρά επεισόδια διαδηλωτών και Αστυνομίας στο Μεξικό

Συγκρούσεις μεταξύ ομάδων διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων σημάδεψαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης το τέλος μιας παρέλασης χιλιάδων ανθρώπων στην Πόλη του Μεξικού για να τιμηθεί 45η επέτειος από τη σφαγή δεκάδων φοιτητών σε διαδήλωση το 1968.

Συντριβή μικρού αεροσκάφους στη Νιγηρία

Άγνωστη η τύχη των είκοσι επιβαινόντων

Μικρό αεροσκάφος με 20 επιβαίνοντες κατέπεσε και συνετρίβη σήμερα στον τερματικό σταθμό εσωτερικών πτήσεων του αεροδρομίου του Λάγος στη Νιγηρία, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Πιο ενωμένοι από ποτέ»

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ καλεί τον κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στο Τσίρειο Στάδιο και να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ.

Κλήση στην Εθνική πήραν Εφραίμ και Χάρης

Για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Ισλανδία εκτός έδρας και την Αλβανία εντός κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώργος Εφραίμ και Χάρης Κυριάκου. Οι πράσινοι βρίσκονται ανάμεσα στους 24 παίκτες που κάλεσε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής για αυτούς τους δύο αγώνες. Ο Γιώργος και ο Χάρης θα λείπουν από τις προπονήσεις της ομάδας μας από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, όταν και θα ενσωματωθούν με την Εθνική, μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου που δίνει η Κύπρος τον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Νεοφύτου: Οι ενεχόμενοι σε σκάνδαλα να επιστρέφουν τα χρήματα

Πρόταση νόμου που τροποποιεί τον περί Ποινικού Κώδικα Νόμο θα καταθέσει σήμερα στη Βουλή ο ΔΗΣΥ προκειμένου οι ένοχοι οικονομικών σκανδάλων που αποδεδειγμένα πήραν χρήματα που δεν τους ανήκουν, να μην πηγαίνουν μόνο φυλακή αλλά να είναι υποχρεωμένοι να επιστέφουν τα χρήματα.

Με... περσινό παπούτσι – αντιγραφή βγαίνει η celebrity «καυτή»

Τι να σου κάνει το κορίτσι, όταν άλλοι του λένε τι να φορέσει; Έβαλε παπούτσι και περσινό και... αντιγραφή και νόμιζε πως ήτανε του στυλ η επιτομή!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, που πήγε στα εγκαίνια καταστήματος ρούχων με εκκεντρικό τακούνι, όμως, εμένα μου ‘κανε τα νεύρα μου «κουδούνι».



Βλέπεις, εκτός από showbitch, είμαι και fashionista, οπότε θα σου πω τα πάντα για πατούμενο που πήρε η ξανθιά από τον στυλίστα: της Patricia Filed είναι το τακούνι και κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν, έναντι περίπου 55 ευρώ.

Και επειδή κάτι παραπάνω ξέρω εγώ, το εν λόγω παπούτσι -όταν κυκλοφόρησε- προκάλεσε ποικίλα σχόλια: βλέπεις, θυμίζει πολύ τα «Gun Heels» της Chanel, που βγήκαν το 2009!



Source : http://www.star.gr

Η Άγκυρα βλέπει εξελίξεις στο Κυπριακό

Με μια νέα επίσημη τοποθέτηση, το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών επισημάνει ότι πλέον έχει αρχίσει μια νέα περίοδος στο Κυπριακό. Οι πληροφορίες, οι οποίες φτάνουν από την Άγκυρα στην www.kathimerini.com.cy αναφέρουν ότι το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει σχηματίσει πολύ θετικές εντυπώσεις για το πρόσωπο και το έργο του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών.

ΡΕΑΛ - Ο σκληρός τραυματισμός του Πέπε (pics & video)

Δείτε τον σκληρό τραυματισμό του Πέπε στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Κοπεγχάγη που είχε ως αποτέλεσμα να του γίνουν άμεσα ράμματα στο κεφάλι εντός αγωνιστικού χώρου.

Εκτός συνομιλιών το αέριο

Αν παρεισφρήσει στις διαπραγματεύσεις, ενδέχεται να τις τινάξει στον αέρα, εκτίμησε ο Πρόεδρος
Ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να αξιοποιήσουμε εποικοδομητικά τον ρόλο μας στην περιοχή, μετατρέποντας τις φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ σε στρατηγικές, χωρίς αυτό να γίνεται εις βάρος των καλών μας σχέσεων με τρίτες χώρες

Τόνι Σαβέφσκι: «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι υπό αμφισβήτηση»

Την καθιερωμένη του διάσκεψη Τύπου, παρέθεσε ο Τόνι Σαβέφσκι, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με αντίπαλο την Αλκή.

Πάνω από 19.000 οι νέες αιτήσεις μελών στο ΔΗΚΟ

Πάνω από δεκαεννιά χιλιάδες είναι οι νέες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για εγγραφή μελών του ΔΗΚΟ, η διαδικασία υποβολής των οποίων έληξε την Τετάρτη, όπως δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, Φύτος Κωνσταντίνου.

Μπήκε στα κεντρικά της αστυνομίας και δε βγήκε ποτέ

Κατηγορίες κατά δέκα αστυνομικών για βασανιστήρια και φόνο
Δέκα αστυνομικοί στη Βραζιλία κατηγορούνται για το βασανισμό και το φόνο 47χρονου εργάτη και την εξαφάνιση της σορού του.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - «Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν επεισόδια»

Την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΟΚ δίνει «μάχη» κόντρα στην UEFA για να μειωθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε για τους υπεράριθμους οπαδούς που βρέθηκαν στην Τούμπα για τον αγώνα με την Σάλκε, οι οπαδοί του δεν δείχνουν να βοηθούν με την στάση τους.

ΥΠΑΜ: Είναι εφικτή μείωση της θητείας στην ΕΦ

Ριζοσπαστικές αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις πριν το τέλος του έτους προανήγγειλε ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου. Ανέφερε ότι μέσα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό θα καταστεί εφικτή και η μείωση της στρατιωτικής θητείας.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (vid)

Δείτε το video της Adidas, με πρωταγωνιστές του Γιάνκοβιτς, Μπατίστ και Γκιστ: