Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ATP - Τούρμπο πρεμιέρα για Τόμας

Eκδίκηση για την ήττα του στα προημιτελικά του Chennai Open στις αρχές της χρονιάς, πήρε ο Τόμας Μπέρντιχ απ'τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα με τον Τσέχο να φτάνει άνετα στην straight sets νίκη επί του Ισπανού, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο indoor τουρνουά Thailand Open της Μπανγκόκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σ. Μυλωνάς: «Στηριζόμαστε σε εσάς»

Σε εξέλιξη είναι το γκάλα dinner της Ομόνοιας με την προσέλευση του κόσμου να είναι ικανοποιητική πάρα το ότι προηγήθηκε το απόγευμα. Έχει αρχίσει και η δημοπρασία.

Επίσκεψη Τζον Κέρι στη Λευκωσία

Την πρόθεσή του να επισκεφθεί τη Λευκωσία, στο πλαίσιο της διαφαινόμενης έντονης ενεργοποίησης των ΗΠΑ για λύση του Κυπριακού, εξέφρασε ο Αμερικανός υπ. Εξωτερικών Τζον Κέρι στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιαδη, σε σύντομη συνομιλία που είχαν την Τρίτη το βράδυ τστη Νέα Υόρκη.

OMG: ΓΑΜΠΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα. Ένας άνδρας πιάστηκε στα χέρια με τα πεθερικά του.

Φωτίου: Φίλες χώρες όπως η Κίνα μπορούν να βοηθήσουν στη ανάκαμψη

Η Κύπρος, εν μέσω οικονομική κρίσης, προσβλέπει σε φίλες χώρες, όπως η Κίνα, για να βοηθήσουν στην ανάκαμψή της, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, στην ομιλία του με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Κίνας, την 1η Οκτωβρίου.

Κύπρος: Πάνω από 700 περιστατικά καταδίκης για παιδοφιλία ( VIDEO)

Δραματική μορφή προσλαμβάνουν οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων. Τα νομοθετικά κενά γι' αντιμετώπιση της παιδοφιλίας μεγαλώνουν το πρόβλημα, ενώ σχεδόν όλοι όσοι καταδικάστηκαν για παιδοφιλία, αποφυλακίστηκαν πρόωρα, λόγω, πολύ καλής υμπεριφοράς. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα εργοδοτούνται σε χώρο που έχει σχέση με παιδιά.

Νομοθεσία «ασπίδα» στην εκποίηση κατοικίας προωθούν τα κόμματα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, με όλες τις κοινοβουλευτικές πλευρές να συγκλίνουν, ετοιμάζει νομοθεσία με την οποία θα δώσει το δικαίωμα προσφυγής σε όσους οφειλέτες σε τραπεζικά ιδρύματα «δεν τα βρουν» σε διακανονισμό με την τράπεζα στην οποία χρωστούν, να καταφεύγουν στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος αναστολής πληρωμών με επιτόκιο που θα αποφασίζει το Δικαστήριο.

League Cup: Στους «16» Τότεναμ, Τσέλσι & Σίτι

Η Τότεναμ νίκησε με 4-0 την Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 την Γουίγκαν και η Τσέλσι με 2-0 την Σουίντον, έτσι προκρίθηκαν στους "16" του League Cup. Απέκλεισε την Έβερτον η Φούλαμ.

Πρέμιερ Λιγκ - Arsenal - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γουόλκοτ

Πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έχει αποκομίσει στην κοιλιακή χώρα ο Θίο Γουόλκοτ! Μάλιστα, θα χειρουργηθεί στη Γερμανία, την Τετάρτη και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Φυσικά, χάνει και τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Στίβος - Ντοπέ εφτά αθλητές

Τι κι αν η ΙΑΑF είχε προαναγγείλει αυστηρούς ελέγχους, κάποιοι αθλητές δεν έδωσαν σημασία και έτσι εφτά από αυτούς βρέθηκαν «θετικοί» σε απαγορευμένες ουσίες.

Ποιος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής συμμετέχει σε γκέι πορνό [εικόνες]

Στροφή στον ερωτικό κινηματογράφο έκανε ένας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ο οποίος είδε την τηλεοπτική του καριέρα να μην έχει την πορεία που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Jude Law: Έβαλε 13 κιλά και τρέχει γυμνός στα χωράφια! - VIDEO


Την καλύτερη διαφήμιση για την νέα του ταινία έκανε ο σέξι Χολιγουντιανός ηθοποιός!

Πουλήθηκε χρυσό iPhone 5S για $10.000 (!)

Η Apple επιβεβαίωσε και επίσημα ότι το iPhone 5S είναι sold out με το χρυσό μοντέλο να έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές αλλά και σπάνιο για να αποκτήσει κανείς. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LOOK της Ελένης Φουρέιρα!!! (PHOTOS)

Μετά από έναν χωρισμό οι γυναίκες συνήθως ξεσπούν στα μαλλιά τους. Έτσι και η Ελένη Φουρέιρα μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Πελέκη αποφάσισε να κάνει άλλη μία αλλαγή στο look της.

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στο Πακιστάν, σύμφωνα με αξιωτούχο

Πάνω από 40.000 σπίτια υπέστησαν ζημίες, ενώ οι πληγέντες ξεπέρασαν τους 300.000

Του «κάρφωσαν» τη μύτη στο… μέτωπο! [εικόνα]

Σε μία περίεργη διαδικασία ιατρικής αποκατάστασης βρίσκεται ένας Κινέζος στο μέτωπο του οποίου μεγαλώνει μία καινούρια… μύτη!

Αρχιεπίσκοπος: ΑΚΕΛ και Διοικητής προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα

Λευκωσία: Σκληρή γλώσσα κατά του ΑΚΕΛ, του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, χρησιμοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μόγιες: «Χρειαζόμαστε δύο μεταγραφές»

Ήταν κοινό μυστικό, ήρθε να το επιβεβαιώσει και ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε πως μετά την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς, θεωρείται άκρως απαραίτητη η απόκτηση ενός με δύο ποιοτικών παικτών, οι οποίοι θα μπορούν άμεσα να κάνουν τη διαφορά.

Ομόνοια: Έγινε του… Τόνι

Θέμα παραμονής ή όχι του Τόνι Σαβέφσκι τέθηκε στη χθεσινή (25/ 09) συνεδρία της Ομόνοιας.

Ενέργειες για την ασφάλεια

Σε πολλά ταμπλό ενεργοποιούνται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η συνομολόγηση συμφωνίας με το Ισραήλ για την ενεργειακή ασφάλεια, ενώ θετικά διακείμενοι παρουσιάζονται και οι Ιταλοί για συνεργασία

ΑΕΛ: Με εμπόδια ξεκίνησε η προετοιμασία για Ομόνοια

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λίτο Βιντιγκάλ, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, για το κυριακάτικο (29/ 09) ντέρμπι με την Ομόνοια στο κεκλεισμένων ΓΣΠ.

WOW - Αποφοίτησε από το λύκειο στα 99

Στα 99 χρόνια της κατόρθωσε να πάρει απολυτήριο λυκείου μια γυναίκα στην Αϊόβα των ΗΠΑ, προσπαθώντας να τα καταφέρει για πολλές δεκαετίες.

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΤΣΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ & ΤΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ

Μία αγωγή που κατατέθηκε πριν από λίγο καιρό από τον Γιάννη Λάτσιο κατά της Ελένης Μενεγάκη, βγάζει στο φως μια άγνωστη πτυχή της σχέσης τους.

Παρολίγον φόνος για τα... κρεμμύδια

Ένας ιδιοκτήτης υπαίθριας καντίνας στη βόρεια Ινδία τη γλίτωσε... παρά τρίχα όταν ένας πελάτης του εξοργίστηκε επειδή η ομελέτα του δεν είχε αρκετά κρεμμύδια και τον πυροβόλησε.

Καταδικάστηκε ο άνεργος πατέρας που έκλεψε μαρκαδόρους

Ο άνεργος πατέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη για την κλοπή ενός πάμφθηνου κουτιού με μαρκαδόρους που είχε ανάγκη το παιδί του για το σχολείο, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο στο εδώλιο του οποίου κάθισε χωρίς δικηγόρο.

Η Σάσα Μπάστα επιστρέφει και τρελαίνει κόσμο

Η Σάσα Μπάστα επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Caramela,
με το μπούστο της, τις χειλάρες της, το σεξαπίλ της, τα όλα της βρε παιδί μου.

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ SHOWBIZ - Ο ΦΟΥΡΛΑΣ ΞΑΝΑ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ

Ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου είναι ο Λουκάς Φουρλάς.... Η Ηλέκτρα Φωτιάδου έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί το δεύτερο παιδί της οικογένειας της με τον Λουκά Φουρλά, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χαμός στο You Tube: Βίντεο με... UFO στη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου!

Πέρασε ένα UFO τη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου και μάλιστα πήγαινε στην Πάτρα;


Πλήρης επιβεβαίωση για εμπλοκή κομματικών στελεχών στο σκάνδαλο CYTA - Προφυλάκιση 8 ημερών για Κιττή και αδελφούς Σουρουλλά

- Στις Κάννες βρίσκεται ο καταζητούμενος Ορέστης Βασιλείου;
- Εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψής του
- Εκ μέρους του Ορ. Βασιλείου του εμφανίστηκε ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης
- Φανερά καταβεβλημένος ο Στ. Κιττής
- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας στο χώρο του Δικαστηρίου


Κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν την Τρίτη υπάλληλοι τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής.

iOS 7, μικρές χρήσιμες συμβουλές

Το iOS 7 αποτελεί γεγονός εδώ και λίγες μέρες με ανανεωμένη εμφάνιση και αρκετές νέες λειτουργίες. 

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Οριστικά στη Β' κατηγορία

Με επιστολή της στην ΚΟΚ, την οποία κοινοποίησε και στα ΜΜΕ, η διοίκηση της ΕΝΑΔ γνωστοποίησε την απόφαση όπως συμμετάσχει στην Β’ κατηγορία τη νέα σεζόν, λόγω οικονομικού. Μέσω της επιστολής ζητά απ’ την Ομοσπονδία όπως της παραχωρηθεί η άδεια να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Ανδρών / Εφήβων Β’ κατηγορίας.

ATP - Μάρκος και Σταν ξανά αντιμέτωποι

Λίγες εβδομάδες μετά το συναρπαστικό τους ραντεβού στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, Μάρκος Παγδατής και Στάνισλας Βαβρίνκα θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι, αυτή τη φορά για το 2ο γύρο του Malaysian Open, μετά τη straight sets νίκη του Κύπριου επί του Κάρλος Μπέρλοκ την Τετάρτη στην Κουάλα Λουμπούρ.

Πρόταση Αναστασιάδη ή αξίωση της Άγκυρας;

Ερτούγ: Ήταν δική μας επιθυμία η νέα διαδικασία
Θολό τοπίο, με τον συνομιλητή Ανδρέα Μαυρογιάννη να μη φαίνεται να συμφωνεί με την εμπλοκή της Ελλάδας στην όλη διαδικασία


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Γ. Μερκής: «Κάτω το κεφάλι»

Ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μερκής.

Αισιόδοξος ο Μαυρογιάννης για το Κυπριακό παρά τις δυσκολίες

Οι επόμενες εβδομάδες είναι αρκετά κρίσιμες, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, δηλώνοντας ωστόσο αισιόδοξος ότι μπορούμε να πετύχομε και τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξουν «ξεκάθαρα και απτά» αποτελέσματα στην πρώτη συνάντηση των ηγετών.

Πώς να διώξετε τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα

Το ρίξατε λίγο παραπάνω έξω χτες το βράδυ ή ξενυχτήσατε στη δουλειά και σήμερα το πρωί 2 μεγάλοι μαύροι κύκλοι κάνουν παρέα στα μάτια σας;

Έβαλαν χειροπέδες σε 77χρονο που έδεσε και έσερνε τον σκύλο του με το αυτοκίνητο!

Ο 77χρονος κατηγορείται για κακοποίηση ζώου, συνελήφθη στον Πύργο Ηλείας.

Τα λιγότερο ελκυστικά σώματα των celebrities

Ένα Top 18 από την ανάποδη!
Την ώρα που το καλοκαίρι προσεγγίζει το αμετάκλητο τέλος του και οι διασημότητες εγκαταλείπουν σιγά-σιγά τις παραλίες της οικουμένης (και τα μπικίνι τους φυσικά!), μπορούμε πια να το πούμε με σχετική ασφάλεια: αυτά τα σώματα δεν θα μας λείψουν.

Ανεμοστρόβιλος στην κατεχόμενη Μεσαορία χθες

Ανεμοστρόβιλος που έτρεχε με ταχύτητα 70-80 χλμ την ώρα έκανε την εμφάνισή του χθες στην κατεχόμενη Μεσαορία.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Στ. Κιττής – Η διαδικασία θα συνεχισθεί μετά το διάλειμμα στις 11:45 - VIDEO

- Αφίχθη ενώπιον του Δικαστηρίου ο Στ. Κιττής καθώς και οι αδελφοί Σουρουλά
- Στις Κάννες βρίσκεται ο καταζητούμενος Ορέστης Βασιλείου;
- Εκ μέρους του Ο. Βασιλείου του εμφανίσθηκε ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης
- Δικάζει την υπόθεση η Δικαστής Αλεξία Λυκούργου
- Φανερά καταβεβλημένος ο Στ. Κιττής
- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας στο χώρο του Δικαστηρίου


Ο πύργος του διαβόλου

Ο περίεργος αυτός γεωλογικός σχηματισμός βρίσκεται στην πολιτεία Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ και έχει πάρει το όνομά του από τον τεράστιο όγκο του που τον κάνει να ξεχωρίζει εύκολα από τον περιβάλλοντα χώρο.

Γιορτή της ζιβανίας και του παλουζέ στον Πολύστυπο

Η εκδήλωση "Μαδαρή - Μάνα Γη" πραγμαγτοποιείται για πρώτη φορά στο εξαιρετικής αισθητικής "Πολιτιστικό Κέντρο" του χωριού

Η Beyonce στο αεροδρόμιο φοράει μόνο τις κάλτσες της

Είναι πάμπλουτη, είναι κούκλα, είναι τραγουδίστρια, είναι μάνα, είναι στιλάτη, μα πάνω από όλα είναι απλή. 

Πακιστάν: Το νησί που...γέννησε ο μεγάλος σεισμός – (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ο μεγάλος σεισμός που χτύπησε χθες το Πακιστάν έγινε αιτία για να μετακινηθεί ένα κομμάτι Γης, ενώ από τη δόνηση σκοτώθηκαν 208 άνθρωποι και δημιουργήθηκε ένα καινούριο νησί, στη νότια πλευρά της χώρας.


Πλαστική σε 14χρονη χωρίς αυτί

Με επιτυχία στέφθηκε η πλαστική επέμβαση στην Κύπρο, σε κορίτσι ηλικίας 14 χρονών, το οποίο είχε γεννηθεί χωρίς το εξωτερικό αριστερό αυτί.

Φρίκη! Πέντε ανήλικοι, βίασαν 13χρονη μαθήτρια στη Λεμεσό

- Πέντε ανήλικοι, βίασαν ομαδικά την 13χρονη μαθήτρια
- Την απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν βίντεο με τις πράξεις τους
- Εντάλματα και για τους 5

WTA - Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα

Το άστρο της Ευγενί Μπουσάρ συνεχίζει να λάμπει στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου. Η 19χρονη Καναδή, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σλόαν Στίφενς στο 2ο γύρο του Pan Pacific Open, την Τετάρτη έβγαλε εκτός συνέχειας και το Νο6 του ταμπλό, Γέλενα Γιάνκοβιτς παίρνοντας πανάξια πρόκριση στα προημιτελικά της Premier
5 διοργάνωσης.


Δεν μας τα λέει καλά ο Βενιζέλος...

Δεν θα έχει εμπλοκή η Ελλάδα, δηλώνει
Το Κυπριακό θα το λύσουν οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι, τονίζει ο Γκιουλ και βγάζει την Τουρκία έξω από τη διαδικασία