Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Διώχνουν ενοικιαστές από τον πεζόδρομο της Λήδρας

Καταστηματάρχες στους πεζόδρομους Λήδρας - Ονασαγόρου, οι οποίοι κρατήθηκαν στην περιοχή για δεκαετίες φυτοζωώντας στην κυριολεξία, τώρα που άρχισε η ανάπτυξη της περιοχής δέχονται έντονες πιέσεις για να εγκαταλείψουν τα καταστήματα που νοικιάζουν.

Εννέα επαγγέλματα που παρά την κρίση έχουν μέλλον

Η διεθνής οικονομική κρίση δεν έχει επιφέρει αλλαγές μόνο στα οικονομικά και εργασιακά θέσμια για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. 

Έσβησε το ερωτικό της πάθος ασελγώντας σε σκύλο – Νεκρό το άμοιρο ζώο!

Συγκλονισμένη είναι η Νάξος από ένα απίστευτο συμβάν που διαδραματίστηκε σύμφωνα με το... radar στο νησί και αποτελεί κοινό μυστικό των κατοίκων αλλά κανείς δεν το αποκαλύπτει..

Πτυχίο Προσκόπου Δημοκρατίας σε 310 νέους και νέες που το έχουν «κατακτήσει»

Σε μια σεμνή τελετή που θα λάβει χώρα στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου την Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Υψηλός Προστάτης του Σώματος Προσκόπων Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης, θα απονέμει το Πτυχίο Προσκόπου Δημοκρατίας σε 310 νέους και νέες που το έχουν «κατακτήσει» κατά τις χρονιές 2011, 2012 και 2013.

Πράσινη λίμνη για… έξι μήνες το χρόνο!

Η Green Lake βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Hochschwab στην Αυστρία. Το περίεργο με αυτή τη λίμνη είναι ότι δημιουργείται μόνο για έξι μήνες το χρόνο.


Η Κύπρια που αναστάτωσε το instagram με τη φωτογραφία της στην παραλία

Συνεχίζει τις διακοπές της και ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν… Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια από τις παραλίες της Λεμεσού, όπου λατρεύει να κάνει τα μπάνια της…

Τερατογένεσης στην Νέα Ζηλανδία! - ΦΩΤΟ

Ένας κτηνίατρος στη Νέα Ζηλανδία αντίκρυσε το πιο περίεργο πλάσμα που έχει δει στην καριέρα του...

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ KARDASHIAN

Εξαφανισμένος εδώ και τρεις μέρες! Τον γύρο του ξένου Τύπου κάνει εδώ και μερικές ώρες η «περίεργη» εξαφάνιση του άντρα της Khloe Kardashian!

Κι όμως έγινε μητέρα από τα 5 της χρόνια! - ΦΩΤΟ

Η μόλις πέντε χρονών Lina Medina η οποία ζούσε.. σε ένα χωριό στις Άνδεις, στην ηλικία μόλις των πέντε ετών άρχισε να αποκτά πολύ μεγάλη κοιλιά.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Δεν μας παρατάς κύριε Πρόεδρε…»

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει από τις διακοπές της στην Ιταλία κι άρχισε «δουλειά» κάνοντας αντιπολίτευση και μέσω διαδικτύου…

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Στα σενάρια πολέμου και επέμβασης εναντίον της Συρίας, εμπλέκει την Κύπρο η βρετανική εφημερίδα «The Sunday Times».

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ SHOWS

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και μάλιστα απάνθρωπο και αντιεπαγγελματικό έχει ξεσπάσει στο χώρο του μόντελιγκ στη Κύπρο...

ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Έφεση κατέθεσαν σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη, ο οποίος, με απόφαση που εξέδωσε την περασμένη Τετάρτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, θα παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές ως κατηγορούμενος στη γνωστή υπόθεση του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Κυκλοφόρησε το video προώθησης του νέου Mac Pro! - VIDEO

Η διάθεση του κορυφαίου υπολογιστή της Apple ξεκινά το φθινόπωρο.

Αίσχος: Αγριάνθρωπος ξυλοφόρτωσε αστυνομικίνα – Εμπόδισε να ελέγξει τη Βιετναμέζα μνηστή του!

-Αψυχολόγητα ο 31χρονος Ελληνοκύπριος την έσπρωξε βίαια στο δρόμο
-Η εν υπηρεσία γυναίκα αστυνομικός χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα
-Αυτόπτες μάρτυρες τον κατονόμασαν στις Αρχές καθώς ο ίδιος είχε τραπεί σε φυγή

Ταϊλάνδη: Πρόσκρουση ημιφορτηγού σε σταθμευμένη νταλίκα

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα στην Ταϊλάνδη όταν το ημιφορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με σταθμευμένη νταλίκα, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

'Επαθε αμόκ μέσα στο λεωφορείο και άρχισε να μαχαιρώνει επιβάτες

Κρατώντας ένα μαχαίρι σκόρπισε τον τρόμο μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Chengdu της Κίνας, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 11.

Σύνταξη στα 50 για 400.000 δημοσίους υπαλλήλους

Αλώβητοι από τις σαρωτικές αλλαγές
Σύνταξη στα 50 και μάλιστα χωρίς να επηρεάζονται από τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του ποσού, ακόμη και αν αποχωρήσουν και μετά το 2015, κατοχυρώνουν 400.000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι, άνδρες και γυναίκες.

Κλειδώνει η λίστα κινητικότητας (απολύσεις).

Τα ονοματεπώνυμα περίπου 8.000 δημοσίων υπαλλήλων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα θα οριστικοποιηθούν κατά την συνεδρίαση του κυβερνητικού οργάνου μεταρρύθμισης στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επικίνδυνα παιδικά παιχνίδια στην αγορά

Τρία παιχνίδια που κυκλοφορούν στις αγορές κρατών μελών της ΕΕ και πιθανώς και στην Κύπρο, παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών, και κυρίως των παιδιών, επισημαίνει η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών.

Αύριο η Επ. Οικονομικών για την εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων

Συνεχίζει αύριο η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών την εξέταση νομοθετημάτων για την εξυγίανση πιστωτικών και άλλων ιδρυμάτων, σε έκτακτη συνεδρία της στην οποία έχουν προσκληθεί να παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης και ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης.

Τίτλοι τέλους για τον Φέντερερ;

Ποιος θα σταματήσει τον Ραφαέλ Ναδάλ; Το ερώτημα αυτό αιωρείται πάνω απ’ τα κορτ με σκληρή επιφάνεια του Φλάσινγκ Μίντοους στη Νέα Υόρκη, όπου τη Δευτέρα αρχίζει το τέταρτο και τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς, το Αμερικανικό Οπεν. 

Korres Project 4: Ένα 100% ελληνικό αυτοκίνητο

Το πολύ σε τρεις μήνες η ομάδα που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου -για την ώρα ονομάζεται «Korres Project 4», από το όνομα του δημιουργού του- θα έχει ολοκληρώσει μια δουλειά που φαντάζει απίστευτη για δύο λόγους. 

Το kitesurfing τον πήρε στα βαθιά

Όλα τα διαθέσιμα μέσα διάσωσης χρησιμοποιήθηκαν χθες βράδυ για τη διάσωση από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Λεμεσού 42χρονου ελληνοκύπριου, ο οποίος ασχολείτο με το άθλημα kitesurfing

Η σημασία του ύπνου για τον ανθρώπινο οργανισμό

Αν έχετε σκεφτεί κατά καιρούς να κόψετε μια ώρα από τον ύπνο σας για να προλάβετε να κάνετε μια ακόμα δουλειά μέσα στην ημέρα ή να διαβάσετε ένα επιπλέον κεφάλαιο από το βιβλίο που τόσο σας αρέσει, τότε πραγματικά θεωρείτε ότι όταν κοιμάστε χάνετε χρόνο.

Μικρές καθημερινές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

Το καλοκαίρι σε λίγο τελειώνει και από Σεπτέμβρη καλό θα ήταν να θέσουμε νέους στόχους και να μπούμε σε πρόγραμμα.

Ξέφυγε ΠΑΛΙ! Βγήκε με το στρινγκ στη σκηνή η Lady Gaga! Φωτογραφήθηκε με φαν της χωρίς να ντυθεί!

Τα MTV awards είναι πάντα μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά! Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών γίνονται θέμα συζήτησης και -ειδικά- οι γυναίκες, συναγωνίζονται η μία την άλλη, στο ποιά θα φωτογραφηθεί περισσότερο...

10 ζώα που... κάνουν καλό στην υγεία του ανθρώπου!

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύτιμος σύντροφος μπορεί να είναι ένα ζώο για τον άνθρωπο. Καιρός να μάθουμε και τις... θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Δείτε τα νέα μυστήρια αγρογλυφικά που βρέθηκαν (pics)

Νέα περίεργα αγρογλυφικά και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους προβληματίζουν τους ανθρώπους στη Βρετανία

Η καλύτερη και η χειρότερη ημέρα για σεξ

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...Άν υπάρχει ο χρόνος και η όρεξη σίγουρα κάθε ήμερα είναι καλή για ερωτική συνεύρεση με το έτερο ήμισυ.

Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.Η νέα μόδα

Αξεσουάρ μόδας ή μια ανησυχητική τάση;
Μια νέα μόδα που κατακτά όλο και περισσότερες νεαρές γυναίκες στην Αμερική αλλά και σε χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και δειλά εμφανίζεται και στην Ελλάδα, είναι το λεγόμενο χάσμα μηρού.

Στρινγκ ή κάτι πιο συντηρητικό;

Χρόνο με το χρόνο οι σχεδιαστές μικραίνουν και στενεύουν το μέγεθος των γυναικείων εσωρούχων ώστε να είναι πιο ελκυστικά και να αποκαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα..

Ορεινά θαύματα της ελληνικής φύσης!

Μέρη που η ανθρώπινη εφευρετικότητα υποκλίνεται στη μεγαλοπρέπεια της φύσης, εκεί που ίδια δημιούργησε φυσικά καλλιτεχνήματα εντυπωσιακής ομορφιάς.

Ποδηλατάδα για… πολύτεκνους!



Είναι μητέρα έξι παιδιών και ζει στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, «απολαμβάνοντας» μια δύσκολη καθημερινότητα, όπως, άλλωστε, οι περισσότερες μητέρες στον κόσμο, και μάλιστα οι πολύτεκνες. «Ποτέ μου δεν αγαπούσα το αυτοκίνητο και προτιμούσα το ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου», λέει η 34χρονη Emily Finch.

Ασυνήθιστες σκηνές για κάμπινγκ!

Είναι ένα είδος διακοπών με πολλούς φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο και συνήθως μια οικονομική εναλλακτική στα ξενοδοχεία. 

Πυροβολώντας μέσα στο νερό!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πείραμα από τον ειδικό στα όπλα Andrew Tuohy, ο οποίος πυροβολεί με πιστόλι μέσα σε πισίνα και καταγράφει το εγχείρημα με κάμερα υψηλής ταχύτητας.

Δύο μήνες στο Νοσοκομείο Κυπερούντας, η αστυνομικός με φυματίωση

Για δύο μήνες θα παραμείνει στο Νοσοκομείο της Κυπερούντας, 30χρονη αστυνομικός που προσεβλήθη από φυματίωση.

Τραγικό και άδικο – Ξεψύχησε 6χρονο αγγελούδι μπροστά στους γονείς του

- Ξύπνησε, έκανε εμετό και λιποθύμησε
- Μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς του σε ιδιωτικό ιατρείο
- Το άτυχο αγοράκι «έσβησε» λίγο αργότερα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Απόδραση ενός εκατομμυρίου κατσαρίδων από εκτροφείο

Πέντε επιθεωρητές από την υπηρεσία αντιμετώπισης ασθενειών βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να σκεφτούν τρόπο να τις εξοντώσουν