Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πριμέρα Ντιβιζιόν - Σκόραρε και αποχώρησε

Πρόλαβε να βάλει το γκολ του ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία αλλά όχι να βγάλει το ημίχρονο καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 28’. Στη θέση του μπήκε ο Τσάβι αλλά το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στο τι έχει ο Αργεντινός.

Συνάντηση Αναστασιάδη - Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον: Τέθηκαν όλα επί τάπητος ( VIDEO )

- Θερμότατη χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης
- Κυπριακό, ενέργεια και εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο ήταν τα θέματα της ατζέντας
- Μετά τη συνάντηση γιόρτασε και τα γενέθλια του ο ΠτΔ
- VIDEO με ολόκληρο το ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι


«Εμπιστοσύνη στους θεσμούς» σχόλιο Χάσικου για τη Δρομομολαξιά

Να έχουμε όλοι εμπιστοσύνη στους θεσμούς, ήταν το σχόλιο του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου αναφορικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά από την Cyta.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πήρε 20αδα ο Τόνι

Με… αυξημένη αποστολή καθώς αποτελείται από 20 παίκτες θα παραταχθεί η Ομόνοια με αποτέλεσμα να βρουν τρόπο να χωρέσουν σε αυτή οι Χαραλάμπους και Χατζηβασίλης.

Τα Διεθνή MME για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Κάθε μισή ώρα ανανεώνουν τις ιστοσελίδες τους τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία για τις συλλήψεις του αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής.


Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας τόσο για το κυπριακό όσο και την πορεία της οικονομίας, έδωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβάλει άοκνες προσπάθειες, ενώ η βούλησή του είναι η πολιτική που θα ακολουθείται στο εθνικό θέμα και τα μεγάλα εθνικά θέματα να προκύπτει από συνδιαμόρφωση με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

ATP - Έσπασε την κακή παράδοση

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από τη ρακέτα του Ζιλ Σιμόν, ο Τόμας Μπέρντιχ σταμάτησε το αρνητικό σερί που έχει κόντρα στον Γάλλο και με μια σπουδαία νίκη στα τρία σετς, πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του Thailand Open, όπου θα συναντήσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, Μίλος Ράονιτς.

H Miss Φιλιππίνες πήρε το στέμμα από την Κρίστη Αγαπίου – Ο πόλεμος που δέχτηκε από τους μουσουλμάνους

Η Miss World 2013 ανακηρύχτηκε πριν από λίγο και είναι η 23χρονη Megan Young από τις Φιλιππίνες, η οποία στέφθηκε πριν από λίγο στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός.

Σε απεργία οδηγούνται οι 3.000 νοσηλευτές του δημόσιου τομέα

Μετά από σημερινή ψηφοφορία, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, αναφορικά στη μείωση των επιδομάτων τους, οι νοσηλευτές του δημόσιου τομέα εξουσιοδότησαν το συμβούλιο του Κλάδου τους να προχωρήσει στη λήψη απεργιακών μέτρων.

Η πεθερά που κανείς δε θα ήθελε να έχει! Φανταστείτε τι έκανε στον γαμπρό της - ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από την Κίνα αποφάσισε να πάρει εκδίκηση από τον γαμπρό της, για τα χρήματα που της χρώσταγε.

Η νέα Lamborghini Cabrera εξελίσσεται στο Nurburgring (VIDEO)

Το supercar που θα αντικαταστήσει τη Gallardo «συνελήφθη» να κάνει δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

ATP - Αποκλείστηκε ο Μάρκος Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκηση που έψαχνε και γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να παρουσιάζεται σταθερά δυνατός και να παίρνει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του όπεν της Μαλαισίας.

Διάσημη παρουσιάστρια έγινε αγρότισσα!

Τα δικά της φρούτα και λαχανικά καλλιεργεί διάσημη παρουσιάστρια η οποία μάλιστα είναι και από τις πιο πλούσιες του χώρου.

10 εντυπωσιακές κινητές γέφυρες στον κόσμο!

Πόσο ωραίο μπορεί να είναι το θέαμα μιας γέφυρας που ανεβοκατεβαίνει και ανοιγοκλείνει επιτρέποντας από τη μία να περάσουν οι πεζοί απέναντι και από την άλλη τα πλοία να διασχίζουν τη θάλασσα.

Προειδοποιούν τον Βασιλείου να μην μιλήσει; – Έκαψαν το αυτοκίνητο της γυναίκας του

Προειδοποιητική «βολή» μοιάζει να είναι ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της γυναίκας του Ορέστη Βασιλείου, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση για το πολύκροτο σκάνδαλο της Cyta με το ακίνητο στη Δρομολαξιά.

Έτοιμος να ξοφλήσει την Ισπανική εφορία ο Lionel Messi

Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να πληρώσει όποιο ποσό χρειάζεται ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με την ισπανική εφορία, όπως δήλωσε ο συνήγορος του Κρίστοφερ Μάρτελ.

Μίλησαν μετά από χρόνια στο τηλέφωνο οι δύο Πρόεδροι

Rohani (Photo by Reuters), and Obama (Photo by AFP).Για πρώτη φορά από την ιρανική επανάσταση του 1979 και τη διακοπή των διμερών σχέσεων ΗΠΑ-Ιράν, οι πρόεδροι των δύο χωρών είχαν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία, αποκάλυψε απόψε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Ποιους θα κάψει ο Πικής; - Παραδόθηκε σήμερα η έκθεση της Ερ. Επιτροπής για την Οικονομία

Παραδόθηκε σήμερα η έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία, τα μέλη της οποίας εκφράζουν τη θέση πως αυτή θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα.

ΥΠΕΣ: Φύγαμε από την 'κόκκινη ζώνη' χρεοκοπίας

Αποφύγαμε τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, φύγαμε από την "κόκκινη ζώνη", χάριν στις προσπάθειες προσωπικά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης στο σύνολό της, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος κάνοντας αναφορά σε νέα εντατική πρωτοβουλία προσπαθειών λύσης του Κυπριακού, κατά τα εγκαίνια απόψε της κοινοτικής βιβλιοθήκης, του κοινοτικού ιατρείου και του υπαίθριου αμφιθεάτρου της Κοινότητας Κολοσσίου.

Αταλάι: Στόχος των ΗΕ μια λύση στους επόμενους μήνες

Ο στόχος των ΗΕ είναι να βρεθεί μια λύση στην Κύπρο τους επόμενους μήνες και η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη στηρίζει αποφασιστικά τις προσπάθειες, ανέφερε ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις, Μπεσίρ Αταλάι.

ΜΑΣ... ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ - ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ

Έχει αποθρασυνθεί τελείως διάσημη τραγουδίστρια η οποία παραδέχεται δημόσια την προτίμησή της στα ναρκωτικά!

Εμπρησμός αυτοκινήτου 45χρονης στη Λευκωσία

Φωτιά σε αυτοκίνητο 45χρονης από τη Λευκωσία ξέσπασε στις 03:00 το Σάββατο.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ Ελεύθεροι οι τέσσερις ανήλικοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με το βιασμό της 13χρονης μαθήτριας στη Λεμεσό. 

Το σχήμα του κέικ σήκωνε...μήνυση

Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον ενός αυστριακού ζαχαροπλάστη, ο οποίος παρασκεύασε ένα κέικ σε σχήμα φαλλού, κατέθεσαν δύο γυναίκες υπάλληλοί του και η ακροαματική διαδικασία έγινε χθες σε δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ.

Ληστεία... σαμουράι σε αρτοποιείο - ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!

Ληστεία υπό την απειλή σπαθιού σημειώθηκε στις 03:00 το Σάββατο σε αρτοποιείο στη Λάρνακα.

Όρο να μην υπογράψει Mνημόνιο με την Κύπρο έθεσε η Τουρκία

Όρο να μην υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης (MoU) με χώρες με τις οποίες δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις, φωτογραφίζοντας την Κύπρο, έθεσε η Τουρκία σε συνεδρία των Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας έτσι την άρνηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου να υπογραφεί MoU με την Άγκυρα, το οποίο να τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA).

Και για ανθρωποκτονία συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν το πρωί, καθώς μετά την εισαγγελική έρευνα στοιχειοθετήθηκαν εντάλματα σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονία. 

«ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ CYTA Ιωνάς: Θα κληθούν και πολιτικοί για κατάθεση

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου δήλωσε σήμερα πως η Αστυνομία καλεί για κατάθεση όλους όσοι κρίνεται πως, με τη μαρτυρία τους ή με στοιχεία που κατέχουν θα φωτίσουν τις έρευνες σε σχέση με την υπόθεση της αγοράς Τουρκοκυπριακής γης από τα ταμεία συντάξεως της CYTA. 

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ - ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ...

Περισσότεροι από τους μισούς βρετανούς πιλότους παραδέχθηκαν ότι έχουν αποκοιμηθεί ενώ βρίσκονταν στο πιλοτήριο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε λίγες ημέρες πριν την ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νέων κανόνων ασφαλείας για τους πιλότους.

Σούπερ Λιγκ - Έφτασε τα 12000 διαρκείας

Τον αριθμό των 12.000 εισιτηρίων διαρκείας έχει διαθέσει σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η ΑΕΚ της Γ' Εθνικής.

ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ Τέλος Νοεμβρίου θα δοθούν τα ομόλογα

Περί τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να δοθούν τα ομόλογα για την ανακεφαλαιοποίηση του Συνεργατισμού, καθώς σύμφωνα με τους νέους κοινοτικούς κανονισμούς περί κρατικών ενισχύσεων δεν μπορεί να παραχωρείται κρατική ενίσχυση σε πιστωτικό ίδρυμα χωρίς πρώτα να εγκριθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης του.

Νεολαία ΕΔΕΚ: Για την παγκόσμια μέρα προστασίας ζώων, προσφέρει σκυλάκια για υιοθεσία


Σε συνεργασία με το καταφύγιο ζώων του Δαλιού, η Νεολαία ΕΔΕΚ προγραμματίζει εκδήλωση στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας προστασίας ζώων, στο οίκημά της στην Λευκωσία, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Arsenal: «Θέλουμε τα ίδια πράγματα με τον Βενγκέρ»

Απόλυτη ταύτιση απόψεων που είναι και το ισχυρότερο «όπλο» ώστε να οδηγήσει τον Αρσέν Βενγκέρ στην παραμονή του στον πάγκο της Άρσεναλ, έχει αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σταν Κροένκε. «Είμαστε περήφανοι για τον ίδιο και για όσα έχει πετύχει» είπε το αφεντικό των Λονδρέζων.

Ανοικτή γραμμή Αναστασιάδη -Λευκού Οίκου

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το ρόλο της Κύπρου στην περιοχή και θέματα ενέργειας, συζήτησαν σήμερα στο Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Πριμέρα Ντιβιζιόν - Ωραίο ματς, ισοπαλία τελικά

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Βαγιαδολίδ και Μάλαγα στο «Χοσέ Θορίγια».