Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ξεμπούκωσε στο τέλος

Ο προβληματισμός όσο αφορά την μη επίτευξη των γκολ διάρκεσε για 55 λεπτά στο ΓΣΠ στο φιλικό παιχνίδι τηςΟμόνοιας με την Ξάνθη.


EKTAKTO: Στο νοσοκομείο τώρα ο Κώστας Καραφώτης...

Είναι από τις στιγμές αυτές
τις δύσκολες για κάθε άνθρωπο
πόσο μάλλον τραγουδιστή...

Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες!! Βρέθηκε νέα Γη πίσω απο την Ήλιο!

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η NASA.
Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια!



Ντροπή ! Δημιούργησαν σελίδα στο Facebook «Θέλουμε η Κύπρος να γίνει τουρκικό προτεκτοράτο»

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η ελληνική σελίδα στο Facebook, ισχυρίζεται ότι η Κύπρος θα μπορέσει να αναπτυχθεί οικονομικά μόνο υπό την προστασία της Τουρκίας, ενώ οι διαχειριστές βεβηλώνουν την μνήμη ηρώων όπως ο Σολωμός Σολωμού.

Α. Κυπριανού: Μετά την κατάθεση Καρυδά που τον καίει περνά στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για άλλοθι και μετατόπιση των ευθυνών


«Από το εξωτερικό που βρίσκομαι, πληροφορήθηκα για την κατάθεση του κ. Καρυδά στη Διερευνητική Επιτροπή. Επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που διέρρεε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο κ. Κυπριανού στη δήλωση του.

ΔΕΙΤΕ: Την Beyonce ολόγυμνη, καλυμμένη μόνο με γκλίτερ!

Για ένα από τα πιο hot της εξώφυλλα πόζαρε η Beyonce, η οποία εμφανίστηκε ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο εξώφυλλο του περιοδικού «Flaunt»!



Καταδικάστηκε η Apple για συνωμοσία στην αύξηση τιμών των ηλεκτρονικών βιβλίων


Ο όμιλος πληροφορικής Apple κρίθηκε ένοχος ότι συνωμότησε για να αυξηθούν οι λιανικές τιμές των ηλεκτρονικών βιβλίων το 2010 που διέθεσε στην αγορά την ταμπλέτα του iPad.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ!

Ήταν σε κώμα τέσσερα χρόνια
Οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Ιωσήφ» στη Νέα Υόρκη ήταν στο στάδιο της εκκίνησης μιας χειρουργικής επέμβασης σε μια γυναίκα που ήταν, σύμφωνα μ' αυτούς, κλινικά νεκρή.

Συγκρούστηκαν δύο Ferrari 458 - Photos

Το να δεις μία τρακαρισμένη Ferrari αποτελεί είδηση! Το να δεις δύο μαζί και μάλιστα 458 Italia αυτό και αν είναι είδηση.

Πώς βλέπουμε το σώμα μας στην παραλία και πώς οι άντρες;

Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες κορίτσια..
Οι γυναίκες ως γνωστόν είμαστε ανασφαλείς. Αυτό δεν οφείλεται στον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει, στο χαρακτήρα ή στην εμφάνισή μας αλλά καθαρά και μόνο στη φύση μας!

Συντεθλιμμένοι οι φοιτητές του Παν/μίου Κύπρου από το χαμό του καθηγητή Ιωάννη Ταϊφάκου

«Θα μένεις για πάντα μαζί μας. Στο μυαλό και στη σκέψη όλων των φοιτητών Κύριε Ταϊφάκο»

Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Παπαρίζου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Έλενα Παπαρίζου είναι έγκυος! Διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Πρωτάκουστο! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων!

Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Φωτό Μαριάντα Πιερίδη: Στο ραδιόφωνο μόνο με το εσώροuxό της;

Φοράει σορτσάκι ή είναι με το εσώροuxο; Πώς να καταλάβεις αφού το μόνο που βλέπεις είναι ένα κομμάτι ύφασμα;;;

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή του θανάτου του!

Ο 26χρονος Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ahmed Samir Assem, έχασε τη ζωή του από τα πυρά στρατιώτη, ενώ κάλυπτε τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στη χώρα του.

Σάκης Ρουβάς: Η αποθέωση του από το κοινό στις «Βάκχες» του Ευριπίδη (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Χθες ήταν η γενική πρόβα της παράστασης "Βάκχες" του Ευρυπίδη, δια.. χειρός Δημήτρη Λιγνάδη, στην Σαλαμίνα και πάνω από 2.500 άτομα κατέκλυσαν το θέατρο!

Παντελής Παντελίδης: Ζητά 40 χιλιάδες ευρώ για κάθε του εμφάνιση στην Κύπρο

Είναι περιζήτητος… Τα τραγούδια του έχουν γίνει όλα επιτυχίες, όμως ο καλλιτέχνης το χει παραξηλώσει, αφού για τις εμφανίσεις του στην Κύπρο απαιτεί το αστρονομικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ρωσίδα έχει τυλίξει εξωγήινο σε σελοφάν και τον φυλά 2 χρόνια στην κατάψυξη.

Εξωγήινο στην κατάψυξή της υποστηρίζει πως έχει μια Ρωσίδα η οποία έχει ενημερώσει τους επιστήμονες....

Ένοχος για το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων ο «γκουρού της δίαιτας»

Γαλλικό δικαστήριο απαγόρευσε στον πασίγνωστο Πιερ Ντουκάν να ασκεί την ιατρική, εξαιτίας του «φονικού» φαρμάκου Mediator, που συνταγογραφούσε σε άτομα που ήθελαν να χάσουν κιλάΒέτο στον «γκουρού της δίαιτας» Πιερ Ντουκάν άσκησε γαλλικό δικαστήριο, απαγορεύοντας του να ασκεί τα ιατρικά του καθήκοντα.

Επεισόδια στο υπουργείο Παιδείας Ελλάδας! Έριξαν χημικά στους καθηγητές - ΦΩΤΟ

Στο προαύλιο του υπουργείου Παιδείας εισέβαλαν νωρίτερα καθηγητές - μέλη της ΟΛΜΕ όταν ενημερώθηκαν ότι υπήρξε αδιέξοδο στην συνάντηση του υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το προεδρείο της ΟΛΜΕ.

Νίκος Κουρκούλης: Όλη η αλήθεια για τον γάμο του με την Κελεκίδου…

Περάσαμε φάσεις που ήταν δύσκολες και εγώ έπρεπε να ήμουν παρών σε κάποια πράγματα. Με το χέρι στην καρδιά και χωρίς να θέλει καθόλου να κρυφτεί, ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε την κρίση που πέρασε ο γάμος του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Όλοι εισιτήριo διαρκείας» - Το απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε ο Απόλλωνας

Με το σύνθημα, «Μια Πόλη, μια Ομάδα, ένας Θρύλος», ο Απόλλωνας παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.


Αποκαλυπτικό: Η πρόταση του Προέδρου για αναδιάρθρωση του Εθνικού Συμβουλίου

Έγγραφο-πρόταση κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, για αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου.

Αποποιείται ευθυνών ο Ν.Καρυδάς

Aποποιείται ευθυνών ο τέως διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας Κύπρου Νικόλας Καρυδάς ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία.

Εκδήλωση μνήμης για τους 13 του Μαρί

Εκδήλωση μνήμης για τους 13 αδικοχαμένους ήρωες της τραγικής έκρηξης στο Μαρί, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρί και η Ομάδα Εθελοντών Μνήμης 11ης Ιουλίου 2011.

Δείτε το ντεκολτέ της Angelina Jolie μετά τη διπλή μαστεκτομή!

Δυο μήνες και κάτι μετά από την επέμβαση διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε η Angelina Jolie, επανέρχεται φορώντας το πρώτο της σχετικά βαθύ ντεκολτέ, κατά τη διάρκεια διερευνητικών γυρισμάτων στη Hawaii … και μπορούμε να πούμε πως έδειχνε υπέροχη!

Εσύ το ΄ξερες αυτό για το νερό και το λεμόνι ;

Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά
από τις συστάσεις των ειδικών
ότι είναι πολύ ωφέλιμο να πίνουμε τουλάχιστον.....
8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας
τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας.

Γ. Εισαγγελέας: Το σύνταγμα προστατεύει τον Χριστόφια

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Πέτρος Κληρίδης υπεραμύνθηκε των χειρισμών της Νομικής Υπηρεσίας, στην υπόθεση για την τραγωδία στο Μαρί.

Φθιώτιδα: Απατεώνας «έφαγε» 14.000 ευρώ από Μοναστήρι

«Χρυσές δουλειές» για έναν απατεώνα, ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει ηγούμενη και να πάρει 14.000 ευρώ με τη σφραγίδα του Μοναστηριού, στη Φθιώτιδα.

Kύπρια παρουσιάστρια έκανε έρωτα στην μέση του δρόμου με θεατές τους γείτονες!!!

Μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όμως, φυσιογνωμικά στη Κύπρο τουλάχιστον την γνωρίζουν. Και αυτό που είδαν.... οι γείτονες ήταν πέρα για πέρα αληθινό και πολύ hotttt.

ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Γύρω στη 1.10π.μ. σήμερα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο, πίσω από την οικία του 47χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας, στη Λευκωσία.

Κοριτσάκι 23 μηνών δέχθηκε εννιά δαγκωματιές

Σε υποθέσεις ποινικής αμέλειας το βάρος απόδειξης δεν είναι αυτό της πιθανολόγησης που απαιτείται σε πολιτικές υποθέσεις (απλή έλλειψη επιμέλειας) αλλά ψηλός βαθμός αμέλειας. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες (pics)

Παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι νέες φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την σεζόν 2013/14. Επετειακό έμβλημα έχει επιλεγεί φέτος!

Η ΕΔΕΚ πρότεινε Τ.Τζιωνή, το ΔΗΚΟ και τον Ν.Αιμιλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε χθες ενώπιον των αρχηγών των κομμάτων το όνομα του πρέσβη Ανδρέα Μαυρογιάννη ως διαπραγματευτή για το Κυπριακό.

Και με φρουρά ο Ρίκκος! – Ο κύπριος πολίτης φρουρείται;

Και τη θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και αστυνομική φρουρά! Ο λόγος για τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Διαμετακομιστικός σταθμός Φ.Α η Κύπρος με τη λύση του Κυπριακού, λέει ο Πρόεδρος

Διαμετακομιστικός σταθμός ολόκληρης της περιοχής προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, μπορεί να καταστεί η Κύπρος από την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου εφόσον έχει επιλυθεί και το κυπριακό, δήλωσε ο πρόεδρος Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Υπερψήφισαν στην ολοκλήρωση της πρώτης ανάγνωσης στην αρμόδια επιτροπή το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές όλων των άλλων κομμάτων. 

Έχεις κατάστημα στην Κύπρο; Μείνε ανοικτός όσο θέλεις!

Από την Παρασκευή 12 του Ιούλη μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου το τουριστικό ωράριο που βρισκόταν σε λειτουργιά μόνο για τις τουριστικές περιοχές θα ισχύσει και για την Λευκωσία, καθώς το πρόγραμμα θα είναι ενιαίο.

Βουλή: Εκτακτη συζήτηση οκτώ μνημονιακών νομοσχεδίων

Συνεδριάζει, εκτάκτως, στις 11.00 το πρωί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για να εξετάσει, μεταξύ άλλων, οκτώ μνημονιακά νομοσχέδια, ενόψει και της καθόδου της Τρόικας στην Κύπρο στις 17 Ιουλίου.

Ανόρθωση: Έγινε Κινέζος ο Ρέζεκ (ανακοίνωση)

Στην Changchun Yatai, ομάδα της Κίνας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάν Ρέζεκ. Η Ανόρθωση θα επωφεληθεί οικονομικά από την μεταγραφή του Τσέχου επιθετικού και θα καλύψει τρέχουσες ανάγκες αλλά και παλιές οφειλές.

Παραμένει στην Εντατική ο Παπακώστας μετά την καταδίκη

Αισθάνθηκε αδιαθεσία μόλις μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές 

Πρασινίζει το ΓΣΠ! Απόψε στις 20:00 το φιλικό της Ομόνοιας με τη Ξάνθη

Έντονη κινητοποίηση παρατηρείται ανάμεσα στους φίλους της Ομόνοιας που ετοιμάζονται να δώσουν μαζικό παρών στο αποψινό φιλικό με τη Ξάνθη. Στο ΓΣΠ, οι οπαδοί των «πρασίνων» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να την στηρίξουν οικονομικά.

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία, που ο Bon Jovi προσφέρει χρήματα για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, που έχουν ανάγκη.

ΒΟΜΒΑ: ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ

Δυστυχώς μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήλθε ο χωρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι!

Ιεροκαπηλία στην Πάφο – Συνελήφθη Λεμεσιανός ύποπτος για διάρρηξη σε παρεκκλήσι!

Το εκκλησάκι του Αγίου Μηνά που βρίσκεται στην κοινότητα της Πενταλιάς φαίνεται να διέρρηξε 33χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος στην συνέχεια συνελήφθη.

ΕΔΤ το όνομα της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης - Εκπέμπει σήμα

Το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Στην εικόνα που, προβάλλεται μέσω της Digea βλέπουμε το σήμα της ΕΔΤ, το οποίο αποτελείται από μια σφαίρα και γαλάζιες, πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες γραμμές.

Μάνα σκότωσε το παιδί της και το έβαλε στην κατάψυξη

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους...
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους, μόλις 3 μηνών, από την ίδια του τη μητέρα.

Τα πιο ασυνήθιστα ξυπνητήρια!


Στριφογυρίζουν στο δωμάτιο και.... ψήνουν μπέικον

Αν σας δυσκολεύει το πρωινό ξύπνημα, αυτά τα ξυπνητήρια θα σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε. Είτε είστε τύπος της γυμναστικής, είτε του φαγητού, είτε αποτελείτε καλλιτεχνική φύση σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε κάποιο δικό σας από αυτή την πρωτότυπη συλλογή.

Πέτυχε 79 γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο! Το «σόου της ντροπής»

Άλλη φάση στη Νιγηρία. Πράγματα και θαύματα έγιναν τη περσινή ποδοσφαιρική σεζόν όταν η Πλάτο Γιουναίτεντ κέρδισε με 79-0 την Ακούρμπα, ενώ την ίδια ώρα η Πολίς Μασίν κέρδιζε με 61-0 την Μπουμπαγιάρο. Οι δύο ομάδες διεκδικούσαν άνοδο, αλλά τώρα κινδυνεύουν με εξοντωτική τιμωρία...