Σάββατο 12 Απριλίου 2014

15 συγκλονιστικές φωτογραφίες: Όταν ο χρόνος πάγωσε στην Πράσινη Γραμμή της Κύπρου

Η νεκρή ζώνη ή πράσινη γραμμή έμεινε "παγωμένη" πίσω στο 1974.  

Βούτηξε στη θάλασσα ο γιός των Λιάγκα – Σκορδά!

Την πρώτη του βουτιά για φέτος έκανε ο γιός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και ο παρουσιαστής το ανακοίνωσε όλο καμάρι στα social media!

ΔΕΙΤΕ την πιο «καυτή» selfie που κυκλοφορεί στα social media

Μακράν η πιο «καυτή» selfie της showbiz που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ανήκει στην… Candice Swanepoel, η οποία έχει «τρελάνει» τα social media με την φωτογραφία που «ανέβασε»!

Ο πιο αποτυχημένος διαρρήκτης είναι Κύπριος! Αναγνωρίστηκε την ώρα της κλοπής από το θύμα

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας και η βοηθητική αντίδραση πολίτη, επέφεραν τη σύλληψη δύο προσώπων, για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.

Υπ. Εργασίας: Ο θεσμός της υιοθεσίας παιδιών αφορά ολόκληρη την κοινωνία

Η απόκτηση ενός παιδιού, με βιολογικό ή όχι τρόπο, αποτελεί πολλές φορές «στόχο και όνειρο ζωής» καθώς και μέσο «αυτό-ολοκλήρωσης» για πολλά ζευγάρια και άτομα.  

Η προσωποποίηση της πρόκλησης! Η Μάιλι Σάιρους χτενίζεται γυμνή με πετσέτα στα πόδια και χέρι στο στήθος (Φωτογραφία)

Δεν πέρασε παρά μία εβδομάδα από τη μέρα που πέθανε ο σκύλος της και την βλέπαμε να κλαίει πάνω στη σκηνή και η Μάιλι επέστρεψε σε όσα μας είχε συνηθίσει, δηλαδή βλέμμα και μυαλό στο άπειρο και σώμα σαγηνευτικό και δίχως ρούχα και εσώρουχα.

Τα χωριά των συνταξιούχων που διαθέτουν spa και πισίνα

Τέλος στα αισθήματα θλίψης και εγκατάλειψης που δημιουργεί στους ηλικιωμένους το άκουσμα της λέξης «γηροκομείο» έρχονται να δώσουν τα χωριά συνταξιούχων.  

Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες και ώρες για σεξ!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει την συνηθέστερη στιγμή της εβδομάδας που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ!

Δήμος Μπέκε: Νιώθω σκ@τ@ είπε με το που τον έδιωξε ο Ρέμος απο το The Voice

«Σκ*τ* νιώθω, χάλια!», παραδέχθηκε ο Δήμος Μπέκε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το «The Voice», ενώ σχολίασε την απόφαση του Αντώνη Ρέμο να κρατήσει την Τζωρτζίνα Καραχάλιου αντί για εκείνον!

Τα 10 πιο παχυντικά φαγητά στον κόσμο!

Μια γευστική βόλτα στις κουζίνες του κόσμου δείχνει τα δέκα παραδοσιακά φαγητά που διεκδικούν τον τίτλο της πιο παχυντικής συνταγής του πλανήτη. 

Απίστευτο! Τσάκωσαν 27χρονη με 17 κιλά ναρκωτικά στη Λάρνακα! Καρφωμένη η υπόθεση

Την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην κυπριακή αγορά, απέτρεψε η Αστυνομία, τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

The Voice: Ποιοι πέρασαν στο επόμενο live;

Ποιοι αποχώρησαν;

The Voice: Τι έκαναν χθες οι πρωταγωνιστές του show στα παρασκήνια; Φωτογραφίες

Xθες 4 διαγωνιζόμενοι αποχώρησαν από το 3ο live του Τhe Voice, ενώ 12 συνεχίζουν ακάθεκτοι για το 4ο live, που θα δούμε στους δέκτες μας την Κυριακή του Πάσχα!

Reminder από την Επίτροπο Περιβάλλοντος: "Οι λαμπρατζιές είναι παράνομες..."

Το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου υπενθυμίζει ότι οι λαμπρατζιές είναι παράνομες στους δήμους και τις αστικές περιοχές, και καλεί τις τοπικές αρχές και την Αστυνομία να πυκνώσει τις περιπολίες της.

Εδώ δεν είναι Άμστερνταμ κυρία μου! - Ούτε την ιατρική δεν έχουμε αποποινικοποιήσει -Συνελήφθη 27χρονη Ολλανδή με 16.5 κιλά ναρκωτικά

Στα ίχνη διεθνούς σπείρας  διακίνησης  ναρκωτικών προς την Κύπρο με έδρα την Ολλανδία πιστεύει πως  βρίσκεται η Αστυνομία μετά την σύλληψη  χτες στο βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας 27χρονης από την Ολλανδία στην  κατοχή της οποίας βρέθηκαν 16,5 κιλά ναρκωτικών.

Σημερα το τελευταιο αντιο στον Ανδρεα Μουσουλιωτη

Στις 14:30 τελείτε απο τον Ιερο Ναο Αγιας Βαρβαρας στο Καϊμακλί η κηδεία το αγαπημένου Κύπριου ηθοποιού Ανδρέα Μουσουλιωτη.

Πούτιν: Ο φτωχότερος της ρωσικής κυβέρνησης...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την κυβέρνησή του αλλά και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Θέμα: "Όχι στην επέκταση του κοιμητηρίου της Έμπας σε χώρο πρασίνου"

Αντιδράσεις προκαλεί στην Έμπα, σύμφωνα με τους Οικολόγους, η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να επιτρέψει στη κοινότητα να χρησιμοποιήσει χώρο πρασίνου για να επιλύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το κοιμητήριο.

Σημαντική η προσφορά και έργο των Ωτορινολαρυγγολόγων και των Λογοπαθολόγων, αναφέρει ο Υπ. Υγείας

Το Υπουργείο Υγείας θεωρεί πολύ σημαντικό το έργο των Ωτορινολαρυγγολόγων και των Λογοπαθολόγων, όχι μόνο για τη προσφορά τους στα παιδιά με προβλήματα ομιλίας ή ακοής, αλλά και στους ασθενείς της τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα ακοής ή και ομιλίας λόγω εγκεφαλικών αγγειακών επεισοδίων, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλή.

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται ενώ οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ;

Ξέρεις τι έχει στο μυαλό του πραγματικά;

ΔΕΟΚ: «Απεγκλωβίστε το λιμάνι Λάρνακας» - Πολύχρονη η αδράνεια…

Η ΔΕΟΚ καλεί το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ανάπτυξης της Λάρνακας να απεγκλωβίσουν το λιμάνι Λάρνακας από την πολύχρονη αδράνεια και υπανάπτυξη εν ονόματι του απραγματοποίητου ‘ονείρου’ για ενιαία τουριστική ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας, κάνοντας λόγο για δογματική αρνητική στάση στις όποιες ενέργειες ή και αποφάσεις της κυβέρνησης και της Αρχής Λιμένων.

"Βραχιόλια" σε τρία άτομα για 1 κιλό κοκαϊνης σε όχημα

Η Αστυνομία εντόπισε 1 κιλό κοκαϊνης σε όχημα που εκινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και συνέλαβε το οδηγό και δύο επιβαίνοντες.

Αυτοφορολογία πριν θεσμοθετηθεί - Αναστάτωση προκαλεί ο Φόρος

Αυτοφορολογία πριν θεσμοθετηθείΈκπληξη και προβληματισμό προκάλεσε σε φορολογούμενους πολίτες, η προσθήκη που έγινε φέτος στις φορολογικές δηλώσεις του 2013 από το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων και η οποία αφορά στην ουσία την επέκταση του θεσμού της αυτοφορολογίας και στους μισθωτούς.

Η ζωή πριν το Facebook!

Της Ζαφείρως Αναστασίου
Η ζωή πριν το Facebook! Της Ζαφείρως Αναστασίου

Αθωώνεται ο ΜΜΑΔίτης για το επεισόδιο με τον Sylvain – «Δεν υπήρξε κακοποίηση» αποφαίνεται το πόρισμα

Παραδόθηκε το πόρισμα των ανακριτών στην Ανεξάρτητη Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αναφορικά με το παράπονο του αλλοδαπού πολιτικού πρόσφυγα Sylvain Some Faboubiyiassane περί κακοποίησής του εκ μέρους αστυνομικών.

Εξωσχολικοί απειλούσαν μαθητή με θάνατο των γονιών του - Του απέσπασαν χρήματα, τηλεόραση, ηλ.υπολογιστές και τον απήγαγαν

Εξωσχολικοί απειλούσαν μαθητή με θάνατο των γονιών τουΑπειλούσαν 17χρονο μαθητή ότι θα σκότωναν τους γονείς του, επιδεικνύοντας του μάλιστα και δύο πιστόλια, με αποτέλεσμα να του αποσπούν χρήματα και αντικείμενα, ενώ μια φορά τουλάχιστον τον απήγαγαν από το σχολείο του.