Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αποδοκιμασίες και σφυρίγματα κατά του Φρανσουά Ολάντ

Η αστυνομία συνέλαβε 70 άτομα που επιχείρησαν να πλησιάσουν τον Γάλλο πρόεδρο

Στο σφυρί αντίτυπο της πρώτης έκδοσης των έργων του Ιπποκράτη

Αντίτυπο της πρώτης έκδοσης των έργων του Ιπποκράτη θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Π. Βέργος στις 20 Νοεμβρίου.

Σταυροπούλου-Κακούρης: Μαζί και στην τηλεόραση

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος ετοιμάζει για το Mega μια νέα σειρά.

Οπλισμός και διαρρηκτικά εργαλεία εντοπίστηκαν σε ανοικτό χώρο στο Δάλι

Οπλισμό και διαρρηκτικά εργαλεία εντόπισε η Αστυνομία σε ανοικτό χώρο στο Δάλι.

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής Κυπριακής σειράς δοκιμάζει την τύχη του στο Hollywood!

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να πάει εκεί όπου υπάρχει δουλειά

ΟΜΟΝΟΙΑ - Καταδικάζει η Θύρα 9

Μέσω ανακοίνωσης της, η Θύρα 9 καταδικάζει απειλές προς την οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου.

Καταγγελίες για φυλακίσεις Σύρων που επιχειρούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο

Η ΜΚΟ «HRW» κάνει λόγο για φυλακίσεις στην Αίγυπτο ακόμα και παιδιών

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΟ & ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ

Ο νικητής του ΚΙΝΟ έκανε ένα ολόκληρο πρακτορείο του ΟΠΑΠ να τον χειροκροτήσει... 


Δείτε: φόρεμα που... πετάει λανσάρει η Lady Gaga!

Αφού την είδαμε ακόμα και με μπριζόλες, η Lady Gaga εγκαινιάζει νέα εποχή στο ντύσιμο: φόρεμα που πετάει λανσάρει η 27χρονη σταρ και, μάλιστα, πέταξε μπροστά σε δημοσιογράφους κατά την παρουσίασή του!

ΑΠΟΕΛ: Νίκη με πολλά γκολ…

Στο ΑΠΟΕΛ θέλουν νίκη σε συνδυασμό με πολλά γκολ στην αποψινή αναμέτρηση με την Αλκή. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλει να «βγάλει» στο γήπεδο το καλό της πρόσωπο.

TUS: Ο χαρακτηρισμός του ράπερ που άνοιξε πόλεμο με Παντελίδη και Stan

MOTOGP - Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Marquez!

Ο Marc Marquez στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP 2013 την Κυριακή, αφού τερμάτισε τρίτος στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Valencia. Σε ηλικία 20 ετών και 266 ημερών, ο Marquez έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του πρωταθλήματος MotoGP, μετά από μία μαγική πρώτη χρονιά στον θεσμό, η οποία έκλεισε με ένα τελικό για γερά νεύρα στην Valencia.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί για το Παρίσι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στο Παρίσι με σκοπό να παραστεί και να μιλήσει στην Ειδική Σύνοδο των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ για τη Νεανική Απασχόληση, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας κ. Francois Hollande.

Κάρφωσε τους όρχεις του στη Κόκκινη Πλατεία!

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφότου έβγαλε τα ρούχα του και... κάρφωσε τους όρχεις του στο έδαφος στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του κόσμου, μπροστά σε εκατοντάδες σοκαρισμένους τουρίστες!

Το Βερολίνο κρίνει τη διάσωση τραπεζών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο Βερολίνο οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης. Στο θέμα της διάσωσης προβληματικών ευρωπαϊκών τραπεζών, για παράδειγμα, που διχάζει τα δυο μεγάλα κόμματα, ο υπ. Οικονομικών Σόιμπλε ζητά να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, ενόψει και του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης.

Έκλεψε την παράσταση η Nicole Scherzinger

Εμφανίστηκε με το μπούστο και τα πόδια σε πρώτο πλάνο

ΑΠΟΕΛ - Ο Στάθης που πληγώνει …

Ο Στάθης Αλωνεύτης είναι ο κατ' εξοχήν καλύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ.

Δεν μπαίνει σε παιχνίδι επίρριψης ευθυνών η Κυβέρνηση

Στην κρίση κάθε αντικειμενικού παρατηρητή αφήνει τις δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Έρογλου η Κυβέρνηση, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης σε γραπτή δήλωσή του, σημειώνοντας παράλληλα την ειλικρινή πολιτική βούληση και εποικοδομητική προσέγγιση της ελληνοκυπριακής πλευράς.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΜΒΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ GAY ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ & ZOYME ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"

Κι όμως ο 21ος αιώνας θεωρείται ο αιώνας θέσπισης των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών και η δημιουργία μιας νέας κοινωνικής πραγματικότητας.

ΣΑΛΟΣ: στη φόρα το... αιδοίο γνωστής τραγουδίστριας!

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με την εμφάνιση γνωστής τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί, όχι, όμως, για το ρούχο που φορούσε: σε ενσταντανέ από τα βραβεία MTV, φαίνεται πως το αιδοίο της στη φόρα έχει βγει!

Ταχυμεταφορές: Τώρα κι από τα κυπριακά Ταχυδρομεία

Αρχές του 2014 τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα προσθέσουν στην γκάμα των υπηρεσιών που ήδη προσφέρουν και τις ταχυμεταφορές.

Πρόσφεραν σεξ με αντάλλαγμα smartphones

Ανήλικες μαθήτριες προσέφεραν σεξ σε συμμαθητές τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο, με αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. 

ΑΕΛ - Ξεκινά η «μελέτη» του Απόλλωνα

Τα έφερε με τέτοιο τρόπο η τύχη (βλέπε κλήρωση), ώστε το παιχνίδι που δεν… λείπει από κάθε ποδοσφαιρική συζήτηση στην Λεμεσό, να έχει δύο βδομάδες «ελεύθερο», προτού η μπάλα κυλήσει στο χόρτο του Τσιρείου.

Εισηγήσεις ΟΛΤΕΚ για προσλήψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία

Εισηγήσεις σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του νέου συστήματος πρόσληψης εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία δημοσιοποίησε σήμερα η Οργάνωση Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου (ΟΛΤΕΚ).

ATP - Ο Ρότζερ ο κορυφαίος όλων.. ever!

Mπορεί η κουβέντα για τον G.O.A.T. να έχει φουντώσει ανάμεσα στους υποστηρικτές των δύο "αιωνίων", κυρίως λόγω των πρόσφατων επικών κατορθομάτων του Ράφαελ Ναδάλ, ωστόσο ο Ισπανός υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Ρότζερ Φέντερερ καθώς ο Ελβετός είναι ο κορυφαίος όλων και όλων των εποχών!

Με όπλο το YouTube, προωθείται η διεύρυνση του κοινωνικού δικτύου της Google

Αλλαγές στο σύστημα υποβολής σχολίων στον εξαιρετικά δημοφιλή δικτυακό του τόπο για την φιλοξενία βίντεο προωθεί η Google.

Μηνυτήρια αναφορά Κωνσταντοπούλου-Μακρή για τα γεγονότα στην ΕΡΤ

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα έξω απο το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή θα υποβάλουν εντός της ημέρας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

OOPS: Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΞΑΝΑΨΤΥΠΑ

Πριν από λίγες ημέρες σε κείμενο του Newsit έγραψα ότι παρά τα όσα λέγονται η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν, να κάνει βραδινό show στον ALPHA.

Βιώνοντας τις τελετές βουντού στην Αϊτή

«Είναι παρεξηγημένες», λέει ο φωτογράφος Anthony Karen - Δείτε τις φωτογραφίες
Ένα ντοκιμαντέρ «ξύπνησε» στον φωτογράφο Anthony Karen την περιέργεια για τις τελετές «βουντού» και όλες τις δοξασίες και τα έθιμα που τις συνοδεύουν και ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη χώρα της Καραϊβικής για να τις παρακολουθήσει με τα ίδια του τα μάτια.

Πέντε νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στον Καναδά

Δύο επιβάτες διασώθηκαν

Ομόνοια: Τώρα, πιάστε την!

Πήρε φόρα το «τριφύλλι» και ποιος να το σταματήσει. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι «καθάρισε» άλλο ένα παιχνίδι νωρίς, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τα Κούκλια, κράτησε (πάλι) το μηδέν στην άμυνα και κοιτάζει τη συνέχεια.

Κίνδυνοι και κέρδη από μεταφορά νερού από την Τουρκία

Στα ευρύτερα στρατηγικά σχέδια της Τουρκίας στην περιοχή, που ασκούνται μέσω Κύπρου, αλλά και ο μεγαλοϊδεατισμός της κυβερνητικής ελίτ στην Άγκυρα, εντάσσεται το «έργο του αιώνα». Το έργο, δηλαδή, της μεταφοράς νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα.

Χορός καταθέσεων από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και διαιτητές – Φουλ για γκρέμισμα της «παράγκας» από Αρχηγείο και Υπουργείο Δικαιοσύνης

- Αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα της οικονομικής έρευνας για τον διαιτητή και τον τερματοφύλακα
- Μάρτυρες στα τεκταινόμενα, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και διαιτητές


Ανάβοντας... στριφτό πήρε βραβείο η Miley Cyrus! ( VIDEO )

Ακόμα μία φορά βάλθηκε να προκαλέσει η Miley Cyrus, που παρέλαβε το βραβείο της στα MTV EMA ανάβοντας τσιγάρο επί σκηνής!

Νέος τραυματισμός για Μέσι

Δεν εξελίσσεται καθόλου καλά η σεζόν για τον Λιονέλ Μέσι. Την ώρα που πριν λίγο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί με τραυματισμό και είχε λείψει για περίπου 20 ημέρες, φαίνεται πως ένας νέος του... χτύπησε την πόρτα!

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες φωτογραφία, η οποία συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα.

«Tροϊκανότερη της Τρόικας» η κυβέρνηση, λέει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει το λαό τι σημαίνει τελικά η επικαιροποίηση του Μνημονίου και γιατί χρειάστηκε να γίνουν πρόσθετες περικοπές στον κρατικό προϋπολογισμό που φαίνεται να κυμαίνονται μεταξύ 350-400 εκατομμυρίων, από το ποσό που ζητούσε η Τρόικα.

Ιράν: Νεκρός από σφαίρες αγνώστου έπεσε ο Υφυπουργός Βιομηχανίας

Νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου έπεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Τεχεράνη ο Υφυπουργός Βιομηχανίας Σαφντάρ Ραχμάτ Αμπαντί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

18 μήνες για άσεμνη επίθεση ιερέα κατά ανήλικης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε ποινή 18 μηνών στον ιερέα ο οποίος κρίθηκε ένοχος για άσεμνη επίθεση σε βάρος ανήλικης.

Βαριά τραυματισμένα ανοίγουν τα ελληνικά πανεπιστήμια

Βαριά τραυματισμένα το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ θα προσπαθήσουν να βρουν τον βηματισμό τους για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, που θα αρχίσει με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΡΒΕΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Νίκος, φαίνεται πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς αποφάσισαν να αλλάξουν και διαμέρισμα για μία νέα αρχή στην κοινή τους ζωή.

Ετοιμάζονται για απεργίες στην CYTA

Έτοιμες να αντιδράσουν ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα, εμφανίζονται οι πέντε συντεχνίες στην CYTA, εάν δεν ληφθούν σοβαρά υπόψη από την κυβέρνηση οι θέσεις τους στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του ημικρατικού οργανισμού.

Αυτή είναι η π@ρνη που έγραψε τον Bieber στο κινητό της μετά το σeξ - Πήρε 10 χιλ. δολάρια και δήλωσε ότι έχει μικρό... [photos+video]

Οι οπαδοί του Bieber και οι γονείς τους (κυρίως) είναι σε πανικό μετά το... 

Τρέχουν να προλάβουν τα προαπαιτούμενα για τη δόση

Πυρετωδώς πρέπει να εργαστεί η Κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζα για να επιτευχθούν τα προαπαιτούμενα, αν θέλει η Κύπρος να εξασφαλίσει την τρίτη δόση, στο Eurogroup στις 19 Δεκεμβρίου. 

Απόλλων: «Το πάρτι από το «Ολύμπικο», μεταφέρεται στο Παραλίμνι» -

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται για τις ιστορικές στιγμές της Ρώμης, ενώ κάνουν κάλεσμα για τον αγώνα στο Παραλίμνι.

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στον Στρόβολο

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη αυτοκίνητο στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά χθες το απόγευμα.

Σε μείζον παγκόσμιο πρόβλημα εξελίσσεται η κατάθλιψη

Η κατάθλιψη είναι πλέον η δεύτερη σημαντικότερη αιτία ανικανότητας-αναπηρίας διεθνώς, μετά τους πόνους στη μέση, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η εν λόγω ψυχική διαταραχή πρέπει να αντιμετωπισθεί ως ζήτημα προτεραιότητας για την παγκόσμια δημόσια υγεία.

Άννα Βίσση-Ορθούλα Παπαδάκου: Έχουν γίνει αχώριστες τελευταία!

Συνεχώς μαζί γυρνώντας τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης είναι η Άννα Βίσση και η Ορθούλα Παπαδάκου.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Αναστέλλονται οι εκλογές

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια ενημερώνει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των εκλογών. H Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, που είναι ορισμένη στις 20 Νοεμβρίου 2013, μετατρέπεται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αιτία τα τελευταία γεγονότα σε βάρος του Λωρη Κυριάκου που ήταν παρών στη συνεδρία. Η ανακοίνωση: