Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ένα κουτί που βρέθηκε στα σκουπίδια με απόκοσμες σημειώσεις!

Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ δυνατό "όπλο" (όταν χρησιμοποιείται σωστά) επειδή μπορούμε να μοιραστούμε αυτά που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει.

Οι 8 τρόποι για να αποτοξινώσετε το σώμα σας

Μια εποχιακή αποτοξίνωση κάθε τόσο είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία μας. Καθαρίζει το σώμα, επιταχύνει τον μεταβολισμό και δυναμώνει τον οργανισμό γενικότερα.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ... ΑΝΩΜΑΛΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ

Όπως θα διαπιστώσετε, ο υπάλληλος δεν... προβληματιζόταν ιδιαίτερα με τη δουλειά του - Την τελευταία φορά που έμεινε γυμνός στον χώρο εργασίας του, τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά...

Ένταλμα σύλληψης για Ρώσο ιερέα που παρενόχλησε παιδιά στην Κω

Ο κληρικός είναι ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών

Αυτοί που κάποτε μας έφτυναν για «ξέπλυμα» σήμερα είναι φορολογικοί παράδεισοι

- 8ο κέντρο παραοικονομίας η Γερμανία
- Μόλις την 41η θέση κατέχει η Κύπρος
- Έχουν το θάρρος να πουν «mea culpa»;
- Το θάρρος να μας κατηγορούν πάντως, το είχαν!

Απόβλητα Κόσιης: Θα φύγει το βάρος από τις πλάτες των πολιτών;

Σε επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου για τη διαχείριση των Αποβλήτων (ΟΕΔΑ) της Κόσιης προχωρούν ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Μονάδας, έτσι ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο το κόστος και τα τέλη, που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες των Επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Δηλώσεις - βόμβα του Τάκη Αντωνίου! «Τώρα που θα φύγουμε, γιατί επιμένουν να καταστρέφουν την ομάδα»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις σήμερα μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM. Διαβάστε τα όσα είπε, που θα συζητηθούν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: "ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙ & ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ"

«Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό» είναι τα λόγια ενός κοριτσιού που μένει σε ένα παιδικό χωριό-οικοτροφείο στην Καλλιθέα και ικετεύει την μητέρα του κρατώντας την από την φούστα για να την πάρει πίσω σπίτι.

Ο πιο τυχερός σκύλος

Πολλοί θα τον ζήλευαν

Διάσημο ζευγάρι σε κρίση πουλάει κάτω από άκρα μυστικότητα το σπίτι του!

Το σπίτι όπου κάποτε στέγασαν την ευτυχία τους πωλείται!

STAR ΚΥΠΡΟΣ 2013 - Ελίσα Γεωργίου

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς του MEGA Feel Fantastic- STAR Κύπρος 2013 είναι η Ελίσα Γεωργίου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Kι όμως, κέρδισε πολλά

Kι όμως, κέρδισε πολλά

Παντελής Παντελίδης: «Είμαι μόνος. Ο έρωτας έχει περάσει σε δεύτερη φάση»

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»!

Ιστορία Φρίκης: Βίαζαν και βασάνισαν μετανάστες πριν τους στείλουν στον υγρό τάφο της Λαμπεντούζα (Vid)

Συνελήφθη 24χρονος Σομαλός, ο οποίος φέρεται ότι ανήκε στο κύκλωμα που ευθύνεται για το ναυάγιο τον περασμένο μήνα στην Λαμπεντούζα με τους 366 νεκρούς

«Αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Την απόφαση του να επιστρέψει στην τηλεόραση αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Περδίκης: Νομοθετική αναλγησία η εξαίρεση ΚΤ από αποκοπές

Ο Βουλευτής και ΓΓ των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης σε δηλώσεις του στη Βουλή χαρακτήρισε νομοθετική αναλγησία τη μισθολογική εξαίρεση της Κεντρικής Τράπεζας από τις μειώσεις στις μισθοδοσίες στο δημόσιο τομέα.

Ο πορνοστάρ Rocco, ο Ρόκκος και οι απορίες της Ελένης

«Την έστειλε» την Ελένη Μενεγάκη ο Γρηγόρης Γκουντάρας με το θέμα που παρουσίασε στην εκπομπή "Ελένη".

Αντανακλάσεις τοπίων σε γυάλινα ποτήρια(Φωτογραφίες)

Η Ρωσίδα φωτογράφος Mariya Luiza, που ζει και εργάζεται στη Μόσχα, έχει πάθος με τα τοπία και τις «μαγικές σφαίρες». Στην πρόσφατη συλλογή εικόνων της παρουσιάζει απίθανα φυσικά τοπία της χώρας έτσι όπως φαινονται μέσα από γυάλινες μπάλες και μάλιστα… αντεστραμμένα.

Παράταση στην εγκατάσταση φωτοβολταικών με net metering δίνει η ΡΑΕΚ

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) αποφάσισε να δώσει παράταση στην υποβολή αιτήσεων για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων με την μέθοδο συμψηφισμού μετρήσεων της καταναλισκόμενης και της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας σε οικιακούς καταναλωτές και κτίρια που αποτελούν έδρα τοπικών αρχών, ως επίσης και για τις αιτήσεις για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων με την μέθοδο της αυτοπαραγωγής σε Εμπορικές και Βιομηχανικές Μονάδες.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ... ΑΝΩΜΑΛΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ

Όπως θα διαπιστώσετε, ο υπάλληλος δεν... προβληματιζόταν ιδιαίτερα με τη δουλειά του - Την τελευταία φορά που έμεινε γυμνός στον χώρο εργασίας του, τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά...

«Πίστευα ότι μια πλαστική επέμβαση δεν αποτελεί πια ταμπού»

Για την πλαστική στη μύτη μίλησε η Ελένη Χατζίδου

Ανόρθωση: Με πάθος για το «διπλό» στο Τσίρειο! (η αποστολή)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε 18μελή αποστολή για την αναμέτρηση.


Κομισιόν: Αξιοποίηση δυναμικού καινοτομίας για ανάπτυξη

Την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των περιφερειών της ΕΕ μέσω των κοινοτικών επενδύσεων και του στοχοθετημένου σχεδιασμού, υπογράμμισε σήμερα στο πλαίσιο της διάσκεψης: «Οι περιφέρειες ως κινητήριες δυνάμεις για μια νέα ανάπτυξη μέσα από την έξυπνη εξειδίκευση», που διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες, ο Επίτροπος περιφερειακής πολιτικές Γιοχάνες Χαν.

Ο Αυστριακός Επίτροπος καλεί τις περιφέρειες να προσδιορίσουν τα κύρια στοιχεία στα οποία υπερτερούν και να διοχετεύσουν πόρους σε αυτά με σκοπό να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

«Είναι ανάγκη οι ευρωπαϊκές περιφέρειες να προχωρήσουν με γρήγορα βήματα στον δρόμο της καινοτομίας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο προσδιορισμός, η αξιοποίηση και η εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων κάθε περιφέρειας είναι στοιχεία απαραίτητα για την επίτευξη εξυπνότερων και κατάλληλα στοχευμένων επενδύσεων που θα αποφέρουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία και θα αυξήσουν τον αντίκτυπό τους. «Ετσι θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε περισσότερα με λιγότερα και να ενεργοποιήσουμε το δυναμικό καινοτομίας κάθε περιφέρειας της Ευρώπης», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Χαν οι στρατηγικές έξυπνης εξειδίκευσης θα πρέπει να αναπτύσσονται παράλληλα με τον ιδιωτικό τομέα, τους ερευνητές και την κοινότητα της καινοτομίας. Μόνον τότε θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, των επιχειρήσεων, αλλά και των ατόμων, είπε, ενώ αναφέρθηκε και σε παραδείγματα τέτοιων στρατηγικών, όπως η επικέντρωση στη γαλάζια ανάπτυξη στα Κανάρια Νησιά, η στρατηγική καινοτομίας για την υγειονομική περίθαλψη στη Φλάνδρα ή ο εκσυγχρονισμός της ιταλικής βιομηχανίας υποδημάτων στην περιφέρεια Μάρκε (Marche) της Ιταλίας. Οι περιφέρειες αυτές πέτυχαν, χάρη στη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς, να προαγάγουν τους κοινούς στόχους για την ανάπτυξη και την καινοτομία, κατέληξε.

Οπως επισημαίνει η Κομισιόν, η συζήτηση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς οι προτάσεις για τη νέα πολιτική συνοχής 2014-2020 βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Βασικό στοιχείο της νέας πολιτικής είναι η εισαγωγή προϋποθέσεων οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται πριν από τη χορήγηση των κεφαλαίων. Μία από αυτές είναι η ανάπτυξη μιας σαφούς και προσεκτικά σχεδιασμένης στρατηγικής «έξυπνης εξειδίκευσης» για την έρευνα και την καινοτομία. Η στρατηγική αυτή θα πρέπει να καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι επενδύσεις κατά τα επόμενα 7 έτη και να εξασφαλίζει την επίτευξη ξεκάθαρων στόχων επιτόπου. 

 Source : http://www.sigmalive.com

Έλλη Κοκκίνου: Στην Θεσσαλονίκη με τον Μπόγρη

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

ATP - Δίκαια στο Νο1 ο Ράφα

Για μια ακόμη φορά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχρισε κορυφαίο της χρονιάς τον Ράφαελ Ναδάλ, τονίζοντας ότι ο Ισπανός αξίζει να τερματίσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μέσα στο 2013 με τον Σέρβο να ετοιμάζεται για τα ημιτελικά του ATP World Tour Finals, μετά τη νίκη επί του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο το βράδυ της Πέμπτης.

Παρέμβαση Θύρας 9: «Εκλογές για αλλαγή, όχι ανακύκλωση»

Δυναμική αντίδραση-παρέμβαση των οργανωμένων φίλων της Ομόνοιας, της Θύρας 9, που σε ανακοίνωση τους καλούν το Λώρη Κυριάκου και τους πρώην συνεργάτες του Μιλτιάδη Νεοφύτου να μην διεκδικήσουν θέση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. «Ούτε τον έλεγχο του κόμματος έχουμε ανάγκη», αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα.

Η ανακοίνωση της Θύρας 9:
«Αδέλφια της ΘΥΡΑ9 περήφανε πράσινε λαέ,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να πάρουμε θέση πάνω στα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας. Για ακόμα μία φορά βλέπουμε το σωματείο μας να οδηγείτε σε διοικητικό αδιέξοδο αφού λύσεις από το παρελθόν δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν λύσεις παρά μόνο πισωγυρίσματα. Σε μια ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας με σκοπό να βρούμε μια κοινή λύση για το διοικητικό. Η οργανωμένη μας κερκίδα κάλεσε όλους τους συνδέσμους σε συνάντηση την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στην Κοφίνου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ συζητήθηκαν πολλά και διάφορα. Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε με τους υπόλοιπους συνδέσμους να προχωρήσουμε σε ένα κύκλο επαφών με τους άμεσα εμπλεκόμενους για να δούμε πως μπορούμε να βρούμε μια λύση κοινά αποδεκτή από όλους, δυστυχώς όμως οι κινήσεις μας βρήκαν κλειστές πόρτες και κατεστημένα χρόνων μπροστά τους. Μέσα από την ανακοίνωση μας καλούμε έστω και την υστάτη όλους να βρούμε μια λύση που να μας ενώνει όλους για το καλό αυτής της ομάδας που από την μέρα της γέννησης μας έγινε ο σκοπό της ζωής μας.

Τέσσερις μέρες πριν από την λήξη της προθεσμίας για υποβολή υποψηφιοτήτων έχουμε μπροστά μας την καθοδηγούμενη από το ΑΚΕΛ υποψηφιότητα Λώρη Κυριάκου και φήμες για υποβολές υποψηφιοτήτων από τον "δικηγόρο" του διοικητικού συμβουλίου του Μιλτιάδη Νεοφύτου και άλλων μελών των προηγούμενων καταστροφικών συμβουλίων που έφεραν την Βασίλισσα μας σε αυτή την οικονομική κατάσταση.

Ξεκαθαρίζουμε από τώρα ότι δεν θα δεχτούμε καμιά μέση λύση, ζητούμε ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΧΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Η υποψηφιότητα Λώρη Κυριάκου είναι πρόχειρη καθοδηγούμενη και χωρίς κανένα πλάνο είναι η πρόταση για να καταφέρουν να συνεχίσουν να ελέγχουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας όλοι αυτοί που με τον αντιεπαγγελματισμό τους την έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση. Για αυτό δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την πρόσκληση του κ. Λώρη Κυριάκου για συνάντηση. Αν θέλαμε να μιλήσουμε με κάποιο για το πλάνο σας θα περνούσαμε από τα γραφεία του ΑΚΕΛ. Μέσα σε μια νύχτα κ. Λώρη δεν μπορείτε να βρείτε πλάνο, για αυτό δεν καταφέρατε ούτε καν να συμπληρώσετε τον συνδυασμό σας. Μετά που στέρεψαν οι επιλογές του κόμματος σας πίεσαν και εσείς αποδεχτήκατε να κάνετε την δουλειά τους. Δεν μπορείτε κύριε Λώρη Κυριάκου να ηγηθείτε ενός κοινά αποδεχτού συνδυασμού όπως γράφεται σε πολλές ιστοσελίδες ότι προσπαθείτε να κάνετε. Αν πράγματι κάποιοι ήθελαν να βρούμε μια κοινή λύση ας έρχονταν να μιλήσουμε πριν να ανακοινώσουν το οτιδήποτε όχι να βάζουν στο τραπέζι το όνομα ενός ατόμου που ήξεραν ότι θα δημιουργούσε αντιδράσεις στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι οι πάντες θα αντιλαμβάνονταν ποιοι τον πίεσαν να δηλώσει υποψηφιότητα. Λυπούμαστε πραγματικά κ. Λώρη που βάζετε μπροστά το όνομα σας για τα κομματικά τους συμφέροντα κρίμα να εκθέτεστε στα μάτια χιλιάδων ΟΜΟΝΟΙΑτών για το χατίρι αυτών που με τα κουμπαριλίκια τους, με την ξεροκεφαλιά τους και με την στήριξη τους στον Μιλτιάδη Νεοφύτου έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο χείλος του γκρεμού.

Καλούμε τον κύριο Λώρη Κυριάκου και τους πρώην συνεργάτες του Μιλτιάδη Νεοφύτου να μην διεκδικήσουν θέση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Ούτε τον έλεγχο του κόμματος έχουμε ανάγκη ούτε αυτούς που έβλεπαν τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να καταχρεώνει την ομάδα μας και να μένουν άπραγοι. Ο κόσμος δεν τους θέλει ούτε μπορεί να τους εμπιστευτεί για να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από την δύσκολη θέση, για αυτό σαν το πιο οργανωμένο και μαζικότερο κομμάτι του πράσινου λάου απαιτούμε την απόσυρση των υποψηφιοτήτων τους. Σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΘΥΡΑ9 σε έκτακτη ανοικτή συγκέντρωση στις 20.00 στο κεντρικό μας Fan Club. Στην συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση για το παρασκήνιο πίσω από τις υποψηφιότητες και για τις συναντήσεις με τα Συ.Φι. Ελάτε με τις ιδέες σας με τις προτάσεις ακόμα και με την αγανάκτηση σας. Την ΟΜΟΝΟΙΑ μας δεν την χαρίζουμε σε κανένα αυτές οι εκλογές πρέπει και θα φέρουν την αλλαγή.

Υ.Γ 1. Δυστυχώς λόγω της σοβαρότητας των καταστάσεων και την πίεση του χρόνου η ανοικτή συγκέντρωση είναι την ίδια ώρα με τον αγώνα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αυτό και δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε. Είμαστε σίγουροι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς θα μας κάνει ακόμα μια φορά περήφανους παρά την απουσία μας.

Υ.Γ 2. Ο ΛΑΟΣ έρχεται στην καταπράσινη Πάφο με κέφια και καλό θα ήταν τυχόν αλλόθρησκοι να εγκαταλείψουν την πόλη για το σαββατοκύριακο. Όλοι στο pre-game στο σύνδεσμο μας στην Πάφο το Σάββατο και από νωρίς την Κυριακή στο σύνδεσμο για μια μεγαλειώδη πορεία προς το γήπεδο.

ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ9»

Source : www.24sports.com.cy

Κόντρα Κυβέρνησης-ΑΚΕΛ για το μνημόνιο

Ο μνημονιακός δρόμος είναι μονόδρομος και η μόνη αξιόπιστη πρόταση και λύση για μια χώρα που αφέθηκε να φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ανάσα 350 εκ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Ανάσα 350 εκ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω δύο προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Ομάδα υπερηρώων βοηθά την αστυνομία να πιάσει εγκληματία σε σουπερμάρκετ

Ο Μπάτμαν, ο Ρόμπιν, ο... Ντέιβιντ Χάσελχοφ και ένα στρουμφάκι βοήθησαν την αστυνομία να συλλάβει έναν εγκληματία σε σουπερμάρκετ στο Ιστ Λόθιαν της Σκωτίας.

Kate Middleton: Μαθαίνει να πιλοτάρει με δάσκαλο τον πρίγκιπα Harry

Η Kate βρέθηκε σε εκδήλωση της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας και αποκάλυψε πως έχει κάνει μαθήματα σε αεροσκάφη σταθερών πτερύγων.

Mε φόντο το «βαρύ κλίμα» στην Αθήνα το θέμα της ΕΡΤ στα ξένα ΜΜΕ

Με αναφορά στο γενικότερο πλαίσιο πίεσης υπό την οποία τελεί η Αθήνα παρουσιάζουν τα ξένα ΜΜΕ την αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ, ως μέρος του κλίματος στην Ελλάδα που συμπληρώνεται με την γενική απεργία της Τετάρτης και η σε εξέλιξη αξιολόγηση της τρόικας.

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι υπαλληλοι ΑΤΗΚ - ΑΗΚ - ΑΛΚ -

Τη λήψη δυναμικών μέτρων εντός των επόμενων δέκα ημερών αποφάσισε η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, η οποία εξουσιοδότησε τις Κλαδικές της στην ΑΤΗΚ, την ΑΗΚ και την ΑΛΚ να συντονιστούν με τις υπόλοιπες συντεχνίες και να αποφασίσουν μέτρα, με στόχο να ενισχύσουν το γενικότερο Κίνημα που τάσσεται ενάντια στις Ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του Δημόσιου Πλούτου.


«Ανάθεμα» στο φαινόμενο της διαφθοράς από τον Πάπα Φραγκίσκο

Το φαινόμενο της διαφθοράς καταδίκασε ο Πάπας Φραγκίσμος, ενώ τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για «ανάθεμα».

Στυλιανίδης: Τονωτική ένεση η αξιολόγηση της Τρόικας

Τονωτική ένεση για το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας αποτελεί η χθεσινή θετική αξιολόγηση της Τρόικας για την κυπριακή οικονομία, δηλώνει η Κυβέρνηση δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη.

Ποια από τις δύο εκδοχές της Gisele προτιμάτε; Γυμνή ή με σέξι ολόσωμη φόρμα;

Μερικά πράγματα είναι αυταπόδεικτα και στην περίπτωση της Gisele η οποία για ακόμη μία χρονιά φέτος είναι το μοντέλο με τα περισσότερα κέρδη στον κόσμο, είναι γεγονός.

Έκανε το θαύμα του πάλι ο Πανίκος – Εξαίρεσε την Κεντρική από μειώσεις μισθών και πάγωμα προσλήψεων

Έξω φρενών πάλι το Προεδρικό με τον Δημητριάδη – Συμφώνησε με την Τρόικα να εξαιρεθούν στην Κεντρική από τις αποκοπές.

ΑΠΟΕΛ - Σφίξιμο ο Αλεξάνδρου, χτύπημα ο Καμπράλ

Με πρωινή προπόνηση και χωρίς ρεπό ξεκούρασης, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή.

Απίστευτο: Δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο επειδή...

Η μητέρα ενός νεαρού Γάλλου που βρισκόταν στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή κατήγγειλε ότι η αεροπορική εταιρεία British Airways αρνήθηκε να τον δεχτεί και τον "εγκατέλειψε" στο αεροδρόμιο, επειδή ήταν πολύ παχύς.

16.000 οι αιτήσεις για πληρωμή πλεονάζοντος προσωπικού

Στις 16.308 ανήλθαν οι αιτήσεις για πληρωμή λόγω πλεονασμού που εκκρεμούσαν στο τέλος του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας.

ΑΕΛ - Τους ξέρει… και τον ξέρουν

Άμα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΛ, με εξαίρεση το Φεγκρούζ όλους τους υπόλοιπους παίκτες τους γνωρίζει από πρώτο χέρι αφού εργάστηκε μαζί τους για εφτά περίπου μήνες.

Είχε μικρό στήθος, το μεγάλωσε και το μίκρυνε ξανά

Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

ΣΟΚ: Άνδρας πέθανε σε σαδομαζοχιστικό gay παιχνίδι

Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση επειδή σκότωσε τον εραστή του κατά την διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού και στην συνέχεια... μαγείρεψε το κεφάλι του θύματος!

Σκότωσε τρίχρονο επειδή έβρεξε το κρεβάτι του!

Καταστροφικά χαρακτήρισε τα τραύματα του αγοριού ο ιατροδικαστής.

ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION & TO OPA ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΑΙΟ ΤΩΡΑ... ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ...

Ο πάλαι ποτέ χορευτής του Οpa στη Eurovision το 2010 τολμά και ξεκινά δισκογραφικά και σε νέα χωράφια ως τραγουδιστής με τον "ΧΕΙΜΩΝΑ" του.

ΑΠΟΕΛ: Ήταν... APOEL

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και πήρε μια πανάξια νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπορντό. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» διατηρούν ζωντανές της ελπίδες τους για πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά

Συνεχίζονται και σήμερα, από θαλάσσης και ξηράς, οι έρευνες για τον εντοπισμός του 49χρονου Γιάννη Τσακιράκη, ταχυδρόμου, ερασιτέχνη ψαρά, από την Πόμπια, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ψάρευε μόνος δυτικά του όρμου Καλών Λιμένων. 

Ομόνοια: Ο Λώρης έχει δουλειά πολλή

Με γραπτή δήλωση που απέστειλε χθες το απόγευμα στα ΜΜΕ, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου γνωστοποίησε την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού και να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομόνοιας.

Kungurskaya Cave: Το παγωμένο σπήλαιο των Ουραλίων!

Το σπήλαιο Kungurskaya είναι γνωστό με την κοινή ονομασία «σπήλαιο πάγου» και βρίσκεται στα Ουράλια, στην περιοχή Περμ,στη δεξιά όχθη του ποταμού Sylva Kungur στις παρυφές του χωριού Filippovka ενώ αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για ντόπιους και ξένους.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καρστικά σπήλαια στη Ρωσία, ένα μοναδικό μνημείο της φύσης αλλά και το έβδομο μεγαλύτερο σπήλαιο γύψου στον κόσμο. Η ηλικία του σπηλαίου κυμαίνεται μεταξύ 10-12 χιλιάδες χρόνια, ενώ το μήκος του είναι 5.600 μ., με τα 1.500 μ. από αυτά να είναι επισκέψιμα. Διαθέτει πάνω από 45 σπήλαια με διαφορετικές υφές βράχων αλλά και εδαφικά χαρακτηριστικά.



Επιπλέον διαθέτει πάνω από 60 λίμνες, όλες συνδεδεμένα μεταξύ τους και με τον ποταμό Sylva. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό, κάτι που έκανε τους ντόπιους να χρησιμοποιούν το σπήλαιο για πολλά χρόνια ως φυσικό ψυγείο! Παράξενοι σχηματισμοί πάγου εν είδει σταλακτιτών και σταλαγμιτών κρέμονται από την οροφή, δημιουργώντας ένα απόκοσμο τοπίο. Περίπου 90.000 άτομα το επισκέπτονται ετησίως ενώ συγκαταλέγεται στα πλέον πολυφωτογραφημένα του κόσμου και αγαπημένα των απανταχού φωτογράφων.








Πηγή: http://www.sigmalive.com