Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μετέφερε σε μια βαλίτσα τη διαμελισμένη μητέρα του!

Κάμερες κατέγραψαν το δράστη να τη σέρνει στα σκουπίδια...

Απίστευτο! Αστυνομικός έκλεψε κινητό 15χρονου!

Βαριά καμπάνα εισέπραξε ο Χαλκιδέος Αστυνομικός από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο.

ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΡΑΓΓΑ ΕΝΩΝΕΙ ΑΣΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ

Την υποθαλάσσια σιδηροδρομική σήραγγα που ενώνει την ασιατική και την ευρωπαϊκή ακτή του Βοσπόρου σε τέσσερα λεπτά...

Έκτακτο:Τρομακτικές εικόνες από σφοδρό τροχαίο. Βουτήγμενος στο αίμα ο Πασίγνωστος . . .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εικόνα με το ματωμένο του κεφάλι είναι σκληρή...

«Το παιδί μου φοβάται το σχολείο - Τι να κάνω;»

Όταν ένα παιδί αρνείται επίμονα να πάει στο σχολείο λέμε ότι έχει σχολική φοβία, έναν επίμονο φόβο ο οποίος δεν είναι λογικός ή είναι υπερβολικός. Το παιδί τον αναγνωρίζει αλλά αδυνατεί να το ξεπεράσει.

Βρέθηκαν ίχνη 139 έργων τέχνης που «άρπαξαν» οι Ναζί

Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία αποκάλυψε 139 έργα τέχνης, τα οποία είναι πιθανόν να είχαν κλαπεί ή κατασχεθεί κατά τη διάρκεια του Ναζιστικού καθεστώτος, από το 1933 έως το 1945, πολλά εκ των οποίων ανήκαν σε Εβραίους, ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Ολλανδικών Μουσείων.

Γυμνή αποκάλυψη - Η Ζιζέλ στη νέα της φωτογράφιση

Η Ζιζέλ ποζάρει γυμνή για το τελευταίο τεύχος γνωστού περιοδικού μόδας και υπενθυμίζει πως παρά τα δύο παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο, διατηρεί ένα πανέμορφο σώμα.

Η Μαριάντα Πιερίδη... ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ ΕΞΩ στην ΠΙΣΤΑ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Έβαλε μια υποψία φορέματος (για ολόκληρο ούτε λόγος), έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε τις επιτυχίες της..

Πώς ένα ζευγάρι βρεγμένες κάλτσες μπορεί να διώξει το κρύωμα!

Μπορεί να ακούγεται εντελώς παράλογο, αλλά σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα του Toronto, το να φορέσεις παγωμένες και βρεγμένες κάλτσες στο κρεβάτι όταν είσαι κρυωμένος, μπορεί να μιμηθεί τις επιδράσεις ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει η υδροθεραπεία. 

Γιάννης Μπέζος: «Δεν επιτρέπω στον κόσμο να με παίρνει αγκαλιά»

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό»!

Πέφτει ξύλο στις Κεντρικές Φυλακές – Έρευνα για υπερβολική χρήση βίας

Οι αναφορές μελών της Επιτροπής κατά των βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης CPT, σε σχέση με ξυλοδαρμό κρατουμένων στις Κεντρικές Φυλακές, προκάλεσαν την παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος διέταξε έρευνα .

Βραζιλία: Έκοψαν το κεφάλι ποδοσφαιριστή και το έστειλαν στη γυναίκα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βραζιλίας με τη φρικιαστική δολοφονία ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποκεφάλισαν, του έβγαλαν τα μάτια, του ξερίζωσαν την γλώσσα και έστειλαν το κεφάλι στην σύζυγό του.

H εξέλιξη του Μπέκαμ σε μία φωτογραφία

Δείτε την πορεία του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα.

Η ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ... ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Ήρθε πάλι στην Κύπρο και... έγινε το έλα να δεις... Γνώρισε όμως και μία από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίτριες της Κύπρου....

Τα εντυπωσιακά και σπάνια αστρονομικά φαινόμενα της εβδομάδας

«Πολυάσχολος» θα είναι ο ουρανός
αυτή την εβδομάδα, αφού προβλέπονται εντυπωσιακά
 και σπάνια αστρονομικά φαινόμενα.

Έτσι, εκτός από τη μερική έκλειψη Ηλίου της Κυριακής, θα δούμε αστρικές συναντήσεις, πρωινούς κομήτες αλλά και ζωδιακό φως στον ουρανό.

Ισπανία: Ξεκινάει εισαγγελική έρευνα για τις παρακολουθήσεις

Η εισαγγελία της Ισπανίας ξεκίνησε σήμερα προκαταρκτική έρευνα με στόχο να εξεταστεί αν υπάρχουν αποδείξεις που να στοιχειοθετούν την διάπραξη εγκλήματος στην υπόθεση των φερόμενων παρακολουθήσεων από τις ΗΠΑ εκατομμυρίων τηλεφωνικών κλήσεων στην Ισπανία, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Πώς να ξεφορτωθείτε τις άσχημες μυρωδιές στο σπίτι

Άσχημες μυρωδιές στο σπίτι. Πώς μπορούμε να τις εξαλείψουμε; Υπάρχουν εύκολοι τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια. Πάμε να τους δούμε:

Τα γενέθλια της Μενεγάκη, το δάχτυλο στην τούρτα και τα μουγκρητά της on air!

Σήμερα έχει γενέθλια η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της της έδωσαν τις πιο θερμές ευχές.

Το φυτό με τα «κέρινα» άνθη

Το φυτό Hoya carnosa ή αλλιώς «φυτό κερί» ευδοκιμεί στην Ασία και την Ωκεανία και χρησιμοποιείται κυρίως σαν διακοσμητικό.

Ιταλία: Διπλασιάστηκαν οι φτωχοί - από το 2007 μέχρι το 2012

Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Ιταλίας πρόκειται να συρρικνωθεί φέτος κατά 1,8%, σύμφωνα με το Εθνικό Στατιστικό Ινστιτούτο της χώρας (Istat).

Δεν είναι ο Μπέν....

Αρνητικό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Μπεν. Ο νεαρός που εντοπίστηκε στη Λεμεσό δεν είναι, βάση των αποτελεσμάτων, ο μικρός Μπεν Νίνταμ (Ben Needham), ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, ενώ διέμενε με τον παππού και τη γιαγιά του.

Αίγυπτος: Αποσύρθηκαν οι δικαστές από τη δίκη του ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Οι τρεις δικαστές στη δίκη του πνευματικού ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου και των βοηθών του για "υποκίνηση στη δολοφονία" διαδηλωτών, αποσύρθηκαν σήμερα από την εκδίκαση της υπόθεσης για "λόγους συνείδησης".

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ χτύπησε η καρδιά της Χριστιάνας Αριστοτέλους η οποία το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αγαπημένο της Κυριάκο...

Μιχάλης Σοφοκλέους: Βρέθηκε καταγής σωριασμένος με ένα στρiνγκ στο στόμα!Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Αυτό το αγόρι όλο ζαβολιές είναι και μας κάνει και πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη.

Κυνήγι και στις περιοχές Νatura με σφραγίδα ΕΕ

Το κυνήγι επιτρέπεται στις περιοχές «Natura 2000», καθώς δεν απαγορεύεται ούτε από τη σχετική εθνική νομοθεσία ούτε από τις σχετικές Ευρωπαϊκές Οδηγίες, επισημαίνει σε απάντησή του στον βουλευτή των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΈΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ ΦΌΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΆΣΙΑΝ!

Τα 33α γενέθλιά της γιόρτασε η Κιμ Καρντάσιαν, λίγες ημέρες μετά τον αρραβώνα της με τον Κάνιε Γουέστ, οργανώνοντας ένα πάρτι στο club TAO του Venetian Hotel στο Λας Βέγκας. 

Σπιτικό scrub για την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων

Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος
Έχετε κουραστεί να δίνετε τα λεφτά σας στους καθαρισμούς προσώπου; Φτιάξτε μόνες σας το παρακάτω scrub και απομακρύνετε μια για πάντα τα μαύρα στίγματα.

Επιδημία διαζυγίων στο Hollywood: Κι άλλο διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από 20 χρόνια

Κάτι έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό και στο Hollywood το ένα διαζύγιο διαδέχεται το άλλο. Μην είναι ο ανάδρομος Ερμής, μην είναι η έκλειψη σελήνης; 

Έκοψε το πέος του αλλά ξέχασε να το πάρει μαζί στο νοσοκομείο!

Από που ν' αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με την περιπέτεια που έζησε ένας Κινέζος. Ο 26χρονος κινέζος έπασχε από κατάθλιψη. Ήταν μόνος και πολύ καιρό και αποφάσισε ότι το πέος του δεν του χρησίμευε σε τίποτα και αποφάσισε να το κόψει...

Μετά τις πυρκαγιές, η ανεμοθύελλα

Έπεσαν δέντρα και στέγες σπιτιών στην Αυστραλία.

Μαστορέματα και κηπουρική μειώνουν έως 30% τον κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Οι άνθρωποι άνω των 60 ετών, οι οποίοι ασχολούνται συστηματικά με μαστορέματα στο σπίτι (ή το αυτοκίνητό τους) και με την περιποίηση του κήπου τους, μπορούν να περιορίσουν έως 30% τον κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό, καθώς επίσης να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής τους. 

Κύπριος βουλευτής «με κατεβασμένα τα σώβρακα» στην Κερύνεια

«Άντρες για όλα τώρα και στην Κερύνεια» γράφει η εφημερίδα Ένωσις που φιλοξενεί τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ γυμνό, με ένα φύλλο συκής στο επίμαχο σημείο και κατεβασμένο το εσώρουχο. Στο κεφάλι του έχει ένα τούρκικο φέσι…

Οι προτεινόμενες αλλαγές της Season 4

Οι πρώτες αλλαγές του League of Legends για τη Season 4 διέρρευσαν και είναι πολύ πιθανό να τις δούμε στο σύντομα στο Preseason αν μείνουν ως έχουν.



VIDEO Η ΣΆΣΑ ΜΠΆΣΤΑ ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΧΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΆΧΤΗΚΕ ΈΞΩ ΤΟ…

Η ΤΟΥΜΠΑΝΟ τραγουδίστρια κάνει τη λάθος κίνηση και μας δείχνει το πλούσιο σtήθoς της. 

Άννα Βίσση: Η αποθέωση στην Αγγλία και το ξενύχτι μέχρι πρωίας με τις φίλες της!

Μετά το τέλος των παραστάσεων των «Δαιμόνων» και λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Pantheon Theatre», η Άννα Βίσση έφτιαξε τη βαλίτσα της και ταξίδεψε στο Λονδίνο για μια μοναδική συναυλία, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας!

ΜΠΛΑΤΕΡ 29/10/2013 - 14:27 «Προτιμώ τον Μέσι, ο Κριστιάνο ασχολείται περισσότερο με το μαλλί του»

Την προτίμηση του στο ερώτημα Μέσι ή Ρονάλντο εξέφρασε ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ.

ΑΚΕΛ :Απεμπλοκή από μνημόνιο για αντιμετώπιση προβλημάτων

Τη θέση του ΑΚΕΛ ότι μέσα από το μνημόνιο δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα τον κυπριακό λαό, επανέλαβε ο ΓΓ του Κόμματος Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να επιδιώξουμε λύσεις έξω από τα πλαίσια του μνημονίου».

Απόλλων: Πετάει και άλλο αεροπλάνο για Ρώμη! Μονοήμερη εκδρομή με 490 ευρώ

Ο Απόλλωνας ενημερώνει πως θα διοργανωθεί μονοήμερη εκδρομή στη Ρώμη για όσους ενδιαφέρονται. Διαβάστε την τιμή και όλες τις λεπτομέρειες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ενδιαφέρονται να την ακολουθήσουν στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάτσιο, ότι διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Ρώμη την ημέρα διεξαγωγής του (07/11).

Η πτήση με τις Κυπριακές αερογραμμές είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (07/11) στις 09:00 και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Για να πετύχει η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο την μίσθωση του αεροπλάνου το οποίο θα μεταφέρει τους οπαδούς μας στη Ρώμη, θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια της πτήσης.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 430 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο, όπως επίσης και το εισιτήριο του αγώνα).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να πληρώσουν με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Όλοι οι αιτήσεις θα πρέπει να καταβληθούν μαζί με τα χρήματα στο AionasTravel, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Αμαθούντος 15.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25-314655. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι όλες οι θέσεις, τότε η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν το πρωί της Δευτέρας (11/11) από τα γραφεία της Εταιρίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην χορηγό εταιρία CyprusAirways η οποία στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που κατέβαλε η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων και υποστηρικτών της.

Γραφείο Τύπου Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)».
- Source :  http://www.tothemaonline.com/

Έλεος: Εντελώς γυμνοί οι άντρες που πλαισίωναν τις υποψήφιες Star Κύπρος! – Παρεξήγησαν τα Καλλιστεία στο Mega (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Ακούσαμε στον ημιτελικό ότι είχαν κοπεί οι φωτογραφίες από την παραγωγή και μάλιστα η φωτογράφος της συγκεκριμένης δοκιμασίας Θεοδώρα Ιακώβου είχε εκφράσει την αντίθεσή της με την ενέργεια της παραγωγής… Αν είναι δυνατόν…


Ανόρθωση: Χειρουργείο ο Τζέισον…

Άσχημα νέα προκύπτουν για τον Τζέισον Δημητρίου στην Ανόρθωση. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τους ιατρούς της ομάδας και θα οδηγηθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση των ιατρών, ο Τζέισον Δημητρίου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο, κάτι που στεναχωρεί αφάνταστα όλους στην ομάδα.

Η Ανόρθωση χάνει μια πολύτιμη μονάδα της, ενώ άπαντες είναι στο πλευρό του Τζέισον για να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

- Source : http://www.tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Χαμός Στην Ελλάδα Για Τους «Μαχητές» (Video)


ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΤΗΣ

Μία 35χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια που δολοφόνησε τον προαγωγό της σε ηλικία 16 ετών και η οποία παραμένει σχεδόν δύο δεκαετίες στη φυλακή, ενδέχεται να αποφυλακιστεί υπό όρους αυτή την εβδομάδα ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του κυβερνήτη της πολιτείας Τζέρι Μπράουν.

Κινδυνεύει με φυλακή ο Chris Brown

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπήκε ο… ευέξαπτος όπως αποδεικνύεται Κρις Μπράουν. Ο άνθρωπος που κακοποίησε τη Rihanna δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Την Ιερά Σύνοδο ενημέρωσε ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

«Καταβάλλουμε προσπάθεια έτσι ώστε με την έναρξη ενός νέου διαλόγου να υπάρξουν οι προοπτικές που θα επιτρέψουν να αντικρίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, στην Αρχιεπισκοπή, για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος θα έχει τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στις προσπάθειες του για εξεύρεση λύσης. 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Στον ημιτελικό οι «αιώνιοι»!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν όχι στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως προέκυψε από την κλήρωση. Στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου ο νοκ άουτ αγώνας. Άρης-Πανιώνιος το άλλο ζευγάρι.

Φαίνεται να περνάμε το δεύτερο "τεστ" της Τρόικα

Ελπίδα ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα πάει εξίσου καλά με την πρώτη εξέφρασαν συμμετέχοντες στην πρωινή συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής της Τρόικας και των κυπριακών Αρχών, με την οποία σηματοδοτήθηκε η έναρξη της νέας αξιολόγησης του κυπριακού μνημονίου.

Ο ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Φόρεσε το άσπρο του πουκάμισο. Έβαλε τα γάντια του, πήρε την ελληνική σημαία και παρέλασε περήφανος.

Νοσηλευτές: Να μην επιβαρυνθούν μόνο οι υπάλληλοι βάρδιας

Τροποποιητική πρόταση για επιπρόσθετη μικρή αποκοπή όλων των κρατικών λειτουργών, ώστε να συνεισφέρουν ίσα και ισόποσα με όλους τους άλλους και να μην επιβαρυνθούν μόνο οι υπάλληλοι βάρδιας τη συνεισφορά των 18 εκ που χρειάζεται, ζητεί με υπόμνημά της η Ομάδα Πρωτοβουλίας Νοσηλευτών και Μαίων, με τον εκπρόσωπό της, Σταύρο Βρυωνίδη να κάνει λόγο σε ανισότητα και αδικία που στόχο έχει μόνο τους υπαλλήλους βάρδιας και δει τους νοσηλευτές και τις μαίες.

Επιστροφή στις προπονήσεις – Ξεκαθαρίζει για Αλαμπί

Στις προπονήσεις επιστρέφει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Τόνι Σαβέφσκι στους παίκτες του.

Σε ιταλικά χωρικά ύδατα το πλοίο που αρνήθηκε βοήθεια των ελληνικών αρχών - Δεν έχουν εντοπιστεί οι αγνοούμενοι

Σε ιταλικά χωρικά ύδατα εισήλθε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, το αλιευτικό σκάφος με τους περίπου 120 παράνομους μετανάστες, που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα να πλέει 110 ναυτικά μίλια νότια νοτιοδυτικά της Πύλου σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Νεκρός o πρώην σοφέρ του BBC, ύποπτος για παιδεραστία

Νεκρός βρέθηκε χθες, μια ημέρα πριν από τη δίκη του, ένας πρώην σοφέρ του BBC, πρώτος κατηγορούμενος στο σκάνδαλο που αφορά τον τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, που είχε διαπράξει εκατοντάδες σεξουαλικά εγκλήματα και ο οποίος πέθανε το 2011 σε ηλικία 84 ετών χωρίς να έχει ασκηθεί ποτέ δίωξη σε βάρος του.