Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Αν έπαιζε και λίγο επίθεση

Καλά στήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Μπλούμφιλντ» κόντρα στην Μακάμπι. Πήρε τον πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

Απεργία δικαστικών καθυστερεί τη μεταφορά του Ντ. Μιχαηλίδη στον Κορυδαλλό

- Στο Μεταγωγών αντί στον Κορυδαλλό, ο Ντ. Μιχαηλίδης
- Απεργία των δικαστικών καθυστερεί τη μεταφορά του
- Δεν εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν οι δικαστικές Αρχές της Ελλάδας τον κάλεσαν να παρουσιαστεί

ΑΠΟΕΛ - Γειά σου ρε Πάρντο

Τον πρώτο τους βαθμό στους ομίλους πήραν οι γαλαζοκίτρινοι

Υπέρ της κοινής πολιτικής Κύπρου-Ελλάδας ο Υπ. Συγκοινωνιών

Η αλληλοϋποστήριξη, ο σεβασμός και τα κοινά συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου θα πρέπει να οδηγούν στη χάραξη κοινής πολιτικής και στενής συνεργασίας, μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος παρέστη στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Ελληνική Πρωτεύουσα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ- Το πρώτο διπλό στο στόχαστρο

Ένα ακόμα όμορφο απόγευμα θέλουν να περάσουν στην Ανόρθωση την Κυριακή(22/9) απέναντι στην Αλκή, προκειμένου για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρία στα τρία.

Καμία ανοχή σε ρατσιστικές ή ξενοφοβικές συμπεριφορές

Για παρερμηνεία της απάντησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης στην ερώτηση που υπέβαλε ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης αναφορικά με την ύπαρξη οργάνωσης με ρατσιστική ή/και ξενοφοβική δράση στην Κύπρο, κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θέση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι ότι καμία ανοχή δεν θα υπάρξει σε ρατσιστικές ή ξενοφοβικές συμπεριφορές.

Εγκαταλείπουν τα χωριά τους εθελοντικά για να ανοίξουν χώρο στην άγρια ζωή

Μέχρι πρότινος το χωριό Ραμντετζί στην κεντρική Ινδία φιλοξενούσε μια αγροτική κοινότητα που έσφυζε από ζωή.

Παραποιημένες ημερομηνίες σε τρόφιμα

Προϊόντα με παραποιημένη την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας έχουν εντοπίσει στην αποθήκη συγκεκριμένης εταιρείας διανομής τροφίμων οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Οσμή και γεύση χωματίλας σε νερό κοινοτήτων της Πάφου

Οσμή και γεύση χωματίλας παρουσίασαν δείγματα πόσιμου νερού, που λήφθηκαν από διάφορες Κοινότητες της Επαρχίας Πάφου, οι οποίες υδροδοτούνται από το Διυλιστήριο Κανναβιούς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Γενικού Χημείου του Κράτους, ωστόσο, δεν προκύπτει κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωσή του.

ΛΕΓΚΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ: Σιγά μην τους άφηνε η UEFA (κεκλεισμένων)

Οι… σχέσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και των οπαδών της Λέγκια δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τους φίλους της ομάδας της Βαρσοβίας να φροντίζουν να το τονίζουν στο τελευταίο Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, κόντρα στην Στεάουα.

ΑΠΟΕΛ: Μπόρδα στην άμυνα, Αμορίν στα χαφ!

Κρατάμε την τοποθέτηση του Πάολο Σέρτζιο από την χθεσινή διάσκεψη τύπου , ότι μπορούμε να περιμένουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Αυτό στέλνει και το μήνυμα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει το πλάνο με στόχο την βελτίωση της εικόνας, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να ξεκινήσει την προσπάθεια του στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ με τον πιο ιδανικό τρόπο. Κάτι φυσικά που αν επιτευχθεί θα αλλάξει άρδην το κλίμα της ομάδας.

Κάτω από την ίδια στέγη Οικονομόπουλος-Κάβουρα

Το ενδεχόμενο ενός γάμου σκέφτεται η ηθοποιός
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους ενώ η ηθοποιός παραδέχεται πλέον ότι συγκατοικούν.

Ευρηματική… τέχνη του δρόμου!

Η τέχνη του δρόμου αποτελεί έναν ευφάνταστο τρόπο για να περάσει ο δημιουργός τα μηνύματά του στο κοινό αλλά και για να ομορφύνει τους τοίχους και τους δρόμους της πόλης. 

Το γέλιο ωφελεί την υγεία

Πέντε πειστικοί λόγοι για να γελάμε πιο συχνά
Εκτός από τη διάθεση, το γέλιο σε κρατά υγιή. Ακολουθούν 5 καλοί λόγοι για να γελάς πιο συχνά, έστω και με το ζόρι!

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ &... ΜΑΘΗΤΗ

Σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου. 

Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας υπέγραψαν Κύπρος και Ιταλία

Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας υπέγραψαν οι Υπουργοί Άμυνας της Κύπρου και Ιταλίας, Φώτης Φωτίου και Mario Mauro αντίστοιχα, κατά τη συνάντηση που είχαν στη Ρώμη.

Ένταση, τραγούδια και χειροκροτήματα στην κηδεία του Π.Φύσσα

Σε κλίμα συγκίνησης και οργής ολοκληρώθηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε χθες στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά.


Εκκληση για προσφορά αίματος από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος όλων των ομάδων για κάλυψη των αναγκών της, απευθύνει η Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Διπλωματικό χάος με την πτήση της Τραμπζονσπόρ! – Τουρκικό ΥΠΕΞ, αερολιμένες Ρόδου και Λάρνακας διαφωνούν για την προσγείωση στην Ρόδο

- Τηλεφωνική επικοινωνία του newsit.com.cy με τον υπεύθυνο του Πύργου Ελέγχου της Ρόδου: "Υπάρχει επιβεβαιωμένο Σχέδιο πτήσης από Ρόδο προς Λάρνακα για την πτήση αυτή - Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που δεν τηρείται το καθιερωμένο σχέδιο πτήσης, μάλλον υπήρξε touch and go"

Ο Καρογιάν καλεί το Διοικητή της ΚΤ να παραιτηθεί

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν κάλεσε σήμερα το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη να υποβάλει την παραίτησή του, διευκολύνοντας έτσι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και που δεν ευνοεί, όπως είπε, την ομαλή λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Έγκυος αλλά φοβάται αποβολή η Jennifer Aniston;

Μπορεί η Jennifer Aniston να διαψεύδει τις πληροφορίες που την θέλουν έγκυο, οι φήμες, όμως, επιμένουν: νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η ηθοποιός περιμένει τον πελαργό, αλλά δεν το ανακοινώνει ακόμα επειδή φοβάται τυχόν αποβολή λόγω... της ηλικίας της.

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Μπούκαραν αρχικά στο πρακτορείο στοιχημάτων 36χρόνου με ρόπαλα και μαχαίρια και τον απείλησαν, για διαφορές που είχαν στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Κραυγή αγωνίας για τα κρούσματα φυματίωσης

Σήμα κινδύνου για τα κρούσματα φυματίωσης που διπλασιάστηκαν την τελευταία δεκαετία στην Κύπρο εκπέμπουν οι αρμόδιοι, υπογραμμίζοντας την αδήρητη ανάγκη για δημιουργία νέου σανατορίου στην Κακοπετριά.

Κεντρική Τράπεζα: «Παράνομο το Κούρεμα» - Επιστολή σοκ ΚΤ

-Αντίθετο με τις διατάξεις του Συντάγματος το κούρεμα
-Παραλήπτης της επιστολής ο Γιάννης Κύπρης
-Eνα μήνα πριν το Eurogroup, εστάλη η επιστολή στον κ. Κυπρή

ATP- Το τένις χωρίς εμάς θα μείνει.. τένις!

Ράφαελ Ναδάλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, μίλησε για την εποχή που ζει το παγκόσμιο τένις, χαρακτηρίζοντας τη γενιά του ως κυρίαρχη ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι ακόμα κι όταν αποχωρήσουν οι Big Four, το άθλημα θα παραμείνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θεαματικό.Μπορεί να υπάρξει τένις και μετά τον Ρότζερ Φέντερερ ή τον Ράφαελ Ναδάλ;

Tennis - Μάχη των φύλων στην Κίνα

Μάχη των δύο φύλων θα αναβιώσει στην Κίνα, μετά την οριστικοποίηση του σπουδαίου φιλικού ανάμεσα στο Νο1 των ανδρών, Νόβακ Τζόκοβιτς και την πρώτη Κινέζα Grand Slammer, Να Λι στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 10 χρόνια παρουσίας του China Open στα δύο tour της ATP και WTA, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Απόλλωνας: Και τώρα Τραμπζονσπόρ

Ολοκλήρωσε χθες (18/ 09) βράδu την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, αφού το απόψε στις 22:00 μπαίνει στη… μάχη των ομίλων του Europa League, με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ στο ΓΣΠ.

Τέχνη από φάλαινα

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι επισκέπτες ενυδρείου στη Γικοχάμα της Ιαπωνίας, βλέποντας μία φάλαινα να ζωγραφίζει.

Ο Χάρης, ο Λεόντιος, ο Μπενασούρ και ο Τζιοβάνης

Σε καθεστώς αφασίας

ΑΝΟΡΘΩΣΗ- Ενίσχυση του τεχνικού τιμ

Ο Πορτογάλος Βίτορ Ματσιάτο και ο φυσιοθεραπευτής Ευάγγελος Νικολάου είναι τα νέα πρόσωπα στο τεχνικό τιμ της Ανόρθωσης.

Ασυνήθιστο άρωμα με… άρωμα καφέ!

Στην ερώτηση εάν οι άντρες θα φορούσαν ένα άρωμα με… άρωμα καφέ έρχεται να δώσει την απάντηση μια εταιρεία για καλό σκοπό!

Πα – Τέρας ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά – Ποινή τεσσάρων ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας / Αμμοχώστου, συνεδρίασε χθες στη Λάρνακα και επέβαλε διαδοχικές ποινές 2 ετών, συνολικά τέσσερα χρόνια φυλάκιση, σε 38χρονο από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο σε κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης των δύο ανήλικων θυγατέρων του ηλικίας 13 και 15 ετών.

Παράξενη είδηση: Είναι πράσινο, αν δεν το αγγίξεις μένει ανοιχτό, ζει στη φύση και κινείται, τι είναι; VIDEO

Είναι από τα κινητικά στο είδος του φυτά το οποίο θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Η χρήση του επιτρέπεται μόνο προς Άμστερνταμ περιοχές όπου επιτρέπεται και η μαριχουάνα.

Το παιδί της πέθανε από την πείνα κι εκείνη παρήγγειλε πίτσα – Δύο χρόνια κράταγε το πτώμα στο σπίτι της

Μία 43χρονη μητέρα από τη Βρετανία, άφησε τον γιο της να πεθάνει από υποσιτισμό και για τα επόμενα δύο χρόνια είχε το παιδικό πτώμα στο κρεββάτι, μέσα στο σπίτι.

Κολλημένη με τον πρώην;

Τα ταξί που τους την «πέφτουμε»… έχουν μυαλό και αξιοπρέπεια. Ο ερωτας με έρωτα περνάει … λένε! Αυτό ισχύει, αν θέλουμε ένα ταξί (για το οποίο φυσικά και αδιαφορούμε για τα συναισθήματα του/της) μιας και είναι ο εύκολος, γρήγορος και ασφαλέστερος τρόπος αποφυγής του πόνου. 

Ν. Αναστασιάδης : «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου με τον Πανίκο Δημητριάδη» - Προτίθεται να ζητήσει την παύση του

-Δεν πάει άλλο με τη συμπεριφορά του Διοικητή της Κεντρικής
-Η οικονομία του τόπου δεν θα εξαρτάται από τα καπρίτσια κάποιου
-Από τα άρματα που δεν θα παρελάσουν θα εξοικονομηθούν 800χιλ για χυμό στους μαθητές

Θα τηρήσει τη συμφωνία για τα χημικά, λέει ο Ασαντ

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Aσαντ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FoxNews την Τετάρτη, ότι η χώρα του διέθετε πολύ σημαντικό χημικό οπλοστάσιο και διαβεβαίωσε ότι όλα τα όπλα θα καταστραφούν στη βάση της συμφωνίας Αμερικανών και ρώσων.

Europa League- Πρεμιέρα με μεγάλα ματς

Το Europa League ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης και πέραν από τα παιχνίδια των δικών μας ομάδων, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, υπάρχουν άλλα μεγάλα ματς για την 1η αγωνιστική των ομίλων.


Champions League-Το πανόραμα του Τσάμπιονς λιγκ

Ολοκληρώθηκε και η πρώτη αγωνιστική στους υπόλοιπους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η βραδιά επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη αφού η Τσέλσι δέχθηκε ήττα από την Βασιλεία στην έδρα της.

Δημόσια περίθαλψη: Ποιοι δεν θα βάλουν το χέρι στην τσέπη

Έτοιμη είναι η πρόταση του Υπουργείου Υγείας που θα κατατεθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφορικά με τις ομάδες πολιτών/ασθενών που θα εξαιρεθούν από τα τέλη στα κρατικά νοσηλευτήρια, που εφαρμόζονται εδώ και δύο μήνες περίπου.

Δεκάδες αγνοούμενοι εξαιτίας της κακοκαιρίας στο Μεξικό

Πενήντα οκτώ άνθρωποι αγνοούνται μετά από κατολίσθηση που έθαψε ένα μεγάλο κομμάτι πόλης στο νότιο Μεξικό, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της χώρας Ενρίκε Πένα Νιέτο.

Ο πρώτος Ελληνοκύπριος πιλότος στο «πηδάλιο» τουρκικού αεροπλάνου!

Τον πρώτο Ελληνοκύπριο κυβερνήτη που έφυγε πρόσφατα από τις Κυπριακές Αερογραμμές προσέλαβαν από χθες οι Τουρκικές Αερογραμμές.

Η Blackberry θα απολύσει το 40% των εργαζομένων της

Η εταιρία Blackberry Ltd (πρώην RIM) προετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες μειώσεις των θέσεων εργασίας ως τα τέλη του 2013 και είναι πιθανό να προχωρήσει στην απόλυση έως και του 40% των εργαζομένων της, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα The Wall Street Journal επικαλούμενη πηγές ενήμερες για τα σχέδια της διεύθυνσής της.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ - ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το The Full Monty αλα.... κυπριακά.... Το διάσημο μιούζικαλ έρχεται στην Κύπρο με τον.... διαφοροποιημένο τίτλο "Αντρες Γέριμοι Για Ολα"