Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κύπριος επιστήμονας φέρνει επανάσταση στην τεχνολογία ενέργειας

Καύσιμα από τα ούρα
Λευκωσία: Μια επαναστατική ανακάλυψη έκανε το βρετανικό Bristol Robotics Laboratory, με τη βοήθεια του Κύπριου καθηγητή Ιωάννη Ιερόπουλου, ο οποίος, όπως τονίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, «είναι ειδικός στο να αντλεί ενέργεια από ασυνήθιστες πηγές».

Διαψέυδει τον Φιλίππου για τις εκροές η Κεντρική

Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του τέως προέδρου της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέα Φιλίππου, στην Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) διαψεύδει ότι η διαδικτυακή τράπεζα συνέχισε τη λειτουργία της στις 16 Μαρτίου 2013 λόγω παράλειψης της ιδίας.

Φιλικό η Έβερτον, γκολ ο Μιραλάς – VIDEO

Ο Κέβιν Μιραλάς, άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό στο φιλικό της Έβερτον με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Η ομάδα του Βέλγου επιθετικού επικράτησε με 3-1.

Στην πυρά η Πάφος – Τέσσερις πυρκαγιές στην επικράτεια της επαρχίας

Τέσσερις κλήσεις έλαβε σήμερα η Πυροσβεστική στην Πάφο για κατάσβεση πυρκαγιών, από τις οποίες προκλήθηκε καταστροφή άγριας βλάστησης.

Ξεχάστε τη Δημόσια Υπηρεσία που ξέρατε – Μέχρι το Σεπτέμβριο μπαίνει «μαχαίρι»

Στο 60% βρίσκεται μέχρι στιγμής η μελέτη που ανέλαβε να ετοιμάσει η επίτροπος για την αναδιοργάνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας, Εμμανουέλλα Λαμπριανίδου.

Νάπολι: Ανακοίνωσε Ιγκουαΐν έναντι 40εκ. ευρώ!

Ο αντικαταστάτης του Έντισον Καβάνι ντύθηκε στα «μπλε» καθώς όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Συνέλαβαν ένα …γεράκι στην Τουρκία!

Το ξεφτέρι τελικά δεν ήταν σε αποστολή…
Ένα… ισραηλινό γεράκι προκάλεσε τις υποψίες στους κατοίκους περιοχής της Τουρκίας, οδηγώντας τους να το… συλλάβουν και να το παραδώσουν στις αρχές

Καλαθόσφαιρα: Οι μικροί υπήκοοι του «Βασιλιά»

Μια πρωτιά που έμοιαζε βέβαιο πως θα αργούσε να έρθει για τον Λεμπρόν Τζέιμς ήταν αυτή στις προτιμήσεις του κοινού, όμως πλέον με βάση το γκάλοπ του ESPN δικαιούται να καυχάται πως την κατέχει!

Γερό ζέσταμα(11αδες)

Φιλικό με αίγλη αυτό απέναντι στη Φιορεντίνα για τον Απόλλωνα με τους κυπελλούχους του Χριστάκη Χριστοφόρου να έχουν την ευκαιρία για ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτό θα πει πάθος: Shakira και Pique ξέφυγαν δημοσίως (δείτε τις προκλητικές φωτό)

Ένα δωμάτιο για το ζεύγος και γρήγορα

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Ξεκαθαρίζει το ύψος του κουρέματος τις επόμενες ώρες
Συνεχίζονται παράλληλα οι διαβουλεύσεις και για το θέμα που προέκυψε για το ύψος του επιτοκίου δανεισμού στο Συνεργατισμό

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο


120 οι νεκροί από τα επεισόδια σύμφωνα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα Μουσουλμάνων

Το βίντεο της ντροπής που κάνει το γύρο του κόσμου: Αστυνομικός ξεφτιλίζει 10χρονο αγόρι

Σε ένα 10χρονο αγοράκι, που επιβιώνει κάνοντας τον μικροπωλητή, βρήκε να εκδηλώσει την αυστηρότητά του και τον “ανδρισμό” του, ένα δημοτικός αστυνομικός, στη Βραζιλία.

Σάλος στις Κεντρικές Φυλακές – Δεσμοφύλακας φέρεται να έταζε πρόωρη αποφυλάκιση σε κρατούμενο

-Αναστάτωση προκαλεί υπόθεση χρηματισμού δεσμοφύλακα από κρατούμενο
-Πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό ανέρχεται στο ύψος των 1000 ευρώ
-Αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο εμπλεκόμενος δεσμοφύλακας

Ολοι οι υποψήφιοι νονοί -ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα- του βασιλικού μωρού, πρίγκιπα Τζορτζ

Αφού το… θρίλερ με το όνομα του τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου έληξε σχετικά νωρίς, μόλις 24 ώρες μετά τη γέννησή του, σειρά έχει η έναρξη ενός άλλου: Ποιοι θα είναι οι νονοί του βασιλικού μωρού;

48 ώρες στη Βαρκελώνη με τον Daniel Riera

Ο Καταλανός φωτογράφος μόδας μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της πόλης του.
Ενα από τα βασικά «αξιοθέατα» της πόλης είναι τα εστιατόρια και το καλό φαγητό της.

Κύπρος: Επιχείρηση διάσωσης σε πολεμικό πλοίο

                   Αεροδιακομιδή ασθενούς με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Νοσοκομείο

Κανένας κίνδυνος στον Πρωταρά από την πίσσα

Επιφυλακή για περιορισμό της μόλυνσης από Καρπασία - Η πετρελαιοκηλίδα στην Κατεχόμενη Καρπασία και η προσπάθεια από συνεργεία στα κατεχόμενα για περιορισμό της.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Κίνα - Μετά το σεισμό ήρθαν οι φονικές πλημμύρες

Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους απο πλημμύρες καικατολισθήσεις στην επαρχία Γκανσού που την περασμένη εβδομάδα χτυπήθηκε από ισχυρό σεισμό.

Ελληνική: Αργήσαμε πάρα πολύ

Αν και η  Κύπρος έχασε την πρόσβαση στις αγορές από το Μάιο του 2011 χρειάστηκαν σχεδόν δυο επιπρόσθετα χρόνια για την οριστικοποίηση και τελική έγκριση του Μνημονίου Συναντίληψης με την Τρόικα, αναφέρει στην οικονομική επισκόπηση του β’ τριμήνο η Ελληνική Τράπεζα.

Εντός των επόμενων ωρών ξεκαθαρίζει το ύψος του κουρέματος

Ξεκαθαρίζει εντός των επόμενων ωρών, το ύψος του "κουρέματος" των καταθέσεων, στην τράπεζα Κύπρου.  Στην τελική ευθεία, βρίσκεται η επεξεργασία των στοιχείων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις μεταξύ Κεντρικής Τράπεζας, υπουργείου Οικονομικών και Τρόικας, σε ανώτατο επίπεδο. 

Η Κύπρια που μαγνήτισε με το αποκαλυπτικό φόρεμά της χθες βράδυ στον Μαζωνάκη στον Πρωταρά

Στον Πρωταρά βρέθηκε η Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία εδώ και μέρες κάνει τις διακοπές της στο νησί… Χθες βράδυ έδωσε το παρόν της σε γνωστό παραλιακό και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Μαζωνάκη φορώντας ένα ξώπλατο φόρεμα…

Η TINA TURNER ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ

Στα 73 της χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της η Tina Turner. 

Αρνείται να καταθέσει ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου

Ο μηχανοδηγός του επιβατικού τρένου ο εκτροχιασμός του οποίου στοίχισε τη ζωή σε 80 ανθρώπους στο Σαντιάγο δε Κομποστέλα, στη βόρεια Ισπανία, αρνήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα των ερευνητών οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο για του πάρουν κατάθεση, ανακοίνωσε η αστυνομία.