Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι ένας μύκητας και είναι ιάσιμος!!! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Μαζί μπορούμε, ναι, όταν δεν συμμετέχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες. 

ΑΠΟΕΛ - ΜΟΡΑΙΣ : Το σερί σταματά στις…40

Φτάσαμε μέσα Μαρτίου αλλά τελικά βρέθηκε αγώνας στο φετινό καλεντάρι του ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε πως ο Νούνο Μοράις δεν θα πάρει λεπτό συμμετοχής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πλέον στόχος οι... Παναγιώτηδες

Χρειαζόταν μια νίκη η Ανόρθωση για να ανεβάσει και αυτοπεποίθηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να τη βρει.

"ΦΤΑΙΕΙ" Ο BALOTELLI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ BOEING 777 ΤΗΣ MALAYSIAN AIRLINES?

Μόνο αυτό δεν περίμεναν να ακούσουν οι δημοσιογράφοι στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας Azharuddin Abdul Rahman για τα νεότερα σχετικά με την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysian Airlines.

Η μικρή μαέστρος που ξετρελαίνει το διαδίκτυο!

Πάνω από 3 εκατομμύρια άτομα ξετρελλάθηκαν με την μικρή!

Απίθανες φωτογραφίες από dating sites

Μία ντουζίνα μοναχικές καρδιές...

Τρία αδέλφια κακοποιούσαν 15χρονη

Ο εφιάλτης που ζούσε μια 15χρονη η οποία κακοποιούνταν από τρία αδέλφια που την είχαν μετατρέψει σε «βαποράκι» αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη 38χρονου στον σταθμό του προαστιακού στον Πειραιά.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ EUROVISION

Eurovision ώρα μηδέν για την Ελλάδα. Αύριο Τρίτη στις 21:00 από τη Δημόσια Τηλεόραση, με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη, θα απολαύσουμε τον ελληνικό τελικό. Ποιος θα πάρει άραγε το Euro-Ticket;

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Σφαγείου Κοφίνου

Οι εργαζόμενοι του Σφαγείου Κοφίνου συνεχίζουν να παραμένουν εκτεθειμένοι, αφού το κράτος, το οποίο ανέλαβε ουσιαστικά να καλύψει τις οφειλές του Κεντρικού Σφαγείου, που ανέρχονται στα 2,6 εκατομμύρια ευρώ, «σφυρίζει αδιάφορα» αναφέρθηκε στη Βουλή.

Μια καθηγήτρια έδειξε σεξ βίντεο κατά λάθος σε μαθητές

Μια καθηγήτρια έδειξε κατά λάθος στους μαθητές της ερασιτεχνικό βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος.

Αλλάζει ώρα το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ;

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως είναι ορατό το ενδεχόμενο της αλλαγής της ώρας έναρξης του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Μάλιστα αυτή είναι η Κύπρος! Στις εκλογές ψηφίζουν και νεκροί

63.500 Κύπριοι που πέθαναν από το 2000 είναι καταχωρημένοι στον εκλογικό κατάλογο ως πολίτες που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκάστοτε εκλογές ενώ άλλοι που είναι καταχωρημένοι ως νεκροί ενίοτε «αναστήνονται» κατά τις εκλογές όταν πάνε στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΘΑ... ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...

Η Λούσι Ντεσίνκ και η Αννα είναι δίδυμες αδελφές από την Αυστραλία. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Όχι επειδή γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού...

Δημοσίευμα λέει: ΔΙΑΣ & ΚΑΝΑΛΙ SIGMA - ΕΝΑΣ... ΜΠΑΙΝΕΙ - ΔΕΚΑ... ΦΕΥΓΟΥΝ

Οι Αγάπιος Παπαιωάννου (τμήμα marketing), Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου (διευθύντρια sales & marketing), Μέλανη Στέλιου (διευθύντρια προγράμματος ΣΙΓΜΑ), Νεκτάριος Πετεβίνος (δημοσιογράφος-αθλητικογράφος), Στέλλα Στυλιανού (δημοσιογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνική παραγωγός του Ράδιο Πρώτο), έδωσαν μέσα στον τελευταίο μήνα παραίτηση από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την τηλεόραση του Sigma.

Fresh: Παραιτήθηκε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας - Αιφνίδια αποχώρηση - Η παραίτηση θα ισχύσει από τις 10 Απριλίου - Δεκτή από τον Πρ. Αναστασιάδη

Παραιτήθηκε ο Διοικητής της Κεντρικής ΤράπεζαςΛευκωσία: Την παραίτηση του στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, υπέβαλε πριν από λίγο ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανικός Δημητριάδης.

HOT NEWS: Καινούργια συλλογή από Constantinos! - Δείτε τα πρώτα comments

Δες ΕΔΩ την καινούργια συλλογή του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014!Μόλις χθες κυκλοφόρησε η καινούργια συλλογή του Κύπριου σχεδιαστή Κωνσταντίνου Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με το dolce.com.cy o σχεδιαστής χρησιμοποίησε πολύ θερμά  χρώματα για την καινούργια συλλογή ενώ κράτησε ξανά ως βασικό στοιχείο το drapping. Η συλλογή είναι γεμάτη με αέρινα κομμάτια μιας και έντονο χαρακτηριστικό της θα είναι η κίνηση, όπως μας δηλώνει ο σχεδιαστής στο dolce.

66973_3884443806137_757891549_n

1798877_3884453166371_1037217824_n

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ενώ το make up ήταν δουλειά της Crystal Michael.

1238124_3884451326325_2117808028_n

1932263_3884444446153_1634900793_n

Βασικό μοντέλο της νέα καμπάνιας ήταν για ακόμα μια φορά η Ksenia Zaytseva!

1521412_3884449126270_1822250159_n

1150856_3884451166321_1363943255_n

Αξεσουάρ της συλλογής που προτείνει ο σχεδιαστής  για την καινούργια σεζόν φαίνεται να είναι οι κορδέλες και τα τυρμπάν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Δείτε ΕΔΩ την σελίδα του σχεδιαστή!

Δειτε επίσης το page του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη ΕΔΩ

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τα πρώτα σχόλια της νέας συλλογής του νεαρού σχεδιαστή, τα οποία βρήκαμε αναρτημένα στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook.



 Πηγές: dolce.com.cy, facebook

ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK




OMG! Οριστικό λουκέτο στη Neoset – Κηρύχθηκε σε πτώχευση

Οριστικό λουκέτο στη Neoset – Κηρύχθηκε σε πτώχευσηΜε την απόφαση 212/2014 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας η Neoset κηρύχθηκε σε πτώχευση ύστερα από την αίτηση των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας που εκδικάστηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2013.

Θερμαίνει τη Mεσόγειο η Τουρκία-στέλνει φρεγάτα και δυο υποβρύχια

Η Τουρκία στέλνει στην Κυπριακή ΑΟΖ τη φρεγάτα TCG Gökçeada (F494) και δύο υποβρύχια προκειμένου να υποστηρίξει στρατιωτικά τις έρευνες που διεξάγει και θα συνεχίσει μέχρι το Μάιο το ερευνητικό σκάφος Barbaros σε περιοχές-οικόπεδα εντός της ΑΟΖ της Κύπρου.

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας συνδέεται με την άσκηση που έχουν προγραμματίσει για τις 10 Απριλίου η Κύπρος, η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η ονομασία της άσκησης είναι «Νέμεσις» και στόχος είναι η ασφάλεια πλατφόρμας εξόρυξης φυσικού αερίου από την Κυπριακή ΑΟΖ.

Σύμφωνα με πηγές από η Τουρκία αποφάσισε να διασφαλίσει τις έρευνες του ερευνητικού σκάφους Barbaros, που διεξάγει εδώ και τρεις περίπου μήνες έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, στέλνοντας στην περιοχή σε πρώτη φάση την φρεγάτα με την ονομασία Gökçeada, δηλαδή Ίμβρος, η οποία, όπως τονίζεται, θα συνοδεύεται και από δυο «ειδικά» υποβρύχια.

Τις επόμενες μέρες οι κινήσεις των Τούρκων θα εντατικοποιηθούν καθώς σχεδιάζεται και η αποστολή περισσότερων πολεμικών ναυτικών δυνάμεων για μόνιμη παρουσία στην περιοχή.

Πηγή: ant1iwo.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Πρωτιά της ΑΕΛ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΛ έχοντας νικήσει απόψε 3-0 την Αλκή.

Η Τουρκία στέλνει φρεγάτα και υποβρύχια στην Κύπρο

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον τουρκικό Τύπο, το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αποφάσισε να διασφαλίσει τις έρευνες του ερευνητικού τους σκάφους Barbaros, που διεξάγει εδώ και τρεις περίπου μήνες έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, στέλνοντας στην περιοχή σε πρώτη φάση την φρεγάτα με την ονομασία Gökçeada, δηλαδή Ίμβρος, η οποία, όπως τονίζεται, θα συνοδεύεται και από δυο «ειδικά» υποβρύχια.

Κινητήρας γίγαντας: Η ισχυρότερη μηχανή diesel

Ο ισχυρότερος diesel κινητήρας στον κόσμο βρίσκεται στο μηχανοστάσιο ενός πλοίου. Πρόκειται για τον Wärtsilä 14RT-flex96C, ένα 14-κύλινδρο εν σειρά diesel κινητήρα που έχει μήκος μεγαλύτερο από 26 μέτρα και ζυγίζει περί τους 2.300 τόνους.

Χιονοδρομικό ατύχημα για πρώην αντίπαλο του Σούμαχερ!

Τη στιγμή που όλος ο κόσμος αναμένει καθημερινά τα νεώτερα της υγείας του Μίκαελ Σούμαχερ, ένας πρώην άσος του αθλήματος και αντίπαλος για αρκετά χρόνια του ''Σούμι'' , Γκέραρντ Μπέργκερ, είχε χιονοδρομικό ατύχημα, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρό.

ΚΥΠΡΟΣ: ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

Ψηφιακός δίσκος με απόρρητα στοιχεία που άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας χάθηκε μέσα από το Υπουργείο Άμυνας.

Η Έλενα Παπαρίζου στηρίζει Κώστα Μαρτάκη στην Eurovision

Τι είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στα ξένα Μέσα

Οικογένεια επιβάτη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines συνδέθηκε με το κινητό του

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε το Σάββατο από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ με 239 επιβαίνοντες. 

Θα μοιράζει εξώδικα €85 από αύριο η αστυνομία

Με εξώδικο €85,θα αναμένουν από αύριο στους δρόμους οι αστυνομικοί, όσους δεν έχουν ανανέωση την άδεια κυκλοφορίας τους.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα μεσάνυκτα στη Λεμεσό με θύματα δύο πρόσωπα , ένα 46χρόνο ιδιοκτήτη χώρου όπου διεξάγεται τόμπολα στη Λεμεσό και τη 23χρόνη αλλοδαπή συμβία του.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πάλι καλά που τα κατάφερε

Η Ομόνοια έφθασε σήμερα στο στόχο. Πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Εθνικό και συνεχίζει την προσπάθεια της για πλασάρισμα στην τετράδα.

Έκλεψαν φωτοβολταϊκό πάρκο στην Περιστερώνα

39χρονος ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου στην Περιστερώνα κατήγγειλε στον Αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι μεταξύ των ωρών 16:00 της 25ης Φεβρουαρίου και 12:00 της επομένης 26ης Φεβρουαρίου άγνωστοι έκλεψαν απ’ το πάρκο του φωτοβολταϊκά αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Παραιτούνται από το ΔΗΚΟ Φώτης, Κενεβέζος και Πετρίδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο Δημοκρατικό Κόμμα εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον εσωκομματικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δηκοϊκών υπουργών στην κυβέρνηση.

Μάγεψε ως Britney Spears η Ελευθερία Ελευθερίου

Εξαιρετική ήταν χθες η Ελευθερία Ελευθερίου στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, όπου υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την Britney Spears.

ΑΠΟΕΛ - Πιο εύκολα απ' ότι περίμενε

Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Παφιακό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη χωρίς να εντυπωσιάσει έριξε 6 γκολάκια στην ΑΕΚ Κουκλιών και πέτυχε την 8η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το «ύποπτο» ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει η ίδια;

Στην εφημερίδα Real News μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, τόσο για την πρόσφατη απόδρασή της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όσο και για το επαγγελματικό της μέλλον στον Alpha.

Εξοργίζει τους Ιταλούς διαφήμιση με οπλισμένο τον Δαυίδ του Μιχαήλ Αγγελου

Σάλο προκαλεί στην Ιταλία μία διαφήμιση που δείχνει τον Δαυίδ του Μιχαήλ Αγγελου να κρατά ένα τουφέκι.

Eurogroup: Χωρίς εκπλήξεις πάμε για εκταμίευση και της τέταρτης δόσης

- Δεν αναμένονται ανατροπές ή εκπλήξεις στο σημερινό Eurogroup
- Εγκρίνεται η εκταμίευση της τέταρτης δόσης για την Κύπρο
- Αρχάς Απριλίου €150 εκ. από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και €86 εκατ. από το ΔΝΤ
- Eurogroup και Ecofin συνεδριάζουν και για το πρόγραμμα της Τραπεζικής Ενοποίησης

Πράσινο φως στην εκταμίευση της τέταρτης δόσης του κυπριακού προγράμματος δίδουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, που συνέρχονται σήμερα στις Βρυξέλλες.

Το Eurogroup αναμένεται να ενημερωθεί για την έγκριση του νόμου για τις αποκρατικοποιήσεις, που ήταν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης, καθώς, όπως είχε δηλώσει υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, το σώμα είχε ενημερωθεί για την τρίτη αξιολόγηση στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Η εκταμίευση των €236 εκατομμυρίων (€150 εκ. από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και €86 εκατ. από το ΔΝΤ) θα γίνει στις αρχές Απριλίου.

Επίσης, στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του Εurogroup, σήμερα το βράδυ αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται μιας μελλοντικής τραπεζικής ενοποίησης.

Εξάλλου, στο αυριανό Ecofin θα τεθεί εκ νέου το ίδιο ζήτημα, δεδομένου και του πιεστικού χρονοδιαγράμματος το οποίο υφίσταται, λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών του Μαΐου, κάτι το οποίο σημαίνει πως η τελευταία ολομέλεια της Ευρωβουλής το αργότερο θα συγκληθεί στα μέσα Απριλίου.

Πηγή: newsit.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---