Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δραματικές ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Θα παραμείνει ανάπηρος για την υπόλοιπη ζωή του

Τα χαρμόσυνα νέα για την βελτίωση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ έκαναν τον γύρο του κόσμου προ ημερών.

Ανάπηροι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν για την Βραζιλία!

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από υποτιθέμενους οπαδούς με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι πανηγυρίζουν τα γκολ. Θαύμα ή κάτι άλλο;

Ο Πρόεδρος απάντα με σκληρή γλώσσα στον Νικόλα: "Είναι λυπηρό να παρερμηνεύει... μένει εκτεθειμένος"

Με γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απάντησε στις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

FANS - Ο κόσμος του Μουντιάλ σε συναρπαστικές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που μας έρχονται από Βραζιλία ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου και σχετίζονται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 είναι συναρπαστικές. 

Η Κυπριακή Αστυνομία εμπιστεύεται την ΜΤΝ

Για τις τηλεπικοινωνιακές της ανάγκες

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Παρουσίασε Μacron (video)

Τις καινούργιες εμφανίσεις της νέας χρονιάς παρουσιάζει η Ανόρθωση στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

"One Love Team": Δείτε το νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την Action Aid

Ένα χρόνο πριν, η ένθερμη ανταπόκριση των Ελλήνων συμπολιτών μας μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη «Immersion», υπήρξε συγκινητική.

ΑΠΟΕΛ - Ξεκαθαρίζει για «Ντέβι», αναμονή για Τζιμπούρ

Μετά τη μεταγραφή του Καρλάο οι «γαλαζοκίτρινοι» επικεντρώνονται στις περιπτώσεις των Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ.

Βρέθηκαν οι… πρόγονοι των Νεάντερταλ

Ανακάλυψη κρανίων «δείχνει» πως προϋπήρχε άλλο είδος

Στην ουρά 45.591 εκπαιδευτικοί, θα διοριστούν το... 4744

Ξεπέρασαν τις 45.500 οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσμένουν σε διορισμό στα δημόσια σχολεία. Το καμπανάκι για τους καταλόγους αδιορίστων έχει χτυπήσει προ πολλού. 

ΦΡΙΚΗ! Πα-ΤΕΡΑΣ ΕΚΑΨΕ ζωντανή την 13χρονη κόρη του!

ΦΡΙΚΗ! Πα-ΤΕΡΑΣ ΕΚΑΨΕ ζωντανή την 13χρονη κόρη του!Τουλάχιστον 300 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα Πέμπτη στο κέντρο της Τύνιδας για να καταγγείλουν την φρικτή ενέργεια ενός Τυνήσιου που έκαψε ζωντανή την κόρη του, ηλικίας 13 ετών στα τέλη Μαΐου, επειδή εκείνη...

Στοματικό sex: Τα 3 οφέλη που δεν γνωρίζετε!

Όπως και ο αυνανισμός το στοματικό σεξ είναι ένα από τα θέματα ταμπού, τα οποία ακόμη και τα ζευγάρια δύσκολα συζητούν μεταξύ τους.

Η στυγνή εκδίκηση μιας ιερόδουλης...

Η ιερόδουλη την Τετάρτη τα μεσάνυχτα έσπασε την σιωπή της μεταβαίνοντας στην Αστυνομία καταγγέλοντας δύο από τους πολλούς πελάτες της

Ιατρικό θαύμα έσωσε Ελληνόπουλο στην Αυστραλία

Πώς σώθηκε από το υγρό στον πνεύμονά του
Χάρη σε ιατρικό θαύμα βρίσκεται στη ζωή νεογέννητο Ελληνόπουλο της Μελβούρνης. Λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, το μωρό, που έφερε στον κόσμο η ομογενής Μαρία Θεοδώρου, αρρώστησε σοβαρά και οι γονείς του ήταν έτοιμοι να φέρουν τον παπά να το βαφτίσει.

Ιαπωνία - Ελλάδα 0-0 και όλα για όλα στο επόμενο παιχνίδι

Με εμφάνιση...Euro 2004 η Ελλάδα μπορεί αυτή την φορά να μην κέρδισε, αλλά ο βαθμός που πήρε από την Ιαπωνία (0-0) στο «Ντας Ντούνας» της Νατάλ ίσως αποδειχθεί «χρυσάφι». Αρκεί στο φινάλε του 3ου ομίλου η «γαλανόλευκη», που από το 38΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατσουράνη, να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού και η Ιαπωνία να μη πάρει τους τρεις βαθμούς από την αδιάφορη Κολομβία (μετά το σημερινό αποτέλεσμα προκρίθηκε και μαθηματικά).

Πραγματικότητα το "έξυπνο κινητό" της Amazon

Το πρώτο τηλέφωνο που σχεδιάστηκε από το διαδικτυακό πολυκατάστημα προϊόντων και υπηρεσιών Amazon ονομάζεται Fire και «φέρνει στην παλάμη του χεριού σας ό,τι αγαπάτε στο Amazon», είπε ο Τζεφ Μπέζος στις 18 Ιουνίου 2014 σε εκδήλωση στο Σιάτλ.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ "ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Σταύρος Σβήγκος, η αλλιώς ο ''Βλάσσης'' από την τηλεοπτική σειρά ''Κάτω Παρτάλι''.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πλησιάζει άλλος ένας Γεωργιανός

Μετά την ένταξη των Λεβάν Κακουμπάβα και Σότα Γκρικασάσβιλι η Ομόνοια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός Γεωργιανού.
Στο στόχαστρο της βρίσκεται ο 27χρονοςδιεθνής δεξιός μπακ, Ούτσα Λομπιανίτζε. 

Στόχοι για ψηφιακούς εγκληματίες οι χρήστες του Facebοοk

To Facebook παραμένει ο προτιμώμενος στόχος για τους ψηφιακούς εγκληματίες που ειδικεύονται στην υποκλοπή των στοιχείων των λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στο Κακουργιοδικείο ξανά σήμερα ο Α.Ονουφρίου

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, η εκδίκαση της υπόθεσης του 63χρονου Ανδρέα Ονουφρίου, ο οποίος στις 24 Απριλίου κατηγορείτε ότι πυροβόλησε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 κατά αστυνομικών και συνελήφθη έξι μέρες αργότερα σε αγροικία στη Λάγεια. 

Ψηφίσθηκε ο νόμος για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Μέσα σε ένα κλίμα κοινοβουλευτικής ομοθυμίας και συναίνεσης, η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε σε νόμο το κυβερνητικό νομοσχέδιο περί πρόληψης και καταπολέμησης της σεξουαλικής κακοποίησης, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας, στον οποίο ενσωματώθηκαν και οι περισσότερες πρόνοιες της πρότασης νόμου περί της ποινικοποίησης ορισμένων σεξουαλικών αδικημάτων κατά ανηλίκων και περί της εποπτείας των σεξουαλικά αδικοπραγούντων κατά ανηλίκων, πρότασης που είχε καταθέσει στις 13 Μαρτίου 2014 η Βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΑΚΕΛ - Αριστερά - Νέες Δυνάμεις.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή Νομικών, καθώς και Βουλευτές από διάφορες παρατάξεις χαιρέτισαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις για το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα και τόνισαν την αναγκαιότητα να κατατεθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο από την Κυβέρνηση τροπολογίες, για θέματα που αφορούν κυρίως τις ποινές ανηλίκων δραστών σεξουαλικών αδικημάτων αλλά και για την αναδρομικότητα ισχύος της εποπτείας καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων, οι οποίοι αποφυλακίζονται πριν την ψήφιση των σχετικών νομοθετικών προνοιών.

Όπως αναφέρθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, πρόθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών είναι να παρακολουθεί την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου και να επανέλθει εκεί και όπου χρειάζεται, για να διορθώσει τυχόν κενά και αδυναμίες των οποίων η πρακτική εφαρμογή επιβάλλει την πλήρωση, λαμβάνοντας ιδιαιτέρως υπ' όψη τα ασφυκτικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της για την εξέταση ενός τόσο σοβαρού θέματος, για το οποίο λόγω έλλειψης χρόνου δεν προηγήθηκε δημόσια διαβούλευση πριν την τελική διαμόρφωση του νομοσχεδίου. 

Η Ολομέλεια κάλεσε, επίσης, την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην κύρωση της Σύμβασης του Λαντζαρότε, προκειμένου το σχετικό με το θέμα νομοθετικό πλαίσιο να είναι πιο ολοκληρωμένο και οι αρμόδιες Αρχές να διαθέτουν ένα ικανοποιητικό μηχανισμό για ρύθμιση των θεμάτων αυτών. 

 Με τη νέα νομοθεσία εισάγονται αυστηρότερες ποινές, καθώς και επιπρόσθετες ποινές φυλάκισης και προστίμου για τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, ενώ προβλέπεται και η δήμευση προϊόντων, αποκλείονται κάποιες υπερασπίσεις, όπως η επίκληση της ηλικίας και της συναίνεσης του θύματος, εισάγονται νέα αδικήματα, όπως το αδίκημα της άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς μέσω της τεχνολογίας και με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

 Επίσης, διατηρείται η διαφοροποίηση σε σχέση με τις ποινές, όπως ισχύει και στον ποινικό κώδικα όσον αφορά αδικήματα με θύματα παιδιά ηλικίας κάτω των δεκατριών ετών και προβλέπονται επιβαρύνσεις για το θύτη, ενώ δεν απαιτείται ενισχυτική μαρτυρία για σκοπούς απόδειξης των αδικημάτων που προβλέπονται στο νομοσχέδιο και προβλέπονται αποζημιώσεις για το θύμα, διατάγματα απομάκρυνσης του θύματος και αποκλεισμού του υπόπτου, καθώς και η προστασία των θυμάτων από ποινικοποίηση. 

 Προβλέπεται επίσης το δικαίωμα λήψης πληροφοριών από το θύμα καθώς και το δικαίωμα του θύματος σε νομικές συμβουλές και σε νομική του εκπροσώπηση κατά την άσκηση του δικαιώματος σε αποζημίωση, υπάρχουν πρόνοιες για προστασία των θυμάτων στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας, οπτικογραφημένη κατάθεση και δίκη κεκλεισμένων των θυρών, διευρύνεται το ηλικιακό όριο συναίνεσης του θύματος στα δεκαοκτώ έτη και ιδρύεται Ταμείο Στήριξης των Θυμάτων. 

Με το νόμο που ψηφίσθηκε σήμερα προβλέπεται και η καθίδρυση Αρχής Εποπτείας Καταδικασθέντων για Αδικήματα Σεξουαλικής Φύσεως κατά Ανηλίκων, δημιουργείται αρχείο πληροφοριών μεταξύ των κρατών – μελών, προβλέπονται προγράμματα πρόληψης και μέτρα παρέμβασης και η εκπαίδευση παιδιών για πρόληψη και ενημέρωση. 

Source : http://www.philenews.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Αυτή είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson

Σπάνια αναφερόμαστε σε θέματα που αφορούν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αλλά για την Harley-Davidson μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση, καθώς είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που ξεφεύγει από το μέγεθος του scooter.

Ο Πρόεδρος θα ζητήσει από τον Έρογλου προτάσεις επί όλων των θεμάτων

Η ελληνοκυπριακή πλευρά εργάζεται εποικοδομητικά έτσι ώστε να είναι εφικτό να υπάρξει κοινό έδαφος, να δημιουργηθούν συγκλίσεις καθώς επίσης να σμικρυνθεί η διαφορά ανάμεσα στις θέσεις των δυο πλευρών έτσι ώστε να είναι εφικτό να μεταβούμε στην τρίτη φάση, το λεγόμενο πάρε-δώσε, δήλωσε μετά τη σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα επαναλάβει κατά τη διάρκεια της συνάντησής του τη Δευτέρα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου την ανάγκη και τη δέσμευση που έχει αναλάβει ο κ. Ερογλου για υποβολή προτάσεων επί όλων των θεμελιωδών θεμάτων.

Πάτρα: 10χρονες γίνονται ιερόδουλες για 5 ευρώ! Στοχεύουν ηλικιωμένους πελάτες

Σοβαρό προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι εικόνες που έρχονται από την Πάτρα, με μικρά κορίτσια από 9 έως 12 ετών να μετατρέπονται σε αντικείμενα του αγοραίου έρωτα.