Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Anonymous κατά Χρυσής Αυγής – VIDEO

Οι Anonymous στέλνουν μήνυμα στην Ελλάδα . Και ειδικότερα στους Χρυσαυγίτες. Στο βίντεο που έφτιαξαν περιλαμβάνουν όλα όσα η Χρυσή Αυγή διέπραξε τα τελευταία χρόνια στην χώρα .

Μενεγάκη- Λάτσιος: Η μυστική συνάντηση για το διαζύγιό τους

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος προσπαθούν να πάρουν το διαζύγιό τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν τους επιτρέπουν να συμβεί ακόμα.

Η Lizzy Caplan είναι Master of Sex

Η νέα της τηλεοπτική σειρά, ως 60s εξερευνήτρια της ανθρώπινης σεξουαλικότητας (και μια φωτογράφηση στο GQ), είναι μια χαρά αφορμή για να παθιαστούμε μαζί της.

Εξάχρονος έκανε αλλαγή φύλου... στα χαρτιά

Ο Manuel ήθελε να τον φωνάζουν Lulu από τότε που ήταν 4 ετών.

Πιο έντονα είναι τα προβλήματα του εντέρου στις γυναίκες

Οι γυναίκες που υποφέρουν από πρηξίματα του εντέρου βιώνουν τα συμπτώματα πολύ πιο έντονα από ό,τι οι άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Μυστήριο... η Αθηνά Ωνάση στην Κύπρο;

Η ζάμπλουτη Αθηνά Ωνάση είναι στην Κύπρο και μάλιστα με τη δική της θαλαμηγό;

Όταν η ψυχή πονά! Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας

Στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού ζουν όλο και περισσότεροι πάσχοντες από ψυχικά νοσήματα.
Τα στοιχεία του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας ( ΠΟΥ) σοκάρουν αφού οι ψυχικές διαταραχές εξελίσσονται σε παγκόσμια επιδημία.

ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ . . .

Η μακρά περίοδος εθισμού...του στα ναρκωτικά τον έφερε σε κωματώδη κατάσταση, μόλις στα 37 του χρόνια!

Δέσποινα Βανδή: Πόσα θες να μας τρελάνεις; Κυκλοφορείς απρόσεκτη και χωρίς εσώρουχο;

Θα μας τρελάνει η Δέσποινά! Θέλει να κάνουν δουλειά και εμφανίζεται έτσι… Πώς να συγκεντρωθούν οι άνθρωποι; Φοράει ένα σέξι μαύρο φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και κάθεται δίπλα τους για να τσεκάρουν τα πλάνα από το νέο video clip…

ΆΝΔΡΑΣ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΊ ΤΡΊΟ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΈΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΊΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ..ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΆΝΑΝ

Άντρας δέχτηκε μαχαιριά στο μάτι από τη σύντροφό του επειδή αρνήθηκε να συμμετέχει στις σεξουαλικές πετιπτύξεις της με τη φίλη της.

«Καμία δεν θα αντικαταστήσει τη Δανάη Σκιάδη»

Την είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγο στο διαδίκτυο, ότι το Mega θα αντικαταστήσει την πρωταγωνίστρια της σειράς «Όνειρο Ήταν» Δανάη Σκιάδη, διαψεύδει το κανάλι. 

Γατάκι με δυο πρόσωπα γεννήθηκε (video)

Ένα γατάκι με δυο πρόσωπα γεννήθηκε τη Δευτέρα στην περιοχή Balneário Camboriú στη Βραζιλία. Το προηγούμενο βράδυ η μητέρα του είχε γεννήσει άλλα τέσσερα γατάκια.

Κρίσιμο ραντεβού Ομπάμα - Ρεπουμπλικανών

Κρίσιμο ραντεβού με τους Ρεπουμπλικάνους θα έχει αργά απόψε ο Μπαράκ Ομπάμα αναζητώντας λύση για τη συνεχιζόμενη παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους και την επαπειλούμενη στάση πληρωμών, εάν δεν αυξηθεί το όριο χρέους έως τις 17 Οκτωβρίου.

Ανήλικος μαχαίρωσε τέσσερα άτομα στη Φινλανδία

Νέα αιματηρή επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη σε σχολείο στη Φινλανδία. Ένας μαθητής επαγγελματικής σχολής ηλικίας 16 ετών τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τρεις σπουδάστριες και τον επιστάτη του εκπαιδευτικού ιδρύματος, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η τραγωδία που βιώνει υποψήφια στo Feel Fantastic - Δολοφονήθηκε η ξαδέρφη της στην Λεμεσό! (βίντεο)

Η Κατερίνα Θεοδώρου έχει συγκλονίσει τους πάντες με το δράμα που ζει τις τελευταίες δέκα μέρες!

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής κλινικής του Μεξικού

Γυναίκα γέννησε μόνη έξω από το ιατρικό κέντρο.
Σε διαθεσιμότητα έθεσε χτες η πολιτείας της Οαχάκα το διευθυντής της κλινικής, δρ. Adrian Cruz, μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε καθώς μια γυναίκα γέννησε έξω από το ιατρικό κέντρο.

ΑΠΟΕΛ - O Κέλτικος και τα ρατσιστικά σύμβολα

Πέρασε στα ψιλά καθώς το σημαντικό ήταν η τιμωρία με κεκλεισμένων της Νέας Σαλαμίνας αλλά τεράστια σημασία έχει η κατάληξη του σκεπτικού της δικαστικής για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Μπούκαραν σε χρυσοχοείο στη Λεμεσό τους ψέκασαν με σπρέι στο πρόσωπο και πήραν τα λάφυρα -

Πριν από λίγο, ομάδα ληστών εισέβαλε στο χρυσοχοείο και επιτέθηκαν με σπρέι στους εργαζόμενους.

ATP - Λατρεύει τα όρια!

Αν και πήγε να μπει σε περιπέτειες, όντας ιδιαίτερα αναποτελεσματικός στις ευκαιρίες του, ο Ράφαελ Ναδάλ κατάφερε να ανατρέψει το μεγάλο προβάδισμα του Κάρλος Μπέρλοκ στο tie break του 2ου σετ και με straight sets νίκη επί του μαχητικού Αργεντινού, σφράγισε το μεγάλο ντέρμπι με τον Βαβρίνκα στους "8" της Σανγκάης.

Η σαγηνευτική Jessica Alba

Φωτογραφήθηκε για λογαριασμό ασιατικού περιοδικού.

Βόμβα: Αποχώρησε η πρωταγωνίστρια του «όνειρο ήταν» Δανάη Σκιάδη

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στους συντελεστές της σειράς «Όνειρο ήταν» , ότι η διεύθυνση του καναλιού θα αντικαταστήσει στη συνέχεια των επεισοδίων την πρωταγωνίστρια Δανάη Σκιάδη.

«Γιατί η Σαλαμίνα έχει διαφορετική αντιμετώπιση από την ΚΟΠ;»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφορικά με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε από την Δ.Ε. της ΚΟΠ.

4 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες τα φτιάχνουν με... παντρεμένους!

Δεν θα ήταν πολύ ωραία να υπήρχε μόνο ενός είδους σχέση ανάμεσα σε 2 εραστές, η οποία θα είχε να κάνει με την απόλυτη πίστη και αφοσίωση μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος; Ναι ωραία θα ήταν αλλά δυστυχώς πλέον, τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Πόσο «αληθινή» ήταν η Marylin Monroe; (VIDEO, ΦΩΤΟ)

Τελικά οι φήμες κάποτε επιβεβαιώνονται! Στον αμέτρητο κατάλογο των stars του Hollywood που έχουν καταλήξει σε πλαστικές επεμβάσεις και νυστέρι συγκαταλέγεται και το ανυπέρβλητο ίνδαλμα θηλυκότητας, Marilyn Monroe!

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ - ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ"?

Το κακό έχει παραγίνει με τους τσαντάκηδες, που χτυπούν κυρίως ανυποψίαστους καταναλωτές σε καταστήματα, ακόμα και σε δρόμους, εκμεταλλευόμενοι την κατάλληλη στιγμή.

Στην Κύπρο στις 15 Οκτωβρίου ο Χέρμαν Βαν Ρόμπει

Την Κύπρο επισκέπτεται την Τρίτη, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπει, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

OMONOIA - «Αισιοδοξία για Ρουέδα»

Για την περίπτωση του Χοσέ Μανουέλ Ρουέδα και την προσπάθεια που γίνεται για διακανονισμό με τον Ισπανό παίκτη, μίλησε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM ο Παύλος Χρυσάνθουν. Οι πράσινοι βάσει απόφασης της ΦΙΦΑ, πρέπει να καταβάλουν άμεσα στον παίκτη 350.000 ευρώ, εκτός και αν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών διαφορετικός τρόπος αποπληρωμής, δηλαδή σε μηνιαίες δόσεις.

Έρχεται το νάρκοτεστ για στρατιώτες και εφέδρους

Σε νάρκοτεστ υποβάλλονται από τον περασμένο Αύγουστο οι υποψήφιοι βαθμοφόροι και οι υποψήφιοι για τις ειδικές δυνάμεις στην Εθνική Φρουρά ενώ εξετάζεται νομοθεσία για την καθολική εφαρμογή του μέτρου στους εθνοφρουρούς και τα στελέχη της Ε.Φ.

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚ. ΟΡΙΣΕ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Για τα θύματα της Απομείωσης

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 3 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Οικονομικών όρισε τριμελή επιτροπή που θα ασχολείται με τον περιορισμό των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μετά την απομείωση καταθέσεων και εμπίπτουν σε περιπτώσεις ευαίσθητων ανθρωπιστικών προβλημάτων, δήλωσε μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Η Αθηνά Ωνάση στην Κύπρο...

Η ζάμπλουτη Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Κύπρο και μάλιστα με τη δική της θαλαμηγό!

ΑΠΟΕΛ - «Μπασκετικό υπερθέαμα»

Αφιερωμένη στη Θεραπευτική Κοινότητα «Αγία Σκέπη», στην οποία θα δοθούν τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης, είναι το 10ο Ζιβανάρειο Basketball Cup, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου στο Λευκόθεο με τη συμμετοχή των τεσσάρων τελευταίων πρωταθλητριών ομάδων στην Κύπρο, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΕΘΑ και Κεραυνό.

Χωρίς συμφωνία για το κοινό ανακοινωθέν, δεν έχει συνάντηση, ξεκαθαρίζει η Λευκωσία

Εάν δεν συμφωνηθεί το κοινό ανακοινωθέν που θα ακολουθήσει τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, τότε η συνάντηση αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί είπε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου

Την Τρίτη είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Τα ιδιαίτερα ιστορικά προφίλ της Wikipedia

Όταν η περίφημη online εγκυκλοπαίδεια μας μαθαίνει Ιστορία! Στα παραλειπόμενα της Ιστορίας, εκεί που συνήθως φιγουράρουν άγνωστοι ήρωες, ρίχνει φως η Wikipedia φιλοξενώντας στις αμέτρητες σελίδες της βιογραφίες ανδρών (και όχι μόνο!) που έκαναν την απόλυτη διαφορά.

Άστεγος vs επιχειρηματία: ένα κοινωνικό πείραμα με πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα!

Ένας άστεγος και ένας επιχειρηματίας περπατούν στο δρόμο.


Εισβολή στρατιωτών σε κρησφύγετο της Μπόκο Χαράμ

Βρέθηκαν όπλα και εξοπλισμός για γιλέκα αυτοκτονίας. Σε κτίριο το οποίο πιθανώς χρησιμοποιούσαν ισλαμιστές της Μπόκο Χάραμ για την παραγωγή εκρηκτικών μηχανισμών και βομβών, λίγο έξω από την πόλη Κάνο, εισέβαλαν νιγηριανοί στρατιώτες, σύμφωνα με το Reuters.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τελικά η FIFA δεν δέχεται ειδικούς όρους... (το συμβόλαιο του Στόιλοφ)

Πάνω από €600.000 είναι ο νέος οικονομικός βραχνάς που καλείται να πληρώσει η Ανόρθωση στον Βούλγαρο τεχνικό Στάνιμιρ Στόιλοφ και τον βοηθό του. Ως γνωστό η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν εκτός προϋπολογισμού αφού η πρώην διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου διεμήνυε την σιγουριά της ότι ο Βούλγαρος δεν θα πάρει ούτε σεντ μετά την αποδέσμευση του επικαλούμενη ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που αναφέρει ότι ο σύλλογος μπορεί να διακόψει τη συνεργασία τους χωρίς να πληρώσει οτιδήποτε άλλο πέρα από τα δεδουλευμένα του και τυχόν πριμ.

Αποχωρεί μετά το Μουντιάλ ο Καραγκούνης

Ιδανικό «σκηνικό» για να βάλει τέλος στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Γιώργος Καραγκούνης την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Χρυσή δεκαετία για το ελληνικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

ΑΕΛ - Συλληπητήρια ανακοίνωση

Ανακοίνωση ΑΕΛ:

100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Μπουλούτα απο Επ.Κεφ -

€100 χιλ. πρόστιμο επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Marfin Popular Bank Ευθύμιο Μπουλούτα για παραπλανητικές δηλώσεις όσον αφορά την κατάσταση ρευστότητας της τράπεζας.

Διαζύγιο στην οικογένεια των Kardashians

Η μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν παίρνει διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου
Xωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν μετά από 22 χρόνια γάμου η Κρις και ο Μπρους Τζένερ.

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Αθήνα για μονοήμερη επίσκεψη.

ΚΥΠΕΛΛΟ - Τα ζευγάρια του A΄γύρου

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola περιόδου 2013 – 2014.

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο – Προϋπολογισμός λιτότητας το αποτέλεσμα…

Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2014 βρέθηκε σήμερα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Γιατί έκανα τατουάζ το σκύλο μου

Το 2012 αποφάσισα να πάρω ένα σκύλο. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω πιτ μπουλ, να ναι ''τούμπανο'', φύλακας και να του κόψω τα αυτιά για να είναι άγριο.

Την έχει μεγαλύτερη απο όλους! - ΦΩΤΟ

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι από μικρός είχε καταλάβει την διαφορετικό του, ενώ στα 25 του όπως είπε «προσπαθούσα να τονώσω τον εγωισμό μου κάνοντας συνεχώς σεξ».

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Στα 2,7 δισεκατομμύρια οι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ

Περίπου 2,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ήτοι το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο έως τα τέλη του 2013, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU) των Ηνωμένων Εθνών.

Αλατοθεραπεία...καθαρίζει με φυσικό τρόπο τους πνεύμονες!

Μπορεί οι γιατροί να συμβουλεύουν να καταναλώνουμε με μέτρο το αλάτι στη διατροφή μας, αλλά η εξωτερική χρήση του θεραπεύει το αναπνευστικό σύστημα. Μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες είναι η αλατοθεραπεία.

Ηθοποιός έκλεψε την πιστωτική του Μέμου Μπεγνή

«Είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος»
Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει πως συνάδερφός του τού έκλεψε την πιστωτική κάρτα από το καμαρίνι του.

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ.... ΠΩΛΗΣΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Υπόθεση ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης και κοκαΐνης στην κατοχή και στην οικία 46χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση μαζί με την 26χρονη συμβία του που βρισκόταν στο σπίτι.