Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μετά από 39 χρόνια τα Θεοφάνεια στην Αγία Τριάδα

Για πρώτη φορά μετά από τριάντα-εννέα χρόνια θα τελεστεί η θεία λειτουργία για τα Θεοφάνια στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα, προϊσταμένου του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου και συμπαραστατούμενων των εγκλωβισμένων ιερέων της σκλαβωμένης Καρπασίας, Ζαχαρία και Κωνσταντίνου.

Η λίστα Λαγκάρντ "δίνει" 1 δισ. ευρώ

Από τους 2.062 καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, οι 1.500 θα κληθούν να πληρώσουν φόρους και πρόστιμα ύψους 1 δισ. ευρώ για αδήλωτα εισοδήματα

Κότσιρας:Μιλά για τους εμπορικούς τραγουδιστές και την κρίση

O Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους εμπορικούς τραγουδιστές που ...επαναστατούν από τον καναπέ τους μέσω διαδικτύου και κυκλοφορούν σουξέ με κοινωνικά μηνύματα ,αλλά όταν έρχεται η ώρα, δεν βγαίνουν στο δρόμο.


ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΠΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ - ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ...

Σοκαρισμένοι είναι οι Κύπριοι και οι Έλληνες του Λονδίνου σε ότι αφορά την εξαφάνιση των 14χρονων δίδυμων αδερφών Νατάσας και Νάταλις Παπαδοιπούλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Οι νέοι έχουν φωνή…

Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα. Κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ στο πρώτο μέρος…

11χρονη σφήνωσε στο πλυντήριο... παίζοντας κρυφτό

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει το παιχνίδι για μία 11χρονη στη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν παίζοντας κρυφτό με τις εξαδέλφες σφήνωσε στο πλυντήριο.

«Σύννεφα» στο γάμο Πλιάτσικα-Σπηλιωτοπούλου

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, είναι από τους καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα μίντια για την προσωπική του ζωή.

Άγρια κόντρα Χάσικου - Περδίκη, με φόντο την Δρομολαξιά - Καλεί ο ένας τον άλλο σε απολογία

-Ο ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να απολογηθεί
- Αφορμή οι χθεσινές αναφορές προς το πρόσωπό του από την εκπομπή του ΡΙΚ «Πρόσωπο με Πρόσωπο»
- Κατακρίνει ως αλαζονική την στάση και τις δηλώσεις του ΥΠΕΣ και η Συμμαχία Πολιτών
- Άμεση ήταν η απάντηση από τον ΥΠ.ΕΣ., Σωκράτη Χάσικο

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΩΡΑΙΟ ΑΓΟΡΙ & ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ"

" Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ποια ήμουν και τι έγινα. Ποιος ήμουν και τι έγινα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έκρυψα το παρελθόν μου. Ποτέ μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα γυναίκα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Υποσχέσεις…. επιθετικές

Δεν τα κατάφερε να μπει με νίκη στο 2014 ο Απόλλωνας, που έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση. 

29 τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Μεδίνα

Είκοσι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 767-300ER των Σαουδαραβικών Αερογραμμών πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μεδίνας στα δυτικά της χώρας νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ.... ΚΑΤΑΠΙΕ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ & ΠΕΘΑΝΕ

Σαν μια έκρηξη μέσα στα σωθικά του έφυγε ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό και ενώ βρισκόταν υπό σύλληψη, έχασε τις αισθήσεις του στα αστυνομικά κρατητήρια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Βία και συγκρούσεις αμαυρώνουν τις εκλογές στο Μπανγκλαντές

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε υποστηρικτές της αντιπολίτευσης και αστυνομικούς την Κυριακή στο Μπανγκλαντές, ενώ στη χώρα πραγματοποιούνται βουλευτικές εκλογές, τις οποίες μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση.

Ατομική βόμβα για Cyta οι επενδύσεις του Ταμείου Συντάξεων

Μια νέα ατομική βόμβα, με το όνομα «Ταμείο Συντάξεων Cyta», κρατά στα χέρια του αυτήν τη φορά για τον Ημικρατικό Οργανισμό τού οποίου ηγείται ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης, ανασκαλεύοντας έγγραφα, υπηρεσιακές εκθέσεις και πρακτικά, ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα σε σχέση με την οικονομική κατάσταση του Ταμείου και γενικότερα του Οργανισμού. 

ΞΑΝΑ μαζί Justin Bieber-Selena Gomez;!

Μαζί φαίνεται πως είναι ο Justin Bieber και η Selena Gomez, οι οποίοι μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν….

ΑΠΟΕΛ: Το ήθελε πολύ αλλά δεν μπόρεσε…

Όλοι έλεγαν πριν απ' το παιχνίδι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κάτι σαν τελικός. Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να κερδίσει την πρωτοπόρο ΑΕΛ και να σμικρύνει τη διαφορά του από την κορυφή. Έγιναν μάλιστα έγκαιρα και δυο μεταγραφές έτσι ώστε η ομάδα να βοηθηθεί αλλά τελικά όσο κι αν το ήθελε δεν μπόρεσε.

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΊΛΕΡ ΣΤΟΥΣ ΠΆΓΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΡΊΤΟ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΌ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ

Αμερικανικό παγοθραυστικό θα προσπαθήσει να βοηθήσει το ρωσικό και το κινεζικό πλοίο που εγκλωβίστηκαν στην Ανταρκτική

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ

Ξεσάλωσαν οι Ιταλοί την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων - Πήγαν ημίγυμνοι στα καταστήματα Ξεκίνησαν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις στην Ιταλία με τις οργανώσεις καταναλωτών και εμπόρων να προβλέπουν μια πτώση των πωλήσεων της τάξης του 20%.

ΑΕΛ - Έδειξε έτοιμη για πρωτάθλημα

Η ΑΕΛ μπορεί να μην κέρδισε στο ντέρμπι όμως η παρουσία της ομάδας ικανοποίησε καθώς είχε σωστή τακτική, αντέδρασε όταν έμεινε πίσω στο σκορ και πήρε την ισοπαλία που την διατηρεί στην πρώτη θέση.

Σύλληψη 58 χρονου για επικίνδυνες τροφές χοίρων

Στη σύλληψη 58χρονου ιδιοκτήτη φάρμας χοίρων προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση ανεύρεσης ύποπτων ουσιών σε ζωοτροφές.

Η κρίση στην Τουρκία ανατρέπει όλους τους σχεδιασμούς

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο για το Κυπριακό ενόψει και των διεργασιών που αρχίζουν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη. Οι εξελίξεις, ωστόσο, στην Τουρκία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ανατροπές σε όσους κινούνται παρασκηνιακά καθώς στην Άγκυρα δεν ασχολούνται τώρα σε υψηλό επίπεδο με το Κυπριακό.

Με 3,5 Ρίχτερ ξύπνησαν οι Κρητικοί

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός.

Κρίσιμος τραυματισμός 19χρονου σε τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του χθες γύρω στις 8:30 το βράδυ στο δρόμο Λεμεσού-Καλού Χωριού.