Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ορισμένοι περνάνε ωραία στη δουλειά

Πάντα τέτοια

Τις πινακίδες τις αναγνωρίζεις – Κάνε κλικ και δες ολόκληρη τη φωτογραφία

Βρήκαμε την φωτογραφία και χωρίς να επεκταθούμε σε σχόλια, την αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης.

Αυτή είναι η αντίδραση της Μόσχας στις τουρκικές προκλήσεις

«Οι μονομερείς ενέργειες, η επίδειξη της δύναμης είναι απαράδεκτες, εγκυμονούν την επιδείνωση της κατάστασης, όχι μόνο στις κυπριακές υποθέσεις, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ομόνοια: Ο Ποτέ, τα γκολ και οι ασίστ

Πολύς λόγος γίνεται για το καλό ξεκίνημα του Μίκαελ Ποτέ στην Ομόνοια. 

Κυβέρνηση: Καλεί όλους σε ενότητα στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται ο τόπος

Μοναδικός μας γνώμονας θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων, τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συγκίνηση του Θεοφάνους. Δείτε το κοριτσάκι από την Κύπρο που τον έκανε να «χάσει» τα λόγια του

Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Θεοφάνους με το ταλέντο ενός μικρού κοριτσιού από το νησί μας!


Διάρρηξη στην Κισσόνεργα για χρυσαφικά αξίας 18.300 ευρώ

Χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη αξίας 18.300 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Κισσόνεργα.

Πανικός στην Ελλάδα με τη νέα μόδα στο σεξ! Έρχεται και στην... Κύπρο

Τι είναι το swinging; Tα ζευγάρια ανταλλάζουν συντρόφους για να... ανανεώσουν τη σχέση τους!

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ.... ΗΡΘΕ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...

Πανικός προκλήθηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο όταν φοιτητής από το Τόγκο παρουσιάστηκε σε νοσοκομείο με ψηλό πυρετό και θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα του ιού Έμπολα.

Αγανάκτησαν! Παράπονα από πολίτες στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για το Feel Fantastic

Μετά από επικοινωνία μας με ανθρώπους της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τους υπεύθυνους να "βάζουν στο μάτι" τα καλλιστεία του Mega.

Ο Jean Todt είδε τον Schumacher και φέρει πολύ ευχάριστα νέα

Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από τότε που ο Michael Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, κάνοντας σκι στο Meribel των Γαλλικών Άλπεων. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Θέλουν έμπειρο και πετυχημένο…

Στην επόμενη μέρα πλέον επικεντρώνονται στον Απόλλωνα, μετά την απομάκρυνση του Χριστάκη Χριστοφόρου. 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ 13,000 LIKES

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ετοιμάζει την δισκογραφική του επιστροφή ο Πασχάλης Τερζής, που «ανέβασε» στα social media φωτογραφία μέσα από το στούντιο!

Φάρσα για βόμβα στο English School λίγο πριν την άφιξη του ΠτΔ

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο English School, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη το πρωί για να παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο της 1ης Οκτωβρίου.

Τ

Ικανοποίηση Λευκωσίας για τις επικρίσεις στην Έκθεση Προόδου της Τουρκίας

Η Κυπριακή Κυβέρνηση χαιρετίζει την υιοθέτηση του Πακέτου Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σημειώνει το περιεχόμενο του κειμένου της Έκθεσης Προόδου της Τουρκίας. Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη στο εν λόγω έγγραφο «αποτυπώνεται για άλλη μια φορά η παντελής έλλειψη προόδου από πλευράς της Τουρκίας ως προς το σύνολο των κυπρογενών της υποχρεώσεων, οι οποίες καταγράφονται αναλυτικά στο Διαπραγματευτικό Πλαίσιο για την ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας». 

 Ο εκπρόσωπος επισημαίνει την επικριτική αναφορά στην Έκθεση στις δηλώσεις και προκλητικές δράσεις από πλευράς Τουρκίας με τις οποίες αμφισβητείται το κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να εξερευνά και να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους της εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης «σε αντίθεση με τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων όλων των Κρατών Μελών εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής τους Ζώνης». 

 Για πρώτη φορά δε, καταγράφεται στην Έκθεση και το ότι η ΕΕ καλεί και για τον σεβασμό της κυριαρχίας των κρατών μελών της ΕΕ επί των χωρικών υδάτων τους. 

Επιπλέον, και υπό το φως των πρόσφατων εχθρικών εξαγγελιών και δράσεων της Τουρκίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι δηλώσεις και ενέργειες μη υποβοηθητικές και επωφελείς στις διαπραγματεύσεις, πρέπει να αποφεύγονται ενώ υπογραμμίζεται η υποχρέωση της Τουρκίας να συμβάλει ενεργά στη λύση του κυπριακού και το ότι ο ρόλος της παραμένει καθοριστικός. 

 Επιπλέον πολύ σημαντική θεωρεί η Κυβέρνηση την αναφορά στην υποχρέωση της Τουρκίας να εφαρμόσει όλες τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ προς αποκατάσταση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

«Η Επιτροπή κάνει ειδική αναφορά στην πρόσφατη ιστορικής σημασίας καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου (12ης Μαΐου 2014) κατά της Τουρκίας, σχετικά με το αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας για δίκαιη ικανοποίηση, την οποία η Τουρκία οφείλει να εφαρμόσει πλήρως» τονίζει ο Ν. Χριστοδουλίδης. Άλλη σημαντική νέα αναφορά εκτιμάται ότι είναι αυτή που σχετίζεται με τις εργασίες της ΔΕΑ γι

α τους αγνοούμενους και συγκεκριμένα για την ανάγκη επιτάχυνσης της διαδικασίας πλήρους πρόσβασης σε αρχεία και στρατιωτικές περιοχές για τη διερεύνηση της τύχης των αγνοουμένων, θέμα στο οποίο η Τουρκία προβάλλει εμπόδια.

 «Σημειώνουμε, επίσης με ικανοποίηση» δηλώνει ο εκπρόσωπος «τις αναφορές στην Έκθεση περί άλλων προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας όπως, μεταξύ άλλων, τις συνεχιζόμενες και αυξανόμενες παραβιάσεις του εναέριου χώρου και θαλάσσιων περιοχών Ελλάδας και Κύπρου».

 Η Κυπριακή Κυβέρνηση προτίθεται να μελετήσει «λεπτομερώς και σε βάθος» το περιεχόμενο της Έκθεσης και των λοιπών εγγράφων του Πακέτου Διεύρυνσης και θα τοποθετηθεί αναλυτικά στα αρμόδια Σώματα του Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό, όπως διαβεβαιώνει ο Ν. Χριστοδουλίδης, θα γίνουν και τα απαραίτητα διαβήματα για τυχόν παραλείψεις ή άλλα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ενόψει της αξιολόγησης της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας, τον προσεχή Δεκέμβριο, από το Συμβούλιο. 

Source : http://www.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

ΟΜΟΝΟΙΑ - Περίοδος διορθώσεων

Η μακρά διακοπή προσφέρεται για συγκεκριμένη δουλειά στην Ομόνοια. Πρώτιστο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι, να βελτιωθούν στοιχεία στο παιχνίδι όπου φάνηκε η ομάδα να υστερεί, αλλά και να φρεσκαριστούν οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα εντατικό πρόγραμμα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ON AIR - ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ FM;

Ακούγαμε σήμερα το πρωί – όπως και ο περισσότερος κόσμος – το αγαπημένο πρωινό δίδυμο του Love Fm , τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου...

Instagram στιγμές της Δέσποινας Βανδή

Η ελληνίδα τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για το κορμί της.

Μετά το ice bucket έρχεται το wake up call: Τολμάτε να φωτογραφηθείτε αγουροξυπνημένοι;

Αφου μπουγελωθήκαμε, ραπάραμε και τραβήξαμε βίντεο και φωτογραφίες με τις πιο απίθανες προκλήσεις, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ήρθε η ώρα να διευθετήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω. Αυτή την περίοδο υπάρχει αρκετά καλή διάθεση, για ανανέωση στα προσωπικά σας. Η ερωτική σας libido είναι αυξημένη και μια νέα γνωριμία θα σας φέρει απρόσμενες θετικές καταστάσεις.

Πέθανε ο ασθενής με Έμπολα στο Τέξας

Πέθανε ο Τόμας Έρικ Ντάνκαν, ο ασθενής με Έμπολα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ντάλας του Τέξας.

Έρχονται βροχές το απόγευμα! Παραμένει στα ύψη η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Έφοδος της Αστυνομίας σε τρία υποστατικά στη Λεμεσό για παράνομο τζόγο

Τρεις επιχειρήσεις σε υποστατικά στις επαρχίες Λεμεσού, Αμμοχώστου και Πάφου διενήργησαν χθες μέλη του ΟΠΕ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Η Αυστριακή που νίκησε στον τελευταίο διαγωνισμό της Eurovision απηύθυνε έκκληση για μεγαλύτερο σεβασμό και ανεκτικότητα, όπως επίσης για την αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων στους ομοφυλόφιλους, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Εκπρόσωπος Μπαν: «Το κυπριακό πρέπει να λυθεί»

Τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό ότι, όσο δύσκολο και αν είναι, το Κυπριακό πρέπει να λυθεί, επανέλαβε στη Νέα Υόρκη ο εκπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Δεκάδες κινητά είχε στο αυτοκίνητό του 35χρονος

Στη σύλληψη ενός 35χρονου για παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχή επιθετικών οργάνων προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία.

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αυταπάτη της Ε/κ πλευράς ότι είναι ο μόνος ιδιοκτήτης του νησιού...!

Η απόφαση ε/κ πλευράς αποτελεί απόδειξη ότι συνεχίζεται η από το 2008 μη ειλικρινής στάση της απέναντι στη διαδικασία, αναφέρει ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.