Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Τα 10 top tips για να τηρήσετε (επιτέλους) τις fitness αποφάσεις σας μέσα στο 2014

Νέα χρονιά ήρθε, νέες αποφάσεις αρχίζουν να σχηματίζονται μέσα στο κεφάλι μας ή και παλιές που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ποτέ και τώρα είναι η ώρα τους. 

Πρέμιερ Λιγκ: Και η μάχη συνεχίζεται

Σχεδόν σαν να μην έγινε η αγωνιστική αυτή στην Πρέμιερ λιγκ. Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ προχώρησαν με νίκες. Ισοπαλία στο τέλος για Έβερτον και ήττα για Νιούκαστλ. Σε λίγο το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτετ-Τόττεναμ

Εκατοντάδες ιταλοί τραυματίες από τα βεγγαλικά της Πρωτοχρονιάς

Τους τριακόσιους πενήντα τραυματίες, εκ των οποίων οι σαράντα τρεις είναι παιδιά, αγγίζει ο απολογισμός της αλόγιστης χρήσης παράνομων και επικίνδυνων βεγγαλικών για τον εορτασμό στην πρωτοχρονιάς στην Ιταλία.

Απίθανος Άγιος Βασίλης, μέσα από τη ζωγραφική των Windows! (βίντεο)

Κάποιοι θεωρούν πως το πρόγραμμα ζωγραφικής που έχουν τα Windows είναι φτωχό και άχρηστο για "επαγγελματικές" δουλειές!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Ο Γιάννης Βαρδής δεν επιθυμεί τίποτα άλλο από υγεία. «Θέλω να «φύγει» η αρρώστια από την οικογένειά μου και το 2014 να φέρει υγεία στον πατέρα μου», δήλωσε ο τραγουδιστής στο super tv.

Βγήκε ημίγυμνος στο κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας: Καλή χρονιά - VIDEO

Απόγευμα παραμονής Πρωτοχρονιάς. Κόσμος στην πλατεία Συντάγματος τρέχει να προλάβει το ρεβεγιόν.


Ετοιμάζονται οι αντιπροσωπείες για τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στο Νότιο Σουδάν

Αναμένονται σήμερα στην Αντίς Αμπέμπα

ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2014

Ηταν η πρώτη.... φορά μετά από πολλά χρόνια που το νέο έτος μπήκε στη Κύπρο χωρίς αίμα στην άσφαλτο και χωρίς ληστείες....

Το ένα τρίτο των Αμερικανών δεν πιστεύει στη θεωρία της εξέλιξης

Ένας στους τρεις Αμερικανούς δεν πιστεύει στη θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου αλλά θεωρεί ότι οι άνθρωποι "υπήρχαν ανέκαθεν με τη σημερινή τους μορφή", από την αρχή της δημιουργίας του σύμπαντος, αποκαλύπτει μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Εκτοξεύεται ραγδαία το κόστος ζωής

Εκτοξεύεται ραγδαία το κόστος ζωής από σήμερα, την ώρα που οι προβλέψεις για την κυπριακή οικονομία είναι δυσοίωνες και αναμένεται περαιτέρω αύξηση της ανεργίας.

ΑΠΟΕΛ - Ανακοινώνει Πιπίνη, κλείνει αύριο Ντε Βινσέτι

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ που στοχεύει στην ποιοτική, ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα της, προχωρεί με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, όπως επιθυμεί ο Γιώργος Δώνης.

Προς Πρέμιερλιγκ ο Σαμαράς

Μία έκπληξη αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Σαμαρά φαίνεται πως ξημερώνει μαζί με το νέο έτος.

Τα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο το 2013




Δεν είναι μόνο 13 οι στιγμές του 2013 που συγκλόνισαν τον κόσμο. Στην πλειοψηφία τους, τα γεγονότα είναι δυσάρεστα. Ο θάνατος του Νέλσον Μαντέλα, του Ούγκο Τσάβεςκαι της Μάργκαρετ Θάτσερ, ο εμφύλιος στη Συρία, η εξέγερση του Γκεζί στην Τουρκία, η δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους. Το 2013 φεύγει και πάλι η γεύση που αφήνει, είναι στυφή.

Συσκευές που απειλούνται με εξαφάνιση εντός του 2014 - Εκτοπίζονται από τα έξυπνα κινητά

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Η «κόκκινη λίστα» των συσκευών υπό εξαφάνιση για το 2014 συντάχθηκε όχι φυσικά από βιολόγους που ασχολούνται με τη διατήρηση της φύσης αλλά από τους «γκουρού» της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, τα έξυπνα κινητά και οι ταμπλέτες θα οδηγήσουν σύντομα στην απόσυρση τα ξυπνητήρια, τους πλοηγούς, τις βιντεοκάμερες, τις μικρές τηλεοράσεις αλλά και τα τηλέφωνα Blackberry.

Βίντεο: Βρήκε βόα, παγιδευμένο στον καναπέ της

Δύο μήνες παρέα με έναν βόα πέρασε μια νεαρή Αμερικανίδα. Ο καναπές που είχε βρει στον δρόμο, είχε έναν απρόσμενο "ένοικο"

Πως καλοσώρισαν το 2014 σε όλο τον κόσμο

Από το Σίδνεϊ μέχρι το Ντουμπάι, και από το Πεκίνο μέχρι την Αθήνα, ο πλανήτης έβαλε τα καλά του και υποδέχθηκε το 2014, με εξεζητημένα σόου και χιλιάδες πυροτεχνήματα.

Ποιους επώνυμους θα βρει η νέα χρονιά… χωρισμένους;

Το 2013 μπορεί να μην ήταν δίσεκτο, είχαμε όμως πολλούς χωρισμούς. Ζευγάρια της show biz αποφάσισαν να επακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, δίνοντας τέλος στο γάμο ή στη σχέση τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Φθάνει απόψε…

Απόψε αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο ο Μίγκελ Άνχελ Λοτίνα. 

Το 2014 φέρνει στην Ελλάδα και την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Η Ελλάδα αναλαμβάνει την 1η Ιανουαρίου την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το α' εξάμηνο του 2014, για πέμπτη φορά από την ένταξή της στην ΕΕ το 1981.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ - ΝΕΚΡΟΣ... 53ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από απρόσμενη έκρηξη πυροτεχνήματος κατά τη διάρκεια των πρωτοχρονιάτικων εορτασμών στην Αυστρία.

Λες και έβλεπες το Νονό! Κηδεύτηκε ο μεγαλύτερος μαφιόζος του Καναδά - ΦΩΤΟ

Το σκηνικό έμοιαζε με απόσπασμα από ταινία του Κόπολα. Σα να έβλεπες το Νονό, αλλά στην αληθινή ζωή. Ο Βίτο Ριτσούτο, ο Νονός της καναδικής μαφίας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και όλα θύμιζαν τον.. Βίτο Κορλεόνε..

«Αδειάζουν» τα ATM με USB! -Νέος προηγμένος τρόπος κλοπής των τραπεζικών μηχανημάτων

Αμβούργο 
Θα μπορούσε να είναι σκηνή από κινηματογραφική ταινία αλλά είναι μια νέα πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των τραπεζών.

Συνέντευξη με τον... Αϊ-Βασίλη - Μιλάει στη NASA για τη διανομή των δώρων σε άλλους... πλανήτες

Αν καταφέρει να βρει τον δρόμο του μέσα στην αιθαλομίχλη και δεν πνιγεί από τις τοξικές αναθυμιάσεις στην προσπάθειά του να μοιράσει τα δώρα, ο Αϊ-Βασίλης αναμένεται με προσμονή από μικρούς αλλά και μεγαλύτερους. Το ραντεβού είναι, όπως πάντα, για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου ο συμπαθής γέροντας θα μπει στο έλκηθρο και θα ταξιδέψει σε όλη τη Γη για να δώσει χαρά.

Σαν σήμερα 1 Ιανουαρίου

45 π.Χ.... Η 1η Ιανουαρίου καθιερώνεται πρώτη ημέρα του έτους μετά την εισαγωγή του Ιουλιανού ημερολογίου στη Ρώμη.
630..... Ο προφήτης Μωάμεθ, επικεφαλής ισχυρού στρατού, κυριεύει τη Μέκκα.

Αρχή με αποκρατικοποιήσεις - Στην Κύπρο για νέα αξιολόγηση η Τρόικα στις 28 Ιανουαρίου

Σε τέσσερα σημεία-κλειδιά θα εστιαστεί η επόμενη αξιολόγηση προόδου εφαρμογής της Δανειακής Σύμβασης της Κύπρου από το κλιμάκιο της Τρόικας, που θα βρίσκεται στο νησί μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 12 Φεβρουαρίου.

ΠτΔ: «Έτος αναγέννησης της πατρίδας μας το 2014» - VIDEO

Έκκληση για ενότητα και αλληλεγγύη απευθύνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, εκφράζοντας την ευχή το 2014 να αποτελέσει την αρχή του τέλους στη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.